Jump to content

E.T.

simple Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About E.T.

E.T.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Για 2 άτομα μόνο, excel το δίχως άλλο! Δε συμφέρει να αγοράσεις ακόμα πρόγραμμα!
 2. Τι γίνεται βρε παιδιά? Πάλι θα μας βγάλουν την ψυχή? Τι άχρηστοι είναι!!!!
 3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ FUND OF PROVIDENCE FOR PRIVATE SECTOR EMPLOYEES Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα. Το ΤΑ.Π.Ι.Τ. αποτελεί τον Ασφαλιστικό Οργανισμό ο οποίος παρέχει Εφάπαξ Βοήθημα στις παρακάτω κατηγορίες Ιδιωτικών Υπαλλήλων : Περισσότερα... Καταβολή Τρεχουσών Ασφαλιστικών Εισφορών Υπερ ΤΑΠΙΤ, ΕΤΕΑ & ΤΑΥΤΕΚΩ 29.01.14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από τις Διοικήσεις των ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ, ΤΑΠΙΤ και ΤΑΥΤΕΚΩ ανακοινώνεται οτι, από1/12/2013, και σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1 του Ν.4225/2014, προβλέπεται υποχρέωση των εργοδοτών να δηλώνουν στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ) που υποβάλλουν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τις ασφαλιστικές εισφορές υπέρ του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ) και του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας(ΤΑΥΤΕΚΩ), με Υπουργική δε Απόφαση θα καθοριστεί ο τρόπος και ο χρόνος είσπραξης των εν λόγω ασφαλιστικών εισφορών από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και απόδοσή τους στα οικεία Ταμεία. Δεδομένου οτι δεν έχει ακόμη εκδοθεί η προβλεπόμενη από το νόμο Υ.Α., οι εισφορές μηνός Δεκεμβρίου 2013 υπέρ ΤΑΠΙΤ και ΤΑΥΤΕΚΩ θα καταβληθούν στα οικεία Ταμεία και Τομείς όπως καταβάλλονταν μέχρι και το μήνα Νοέμβριο 2013, κατά τα γνωστά. Τονίζεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι εισφορές υπέρ ΕΤΕΑ για το μήνα Δεκέμβριο 2013 θα καταβληθούν ενιαία με αυτές υπέρ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ + ΕΤΕΑ), κατά τα γνωστά και εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, ήτοι μέχρι 31/01/2014. Ειδικά οι εισφορές μηνός Δεκεμβρίου 2013 υπέρ του Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων του ΤΑΠΙΤ θα καταβληθούν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με ξεχωριστή εγγραφή (δηλ. με ξεχωριστό γραμμάτιο) από αυτή των ενιαίων εισφορών υπέρ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - ΕΤΕΑ, κατά τα γνωστά, και εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, ήτοι μέχρι 31/01/2014.
 4. Παιδιά αλήθεια, άν είστε μισθωτοί και σας ενδιαφέρει να το ακούσετε, στη Θεσσαλονίκη, αυτό γίνεται. Εδώ και δύο χρόνια δέ, έχουν ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ... Ακόμα και στο <<λογιστή>> τους το κάνουν, που ξέρει ...να πάρει και να σηκώσει.
 5. Τί δεν κατάλλλλλαβες ρε φιλλλαράκι? Ηλίου φαεινότερα όλλλλα! Χαρτζιλλλλίκι!!!!! Πόσα χρόνια δούλεψες? 20? Α, όχι, μόνο εννέα σου αναγνωρίζουμε, άν θέλουμε... και θα πληρωθείς, άν πληρωθείς 7 μήνες μετά...
 6. Αχ, παιδιά πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνετε! Παρακολουθώ το forum εδώ και χρόνια, τις τελευταίες όμως μονάχα μέρες μπήκα σε θέματα τέτοιου είδους. Παρακολουθούσα μόνο τα φορολογικά θέματα. Δουλεύω σαν λογίστρια 20 χρόνια και έχω απασχοληθεί τόσο σε λογιστήρια μεγάλων εταιριών, όσο και σε λογιστικά γραφεία. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν απόφοιτο/η οποιασδήποτε σχολής (ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ) που να μη γνώριζε ακριβώς τί θα γινόταν όταν θα έπαιρνε το όποιο πτυχίο του. Ήξεραν όλοι πάρα πολύ καλά τί "ισχύ" έχει το οποιοδήποτε τέτοιο χαρτί στην αγορά εργασίας, πελατείας κλπ. Ξαφνικά βλέπω στο forum επιθέσεις ένθεν και ένθεν και μιά διάθεση (ιδίως από τους απόφοιτους ΙΕΚ) να αυτοπροσδιοριστούν ως οι παντογνώστες στο επάγγελμα-επιστήμη-τέχνη και πέφτω από τα σύννεφα!!! Ειλικρινά, φοβάμαι πλέον και να προασπίσω τα δικαιώματά μου, γιατί και γω ήξερα πάρα πολύ καλά τί έκανα όταν έδινα εξετάσεις για να μπώ στο ΑΕΙ μου, και αυτοί ήξεραν πάρα πολύ καλά τί έκαναν όταν διάλεγαν εύκολες λύσεις... Και φυσικά ήξερα και πάρα πολύ καλά ότι στην πρώτη μου απόπειρα εύρεσης εργασίας, τα λογιστικά γραφεία θα προτιμούσαν αυτούς και όχι εμένα, γιατί υπάρχει και το έρμο το επίδομα πτυχίου... Όταν βρέθηκα μετά τις σπουδές μου στην Γερμανία για ένα μεταπτυχιακό, είδα ότι εκεί ακόμα και για να κάνει κάποιος καταχωρήσεις σε εταιρία (γιατί η κάθε καταχώριση παίζει και κάποιο ρόλο που πολλοί δεν υποψιάζονται) έπρεπε να έχει τελειώσει τα δικά τους ΤΕΙ. ΥΓ Κρατάτε το forum σε ένα επίπεδο! Δεν είναι δυνατό να γράφετε έτσι ασύνταχτα, ανορθόγραφα, επιθετικά.
×
×
 • Create New...