Jump to content

drougosc

simple Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by drougosc

 1. Για τους πελάτες που έχουν απενεργοποιηθεί οι κωδικοί τους λόγω μακροχρόνιας απουσίας προσωπικού μπορείτε να κάνετε εγγραφή και εάν πρέπει να κάνουμε εγγραφή και για αυτούς;
 2. μόνο εμένα δεν βάζει σε κανέναν πελάτη ή είναι γενικό το πρόβλημα ? Σφάλμα: Εσωτερικό σφάλμα στον server. Εκτελέστε ξανά τη λειτουργία.
 3. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω 2 περιπτώσεις Αστικών Μη Κερδοσκοπικών Εταιρειών στις οποίες έχουν βεβαιώσει λανθασμένα το τέλος επιτηδεύματος άρθρου 31 του Ν. 3986/2011. Βάση της ΠΟΛ. 1149/2013 οι Αστικές Μη Κερδοσκοπικές έχουν τέλος επιτηδεύματος 500,00 έναντι του λανθασμένου 1000,00 το οποίο έχει βεβαιωθεί. Θέλω να μάθω εάν είμαι ο μόνος ή υπάρχουν και άλλοι, μήπως και υπάρχει περίπτωση να διορθώσουν την βεβαίωση κεντρικά εάν έχουν κάνει λάθος σε όλες τις Αστικές Μη Κερδοσκοπικές. Μετά από επικοινωνία με την Δ' Θεσσαλονίκης μου είπαν να τους κάνω αίτηση για να διορθώσουν από την Δ.Ο.Υ. την βεβαίωση και να τους επισυνάψω και την ΠΟΛ. στην αίτηση, αυτό σημαίνει στήσιμο στην ουρά της συναλλαγής του εισοδήματος σε κάθε Δ.Ο.Υ. και χαμένος χρόνος σε μια περίοδο στην οποία δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
 4. Καλημέρα συνάδελφοι και καλό μήνα, το site είναι οκ ή μόνο εγώ δε μπορώ να μπω από το πρωί ?
 5. Το μόνο που συμπληρώνεις έξτρα είναι το "έως ημερομηνία απασχόλησης" κωδικός στην ΑΠΔ 35.
 6. Τηλέφωνο στο TAXIS για ακύρωση της επιβεβαίωσης. Δήλωση του θανόντα στη Δ.Ο.Υ. Δήλωση της συζύγου μέσω Taxis με δικούς της κωδικούς ή τους δικούς σου.
 7. 6. Τι συμβαίνει σε περίπτωση που η καταληκτική ημερομηνία είναι επίσημη αργία, Σάββατο ή Κυριακή; Σε περίπτωση υποβολής εμπρόθεσμης δήλωσης, με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής επίσημη αργία, Σάββατο ή Κυριακή, τότε βάσει του αρθ.7 του Ν.4174/2013 η προθεσμία εκπλήρωσης της υποχρέωσης παρατείνεται μέχρι την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα για τη φορολογική διοίκηση. Για παράδειγμα, η προθεσμία υποβολής της δήλωσης παρακρατούμενου φόρου μηνός Μαρτίου 2014 έχει προθεσμία νόμιμης υποβολής και πληρωμής την 02/06/2014 (ημέρα Δευτέρα).
 8. Harry Theoharis ‏@htheoharis 1m Εχει πέσει το ρεύμα στο κτήριο της ΓΓΠΣ και παλεύουν να δουν τις εφεδρείες. Details
 9. Ζήλεψε από το Taxisnet και είπε και αυτό να κατέβει σε απεργία Σοβαρά τώρα. Μπαίνει αλλά αργεί υπερβολικά και αυτό από το πρωί. Θέλει όμως 5 - 6 ανανεώσεις σελίδας για να μπορέσεις να κάνεις login.
 10. Πρέπει να πραγματοποιηθούν 2 Χειρόγραφες υποβολές στο Υποκατάστημα ώστε να ενεργοποιηθεί ο χρήστης.
 11. Συνάδελφε προσπάθησε να το στείλεις τώρα. Η υποβολή είναι οκ αλλά για την πληρωμή δε σου εγγυώμαι το ίδιο.
 12. Υπάρχει και άλλος εκτός από εμένα που δε μπορεί να στείλει Παρακράτηση Φόρου εδώ και 2 ώρες λόγο υπερβολικού φόρτου ?
 13. Από της 9/3/2012 το υπουργείο έχει δώσει την δυνατότητα να εμφανίζονται τα στοιχεία και για τα Φυσικά πρόσωπα - επιτηδευματίες http://www.gsis.gr/wsnp/wsnp.html . Υπάρχει περίπτωση αναβάθμισης της εφαρμογής ?
 14. Taxisnet 28/02/2012 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών Σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του TAXISnet, δεν θα είναι διαθέσιμες την Τετάρτη 29/02/2012 και από ώρα 13:30 έως 15:30, λόγω προγραμματισμένων εργασιών εγκατάστασης της εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή της Εκκαθαριστικής Δήλωσης Φ.Π.Α. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
 15. Συνάδελφοι δηλαδή περιμένετε από τα πρώτα λεπτά λειτουργίας του να δουλεύει κιόλας.... απλά το βάλανε για να μην τους πούμε ότι δεν τηρούν της ημερομηνίες ασχέτος αν είναι λειτουργικό ή όχι
 16. Φαντάζομαι ότι θα το ανακοινώσουν και στο portal τους (αν δεν ξαναπέσει!!!) τέτοια πράγματα δε τα αφήνουμε τελευταία στιγμή κυκλοφορούν και εγκεφαλικά εκεί έξω!!!
 17. Δεν μου αρέσει η τόσο ησυχία που υπάρχει για το θέμα... Αν δεν ανακοινώσουν σήμερα την παράταση θα περάσω το Σαββατοκύριακο της κολάσεως... Ελπίζω να μην βγω αληθινός
 18. Έχει κανείς ιδέα πότε βγήκε η ανακοίνωση αυτή γιατί συνήθως τέτοια θέματα τα ανακοινώνουν (όπως μας έχουν συνηθίσει) μέχρι και 2 μέρες πριν.
 19. συνάδελφοι καλησπέρα σας υπάρχει περίπτωση παράτασης για τα Ε9 με τις απεργίες και τις διακοπές ρεύματος δε ξέρω αν θα τα προλάβω όλα.
×
×
 • Create New...