Jump to content

kynigos

simple Members
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kynigos

 1. Μπορείς κανονικά Με την ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΦΑΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και Α ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ υπάρχει κατι νεώτερο?
 2. Καλημέρα Υπάρχει κατι νεώτερο για το Βιβλίο Ημερησίων Δελτίων Απασχολούμενου προσωπικού με βάσει την Αριθμ. οικ. 39391/838/16-07-2018 το ΙΚΑ-ΕΦΚΑ δεν ξέρει αν θα το τηρήσουμε .
 3. Στο ( Φόροι) (Κατάσταση Β6 βάζουμε παντα τον αναλογούντα 29% ή οτι και αν βγαίνει απο το Ε5?. Καλό Πάσχα σε όλους
 4. Τελικά Υπάρχει κάποιο πρόστιμο αν δεν υποβάλλουμε?
 5. Καλημέρα και καλή χρονιά Μήπως προσπαθησε κάποιος να υποβάλει Προσωρινή ΦΜΥ Νοεμβρίου,γιατι σε δικια μου προσπάθεια βγάζει το ακόλουθο μήνυμα .ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ -Δείχνει το έτος 2015
 6. Οι βεβαιώσεις ασφάλειας ΟΑΕΕ κλπ μελών ΟΕ καταχωρούνται με μία εγγραφή τέλους του ετους,η πληρωμή τους θα ειναι απο την ΟΕ η θα πιστώσουμε τούς εταίρους (διπλογραφικά βιβλία ) .ΑΝ είναι ταμιακή (το πρώτο) δεν θα συμφωνούμε με το ταμείο. Παρακαλώ πείτε την γνώμη σας.
 7. Η Απασχόληση την Κυριακή (επι πλέον εργασία ως ημέρα) ειναι Υπερωριακή Απασχόλη ; Θα Δηλωθεί με τροποποιητικό Πίνακα ή στο βιβλίο Τροποποίηση Ωραρίου.
 8. Τελικά έχει κάποιος κάτι καινούργιο-τελικό για το πώς θα χειριστούμε την Ειδική Εισφορά των Φωλτοβολταικών? Η ΛΑΓΗΕ λέει δέν θέλει επανέκδοση τιμολογίων των μηνων Ιουλίου Αυγούστου. θα καταχωρήσουμε με 31/12/2012 την διαφορά στον 63-98.... και θα πάμε σε 5ετή απόσβεση? Υπάρχει κάποια καινούργια απόφαση
 9. Διαφωνία με ελεγκτή ως προς τα ορια ελέγχου ορκωτών πχ. 2008 τζιρος 7.000.000 2009 τζίρος 4.500.000 2010 τζίρος 4.000.000 Το 2009 εχει υποχρέωση για ορκωτούς το 2010 εχει ? δηλ.οταν λέμε 2 χρόνια τι ενοούμε οτι το 2010 ή το 2011 δεν θα έχουμε υποχρέωση?
 10. Ειμαι γραμμένος στο ΟΕΕ,Οικονομικά τακτοποιημένος ,πηρα νεους κωδικούς και κλειδάριθμο,ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου, αλλά στην αίτηση για πρόσθετο ρόλο Λογιστή μου απαντα •Πρόσθετος ρόλος δεν μπορεί να αποδοθεί γιατι: Additional role cannot be granted to agent identified by uniqueId [cn=5778695, cn=Users] μπορεικάποιος να μου τι πρέπει να κάνω
 11. Παιδιά μήπως υπάρχει λύση? Επιχείρηση θέλει να κλείσει τα βιβλία της αλλά έχει Λεωφορείο 11 θέσεων για την μεταφορά του προσωπικού της,για να το πουλήσει - μεταβιβάση ΄μπορεί μόνο σε επιχείρηση με 8-9 ασφαλισμένους που δεν βρίσκει.προτείνετε κάποια λύση άλλη? Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει.
 12. Ποιός εινα ο ΚΑΔ για ΑΠΔ εμπορικού καταστήματος που πουλάει καλωδια-πρίζες-λαμπες κ.λπ.
 13. Μήπως έτυχε σε κάποιον να πληρωθούν εισφορές μέσω INTERNET μέ ΑΜΕ του Α πελάτη καί ΑΦΜ του Β πελάτη? η απάντηση απο την τράπεζα ειναι οτι τα χρήματα στάλθηκαν στο ΙΚΑ ,αλλά το ΙΚΑ δέν τά βλέπει σε κανέναν τι γίνεται?
 14. 2. Η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Λογιστή Φοροτεχνικού διακρίνεται σε άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού Α, Β, Γ και Δ τάξεως: α) Aδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή Φοροτεχνικού Δ τάξεως χορηγείται από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος στους κατόχους απολυτηρίου Γενικού Λυκείου, οι οποίοι ασκούν επί 12 (δώδεκα) έτη από τη λήψη του απολυτηρίου τους το επάγγελμα του βοηθού λογιστή ή στους κατόχους απο­λυτηρίου Επαγγελματικού Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κλάδου Οικονομίας, οι οποίοι ασκούν επί δέκα (10) έτη από τη λήψη του απολυτηρίου τους το επάγγελμα του βοηθού λογιστή ή στους κατόχους πτυχίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Λογιστικής, οι οποίοι ασκούν επί οκτώ (8) έτη το επάγγελμα του βοηθού λογιστή ή στους αποφοίτους των μακροχρόνιων προγραμμάτων κατάρτισης του Ελληνικού Κέ­ντρου Παραγωγικότητας (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.), οι οποίοι ασκούν επί οκτώ (8) έτη το επάγγελμα του βοηθού λογιστή. Οι κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή Φοροτεχνικού Δ τάξεως μετά από πενταετή άσκηση του επαγγέλματος μπορούν να αποκτήσουν άδεια Γ τάξεως. β) Aδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή Φοροτεχνικού Γ τάξεως χορηγείται από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος στα μέλη του Ο.Ε.Ε., που έχουν άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος, στους πτυ­χιούχους του Τμήματος Λογιστικής της Σχο­λής Διοίκησης και Οικονομίας των Τεχνολογι­κών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που ασκούν επί διετία από τη λήψη του πτυχίου τους το επάγγελμα του Λογιστή ή στους πτυχιούχους των Τμημάτων Εμπορίας και Διαφήμισης Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουριστικών Ε­πιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικο­νομίας των Τ.Ε.Ι. που ασκούν επί τετραετία από τη λήψη του πτυχίου τους το επάγγελμα του Λογιστή. ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ Γ ΤΑΞΗΣ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥΣ) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ Γ ΤΑΞΗΣ Η ΧΑΝΟΝΤΑΙ Η ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΩ
 15. Καλημέρα Σε επικοινωνία μου με το ΟΕΕ για την διεξαγωγή των σεμιναρίων αλλαγής τάξης αδείας απο Γ σε Β με ενημέρωσαν οτι αποκλείονται οι κάτοχοι αδείας Γ με βάσει προυπηρεσίας. Στον Νόμο 3470/26-6-06 που αφορά την αλλαγή ταξης δεν υπάρχει κάποια διευκρίνηση στο θέμα αυτό. Γνωρίζει κάποιος κατι περισσότερο?
 16. ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΣΥΜΨ/ΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ
 17. ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΑ ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ? ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ
 18. ΕΠΕ ΛΟΓΩ ΖΗΜΕΙΩΝ ΕΙΣ ΝΕΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝ.ΣΥΝ/ΣΗΣ Α)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ? Β) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦ.ΚΥΒ.?
 19. Ετυχε σε κάποιον - Υποκαταστήματα σε μικρή απόσταση ( 300 μέτρα μεταξύ των ),αν έχει δικαίωμα ο εργαζόμενος πωλητής του Α (καταχωρημένος στο πορτοκαλι του Α),να μπορεί για κάποια ώρα την ημερα να δουλέψει και στο Β και το αντίστροφο,χωρίς να μας κόψουν τα αφτιά ?
 20. Παιδιά ολη η ΑΠΔ Στο αρχικό θέμα Που να διορθώσω στο ΙΚΑ μου λενε ολα σωστα,τα κεντρικα ΛΑΘΟΣ
×
×
 • Create New...