Jump to content

cpischos

simple Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cpischos last won the day on October 24 2018

cpischos had the most liked content!

About cpischos

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,968 profile views

cpischos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Μίλησα με Taxis εχτές και μου είπαν να μην υποβάλλω τις καταστάσεις συμφωνητικών. Να περιμένουμε μέχρι να βγει οδηγία!!! Υπάρχει χρόνος..... Καλημέρα!
 2. Κατάφερα και εγώ να μιλήσω νωρίτερα. Τα ίδια μου είπαν. Και ότι λογικά θα παραταθούν!!
 3. Και με τα συμφωνητικά που λήγουν σήμερα, λόγω προβλήματος ΣΚ, μήπως κατάφερε κανείς να μιλήσει με ΑΑΔΕ; Από το πρωί προσπαθώ αλλά μάταια.... Καλημέρα!
 4. Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!! Μόλις είδα το θέμα να αναρτάται "ως νέο" στην κοινότητα, μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα πριν καν ακόμα να το ανοίξω και να διαβάσω τι έχει να πει ο καθένας από εμάς, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ασχέτως αν έχει πάθει ή όχι κάτι αντίστοιχο!! Αγαπητοί-ες viper και geoo, σας καταλαβαίνω απόλυτα !!! Ότι και να σας πω είναι λίγο σε αυτό που νοιώθετε και περνάτε. Viper, δυστυχώς έπαθα κάτι αντίστοιχο και εγώ πριν ακριβώς 7 χρόνια, τέλη Ιουλίου ήταν!! Μετά από "αγώνα ταχύτητας" για να προλάβουμε να μαζέψουμε τα αμάζευτα και αφού εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια (2 εταιρείες στην Ελλάδα και μια στο εξωτερικό ελέγξανε τους HDD) να ανασυρθούν τα δεδομένα των πελατών, "χάνοντας" ένα αρκετά μεγάλο και σεβαστό χρηματικό ποσό που όλοι μας ξέρουμε με τι κόπο μαζεύονται. Μετά από αυτό το "χτύπημα", ήρθαν και οι διάφοροι έλεγχοι από ΔΟΥ, ΣΔΟΕ κτλ, οπότε καταλαβαίνετε......ότι δεν υπήρχαν περιθώρια άλλου λάθους! Έτσι και μετά από όλα αυτά, καταφέραμε να αντέξουμε ακόμα δύο χρόνια.Τον 3ο χρόνο, αποφασίσαμε να "πουλήσουμε" το γραφείο. Οπότε, κάναμε μια αποτίμηση της αξίας των υλικών αγαθών και των πελατών μας (πολύ δύσκολο αυτό) και αρχίσαμε να το επικοινωνούμε. Το τέλος αυτού ήταν αίσιο (σε γενικές γραμμές), αλλά όχι κερδοφόρο. Απλά, άφησα πίσω μου κάτι που δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο, στην κατάσταση που είχε διαμορφωθεί. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή το να προχωρήσουμε μπροστά, με ότι και αν μας κληρονόμησε αυτό π.χ. χρέη από οφειλές σε ΔΟΥ & Ταμεία αλλά και όλα τα ανείσπρακτα υπόλοιπα που μας αφήσανε οι "βερεσέδες" καλοπληρωτές πελάτες μας, "στην υγεία των κορόιδων"!!! Η συνέχεια της ιστορίας δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά σίγουρα δεν νοιώθω το καθημερινό βάδισμα σε τεντωμένο σχοινί και το πιστόλι στον κρόταφο, όπως τότε!!! Αυτά συνάδελφοι-ες. Εγώ εύχομαι να καταφέρετε να αποφασίσετε αυτό που θα σας δώσω ζωή. "Απομακρυνθείτε" λίγο από το πρόβλημα, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό και αποφασίστε με καθαρότερο μυαλό. Καλό καλοκαίρι!! Υ.Γ. Όπου μπορώ να σας βοηθήσω, Viper & geoo μιας και το έχω περάσει ήδη, ευχαρίστως να τα πούμε και τηλεφωνικώς ή μέσω mail. Αν θέλετε, μην διστάσετε να το ζητήσετε!
 5. Σχετικά με την εκπρόθεσμη διακοπή επιχειρηματικής δραστηριότητας Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους του Υπουργείου Οικονομικών στο θέμα των εκπρόθεσμων διακοπών, απ' ότι προκύπτει, δεν αναμένεται να δοθεί νέα παράταση. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Υπ.Οικονομικών σχετικά με το θέμα. Εάν δεν δοθεί νέα παράταση μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων θα επιβαρυνθεί με επιβολή προστίμων και ασφαλιστικές εισφορές. Αύριο στη στήλη του Φοροτεχνικού θα δημοσιευθεί άρθρο του κ.Παντελή Παναγιώτη σχετικά με την αντιμετώπιση του θέματος αυτού στην πράξη μετά την αναμενόμενη απόφαση του Υπ. Οικονομικών. ======================== Από δημοσίευση στο e-forologia.gr στις 15:04. Δεν γνωρίζω αν αληθεύει, απλώς το κοινοποιώ!
 6. συγγνώμη...είμαι ο μόνος που έχω δώσει τους κωδικούς για να μπω στο taxis και είμαι "κολλημένος" ώρα???? γιατί βλέπω πολύ ησυχία!!
 7. Μην περιμένετε να γίνει ηλεκτρονική υποβολή για το ΟΑΕΕ. Μας το ξεκαθάρισε η Δ/ντρια του ΟΑΕΕ (στο 2ήμερο σεμινάριο της ΕΦΕΕΑ) ότι δεν πρόκειται να γίνει. Δεν υπάρχουν τα κατάλληλα "μέσα" για κάτι τέτοιο. Τώρα για αυτό που γράφτηκε για εισφορές κάτω των 5.000€, δεν γνωρίζω!! Αλλά αναρωτιέμαι, αν γίνει για αυτές τις οφειλές γιατί να μην γίνει και για τις >5.000€?????
 8. Με βάση την λογική σωστά τα λες, αλλά συνηθίζεται να τα πληρώνει ο "επισπεύδων". Αυτή την εμπειρία έχω και εγώ.
 9. 2 λεπτά συνολικά θα σας πάρει... 1' για την αίτηση και 1' για την διαγραφή!!!! Αρχικά είπαμε ότι μας κοροιδεύουν....τώρα πια τι λέμε??? γιατί εγώ δεν !#*!(($&*&$^$!
 10. Καλημέρα, Χριστός Ανέστη, αν δεν κάνω λάθος, οι παρακρατήσεις σας θα φανούν μετά την αποστολή των βεβαιώσεων και όχι της οριστικής. Πάντως μέχρι την Μ.Πέμπτη υπήρχε "πρόβλημα" στο Taxis και δεν φαινόντουσαν τα συγκεκριμένα ποσά. Δεν ξέρω όμως αν διορθώθηκε.
 11. Καλησπέρα, Η κατάθεση του 3,6% γίνεται είτε σε παλαιό έντυπο του ΚΒΣ ή σε βεβαίωση που θα συντάξετε μόνοι σας αναγράφοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία (όπως π.χ. ονομ/νο Ελ.Επ., ακαθάριστο ποσό, ποσό χ/μου κτλ). Για τις αμοιβές Φεβρουαρίου, η καταληκτική είναι 2 μήνες μετά (όπως και για τους περισσότερους φόρους πια) δλδ η 30/04/2014. Ελπίζω να βοήθησα. Χριστός Ανέστη.
 12. Να συμπληρώσω ότι αν δεν "βρίσκεις" το παλιό έντυπο, μπορείς να συντάξεις και εσύ ένα αρχείο word αναγράφοντας μεταξύ άλλων το ποσό αμοιβής και τα ποσά χ/μου & ΟΓΑ. Αυτό κάναμε και εμείς, για Δ.Ο.Υ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και το δεχτήκανε.
×
×
 • Create New...