Jump to content

gapdk

Silver members
 • Content Count

  1,777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gapdk last won the day on August 13 2014

gapdk had the most liked content!

About gapdk

 • Rank
  *
 • Birthday 04/12/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recent Profile Visitors

11,374 profile views
 1. Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζετε τον Κωδικό Αριθμό Εσόδου στον οποίο πληρώνεται ο ΦΕΜ των μηχανικών? Ευχαριστώ πολύ!
 2. Καλησπέρα σε όλους! Στις "Ηλεκτρονικές υπηρεσίες Συνταξιούχων" στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, ποια η διαφορά μεταξύ των Ένσταση / αίτηση θεραπείας κατά μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος πληρωμής κύριας σύνταξης και Ηλεκτρονική Αίτηση συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη
 3. Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζετε που θα πρέπει να μπω και αν υπάρχουν οδηγίες για την Ψηφιακό Μητρώο Επιβατικών ΙΧ οχημάτων που εκμισθώνονται με οδηγό, με ή χωρίς? Έχει τεθεί σε λειτουργία ή όχι ακόμα? (*Ενδιαφέρομαι για βανάκι 9 ατόμων με οδηγό)
 4. Καλημέρα σε όλους! ΑΕ συσταθείσα το 2000, εκλέγει τελευταίο ΔΣ το 2006. Το καλοκαίρι του 2008 έχει τελευταία δραστηριότητα (συναλλαγή) ενώ από εκεί και μετά (πλην μηδενικών δηλώσεων ΦΠΑ και 3-4 ετήσιων δηλώσεων Εισοδήματος που κατατέθηκαν μηδενικές και σε κάποιες το Τέλος Επιτηδεύματος μόνο). Στα τέλη του 2008 Δηλώνει Παραίτηση το ένα από τα τρία μέλη του ΔΣ (Αντιπρόεδρος) με απλή γραπτή επιστολή (χωρίς να την κοινοποιεί με Δικαστικό Επιμελητή είτε στα γραφεία της εταιρείας της Εταιρείας είτε ακόμα και στη Διεύθυνση Εταιρειών ως όφειλε. το μονο χαρτί που μπορεί να βεβαιώσει την
 5. Καλησπέρα σε όλους! Ναυαγοσώστης που προσλαμβανεται σε ξενοδοχειακή μονάδα ως με αορίστου, θεωρείται μισθωτός ή αμοίβεται με ημερομίσθιο?
 6. Καλημέρα σε όλες και όλους! Και όμως, ΔΕΝ έχει πληρωθεί 1η δόση! Κάτι άλλο συμβαίνει... Με το 1555 που μίλησα και το ανέφερα μου είπαν να μπω από το mozilla αλλά και πάλι ΔΕΝ δούλεψε! ΔΕΝ εμφανίζεται σε καμία αίτηση που έχω κάνει και επανελέγχω μέχρι τώρα, η δυνατότητα για ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Μήπως κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και γνωρίζει τι πρέπει να κάνω??
 7. Από συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις: 24Έχω υποβάλει αίτηση ρύθμισης και έχω επιλέξει να μην επανυπολογιστούν οι οφειλές μου. Επιθυμώ να αλλάξω την παραπάνω επιλογή μου. Έχω την δυνατότητα αυτή; Ναι, μπορείτε να αναιρέσετε την αρχική σας επιλογή χρησιμοποιώντας το ανάλογο πεδίο (αναίρεσης), και να οριστικοποιήσετε εκ νέου το αίτημά σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα ανωτέρω είναι η μη καταβολή της 1ης δόσης της ρύθμισης στο ΚΕΑΟ με την προηγούμενη επιλογή σας. (μάλλον πλήρωσε ο τύπος και μου την έκανε)
 8. Καλησπέρα 700! Το έχω κάνει σε μία άλλη περίπτωση! Στον συγκεκριμένο ΔΕΝ μου δίνει τη δυνατότητα (δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή ενεργή!!!!) Μήπως τρέχει κάτι άλλο!!!!? Η το εχουν πλέον "φράξει" γιατί δεν θα προλάβουν να επεξεργαστούν άλλες?
 9. Καλησπέρα σε όλους! Έχω περίπου δεκαπέντε ημέρες που καταχώρησα αίτηση για ρύθμιση οφειλών στον ΕΦΚΑ (ΟΑΕΕ & ΕΦΚΑ μόνο) ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Τώρα, μου ζητάνε να τον υπολογίζω ΜΕ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των εισφορών... Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της αίτησης και η εκ νέου ενημέρωση του ΚΕΑΟ με τα λιγότερα ποσά μετά τις εκπτώσεις?
 10. Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά έχω ένα παλιό είναι η αλήθεια μηχάνημα Intel Core i-3 στα 3,10Ghz και μνήμη 4GB. Τρέχει λειτουργικό Windows 10 Pro. Παρά την ταλαιπωρία που βιώνει καθημερινά, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σε πολύ καλή κατάσταση... Λειτουργεί 24 ώρες / 24ωρο χωρίς επανεκκινηση πολλές φορές και είναι με ένα κακό χαμό από εικονίδια σε όλη την οθόνη (μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του). Τις τελευταίες δύο μέρες μου κάνει κόλπα και κολλάει πολύ συχνά: Το ποντίκι - ακόμα και μετά από επανεκκίνηση - κολλάει στιγμιαία σε διάφορα σημεία... μετά από 1-2 δευτερόλεπτα
 11. Καλημέρα σε όλους! Σε πρώην αυθαίρετο ακίνητο στη Χαλκιδική που νομιμοποιήθηκε και ηλεκτροδοτήθηκε με το γνωστό νόμο, υπάρχει εκτός από τον κύριο χώρο του κτίσματος και επιπλέον κτίσμα (30 τ.μ. περίπου) το οποίο ΔΕΝ αναγράφηκε ποτέ στις δηλώσεις Ε9. Αυτό θα δηλωθεί τώρα στο κτηματολόγιο που άνοιξε. Επειδή ακούγεται ότι θα γίνουν έλεγχοι - διασταυρώσεις των ακινήτων που δηλώνονται στο Κτηματολόγιο σε σχέση με τα δηλωθέντα στο Ε9, κρίνετε σκόπιμο να γίνει η διόρθωση "αναδρομικά" δηλαδή από το 2014 που ξεκίνησε ο ΕΝΦΙΑ, ή να το δηλώσω μόνο στην τρέχουσα χρήση που δεν
 12. Καλησπέρα σε όλους! Ασφαλισμένος του πρώην ΟΑΕΕ, εμφανίζεται σήμερα στο ΚΕΑΟ με Οφειλές στα παρακάτω ταμεία: - ΟΑΕΕ - ΕΦΚΑ -ΕΤΕΑΕΠ -ΕΤΕΑΕΠ (Προέλευση ΟΑΕΕ-ΤΕΑΑ) Έκανα πιστοποίηση και ρύθμιση στα δύο πρώτα κύρια ταμεία. Προκειμένου να κάνω Πιστοποίηση για το (1ο) ΕΤΕΑΕΠ , ποιον Φορέα επιλέγω στη σχετική φόρμα Εγγραφής για τη δημιουργία του Κλειδαρίθμου??? Για το (4ο) ταμείο ΟΑΕΕ-ΤΕΑΑ που δεν έχουν επιστρέψει μέχρι σήμερα οι οφειλές αλλά εκτελείται προσδιορισμός οφειλής, κατοχωρώνεται η ημερομηνία και μπορώ να κάνω ρύθμιση και μετά τις 30/09/2019??
 13. Καλησπέρα σε όλους! Περιμένοντας τη μείωση της φορολογίας μερισμάτων των ΑΕ, σκεφτόμαστε στις ΑΕ να μην δώσουμε μέρισμα με την Τακτική ΓΣ αλλά μελλοντικά σε κάποια έκτακτη ΓΣ. Θα πρέπει να ενταχθεί ως θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της ΓΣ και να παρθεί απόφαση για ΜΗ Διανομή, ή θα πρέπει να διατυπωθεί αλλιώς η Απόφαση ώστε να μπορεί να δοθεί μέρισμα με έκτακτη ΓΣ? Ευχαριστώ πολύ!
 14. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μπορώ σε Διοικητικό Συμβούλιο εταιρείας στο οποίο εκλέγονται μόνο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος (το ίδιο πρόσωπο) + 2 Μέλη, να οριστούν οι ίδιες Γενικές και Ειδικές Εκπροσωπήσεις και δικαιώματα υπογραφής που θα έχει ο Πρόεδρος-Διευθύνοντας και στο ένα μόνο από τα δύο απλά μέλη του ΔΣ. Να μπορεί δηλαδή το απλό μέλος του ΔΣ, να εκπροσωπεί από μόνο του ή/και από κοινού την εταιρεία όπως και ο Πρόεδρος, χωρίς αυτό να τον εμπλέκει σε περαιτέρω συνυπευθυνότητες. Ή είναι προτιμότερο να έχει δικαίωμα Εκπροσώπησης μόνο ο Πρόεδρος & Διευθύνων
×
×
 • Create New...