Jump to content

LIVANAROS

simple Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About LIVANAROS

 • Rank
  *
 • Birthday 02/09/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. 1. Ο οφειλόμενος φόρος καταβάλλεται εφάπαξ εφόσον είναι μικρότερος ή ίσος των 300 (τριακοσίων) ευρώ. Εάν είναι μεγαλύτερος, δύναται να καταβληθεί μέχρι και σε 6 (έξι) μηνιαίες δόσεις, αλλά το ποσό της κάθε δόσης, εκτός της τελευταίας, δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 300 (τριακοσίων) ευρώ. πολ 1098 04/05/2011
 2. ΣΤΗΝ ΠΟΛ 1191 17/12/2010 Αναφέρει στη σελίδα 18 πως για τις απαλλασσόμενες εκροές ΧΩΡΙΣ δικαίωμα έκπτωσης (πωλήσεις εφημερίδων, περιοδικών, καπνοβιομηχανικών κλπ) πρέπει να γίνεται επιμερισμός κανονικά. Παρ' όλα αυτά έλεγξε το γιατί απ' ότι βλέπεις γίνεται μάχη με το χρόνο, τη data, τους πελάτες, τους νομοθέτες, τον εκάστοτε υπάλληλο, τον ανθρώπινο παράγοντα (τα λάθη μας). Δε ξέρεις απο που θα σου έρθει και απο που να προφυλαχθείς.
 3. Ότι και να τους πάς θα το παραλάβουν αρκεί να συμφωνεί με την Εκκαθαριστική σου. Το τι μεταφέρεται απο το Ε3 δε το ελέγχουν δηλαδή τον επιμερισμό στη στήλη 3. Ότι επιμερισμό και να κάνεις και ότι ακαθάριστα έσοδα αυτοελέγχου να βάλεις αυτοί θα το παραλάβουν. Για μετακύλιση,απογραφές κλπ δε το συζητάω...... Εμένα μου φέρνει το έντυπο στη στήλη 3 επιμερισμό απο παροχη υπηρεσίας (ενδοκοινοτική απαλλασόμενη με δικαίωμα έκπτωσης) Δηλαδή έχω εμπορία που εντάσσεται κανονικά και παροχή απαλλασσόμενη με δικαίωμα έκπτωσης και μου φέρνει ολόκληρο το ποσό και απο τα δύο, στη διαφορά εκροών, στο έντυπο αυτ
 4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ το ενδιαφέρον. Ναι δυστυχως έτσι είναι. Εάν ακολουθείς μία κατάσταση 2 χρόνια τώρα δε μπορείς (η τουλάχιστον είναι πολύ δύσκολο) εκ των υστέρων να απαιτείς τα διακαιώματα σου. Το μόνο που θα τη συμβούλευα εγώ είναι να κάνει μία καταγγελία στην επιθεώρηση γιατί απ' ότι κατάλαβα αυτή είναι πάγια τακτική του εργοδότη για όλους τους εργαζόμενους του. Τουλάχιστον να νοιώσει λίγο δικαιωμένη. Αυτό ίσως αποτελέσει ένα στοιχείο της ποιότητας του εργοδότη. Ώστε να το χρησιμοποιήσει για να αποδείξει αυτά που ισχυρίζεται.
 5. Ναι σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται οπως τα περιγράφετε, ενώ σε άλλες οχι. Χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο έθνος γιατι πολλές φορές γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης επειδή δε ξέρουν τη γλώσσα. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους. Το θέμα είναι πως η κοπέλα ζήτησε τη γνώμη μου κ ψάχνω να της προτείνω τη πιο καλή λύση, Με τη δεδομένη κατάσταση. Γι' αυτό ζήτησα απόψεις απο εδω μέσα μήπως έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία. Κάποιοι μου είπαν πως θα βρεί το δίκιο της στην επιθεώρηση εργασίας ενώ κάποιοι άλλοι πως εφόσον έχει υπογράψει τη σύμβαση δε γίνεται τπτ. Είναι σα να έχει αποδεχθεί τη κατάσταση. Μήπως τ
 6. Η κοπέλα δεν έπαιρνε χρήματα μαύρα. έπαιρνε 400 ευρώ περίπου το μήνα και δούλευε 8 ωρο (όπως κάνουν πολοί με τους Πακιστανούς). Μη με ρωτήσεις γιατι δε μίλαγε τόσο καιρό.......... Προφανώς επειδή δε λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Είναι κ η πρώτη της δουλειά. Ήταν ανυποψίαστη κτλπ.
 7. MMM ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ. Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΗΡΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700€ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ............ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΙΣΘΟ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕ 8 ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ Κ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
 8. Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα. Έχω ένα θέμα. Μία δεσποινίδα (ανήλικη) δούλευε σε ένα internet cafe εδώ κ δύο χρόνια πρόσληψη όμως της έγινε μετά από ένα χρόνο απο την κανονική ημερομηνία πρόσληψης. Η πρόσληψη αφορούσε μερική απασχόληση ενώ η εν λόγω δεσποινίς εργαζόταν 8 ωρο και νυχτερινό ωράριο αρκετές φορές. Τι να τη συμβουλέψω δεδομένου πως έχει υπογράψει σύμβαση για μερική απασχόληση εις γνώση της προκειμένου να δουλέψει και πως δεν έχει περάσει τρίμηνο από την ημερομηνία απόλυσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Create New...