Jump to content

ANGELOS

simple Members
 • Posts

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ANGELOS last won the day on August 22 2012

ANGELOS had the most liked content!

About ANGELOS

 • Birthday 08/04/1967

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

ANGELOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

74

Reputation

 1. Το σύστημα άλλωστε έχει αποδείξει πως δεν αντέχει τέτοιο φόρτο και είναι σίγουρα πως θα δοκιμαστεί έντονα και τις δυο επόμενες ήμερες. Στο περιθώριο της μιας εβδομάδας θεωρώ πως θα έχει πιο ομαλό ρυθμό υποβολών ώστε να μην κρασαρει...
 2. Ακόμη και εαν το σύστημα λειτουργήσει νομίζω πως τίποτα δεν θα εμπόδιζε την διοίκηση να το πάει μεχρι και Δευτέρα. Και ακόμη ορθότερα έσοδα μέχρι 29/01 και έξοδα- αποκλίσεις μέχρι 29/02.
 3. μια που οι ΜΥΦ κατέρρευσαν είπα να δω το Το briefing της ημέραςΑλλά............ Κάποιο λάθος,παρουσιάστηκεΔεν μπορέσαμε να βρούμε το άρθρο που επιλέξατε Η Σελίδα / υπηρεσία που ζητήσατε δεν βρέθηκε. Μπορείτε να δοκιμάσετε αργότερα ή Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγησή σας στον κόμβο Τι έγινε ρε παιδιά όλοι τις ίδιες κινήσεις κάνουμε?
 4. Λευκές σελίδες.... Επηρεάστηκε και αυτό από τις χιονοπτώσεις.
 5. Αυτή η ησυχία των τελευταίων ημερών είναι ανησυχιτική. Βλέποντας το χάος δεν υπάρχει συμφωνία πουθενά. Ακόμη και σε μικρές επιχειρήσεις με λίγα τιμολόγια. Μεγάλες αποκλίσεις στα πρατήρια καυσίμων με τις αποδείξεις λιανικής, μπαχαλο στους αγρότες με τα τιμολόγια αγοράς αγροτικών προιόντων, χαμός στις φορτωτικές με το ποιος κατέχει το αποδεικτικό δαπάνης και τι στοιχεία αναγράφονται στον αντισυμβαλλόμενο, αποκλίσεις με το δημόσιο που έχουν καταχωρίσει την ημερομηνία πληρωμής και όχι την ημερομηνία έκδοσης, κλπ κλπ. Οι απανωτές παρατάσεις καταδικνύουν πως οι προθέσεις του Υπουργείου είναι αν μην κάνει πίσω στην εφαρμογή των ΜΥΦ. Άρα αυτό που θα πρέπει κατά την γνώμη μου να γίνει είναι να παραταθεί για ένα μήνα ακόμη η υποβολή και κατά δύο μήνες η διόρθωση. Η σχετική απόφαση θα πρέπει να εκδοθεί το αργότερο μέχρι Τετάρτη γιατέ αμφιβάλω αν θα υπάρχει άνθρωπος να την υπογράψει μετά.
 6. σε υποκατάστημα ΙΚΑ επιβλήθηκε πραξη και προστιμο κατοπιν ελέγχου υπολογίζοντας τα τεκμαρτά. Έχει κανείς συνάδελφος απόφαση που να τον δικαιώνει στην επιτροπη του ΙΚΑ η σε δικαστήριο?
 7. έχεις δίκιο ζητώ συγνώμη από τους συναδέλφους, είχα μείνει λίγο πίσω. ψάχνοντας περισσότερο βρήκα αυτό: http://diaskepsi.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C/
 8. Η δήλωση υποβάλλεται στην ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Γ' ΜΟΝΑΔΑ) ΠΕΙΡΑΙΩΣ 207 & ΑΛΚΙΦΡΟΝΟΣ 92, 11853, ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες στα τηλ.: 2103401 951, 945, 943 η εδώ http://www.hellenic-fiu.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=116&Itemid=85&lang=el για όλους τους υπόχρεους πλήν των βουλευτών που υποβάλλουν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Προθεσμία υποβολής τρεις μήνες μετά την λήξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Οδηγίες υπάρχουν στο τέλος του εντύπου. Τα ακίνητα γράφονται περίπου όπως στο Ε9 με μια μικρή διαφοροποίηση στην κωδικογράφηση. Για τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία συμπληρώνετε στα πεδία τους ανάλογους κωδικούς που αναφέρονται στο τέλος του εντύπου. Στα πληροφοριακά στοιχεία της πρώτης σελίδας αναγράφονται τα συγγενικά πρόσωπα σε ευθεία γραμμή σύμφωνα με τις οδηγίες και στα εισοδήματα στον ένα πίνακα της προηγούμενης τριετίας (2011-2012-2013) και στον επόμενο του 2014. Με μια προσεκτική ανάγνωση των οδηγιών δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη η συμπλήρωση. Σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή συζητιέται τα τελευταία χρόνια αλλά ποτέ δεν έγινε. Λίγο χλωμό το βλέπω και για φέτος. Είδομεν.... Tip: Στην χειρόγραφη υποβολή χρησιμοποιήστε την έκδοση word ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία του εντύπου για τα επόμενα έτη όπου δεν θα χρειάζεται να ξαναγράφετε, παρά μόνο να συμπληρώνετε μόνο εισοδήματα και τυχόν αλλαγές.
 9. Έχω ανάλογες περιπτώσεις. Το θέμα είναι φρέσκο και ενδεχομένως να μην το πήραν ειδηση οι συνάδελφοι. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που το συστημα έχει πέσει και δεν βλεπουμε εκκαθαριστικα και ε1. Είναι γεγονός πως οι αρχικες εκκαθαρίσεις της ΓΓΠΣ ηταν μηδενικές και στις επανεκκαθαρίσεις προέκυψε φορος λόγω αποδείξεων. Το θέμα είναι οτι στις πεισσότερες περιπτώσεις η υποβολή τροποποιητικής κοστίζει περισσότερο απο τον φόρο που προέκυψε και δεν συμφέρει. Εκτός να μου ξεφεύγει καποιο παραθυράκι......
 10. ποια μισθοδοσια? με ενδιαφέρει γιατι ψαχνω αυτη την περίοδο. Στελε pm
×
×
 • Create New...