Jump to content

Stav1

simple Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stav1

 1. Οταν γίνετε πολιτισιτική εκδήλωση,παντα υποβάλλουμε συμφωνητικό σε τρια αντίτυπα. (για να ειμαστε καλλυμένοι) Εφ οσον θα πωλούνται σουβλάκια - αναψυκτικά, καλο ειναι να αναφέρεται οτι γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
 2. Δλδ για να καταλάβω... Πελάτισσα η οποία εχει 10 στρ ελιές και καθε χρόνο βγάζει το λάδι της για δική της χρήση και παίρνει επιδότηση απο τον αγροτικό συνεταιρισμό 180 ευρώ.της υποβάλλω μηδενικό Ε3 ???!!!!!! :wacko: Καθε χρόνο δήλωνε τεκμαρτό αγροτικό εισόδημα,βασει των πινακίων που δημοσιευόντουσαν. δλδ 10στρ Χ 28,13 τιμη ανα στρεμμα = 281,30
 3. Καλησπέρα. Θελω να αλλάξω εταιρία, λόγω του οτι η ανανέωση του πακέτου που αφορά την διαχείρηση - υποβολή εντύπων Ε,ειναι ακριβή. Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο λογισμικό ?
 4. Πρόσφατα εδώ και ένα χρόνο έχω ανοίξει λογιστικό γραφείο,τι έχω καταλάβει ? Τόσα πολλά για τόσα λίγα ... Πλέον η τήρηση βιβλίων Β κατηγορίας,έχει φτάσει να είναι φθηνότερη,απο μια μηνιαία συνδρομή γυμναστήριου. Όσοι ευαγγελίζονται μισθούς 1280 ευρώ,πλανονται οικτρα...Πολύ λίγα είναι τα γραφεια που μπορούν να προσφέρουν τέτοιους μισθούς. Μεγάλα γραφεία κυνηγάνε τους πελάτες τους για να εισπράξουν οφειλόμενα 4ετιας.
 5. Σωστά,μπερδεύτηκα γιατι τελικά πρωτα έβαλαν πετρελαίο και ξέχασαν να μου το πουν ... ευχαριστώ.
 6. Απορία... Σε οσους εχω κανει επίδομα πετρελαίου, βλέπουν στον λογαριασμό τραπέζης κατάθεση ποσου,με την περιγραφη ΠΡΟΚΑΤΑΒ. Δεν εχει βαλει κανεις τους ακόμα πετρέλαιο,πως γίνετε αυτο ?
 7. Ο πραγματικός λόγος που εκλεισε ήταν άλλος ... Άτιμη βιομηχανία.. Οι επιτηδευματίες στην απ έξω .
 8. Αθάνατο και λησταρχικό ΤΕΒΕ ... Εκανα διακοπή σε πελάτη 10/13 και του ηρθε ασφαλιστική εισφορά για το β τρίμηνο του 2014 !!!!!! Αντε αύριο πρωι πρωι με τα δικαιολογητικά της διακοπής να βγαλω άκρη,απορω εαν διασταυρώνουν τα στοιχεία πριν στείλουν τις ειπρακτικές εισφορές... Ο οποίος πελάτης ειχε πλήρη απαλλαγή λογω πλήρης ασφάλισης ΙΚΑ,με ανανεωμένη απαλλαγή.
 9. Τι θέλει να πει ο ποιητής ??? Επιθυμείτε την προβλεπόμενη προκαταβολή του επιδόματος; Σε περίπτωση που δεν διασταυρωθούν αγορές πετρελαίου ή οι διασταυρωμένες ποσότητες των αγορών που σας αναλογούν είναι λιγότερες των λίτρων που αντιστοιχούν στην προκαταβολή που θα εισπράξετε, θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε το αναλογούν ποσό (βλ. παρ. 2 του άρθρου 8 ΦΕΚ Β' 2656/18-10-2013). Ναι η οχι εφ οσον ο πελάτης εχει βάλει ηδη πετρέλαιο ?
 10. Το μπαλάκι που μας πέταξε ο ΟΑΕΔ με το να ανανεώνουμε ηλεκτρονικά τις κάρτες ανέργων,το πήρατε χαμπάρι ??
 11. Ο πονηρός Ελληνας θα σκεφτεί,να δηλώσω τον λογαριασμό η οχι ? Εαν το δηλώσω διασταυρώνομαι 100%,ψηφίζεται μεταμεσονύκτιο νομοσχέδιο που καταργεί το ακατάσχετο όριο και πλεον ειμαι παγιδευμένος ... Γι αυτο μεχρι στιγμής οι δηλώσεις λογ/σμων ειναι πολύ χαμηλές. Πελάτισσα με κατατεθημένη αναδρομική σύνταξη σεβαστού ποσού,αναζητείται ... Το λογιστήριο του κράτους εχασε τα λεφτά μεσα απο τον λογ/σμο της !!!!! Η γυναίκα δεν εχει κανει ακομα καμία ανάληψη. Που παει το μυαλό μου... Σπείρες που λυμαίνονται του Δημοσίου ??? ...
 12. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!! Ο πρώην δελφίνος ακατανόμαστος δεν έλεγε οτι καθε αίτηση μέλους της οικογένειας ειναι ξεχωριστή περίπτωση ??? Δικαιούχος οικογενειάρχης με δυο παιδιά με συνολικό εισόδημα κοινής δήλωσης 3600,00 4684,00 τεκμαρτό εισόδημα 9340,00 και της γυναίκας του 2500,00 εισόδημα επιβολής εισφοράς 7157,00 4684,00 Δεν δικαιούται επίδομα !!!! Εγω υπολόγισα το τεκμαρτό σαν σύνολο και το χάνει για 90,00 ευρω... (??) Σωστά ?
 13. Καλησπέρα. Για να δηλώσω γαμο πελάτη υποβάλλω μονο Μ1 με συμπληρωμένα τα πεδιά α και δ μαζι με εξουσιοδότηση αυτου προς εμένα ?
 14. Πελάτης με τρείς δηλώσεις, οι δυο με λάθη απο την ηλεκτρονική πληροφόρηση. Πλεον 2 στις 10 δηλώσεις με λάθη απο την πηγή ως προς το σύνολο μου στα Ε1. Ποτε θα μας πιστώσουν τους τραπεζικούς λογ/σμούς μας με υποβολή προστίμων που θα τους επιβάλλουμε εμείς ?? α)Εκκαθαριστικό σύνταξης με λάθος ΑΦΜ. β)Μη προσυμπληρωμένοι κωδικοί Ε1. γ)Λάθος ποσοστά συνιδιοκτησίας σε αυτοκίνητα. Τρέξε εφορία,νομαρχία κανε 100 προσπάθειες στο 210-4802552 και βλέπουμε ....
 15. Παιρνω τηλ στο 15515 και πέφτει η γραμμή συνέχεια,μηπως ξερει κάποιος αλλο τηλ ? Εχω πρόβλημα,δεν εχουν προσυμπληρωθεί οι κωδικοί συνταξιούχου στο Ε1.
 16. Οπως πάντα ο νόμος ειναι αδίστακτος με τους αδύναμους. Μονο αν εισαι κλέφτης,εγκληματίας,μιζαδόρος αυτόματα βρίσκονται αποθέματα ανοχής.
×
×
 • Create New...