Jump to content

billpanop

simple Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About billpanop

billpanop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

 1. Συνάδελφοι πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις
 2. Η Οργανωτική - Συντονιστική επιτροπή Αθήνας προτείνει τη συμμετοχή στην κινητοποίηση έξω από τη ΦΑΕΕ Αθηνών Θησέως 55-57 Καλλιθέα στις 14/03/2014 & Ώρα 11:00 π.μ. . Ταυτόχρονα καλεί όλους τους συναδέλφους σε όλες τις Πόλεις της χώρας να οργανώσουν ανάλογες κινητοποιήσεις, όπως αυτή της Θεσσαλονίκης στο άγαλμα Βενιζέλου την Παρασκευή 14/03/2014 στις 12:00 μ.μ. .
 3. Συνάδελφε έχεις δίκιο και στο επιβεβαιώνω επειδή ήμουν στην Συνέλευση της ΕΦΕΕΑ στις 25/1/2014 που αποφάσισε την κινητοποίηση στις . Όντως πιάστηκε στον ύπνο , σύρθηκε να πεί ναι στην κινητοποίηση αφού το προτείναμε 20 συνάδελφοι σε σύνολο 44-45 περίπου και αναγκάστηκαν. Δεν είχαν κανένα σκοπό για κινητοποίηση καθώς και ούτε για απεργία. Γιαυτό και εάν είδες "ο ρόλος τους τελείωσε " μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών. Όπως και ζορίζονται και αυτοί στην ΕΦΕΕΑ καθώς και στη ΠΟΦΕΕ να κηρύξουν απεργία στο κλάδο για να πιέσουμε το Υπουργείο.
 4. Ο λόγος της συγκέντρωσης μας είναι η κατάργηση του 4174 και αυτός είναι ο στόχος και για αυτόν πρέπει να επικεντρωθούμε . Απλά σε βλέπω να τονίζεις κάποια πράγματα περισσότερο και κάποια άλλα όχι.
 5. Συμφωνώ ότι πρέπει γνωστοί και άγνωστοι να ενωθούμε όλοι μαζί για ένα κοινό στόχο. Αυτό δεν γίνεται όμως με το να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους
 6. Χαίρομαι φίλε μου που ασπάζεσαι την φιλοσοφία του Πάγκαλου "Ολοι Μαζί τα φάγαμε". Κατά την δική σου φιλοσοφία το ίδιο είναι και αυτός που δεν έκοβε απόδειξη και δεν πλήρωνε ΦΠΑ , αυτός που δούλευε δεύτερη δουλεία και δεν πλήρωνε ΙΚΑ, αυτός που αγόραζε σπίτι στην αντικειμενική αξία και όχι στην πραγματική και δεν πλήρωνε φόρο μεταβίβασης στο πραγματικό , ο αγρότης που έπαιρνε ψεύτικες επιδοτήσεις. Αυτοί σε χαλάνε και αυτοί φταίνε. Οι άλλοι όμως όπως, η siemens δεν σε χαλάει που ξέπλυνε μαύρο χρήμα, Οι βιομήχανοι που υπερτιμολογούσαν με Offshore γιατί είχανε την δυνατότητα , οι εφοπλιστές που οι νομοθέτες τους ψηφίζανε χαριστικούς νόμους δεν σε πειράζουνε. Μόνο που οι πρώτοι με αυτά που κάνανε τώρα τα χάνουν όλα ενώ οι δεύτεροι διαβιούν ζωή πλουσιοπάροχοι και δεν πάθανε απολύτως τίποτα. Αυτοί φίλε μου λέγονται θές δε θές ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ
 7. Δεν καταλαβαίνω γιατί χωρίζεις τον κόσμο σ. αυτούς που βολέψανε τα παιδιά τους όταν αυτοί που τα βολέψανε ζητούσανε δουλειά δεν πήγαν να κλέψουν κάποιον. ΄Οντως κάνανε λάθος στην ψήψο τους αφού τους εξαπατήσανε για ένα διορισμό. Αυτοί οι άλλοι που φέρανε τα πράγματα εδώ είναι προφανώς αυτοί που έχουν και τους νόμους και τις δυνάμεις καταστολής και έχουμε και την δύναμη να καθοδηγούν την πλειοψηφία του λαού πετώντας τους ένα ξεροκόμματο για να νιώθουν υποχρεωμένοι.
 8. Φίλε μου αυτοί που ψηφίζουν είτε είναι ανεγκέφαλοι ,είτε είναι αδιάφοροι. Τα μέτρα που ψηφίζει η πλειοψηφία στην βουλή ( και ο Σύριζα είναι σε αυτούς που πιάνουν πόρτα για το χειμώνα)που προφανώς τους έστειλε η πλειοψηφία του ανεγκέφαλου ή αδιάφορου λαού είναι για να κλείσουν όλοι οι μικρομεσσαίοι επαγγελματίες και λογιστές και να μείνουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Όταν θα αναγκαστούμε να πάμε υπάλληλοι στις μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες γιατί τα γραφεία μας θα κλείσουν,θα σου πως εγώ ποιον θα υπηρετούμε. Τώρα εάν σε χαλάει η λέξη και θες να την πεις αλλιώς εμένα δεν με πολυαπασχολεί. Παράλληλα πρέπει να προτείνεις τι να κάνουν οι πολίτες για να αντιδράσουν.
 9. που Συμφωνώ με τον Κίτσο κάποια συνθήματα δεν είναι κλισέ είναι όντως ουσία. Αυτή ή πλουτοκρατία και η "Δημοκρατία των ολίγων" έφερε αυτά τα αποτελέσματα καθώς και αυτά που θα έρθουν. Γιαυτό πρέπει να λειτουργήσουμε συντονισμένα και μαζικά και με άλλους κλάδους για να πιέσουμε να αλλάξει κάτι.
 10. Μπράβο Συνάδελφοι είμασταν τελικά πολλοί πάνω από 800 άτομα. Την Δευτέρα 10/2/2014 πάλι εκεί μέχρι να καταλάβουν ότι θα αντισταθούμε σθεναρά. Παράλληλα πρέπει όλοι στους συλλόγους και στις ενώσεις να πιέσουμε τις "ηγεσίες που κάνουν συνεντεύξεις" να οργανώσουν απεργία.
 11. Συνάδελφοι καλησπέρα μην ξεχνιόμαστε αύριο όλοι στο Σύνταγμα στις 11 το πρωί.
 12. Καλησπέρα συνάδελφοι φαίνεται οι σύλλογοι έστω και καθυστερημένα κατάλαβαν ότι πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά. Κάτι είναι και αυτό λοιπόν αναγκαστικά όλοι την Τρίτη 4/2/2014 στο σύνταγμα.
 13. Πιθανόν μην σε δεχτούν με αγκαλιές αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να ανατρέψεις το σάπιο. Ειδάλλως περιμένουμε υπομονετικά το τέλος. Και όταν θα βρέχει πρόστιμα και για εμάς και τους πελάτες μας δεν νομίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε ο καθένας μόνος του, πρέπει να συσπειρωθούμε.
 14. Συνάδελφε δυστυχώς εγώ έκατσα έως τις 6 η ώρα το απόγευμα μέχρι που τελείωσε η συνέλευση. Προφανώς και μερικά πράγματα ήταν χάλια αλλά από την στιγμή που στους συλλόγους επικρατούν τα ίδια χάλια ή πρέπει να ασχοληθούμε όλοι και να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε ή να περιμένουμε μοιρολατρικά την απόλυτη καταστροφή. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι έχεις κάτι προσωπικό αλλά θα συμφωνήσεις ότι πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι.
 15. Συνάδελφε Κίτσο εάν ήθελαν να γίνει κρυφό δεν θα το ήξερα ούτε και εγώ αλλά κάτι που αποφασίζεται από έναν σύλλογο στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου θέλει και κάποιο χρόνο να ενημερωθούν κάποιοι και να γίνει και μια προεργασία. Εξάλλου το μαθαίνεις μια εβδομάδα πρίν σήμερα έχουμε 28/1/2014 και θα γίνει 4/2/2014. Έλεος μην γκρινιάζεις με τα πάντα.
×
×
 • Create New...