Προς το περιεχόμενο

geka

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  131
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Σχετικά με τον geka

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 06/07/1961

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ρόδος
 • Interests
  Μουσική, διάβασμα, ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, καλή παρέα.

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

2.358 προβολές προφίλ
 1. Καλημέρα! Αν και δεν ασχολούμαι με το θέμα, εντούτοις ρίξε μια ματιά στα ΦΕΚ: τ. Β΄ 1397/22.10.2001 (αποφ. 14951 & 14957) και τ. Β΄ 2991/19.9.2016 (τροποποίηση/συμπλήρωση της απόφ. 14951/2001), ίσως σε βοηθήσουν. Η απόφαση 14957/2001 αφορά ΑΜΕΑ.
 2. Καλά, δεν πάω καλά! Και στο 'στειλα κιόλας (από κεκτημένη ταχύτητα)!!!! Έχω την εντύπωση ότι μέχρι πριν μερικές μέρες δεν μου έβγαζε τη συγκεκριμένη επιλογή, αλλά, τώρα πια, δεν είμαι σίγουρος. Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου.
 3. Εμένα, μπαίνοντας με τη διαδρομή που σου επισυνάπτω, δεν μου δίνει την επιλογή αυτή (η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα να κάνω σύνδεση από αλλού και μετά να δω αν υπάρχει η επιλογή για την αίτηση), αλλά και πάλι δεν μ' εξυπηρετεί διότι δεν έχει κωδικούς. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, σ' ευχαριστώ. efka_aithsh.pdf
 4. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υπάρχει η διπλή επιλογή, αλλά ακόμα κι αν υπήρχε θα έπρεπε να έχει κωδικούς.
 5. Καλή σου μέρα και σ' ευχαριστώ. Αυτό το γνωρίζω, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για συγγενείς μου που απουσιάζουν. Μου είπε όμως η σύζυγος ότι έχει κωδικούς και θα ψάξει να τους βρει. Αν δεν βγάλω άκρη θα της πω να τη στείλει με courier και να πάρει τον αριθμό πρωτοκόλλου.
 6. Καλή σου μέρα. Σ' ευχαριστώ πολύ. Είχα μια ελπίδα μήπως και υπήρχε κάτι άλλο...
 7. Συνάδελφοι καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς συνδέεται η συνταξιούχος σύζυγος που δεν έχει δικούς της κωδικούς taxis αφού το σύστημα δεν κάνει σύνδεση με τους κωδικούς του συζύγου; Επίσης, μπαίνοντας για να κάνω την αίτηση σε συγγενικά μου πρόσωπα, διαπίστωσα ότι ο ΑΜ που εμφανίζει είναι ο ΑΜ (ΙΚΑ) που έχει δώσει αυτόματα το σύστημα σε όλους τους ασφαλισμένους και είναι σωστός. Όμως, προσωπικά, έβαλα τον ΑΜ του ΓΛΚ (πρόκειται για συνταξιούχο του δημοσίου) Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 8. geka

  Κωδ. ΙΚΑ και πακέτο κάλυψης

  Όντως, στον συγκεκριμένο ΚΑΔ, χωρίς ειδική περίπτωση, "φέρνει" ΠΚ 107.
 9. geka

  Κωδ. ΙΚΑ και πακέτο κάλυψης

  Έχεις δίκιο: Στον ΚΑΔ 5512 (Ξενοδοχεία Χωρίς ασθένεια ΙΚΑ (ασφ/νοι ΤΑΞΥ) δίνει ΠΚ 115 (ασφ. 16,90% & εργοδ. 22,66%). Υπάρχουν όμως και πολλές ειδικές περιπτώσεις. Θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω…..
 10. geka

  Κωδ. ΙΚΑ και πακέτο κάλυψης

  Αν και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, αν δεν κάνω λάθος, ο Κωδικός Ειδικότητας 413110 (Αποθηκάριοι (χειρωνακτική εργασία) έχει ΠΚ 105. Για να έχει ΠΚ 107 θα πρέπει να βάλεις Ειδική Περίπτωση 9 που είναι: «Εξαιρούμενοι από την ασφάλιση ΙΚΑ ΤΕΑΜ για διάφορους λόγους όπως πχ. πολλαπλή απασχόληση με την αυτή ειδικότητα και υπαγωγή στην επικουρική ασφάλιση άλλου φορέα». Ο doctor τι λέει;
 11. geka

  ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ

  Δες την εγκύκλιο 6/14.2.2017 (ΑΠ 24) του ΕΦΚΑ και ιδιαίτερα τις σελίδες 8-11. Αν ασφαλιζόταν στο ΤΣΜΕΔΕ, νομίζω ότι έτσι θα ασφαλιστεί Επίσης, δες και την εγκύκλιο με Αρ. Πρ.: Φ.80000/Δ17/οικ.46340/1034/12.9.2018 του Υπ. Εργασίας. Δεν μπορώ να τις επισυνάψω λόγω μεγέθους.
 12. Εγώ το εξέλαβα ως αστείο και απάντησα "σοβαρά". Πάντως, όντως, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι (αν κι εγώ είμαι, κατά κάποιον τρόπο, πώην) που θέλουν συνεχώς μασημένη την τροφή, αλλά αυτό, πολλές φορές, μπορεί να οφείλεται και στην ανασφάλεια που δημιουργεί το άγχος της δουλειάς και τα "κολλήματα" που τρώει το μυαλό (και λόγω των πολλών υποχρεώσεων). Ας είναι καλά τα παιδιά του taxheaven για την πολύτιμη βοήθεια και το χώρο που μας προσφέρουν και τους οποίους, για μια ακόμα φορά, ευχαριστώ. Να είσαι καλά.....
 13. Γιατί, εσύ πιστεύεις ότι έκατσα και το αντέγραψα; Πάντως, να ξέρεις ότι το copy-paste στα pdf δεν λειτουργεί πάντα (πολλές φορές το κείμενο είναι φωτογραφία) και σε άλλες περιπτώσεις δεν έρχεται με τη μορφοποίηση που έχει το αρχικό. Σε κάθε περίπτωση όμως σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή.
 14. Σύμφωνα με την επιθυμία του συναδέλφου Rage, μετέτρεψα το pdf σε word. Ελπίζω να μην έχει λάθη. Document5_Word.docx
 15. Μπορείς, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σου για το taxis, τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ σου και τον αριθμό επιβεβαίωσης που θα σου εμφανίσει, να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τα ένσημά σου από δω: https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml Στο ίδιο link υπάρχουν και άλλες εφαρμογές γαι τον ασφαλισμένο. Όσο για το ΑΤΛΑΣ, που ανέφερε ο "ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ", θα σου έλεγα να μην έχεις καμιά εμπιστοσύνη, διότι δεν είναι ενημερωμένο.
×