Jump to content

penguin

simple Members
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by penguin

 1. Σωστό αυτό που λες αλλά το θέμα είναι στα καθαρά του γιατρέ .
 2. Εχει . Υπάρχει κάτι στο taxis που να μην έχει πρόβλημα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ; μόνο τα mails για τις οφειλές δουλεύουν ρολόι .
 3. αν δεν εισαι ενταξει , ο.κ . αλλα αν εισαι γιατι να αφησεις κατι να κρεμεται ;
 4. γιατι απελπισία ; δικό μας είναι το λάθος nay ; ήρεμα και όλα θα γίνουν . .
 5. Γειά , καλή χρονιά εύχομαι . στο manpower της singular δεν μπορώ να ενοποιήσω αρχεία περιόδων που ανήκουν σε διαφορετικές χρήσεις ( δηλ.Δ.Χ.12ος 2015 και 1ος 2016 ) το αντιμετώπισε κανείς αυτό ; Βέβαια δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με προγραμματιστές - εταιρεία κ.λ.π.
 6. Μη μασάτε αδέλφια . Πάω να δω λίγο κόσμο για μισή ώρα , να ετοιμαστώ ψυχολογικά να αναλογιστώ πόσες φορές έχω βρεθεί στην ίδια φάση όλα αυτά τα χρόνια , να πάρω δύναμη από τον εαυτο μου και να τελειώσω την δουλειά . ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . Εύχομαι δύναμη ( και καλά ξενύχτια ) .
 7. προφανώς η πλειοψηφία τελείωσε , άρα . . εγώ πάντως δεν εκτίμησα σωστά τη δουλειά και τώρα τρέχω σαν τον Βέγγο , χρονιάρες μέρες .
 8. Αφού τελείωσα ΑΠΔ , ΦΜΥ , 20% , δικαιώματα , ανακεφαλαιωτικούς πίνακες , τέλη κυκλοφορίας , έλεγχο ρυθμίσεων πάσης φύσεως , και βλέποντας ότι μου μένουν δυό - τρία φπα και καμμιά εικοσιπενταριά ΜΥΦ σας καληνυχτώ αγαπητοί συνάδελφοι .
 9. γνωρίζουμε ποιές είναι οι κυρώσεις για εκπρόθεσμες διακοπές ΜΕΤΑ τη λήξη της προθεσμίας ; επίσης με τα αρχεία των επικουρικών ταμείων έχετε κάνει τίποτα ; Καλή εβδομάδα σε όλους .
 10. Με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις ( φπα κ.λ.π. ) πως πάτε ; γίνεται χαμός , έχασα τον έλεγχο . .
 11. Θα προσθέσετε στο παθητικό του ισολογισμού ένα λογαριασμό με τίτλο "πλεόνασμα εκκαθάρισης" όπου θα απεικονιστούν αυτά τα κέρδη .
 12. Δεν είχα καμμία πρόθεση να επέμβω σε συζητήσεις μεταξύ φίλων , ειλικρινά . Τζίμη επειδή βλέπω στο προφίλ σου ότι κατοικείς στα βόρεια προάστια όταν με το καλό κατηφορήσεις , τα τσίπουρα δικά μου . Μόνο μία παράκληση : μη μου λέτε για ολυμπιακό γιατί είναι η αρρώστια μου . Να είστε καλά . Ελπίζω να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή .
 13. Δεν περίμενα και δεν περιμένω να καταλάβεις ποτέ ότι προχθές εισπράξατε δύο τεμάχια ( όσα και τα κεφάλια του αετού ) σε ρυθμό ρελαντί . Και αν δεν κράταγε ο Σίλβα πίσω την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο , ο Ιβάν θα είχε προσλάβει λογιστή για να τον βοηθήσει στο μέτρημα . Μεγάλος ο παοκ αλλά το λιμάνι είναι βαθύ αδελφέ . . Αντε γεια και του χρόνου με υγεία . Υ.Γ. Οταν πριν από λίγες ημέρες είχαμε φάει τρία από την μεγάλη μπάγερν , σε άλλο ποστ εδώ μέσα είχανε βγεί κάτι sirina tv κάτι κλαρίνα και άλλα τέτοια ωραία . Υ.Γ 2 . Πλησιάζει η ώρα και για τα άλλα δύο συνεταιράκια .
 14. Εχω το ίδιο θέμα με εταιρεία που " γύρισε " βιβλία από διπλογραφικά σε απλογραφικά , αγοράσαμε ένα εσόδων - εξόδων ( acountant ) και με τις γέφυρες από το εμπορικό ( sen , όπου γίνονται όλες οι εγγραφές ) έχω βρεί τον μπελά μου . Οι πληροφορίες που αναφέρει ο ponzi πιο πάνω εμπεριέχονται στο ισοζύγιο και νομίζω ότι με μία εκτύπωση των ομάδων 2 , 6 και 7 και του 54 ελπίζω πως κανείς δεν θα μου πεί κουβέντα .
 15. όχι . εμείς δεν είμαστε εντάξει . Αυτοί είναι εντάξει που αποκομίζοντας 100 δις κέρδη από την δικιά μας κρίση μας κουνάνε τώρα το δάχτυλο να κόψουμε τα πενηντάρικα του ΕΚΑΣ από τα γερόντια ώστε να εξοικονομηθούν πενήντα - εκατό εκατομύρια για να πληρωθούν μερικά αδηφάγα " γκόλντεν μπόυς " των κωλοτραπεζών τους και αντι για πεντακόσια χιλιάρικα τον χρόνο να παίρνουν πεντακόσια πενήντα.
 16. Τι να πιέσουν , οι άχρηστοι ; Αν ήταν να πιέσουν θα το είχαν κάνει εδώ και καιρό . Είμαστε τόσες χιλιάδες κόσμος και μας γράφουν όλοι στα τέτοια τους .
 17. Για τα ταμεία θα κατατεθεί τροπολογία για 31/7 διαβάζω . Για την εφορία δεν βλέπω καμμία κίνηση
 18. έχω ακριβώς το ίδιο θέμα . εφόσον η ηλεκτρονική υποβολή και η βεβαίωση του φόρου ενημερώνουν αυτόματα ( δεν το γνωρίζω ) αυτό το βιβλίο εισπρακτέων εσόδων φορολ.διοίκησης , η οφειλή ρυθμίζεται με τον 4321 , αλλά το βεβαιωμένο ποσό εμφανίζεται μετά από μερικές ημέρες στην αίτηση του taxis . έχουμε θέμα καταληκτικής ημερομηνίας ( και τα λεφτά είναι πολλά Αρη ! ) Αν δεν δώσουν , θα τρέχουμε πανικόβλητοι . . . και άντε βγάλε άκρη στις εφορίες τελευταίες ημέρες
×
×
 • Create New...