Jump to content

gapdk

Silver members
 • Posts

  1,777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gapdk last won the day on August 13 2014

gapdk had the most liked content!

About gapdk

 • Birthday 04/12/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recent Profile Visitors

12,077 profile views

gapdk's Achievements

 1. Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζετε τον Κωδικό Αριθμό Εσόδου στον οποίο πληρώνεται ο ΦΕΜ των μηχανικών? Ευχαριστώ πολύ!
 2. Καλησπέρα σε όλους! Στις "Ηλεκτρονικές υπηρεσίες Συνταξιούχων" στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, ποια η διαφορά μεταξύ των Ένσταση / αίτηση θεραπείας κατά μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος πληρωμής κύριας σύνταξης και Ηλεκτρονική Αίτηση συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ για τις μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη
 3. Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζετε που θα πρέπει να μπω και αν υπάρχουν οδηγίες για την Ψηφιακό Μητρώο Επιβατικών ΙΧ οχημάτων που εκμισθώνονται με οδηγό, με ή χωρίς? Έχει τεθεί σε λειτουργία ή όχι ακόμα? (*Ενδιαφέρομαι για βανάκι 9 ατόμων με οδηγό)
 4. Καλημέρα σε όλους! ΑΕ συσταθείσα το 2000, εκλέγει τελευταίο ΔΣ το 2006. Το καλοκαίρι του 2008 έχει τελευταία δραστηριότητα (συναλλαγή) ενώ από εκεί και μετά (πλην μηδενικών δηλώσεων ΦΠΑ και 3-4 ετήσιων δηλώσεων Εισοδήματος που κατατέθηκαν μηδενικές και σε κάποιες το Τέλος Επιτηδεύματος μόνο). Στα τέλη του 2008 Δηλώνει Παραίτηση το ένα από τα τρία μέλη του ΔΣ (Αντιπρόεδρος) με απλή γραπτή επιστολή (χωρίς να την κοινοποιεί με Δικαστικό Επιμελητή είτε στα γραφεία της εταιρείας της Εταιρείας είτε ακόμα και στη Διεύθυνση Εταιρειών ως όφειλε. το μονο χαρτί που μπορεί να βεβαιώσει την παραίτηση (ευτυχώς) εκείνη την ημερομηνία είναι η δημοσίευση της πρόσκλησης έκτακτης γενικής συνέλέυσης στο ΦΕΚ με θέμα την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους ΤΑΔΕ από το ΔΣ..... (η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ) Έκτοτε η εταιρεία δεν έχει υποβάλλει Ισολογισμό ούτε εκλογή νέου ΔΣ. Επίσης ΔΕΝ έχει γίνει Αυτοαπογραφή στο ΓΕΜΗ. Το πρόβλημα μου είναι η απεμπλοκή του μέλους που παραιτήθηκε το 2008 και σε δεύτερη φάση η διακοπή της ΑΕ * Για τη ΔΟΥ θεωρείται ακόμα ότι την εταιρεία εκπροσωπεί το τελευταίο ΔΣ !!!!που εκλέχθηκε το 2006 με θητεία πενταετή μέχρι το 2011.... Αρα σε αυτό εμπλέκεται και το μέλος που παραιτήθηκε. Η πιο απλή και μη κοστοβόρα λύση θα ήταν η διακοπή της ΑΕ απευθείας από τη ΔΟΥ (χωρίς ΓΕΜΗ, δημοσιεύσεις κλπ) με την ΠΟΛ 1163/2016 με ημερομηνία εντός του 2008 οπυ θα εξυπηρετούσε το παραιτηθέν μέλος. Παραστατικά ΔΕΝ φαίνεται να έχουν εκδοθεί και από Προμηθευτές μετά από εκείνο το έτος... ΜΟΝΑΔΙΚΗ πράξη που έχει γίνει όμως στο Μητρώο είναι η δήλωση απαλλαγής ΦΠΑ μικρών επιχειρήσεων ώστε να μην υποβάλλουμε Μηδενικές Περιοδικές Δηλώσεις ΦΠΑ (περίπου στο 2013). - Γνωρίζετε αν αυτό είναι κόλλημα για τον έλεγχο προκειμένου να κλείσουμε με ημερομηνία 2008? - Υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να διαγραφεί τουλάχιστον το παραιτηθέν μέλος και η εταιρεία να κάνει στη συνέχεια διακοπή όποτε της προσδιορίσει ο έλεγχος? Οποιαδήποτε ιδέα από σχετικές εμπειρείες συναδέλφων ευπρόσδεκτη
 5. Καλησπέρα σε όλους! Ναυαγοσώστης που προσλαμβανεται σε ξενοδοχειακή μονάδα ως με αορίστου, θεωρείται μισθωτός ή αμοίβεται με ημερομίσθιο?
 6. Καλημέρα σε όλες και όλους! Και όμως, ΔΕΝ έχει πληρωθεί 1η δόση! Κάτι άλλο συμβαίνει... Με το 1555 που μίλησα και το ανέφερα μου είπαν να μπω από το mozilla αλλά και πάλι ΔΕΝ δούλεψε! ΔΕΝ εμφανίζεται σε καμία αίτηση που έχω κάνει και επανελέγχω μέχρι τώρα, η δυνατότητα για ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Μήπως κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και γνωρίζει τι πρέπει να κάνω??
 7. Από συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις: 24Έχω υποβάλει αίτηση ρύθμισης και έχω επιλέξει να μην επανυπολογιστούν οι οφειλές μου. Επιθυμώ να αλλάξω την παραπάνω επιλογή μου. Έχω την δυνατότητα αυτή; Ναι, μπορείτε να αναιρέσετε την αρχική σας επιλογή χρησιμοποιώντας το ανάλογο πεδίο (αναίρεσης), και να οριστικοποιήσετε εκ νέου το αίτημά σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα ανωτέρω είναι η μη καταβολή της 1ης δόσης της ρύθμισης στο ΚΕΑΟ με την προηγούμενη επιλογή σας. (μάλλον πλήρωσε ο τύπος και μου την έκανε)
 8. Καλησπέρα 700! Το έχω κάνει σε μία άλλη περίπτωση! Στον συγκεκριμένο ΔΕΝ μου δίνει τη δυνατότητα (δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή ενεργή!!!!) Μήπως τρέχει κάτι άλλο!!!!? Η το εχουν πλέον "φράξει" γιατί δεν θα προλάβουν να επεξεργαστούν άλλες?
 9. Καλησπέρα σε όλους! Έχω περίπου δεκαπέντε ημέρες που καταχώρησα αίτηση για ρύθμιση οφειλών στον ΕΦΚΑ (ΟΑΕΕ & ΕΦΚΑ μόνο) ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Τώρα, μου ζητάνε να τον υπολογίζω ΜΕ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των εισφορών... Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της αίτησης και η εκ νέου ενημέρωση του ΚΕΑΟ με τα λιγότερα ποσά μετά τις εκπτώσεις?
 10. Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά έχω ένα παλιό είναι η αλήθεια μηχάνημα Intel Core i-3 στα 3,10Ghz και μνήμη 4GB. Τρέχει λειτουργικό Windows 10 Pro. Παρά την ταλαιπωρία που βιώνει καθημερινά, μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σε πολύ καλή κατάσταση... Λειτουργεί 24 ώρες / 24ωρο χωρίς επανεκκινηση πολλές φορές και είναι με ένα κακό χαμό από εικονίδια σε όλη την οθόνη (μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του). Τις τελευταίες δύο μέρες μου κάνει κόλπα και κολλάει πολύ συχνά: Το ποντίκι - ακόμα και μετά από επανεκκίνηση - κολλάει στιγμιαία σε διάφορα σημεία... μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξεκολλάει και ακολουθεί την πορεία που του δίνω... Αυτό κρατάει για περίπου 30-40 λεπτά και στο τέλος κολλάει τελείως (παγώνει η οθόνη εκεί που βρίσκεται, χωρίς να βγάζει μπλε οθόνες η άλλα μηνύματα .. Δηλαδή είναι ανοιχτός αλλά εντελώς παγωμένος... Μέχρι να έρθει ο τεχνικός, μπορεί να έχει κανείς ιδέα τι φταίει σε όλο αυτό? Εχω μία υποψία για μνήμη αλλά χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι ή δεν έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις ώστε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επιπλέον, όταν συνδέομαι απομακρυσμένα με τον συγκεκριμένο υπολογιστή από το σπίτι μου, δουλεύει μια χαρά... ούτε το ποντίκι κολλάει ούτε κάνει freeze γενικότερα.... Μήπως είναι θέμα του ποντικιού τελικά? Μπορεί μία καμένη usb να μου δημιουργεί τέτοια θέματα????
 11. Καλημέρα σε όλους! Σε πρώην αυθαίρετο ακίνητο στη Χαλκιδική που νομιμοποιήθηκε και ηλεκτροδοτήθηκε με το γνωστό νόμο, υπάρχει εκτός από τον κύριο χώρο του κτίσματος και επιπλέον κτίσμα (30 τ.μ. περίπου) το οποίο ΔΕΝ αναγράφηκε ποτέ στις δηλώσεις Ε9. Αυτό θα δηλωθεί τώρα στο κτηματολόγιο που άνοιξε. Επειδή ακούγεται ότι θα γίνουν έλεγχοι - διασταυρώσεις των ακινήτων που δηλώνονται στο Κτηματολόγιο σε σχέση με τα δηλωθέντα στο Ε9, κρίνετε σκόπιμο να γίνει η διόρθωση "αναδρομικά" δηλαδή από το 2014 που ξεκίνησε ο ΕΝΦΙΑ, ή να το δηλώσω μόνο στην τρέχουσα χρήση που δεν προκύπτει πρόστιμο και πρόσθετος φόρος από τα συμπληρωματικά μέτρα? Γνωρίζει κανείς πως θα λειτουργήσουν αυτοί οι διασταυρωτικοί έλεγχοι (αν φυσικά γίνουν και δεν πρόκειται για τυράκι στη φάκα, όπως περίπου τα airbnb???)
 12. Καλησπέρα σε όλους! Ασφαλισμένος του πρώην ΟΑΕΕ, εμφανίζεται σήμερα στο ΚΕΑΟ με Οφειλές στα παρακάτω ταμεία: - ΟΑΕΕ - ΕΦΚΑ -ΕΤΕΑΕΠ -ΕΤΕΑΕΠ (Προέλευση ΟΑΕΕ-ΤΕΑΑ) Έκανα πιστοποίηση και ρύθμιση στα δύο πρώτα κύρια ταμεία. Προκειμένου να κάνω Πιστοποίηση για το (1ο) ΕΤΕΑΕΠ , ποιον Φορέα επιλέγω στη σχετική φόρμα Εγγραφής για τη δημιουργία του Κλειδαρίθμου??? Για το (4ο) ταμείο ΟΑΕΕ-ΤΕΑΑ που δεν έχουν επιστρέψει μέχρι σήμερα οι οφειλές αλλά εκτελείται προσδιορισμός οφειλής, κατοχωρώνεται η ημερομηνία και μπορώ να κάνω ρύθμιση και μετά τις 30/09/2019??? Ευχαριστώ πολύ!
 13. Καλησπέρα σε όλους! Περιμένοντας τη μείωση της φορολογίας μερισμάτων των ΑΕ, σκεφτόμαστε στις ΑΕ να μην δώσουμε μέρισμα με την Τακτική ΓΣ αλλά μελλοντικά σε κάποια έκτακτη ΓΣ. Θα πρέπει να ενταχθεί ως θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της ΓΣ και να παρθεί απόφαση για ΜΗ Διανομή, ή θα πρέπει να διατυπωθεί αλλιώς η Απόφαση ώστε να μπορεί να δοθεί μέρισμα με έκτακτη ΓΣ? Ευχαριστώ πολύ!
 14. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μπορώ σε Διοικητικό Συμβούλιο εταιρείας στο οποίο εκλέγονται μόνο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος (το ίδιο πρόσωπο) + 2 Μέλη, να οριστούν οι ίδιες Γενικές και Ειδικές Εκπροσωπήσεις και δικαιώματα υπογραφής που θα έχει ο Πρόεδρος-Διευθύνοντας και στο ένα μόνο από τα δύο απλά μέλη του ΔΣ. Να μπορεί δηλαδή το απλό μέλος του ΔΣ, να εκπροσωπεί από μόνο του ή/και από κοινού την εταιρεία όπως και ο Πρόεδρος, χωρίς αυτό να τον εμπλέκει σε περαιτέρω συνυπευθυνότητες. Ή είναι προτιμότερο να έχει δικαίωμα Εκπροσώπησης μόνο ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος και να δίνει στη συνέχεια με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο όλες τις εξουσίες του στο μέλος του Δ.Σ.?? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
 • Create New...