Jump to content

maria2109

simple Members
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

About maria2109

 • Birthday 09/21/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.sidiaccounting.gr

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Θεσσαλονίκη

Recent Profile Visitors

1,762 profile views

maria2109's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Σωστός username είσοδος στο σύστημα προβολή περιουσιακής κατάστασης άλλου φορολογούμενου το προσέξατε σήμερα.... Τα προσωπικά δεδομένα περίπατο...
 2. "΄Ολες μέσω διαδικτύου δεν το είδα γραμμένο κάπου". Μήπως μου ξέφυγε?
 3. οι παροιμιές λένε το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις.... και στους δύο τρίτος δε χωρεί... μεγάλα παιδιά είναι ασε τους να καθαρίσουν τις διαφορές τους ο καθένας με τη σειρά του γνωρίζει τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματα του. Έτσι θα αναλάβεις κι εσύ (παρ' όλο που κι εγώ πιστεύω ότι είναι λάθος να αναλαμβάνουμε συγγενείς) με το σωστό ξεκίνημα.
 4. Αύτο που θα ήθελα να θέσω είναι το εξής. Απο τη στιγμή που τόσο εύκολα και απλά προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τις συνεργασίες μας με τέτοιους ανθρώπους, εμείς έχουμε κάποιο τρόπο να διασταυρώνουμε ότι "εκκρεμούν σε βάρος τους δικογραφίες" για να επιλέξουμε τη συνεργασία ή όχι? Αφού από το κράτος δε μας δίνετε τέτοια δυνατότητα κι αφού η δικαιοσύνη τους έχει και κυκλοφορούν ελεύθεροι πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Ούτε σαν υπάλληλος ούτε σαν επαγγελματίας πως θα μπορούσα να διώξω έναν πελάτη που έρχεται στην πόρτα μου, μου ζητά να στείλω μια ΑΠΔ και πιθανόν δεν τον έχω ξαναδεί και ποτέ.... (ή τον έχω ξαναδεί άπειρες φορές αλλά δε γράφει στο κούτελο του είμαι λαμόγιο) τη στιγμή που υπάρχει τέτοια κρίση και παλεύουμε όπως όλος ο κόσμος για επιβίωση. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται! Σίγουρα δεν είναι ευχάριστες καταστάσεις αλλά νομίζω ότι στο τέλος το δίκαιο θα κερδίσει
 5. Πραγματικά δεν ξέρω αλλά και δωρεάν να τους πεις πάλι υποψιάζομαι ότι του χρόνου δε θα έρθουν σ' εσένα. Θα ανήκουν στην κατηγορία των μη υπόχρεων για ευνόητους λόγους...
 6. Καλημέρα καλό μήνα δοκιμάστε με Mozilla. Τυχαίνει πότε πότε βέβαια να πέφτει το σύστημα...
 7. και προσθέτω κι εγώ το κερασάκι στην τούρτα έρχεται ο εν δυνάμει πελάτης που ούτε έχει ξαναπεράσει την πόρτα, πιθανόν και από το τηλέφωνο και με ρωτά "θέλω να κάνω αίτηση για κλειδάριθμο", τί να του πω περάστε να την κάνουμε δωρεάν.... λες και είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα ή 50€ διότι τις 2 ώρες που θα κάτσεις απέναντι μου να μου πιάσεις κουβεντούλα για μια δουλειά 30 δευτερολέπτων εγώ θα δούλευα για άλλο πελάτη να έβγαζα τα έξοδα μου?
 8. όταν πρόκειται για διακοπή υποκαταστήματος να υποθέσω ότι η ίδια διαδικασία ακολουθείται? www.sidiaccounting.gr
 9. Ευχαριστώ έστω και καθυστερημένα για τις απαντήσεις σας. Δεν είχα ιντερνετ μια και ήμουν σε φάση μετακόμισης το μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό που έγινε καθαρά ενημερωτικά το λέω είναι να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση στη διεύθυνση ανάπτυξης όπως ακριβώς με συμβούλευε ο επισκέπτης, αφού βέβαια πέρασα τα χίλια κύματα από το ένα γραφείο στο άλλο για να αποδείξω τη .... χαμηλή όχληση (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι θα άνοιγα πυρηνικό εργαστάσιο) για τέτοια ταλαιπωρία μιλάμε. Welcome to the club θα μου πείτε ξέρω ξέρω στο club ήμουν από καιρό απλά τώρα πήρα και το βάπτισμα.
 10. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι γίνεται σε περίπτωση που παιδί απασχολεί τον συνταξιούχο του ΙΚΑ πατέρα 5 ώρες ημερισίως προβλέπει κάτι ο νόμος. Αναφέρομαι ως προς τη σχέση γονέα - τέκνου υπάρχει κάποια ιδιαίτερη μεταχείρηση από το νόμο?
 11. Καλημέρα σας παρακαλώ πολύ κάποιον συνάδελφο που έχει προσθέσει ως δραστηριότητα και τη αναπαραγωγή φωτοαντιγράφων να μου πει ποιος ΚΑΔ αντιστοιχεί στις υπήρεσιες χαμηλής όχλησης ώστε να τον χρησιμοποιήσω διότι με τον 81.19 μου ζητούν απαραιτήτως απαλλακτικό αδείας. Βάση του Ν3325/05 άρθρο 3 "Οι εγκαταστάσεις παροχής υπηρεσιών χαμηλής όχλησης όπως περιγράφονται σε ΣΤΑΚΟΔ 2003 , όπως εκάστοτε ισχύει και διαθέτουν μηχανολογικό εξοπλισμό του οποίου η κινητήρια ισχύς δεν υπερβαίνει τα 4KW ή η θερμική ισχύς τα 8KW " δεν υπάγονται στις συγκεκριμένες διατάξεις.
 12. Η ημερομηνία έναρξης είναι 19/06/09 από δικό μου λάθος γράφτηκε το 19/09 επίσης το 10/08 πήρα απλά την απαλλαγή από το ΤΕΒΕ. Υπάρχουν αντικείμενα όπως πχ ο υπολογιστής μου, βιβλία που αγόρασα πριν την έναρξη σαν ιδιώτης, αλλά την καρέκλα μου και κάποιο πρόγραμμα τ'αγόρασα μετά την έναρξη.
×
×
 • Create New...