Προς το περιεχόμενο

gapdk

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  1.652
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Σχετικά με τον gapdk

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 12/04/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

10.094 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζετε αν η προθεσμία δήλωσης των βραχυχρόνιων μισθώσεων Σεπτεμβρίου που λήγει στις 20 Οκτωβρίου 2018, και δεδομένης της αδυναμίας να σταλούν αύριο τα στοιχεία λόγω της συντήρησης του Taxisnet, θα μεταφερθεί για Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ή πρέπει να γίνει σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα? Δεν βλέπω να βγήκε καμία ανακοίνωση παράτασης μέχρι τώρα (ή έστω διευκρινιστική) . (2) Τα συμφωνητικά και οι τριμηνες Καταστάσεις μεταφέρονται για τις 22 Οκτωβρίου όπως βλέπουμε στο ημερολόγιο υποχρεώσεων του Taxheaven. Ευχαριστώ πολύ!
 2. Καλησπέρα σας! Στα πλαίσια της υποβολής Αίτησης για Ανώνυμη Εταιρεία στην πλατφόρμα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού, γνωρίζετε αν ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος ή και μέτοχοι με ποσοστό άνω των 10%, χαρακτηρίζονται ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ή απλοί Συνοφειλέτες? * Σύμφωνα με το νόμο : «Υποχρεωτικοί συνοφειλέτες» νοούνται οι συνοφειλέτες που έχουν κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υπαγωγής στο Ν. 4469/2017 την ιδιότητα του ομόρρυθμου εταίρου ομόρρυθμης ή ετερόρρυθμης εταιρείας ή ευθύνονται από άλλη αιτία εις ολόκληρον και αλληλεγγύως για το σύνολο των οφειλών του οφειλέτη. Ευχαριστώ πολύ!
 3. Καλησπέρα 125883623! Έχουμε το συνολικό σπίτι των 200+50 = 250 τ.μ. που αποτελεί την κύρια κατοικία του! Να κάνω εγγραφή μόνο για τα 50 τ.μ. ? Σήμερα που κάνουμε την εγγραφή, αυτός ΔΕΝ έχει σκοπό να νοικιάσει τα 200 τ.μ. των κ.χ. Τώρα,...αν μεθαύριο του γυρίσει και θέλει να νοικιάσει και εκείνα...τι να πω!
 4. Καλησπέρα σε όλους! Καταχωρώ στο Μητρώο Διαχειριστών Βραχυχρόνιων Μισθώσεων ένα συνιδιόκτητο ακίνητο (μπαμπάς-κόρη) με τους κωδικούς του πατέρα (που έχει και το κυρίως ποσοστό συνιδιοκτησίας 67,50%). Από ότι διαβάζω στις οδηγίες (faq) το συγκεκριμένο εφόσον δεν το αναρτά η κόρη στις πλατφόρμες μπορεί να γίνει μόνο από τη μερίδα του πατέρα ο οποίος στον πίνακα συνδικαιούχων θα δηλώσει τα ποσοστά για το διαχωρισμό του εισοδήματος. Από τα συνολικά 200 (κ.χ.) + 50 (β.χ.) του ακινήτου θέλουν να δηλώσουν στο μητρώο ΜΟΝΟ τα 50 τ.μ. των βοηθητικών χώρων, ενώ το υπόλοιπο 200τ.μ. αποτελεί την κύρια κατοικία τους. >> Ερώτηση: Πληκτρολογώντας τον ΑΤΑΚ του ακινήτου, το σύστημα αντλεί τα στοιχεία της κατοικίας με τα συνολικά μέτρα (250). Θα πρέπει να διορθώσω τα μέτρα σε 50 και να κλικάρω και στο checkbox Μερική Μίσθωση, ή τα αφήνω 250 και κλικάρω το Μερική? Ευχαριστώ!
 5. Καλησπέρα φίλε Β. Η 100άρα φαίνεται Επικυρωμένη στις ρυθμίσεις. και επιπλέον και στην Προσωποποιημένη ως καθυστερούμενη τρεις μήνες. επίσης στις "Βεβαιωμένες Οφειλές ΕΚΤΟΣ Ρυθμίσεων" ΔΕΝ υπάρχει κάποιο ποσό που να προέρχεται από την απώλεια της 100άρας ή κάποια άλλη ένδειξη που να μπορεί να παραπέμπει σε απώλειά της. Εμφανίζονται ΜΟΝΟ Μη ρυθμισμένες νέες οφειλές υψους περίπου 5000€. Εντούτοις, όταν πάω να στήσω 12άρα από εδώ μου εμφανίζει ληξιπρόθεσμα 70000 + 5000 ~= 75000 (χωρίς τις προσαυξήσεις) ενω και στις Προσαυξήσεις φέρνει ένα ποσό κοντά στα 15000 (που προφανώς είχαν μπει στη ρύθμιση)... Πρώτη φορά το συναντώ... Θα πάω από τη ΔΟΥ τη Δευτέρα να δω τι συμβαίνει! Καλό βράδυ!
 6. Καλησπέρα σε όλους! Επιχείρηση διατηρεί δύο ρυθμίσεις: Μία των 100 δόσεων (που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 40η δόση) και μία δωδεκάμηνη που στήθηκε τον προηγούμενο μήνα. Η 100άρα τηρείται με δύο μήνες καθυστέρηση. Τον περασμένο μήνα, έφτασε στο ταμείο της ΔΟΥ ποσό παρακράτησης υπέρ της εταιρείας και ζητήθηκε από εμάς να συμψηφιστεί το ποσό της επιστροφής με τρέχουσες δόσεις της 100άρας (με αυτόν τον τρόπο θα εξοφλούνταν οι δύο καθυστερημένες δόσεις και θα έφτανε στα ίσια της). Ομως η ΔΟΥ ΔΕΝ εκτέλεσε το συμψηφισμό με αποτέλεσμα να "φαίνεται" στις ρυθμίσεις ότι η μεγάλη ρύθμιση έχει καθυστέρηση 3 δόσεων από 01/10/2018 (θεωρητικά δηλαδή έχει απωλεσθεί). Ενώ λοιπόν φαίνεται Επικυρωμένη στο μενού των ρυθμίσεων , ΣΗΜΕΡΑ που δοκιμάζω να κάνω Νέα ΠΑΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ των Τρεχουσών Βεβαιωμένων Οφειλών, εκτός από τα ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ που εμφανίζονται (περίπου 5000€) μου αθροίζει περιέργως στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και ποσό περίπου 70000€ που δεν μπορώ να προσδιορίσω από που προέρχονται (ούτε πλησιάζουν και στο υπόλοιπο της 100άρας που ανέρχεται περίπου στα 90000€). Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να "παίζει" με αυτό το παράδοξο? το σύστημα μπορεί να εμφανίζει τη ρύθμιση ως επικυρωμένη και παράλληλα να την βγάζει και εκτός, και να την προσθέτει στα ληξιπρόθεσμα ΜΟΝΟ στο μενού των Ρυθμίσεων και όχι στην προσωποποιημένη πληροφόρηση? (2) Εχει τη δυνατότητα να αναβιώσει η ΔΟΥ τη ρύθμιση των 100δ. με συμψηφισμό της επιστροφής ετεροχρονισμένα (καθώς ο τίτλος ΑΦΕΚ είχε φτάσει στη ΔΟΥ τουλάχιστον από τις 25/09 αλλά παρέμεινε χωρίς να εκτελεστεί? Η θα προφασιστούν ότι έπρεπε να πληρώσει η επιχείρηση με δικά της χρήματα ? Ευχαριστώ πολύ!
 7. Νααααιιιιι!!! Σωστός ο φίλος!! το ανακάλυψα με τη βοήθειά σου! Ευχαριστώ πολύ!
 8. Καλησπέρα σε όλους! Σε μία Αίτηση Επιχείρησης στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό που Ολοκληρώθηκε και κρίθηκε πλήρης, γνωρίζετε από που μπορούμε να κάνουμε εκτύπωση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ? Ευχαριστώ πολύ !
 9. Καλημέρα σε όλους! ΑΕ, διατηρεί μέχρι και σήμερα (ακόμα και μετά και από τη συγχωνευσή της με απορρόφηση άλλων εταιρειών) ένα μικρό υπόλοιπο στο λογ. 41.07 από την τελευταία αναπροσαρμογή που έγινε το 2012 και "περίσσεψε" ως υπόλοιπο από την κεφαλαιοποίηση που έλαβε χώρα εντός του 2014. Εκτός από την κεφαλαιοποίησή του ΣΗΜΕΡΑ (με απόφαση της Τακτ. ΓΣ) υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να "τακτοποιήσουμε" αυτό το μικροϋπόλοιπο (για να μην προβούμε τελικά σε νέα αύξηση κεφαλαίου)? Ευχαριστώ πολύ!
 10. Αυτό είναι που λέγαμε κάποτε "Νύχτα θα πέσουν τα μπετά....." :P Ευχαριστώ φίλε!
 11. Καλημέρα σε όλους! Αρχές της εβδομάδας παρατηρώ ότι όλες οι θέσεις εργασίας που λειτουργούσαν με teamviewer έχουν μπλοκαριστεί (επιτρέπεται μόνο το 3 λεπτο ...το οποίο όμως κλείνει στα 30 δευτερόλεπτα εν τέλει). Προφανώς αφορά κάποια αλλαγή στην πολιτική της εταιρείας για τερματικά που χρησιμοποιούσαν ασύστολα, αδιακρίτως και ακραιφνώς...... δωρεάν την εφαρμογή! Γνωρίζει κανείς εκτός από AnyDesk (και λιγότερο το Ammyy που έχει τα θεματάκια του με τα antivirus) κάποιον καλύτερο τρόπο για να δουλεύουμε απομακρυσμένα με τους πελάτες και από το δωμάτιο μας στο σπίτι? Ευχαριστώ πολύ!
 12. Καλησπέρα σε όλους! (1) Για τη στέγαση εταιρείας παροχής υπηρεσιών που ιδρύεται τώρα μπορούμε να κάνουμε μισθωτήριο συμφωνητικό σε ακίνητο που ανήκει σε ΝΠ που σχετίζεται με τους φορείς της εταιρείας που συστήνεται, και στο οποίο εξάλλου στεγάζεται ήδη η άλλη εταιρεία? (2) Μπορούμε στην περίπτωση αυτή να υποβάλλουμε μισθωτήριο συμφωνητικό για ΤΜΗΜΑ του παραπάνω ακινήτου και ΟΧΙ ολόκληρου καθώς και έπιπλα που υπάρχουν μέσα στο συγκεκριμένο χώρο? (3) Στην περίπτωση αυτη (θα πρέπει να αναγράψουμε "με το χέρι" τα στοιχεία του ακινήτου ώστε να περαστούν τα ακριβή ενοικιαζόμενα μέτρα ή θα δηλωθεί το ακίνητο με τον ΑΤΑΚ (στο σύνολο) και στις παρατηρήσεις θα αναγραφεί ότι ενοικιάζεται "π.χ. μόνο ΤΜΗΜΑ 40 τ.μ. επί συνόλου 100 τ.μ."? (4) Στην περίπτωση του ΠΕΑ επίσης, και εφόσον επαληθευτεί το πιστοποιητικό από την σχετική καταχώρηση, θα υπάρχει απόκλιση στα μέτρα σε σχέση με το μισθωτήριο. Ελέγχεται και διασταυρώνεται αυτό?? Καλή συνέχεια!
 13. Καλησπέρα!!!! Υπάρχει τρόπος πιστοποίησης στον ΟΑΕΔ μέσω των κωδικών του Taxisnet αλλά φαίνεται ότι ΔΕΝ δουλεύει (τουλάχιστον από χθες που δοκιμάζω...βγαίνει error)
 14. Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζετε αν και πως γίνετε αίτηση για Κοινωνικό Τουρισμό σε περίπτωση που ΔΕΝ έχει εκδοθεί κλειδάριθμος από τον ΟΑΕΔ? (μόνο με τους κωδικούς του taxisnet)?
 15. Καλησπέρα σε όλους! Σε ανώνυμη εταιρεία όταν μέλος του ΔΣ κυκλοφορεί με το εταιρικό αυτόκίνητο (ΕΙΧ) απαιτείται κάποια ενέργεια (δημοσίευση ή εταιρική πράξη) προκειμένου να είναι καλυμένος σε περίπτωση τροχονομικών ελέγχων? Απαιτούνται συγκεκριμένα έγγραφα που θα πρέπει να εχει μαζί του όποιος οδηγεί εταιρικό ΕΙΧ? Θα μπορούσε π.χ. να δημοσιευθεί ένα Πρακτικό ΔΣ που να ορίζει κάτι τέτοιο? ή εταιρικές πράξεις τέτοιας φύσεως δεν είναι δημοσιευτέες? Ευχαριστώ πολύ!
×