Jump to content

theopan

simple Members
 • Posts

  175
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by theopan

 1. Φυσικά και συμπληρώνουμε με τον ΦΠΑ τις δαπάνες των οποίων ο ΦΠΑ τους δεν επιτρέπεται να εκπίπτει στις περιοδικές...
 2. Κάπου τα μπερδεύεις. Η Ειδική Προσαύξηση του ΤΣΜΕΔΕ, είναι πάντοτε ίδια σαν ποσό (58,24€ όπως ήδη ανέφερα για όλους τους ασφαλισμένους μετά τη 1/1/1993) ανεξαρτήτως "άνω 5ετίας" και "κάτω 5ετίας". Οι μειωμένες (συνολικά) ασφαλιστικές εισφορές των "κάτω 5ετίας" προκύπτουν λόγω μειωμένων εισφορών σε ΚΚΣ και επικουρική. Η δε υποχρεωτική ή μη υπαγωγή στην ειδική προσαύξηση, εξαρτάται από τις παραμέτρους που ανέφερα ήδη. Αναλυτικά με νούμερα εδώ.
 3. Θα σου επιβάλλουν προσαύξηση για δικό τους λάθος; Είναι πρακτικά αδύνατο να ελεγχθούν και να διορθωθούν τα λάθη. Ακόμα και σε επίπεδο "γραφείου" (δηλαδή ποιοτικοί έλεγχοι στη βάση δεδομένων ΔΕΗ, Δήμων και Taxis και διασταύρωση αυτών). Επειδή δε τυγχάνει να είμαι και μηχανικός, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όταν κάπου διάβασα ότι σκέφτονται να βγάλουν έξω τις τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων για να αρχίσουν ελέγχους όλων των ιδιοκτησιών προς επιβεβαίωση των εμβαδών των ηλεκτροδοτούμενων χώρων για διόρθωση λαθών στα Δ.Τ., Δ.Φ. Τ.Α.Π. κλπ. έπεσα στο πάτωμα από τα γέλια...
 4. Θες σώνει και καλά να το πληρώσεις ε; Δεν παίζει ρόλο το αν υπάρχει ΤΑΠ ή όχι. Από 6 λογαριασμούς συνολικά στο σπίτι μου, στους 4 μόνο χρεώθηκε ΕΕΤΗΔΕ. Από τους 2 που δεν χρεώθηκε (ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην χρεωθεί), στον έναν διαπίστωσα ότι δεν χρεώνεται ούτε ΤΑΠ (επί >10 χρόνια), στον δε 2ο έχει χρεωθεί ΤΑΠ αλλά όχι ΕΕΤΗΔΕ, Σε έναν 3ο λογαριασμό δεν χρεώνεται ΕΡΤ ενώ χρεώνονται όλα τα άλλα. Πρι διμήνου ζήτησα εκ νέου βεβαίωση τ.μ. από το Δήμο μου για να τροποποιήσω τα τ.μ. 2 αποθηκών που πρόσφατα τακτοποίησα ως κατοικίες με το Ν. 3843 (αλλαγή τιμολογίου από Γενική Χρήση σε Κατοικία ώστε να μειωθούν τα αυξημένα Δημοτικά Τέλη τα οποία εκβιαστικά και εντελώς αδικαιολόγητα μου χρέωναν επί 15 χρόνια θεωρώντας αυθαίρετα τις αποθήκες "επαγγελματικούς χώρους"). Διαπιστώσαμε εκεί ότι η μια εξ αυτών οριζόντια ιδιοκτησία, δεν είχε χρεωθεί ποτέ με ΤΑΠ. Το δε Κοινόχρηστο ήταν εντελώς αδικαιολόγητα επί όλα αυτά τα χρόνια χρεωμένο με τέλη "Γενικής χρήσης" (3πλάσια αυτών της κατοικίας!) επειδή κάποιος ανόητος στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου αποφάσισε τότε ότι το κτίριο είχε επικρατούσα χρήση επαγγελματική. Γενικά και συνοπτικά, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη μέσα σε αυτό το χάος. Και θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καθόλου. Ούτε υπάρχει μηχανισμός να "διορθωθεί" αυτό, ούτε έχεις καμία υποχρέωση να τους υποδείκνύεις τα λάθη τους. Οφείλαμε να μην το πληρώσουμε καν αυτό το απαράδεκτο τέλος. Όχι να επιδιώκουμε κιόλας να τους το πληρώσουμε...
 5. 58,24€ είναι η ειδική προσαύξηση για ασφαλισμένους που υπάγονται στο "νέο ασφαλιστικό" (1/1/1993 και εντεύθεν). Είναι δε αυτή υποχρεωτική μόνο έαν ο ασφαλισμένος έχει συμπληρώσει τα 35 χρόνια σε ηλικία και 10ετία ασφάλισης. Αν ένας εκ των δύο (ή και οι δύο φυσικά) αυτοί όροι δεν πληρείται, η πληρωμή της ειδικής προσαύξησης είναι προαιρετική.
 6. Όταν υπάρχει <U>μεταβολή ποσοστού</U> (και αυτό ακόμα ήταν ασαφές με τα δεδομένα που έχω προ 2ετίας) ή μεταβίβαση (αλλαγή ιδιοκτήτη) πληρώνεται ξανά τέλος κτηματογράφησης. Η συνένωση επικαρπίας με την ψιλή κυριότητα είτε λόγω παραίτησης επικαρπίας όπως στην περίπτωσή σου ή και λόγω θανάτου του επικαρπωτή, <STRONG>δε συνιστά μεταβολή (ποσοστού)</STRONG> η οποία χρήζει πληρωμής τέλους εκ νέου. Σωστά λοιπόν επεστράφησαν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.
 7. Το ξύλο έπρεπε να το είχαν φάει ήδη εδώ και μήνες, αλλά κοιμόσασταν. Από εκεί και πέρα, πληρώνουν τα "πανηγύρια" τους όσοι πανηγύριζαν πριν 10 μέρες γιατί ήταν αρκετά αφελείς να πιστεύουν ότι ο "Μπένι" είναι σοβαρός άνθρωπος... Τη σοβαρότητα του την είχε αποδείξει στις 17/9/2007 (βράδυ εκλογών). Όσοι δε θυμούνται γιατί δε φτάνει η μνήμη τους τόσο πίσω, μπορούσαν να ρωτήσουν κάποιους απόφοιτους της Νομικής σχολής του ΑΠΘ που τον είχαν καθηγητή, για να τους πληροφορήσουν για το "ποιόν" του...
 8. Όχι κάθε χρόνο. Δεν πρόκειται για φόρο. Κάθε φορά που γίνεται αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος η οποία δημιουργεί ανάγκη υποβολής δήλωσης, ξαναπληρώνεται το πάγιο τέλος. Παράδειγμα: Δήλωσε μια φορά ο αρχικός ιδιοκτήτης κατά ποσοστό 100% πλήρους κυριότητας το 2008 και όσο έτρεχε ακόμα η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους "Ενεργούς τίτλους". Έκανε δωρεά εν ζωή το 2010. Έπρεπε σε προθεσμία ενός μήνα από την μεταγραφή (τυπικά για να μην θεωρηθούν εκπρόθεσμοι) του συμβολαίου δωρεάς εν ζωή, να υποβληθεί νέα δήλωση στο Κτηματολόγιο από τους δωρεοδόχους και να πληρώσουν αυτοί εκ νέου πάγιο τέλος Κτηματογράφησης. Σε πώληση το ίδιο. Παράλογο και ίσως και μη προβλεπόμενο από το νόμο είναι το παραπάνω (εφόσον τα γραφεία κτηματογράφησης ενημερώνονται ούτως ή άλλως μέσω περιλήψεων μεταγραφής που υποχρεούνται να αποστέλλουν τα Υποθηκοφυλακεία σε αυτά), αλλά αυτό εφαρμόζεται πρακτικά. Σε περιπτώσεις μεταβίβασης ακινήτων που βρίσκονται σε περιοχές με "λειτουργούν" Κτηματολόγιο, ενημερώνεστε από το κάθε γραφείο (το οποίο έχει συγχωνευθεί σε αυτή την περίπτωση με το αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο).
 9. Να ζωστεί με εκρηκτικά και να μπουκάρει στο υπουργείο εργασίας. Ό,τι θα κάνουμε δηλαδή όλοι αν δεν σταματήσει άμεσα αυτό το βιολί με τα κ*λοταμεία... Δουλειά δεν υπάρχει, φράγκο δεν υπάρχει για εισφορές. Χρεοκοπήσαμε. ΤΕΛΟΣ.
 10. Δεν τίθεται θέμα εξυπνάδας ή βλακείας. Πρόκειται απλά για επικίνδυνους ανθρώπους! Ήταν μεγάλο σφάλμα αυτό που διέπραξε ο ελληνικός λαός πέρυσι στις 4 Οκτώβρη και δυστυχώς ακόμα δεν το έχει κατανοήσει ένα μεγάλο ποσοστό του...
 11. Δε σε αφορά ο νόμος. Το γραφείο σου υποθέτω ότι είναι γραφείο ελ. επαγγελματία. Δεν έχεις πάρει καμία άδεια λειτουργίας από κανέναν φορέα, δεν είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά συνέπεια δεν αποτελει "δημόσιο χώρο" ή τουλάχιστον όχι περισσότερο από το σπίτι σου. Ανοίγεις την πόρτα σε όποιον θέλεις όπως ακριβώς κάνεις στο σπίτι σου και για να μπει ο οποιοσδήποτε να κάνει έλεγχο, απαιτείται ένταλμα ερεύνης. Σταματήστε τους "πανηγυρισμούς", ανακτήστε τη μνήμη σας και θυμηθείτε ότι ο συγκεκριμενος νόμος είναι ο 3ος επί του θέματος σε 8 χρόνια και έχει ήδη αποτύχει μόνο και μόνο από την παράταση 1 μήνα για "συστάσεις" και την ανάθεση των ελέγχων στη δημοτική αστυνομία, η οποία θα αναλάβει για μια ακόμη φορά το ρόλο του "προστάτη" των καταστηματαρχών και του "εισπράκτορα" υπόπτων εσόδων για λογαρασμό του αληταριού που αποκαλείται "τοπική αυτοδιοίκηση".
 12. Υπάρχουν τρόποι να μειώσεις τα προβλήματα που εμφανίζονται στην αλληλεπίδραση των βάσεων, εκ των υστέρων , αλλά η ανάγκη αυτή δείχνει ότι είναι άσχημα στημένες από την αρχή. Τέλος πάντων το ίδιο πράγμα λέμε περίπου. Εσύ λες να έκαναν ταυτοποίηση μόνο με το ΑΦΜ και τον ΑΔΤ. Εγώ συμπληρώνω συμφωνόντας, ότι δεν υπήρχε καν η ανάγκη για εισαγωγή των επιπλέον από τα ΑΦΜ και ΑΔΤ στοιχείων από τους αιτούμενους!
 13. Δεν είναι καθόλου παράλογα τα φαινόμενα που ζούμε. Έτσι λειτουργούν οι βάσεις δεδομένων για όσους γνωρίζουν. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ταύτιση για να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση και σωστά "διαμαρτύρονται" τα ηλεκτρονικά "συστήματα" καθώς ως γνωστόν είναι "χαζά". Το τραγικό είναι ότι αποδείχθηκαν ακόμα πιο χαζοί οι ανόητοι "υπεύθυνοι" της οργάνωσης του ΕΣΠΑ, οι οποίοι δεν προέβλεψαν το "πανηγύρι" που θα γινόταν, καθώς και όσοι τόσα χρόνια έστηναν τις βάσεις δεδομένων του Υπ. Οικ. (2ο φιάσκο μετά το Ε9 σε ένα χρόνο). Θα έπρεπε να απαιτούν ως στοιχεία στην πρόταση, το ΑΦΜ και ένα τηλέφωνο-email επικοινωνίας. ΜΟΝΟ!! Και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα προκύπτουν από τη βάση του taxis (τι σκ@τ@ τα θέλετε τα υπόλοιπά;;; Να δείτε ...αν τα ξέρει απέξω ο επιχειρηματίας;; Εξετάσεις τον περνάτε; ) . Αλλά από μυαλό ...κουκούτσι.
 14. Και ασφαλώς τα πράγματα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα είχα προβλέψει σε άλλο θέμα. Ο "νόμος Αβραμόπουλου" πήγε στον κάλαθο των αχρήστων. Γιατί εκτός του ότι ήταν εξωφρενικός και ανεφάρμοστος, είναι πολύ γλυκά ...τα 900 εκατ. ευρώ έσοδα που προσδοκούν να μαζέψουν από το φόρο του καπνού ειδικά στην κατάσταση που είμαστε.
 15. Όσα χρόνια θες κρατάς το αυτοκίνητο σε προσωρινή ακινησία στη ΔΟΥ. Απλά μετά την πάροδο 1 έτους πολτοποιούνται οι πινακίδες (η άδεια παραμένει στη ΔΟΥ).΄Όταν θελήσεις να θέσεις το αυτοκίνητο ξανά σε κυκλοφορία, πληρώνεις ένα τέλος έκδοσης νέων πινακίδων και τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους μόνο (και είναι προφανές αυτό καθώς αλλιώς δεν είχε νόημα η προσωρινή ακινήσια αν επρόκειτο να πληρώνουμε μαζεμένα όλα τα τέλη των ετών που ήταν σε ακινησία). Εγώ έχω άλλο θέμα και σοβαρή απάντηση δεν πήρα μέχρι σήμερα από κανέναν. Είχα κάνει προσωρινή ακινησία, το κουφάρι του αυτοκινήτου πουλήθηκε σε μάντρα για ανταλλακτικά, πήρα αθεώρητο τιμολόγιο αγοράς από τη μάντρα που αναφέρει το πλαίσιο. Με βάση την τυπική διαδικασία (υποχρεωτικό πλέον πιστοποιητικό από ανακυκλωτή ότι παραδόθηκε σε αυτόν) δε θα μπορέσω ποτέ να κάνω οριστική διαγραφή γιατί πολύ απλά, δεν έχω και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσω τέτοιο πιστοποιητικό. Θα το κρατήσω για πάντα σε προσωρινή ακινησία;
 16. Οι μόνιμες και καθιερωμένες "παρατάσεις" -μεταξύ των αλλων- μας έχουν φέρει στα χάλια που βρισκόμαστε σαν χώρα! Απορώ τι τη θέλετε την παράταση! Κακώς δόθηκε και η πρώτη. Έγινε που έγινε μπάχαλο η κατάσταση με την μείωση των κονδυλίων για τους "επιστήμονες", καιρός είναι να λήγει το θέμα με τις προθεσμίες και να δούμε το συντομότερο δυνατόν τουλάχιστον ποιοί προεγκρίνονται! Καμία παράταση δε χρειάζεται! Δόθηκε υπερβολικά μεγάλη προθεσμία. Επιτέλους ας κινηθεί κάτι με γρήγορους ρυθμούς σε αυτή τη χώρα!
 17. Του "ξέφυγε"; Τι σοβαρότητα μπορεί να διαθέτει κάποιος που ασχολειται με το να βρίζει και να προκαλεί ...στο facebook; Καταρχήν αν τα "πίστευε" να μην είχε το θράσος να στείλει καν βιογραφικό για τη θέση (δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τη φαιδρότητα της διαδικασίας επιλογής από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ βέβαια σε αυτό το ποστ...)
 18. Το θέμα συζητείται εδώ: http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=3962 Η δική μου άποψη (η οποία εκφράζεται ήδη και από άλλους στο συγκεκριμένο θέμα) είναι ότι η άδεια οικοδομής ως διοικητική πράξη που είναι, δύναται να εκδοθεί στο όνομα οποιουδήποτε (εφόσον συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις). Αν αυτο δε συνέβαινε, θα ήταν αδύνατη η δόμηση σε περιπτώσεις εξ'αδιαιρέτου κατοχής γηπέδων (πράγμα το οποίο ασφαλώς είναι δυνατό).
 19. "Μεστά" επιχειρήματα και "κομψές" εκφράσεις είναι γνωστό ότι πάνε πακέτο, οπότε δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με "επίπεδα" και "δάπεδα". Για να σκεφτείς και να κρίνεις, πρέπει να διαθέτεις μυαλό και κριτική σκέψη. Τι να κάτσουμε να συζητάμε λοιπόν περί αξιοπιστίας του δείγματος και εξωτερικών παραγόντων που το επηρρέασαν οδηγώντας σε λανθασμένα συμπεράσματα...
 20. Κολοκύθια με τη ρίγανη. Το χειμώνα που κάνει κρύο, τρώω συχνά φασολάδα και ...πέρδομαι, το χειμώνα βρέχει πολύ στα Γιάννενα συνεπάγεται, ...όταν πέρδομαι βρέχει στα Γιάννενα. Τέτοιου επιπέδου είναι αυτές οι "έρευνες". Σε ...3 μήνες είδαν μείωση των εμφραγμάτων και το απέδωσαν στην απαγόρευση του καπνίσματος χωρίς την παράθεση κανενός απολύτως αποδεικτικού στοιχείου οι "επιστήμονες". Είναι εντελώς αδύνατο να αποδειχτεί τέτοιος ισχυρισμός. Καλά θα κάνουν να σοβαρευτούν και να στρωθούν να βρουν θεραπείες σε νοσήματα που παλεύουν 50 χρόνια κατασπαταλώντας χρήματα με (αδικαιολόγητα) μηδενικά αποτελέσματα (η εναλλακτικά να παραδεχτούν ότι δεν τους αφήνουν τα συμφέροντα να αποκαλύψουν ό,τι έχουν βρει), αντί να ασχολούνται με κουταμάρες που μόνο σκοπό έχουν την προσωπική τους προβολή και το να ακουστεί το ονομά τους.-
 21. Ξεχάστε το θέμα (προς το παρόν τουλάχιστον). Κατά πάσα πιθανότητα ναυάγησε. Δεν παραλαμβάνουν καν αιτήσεις οι πολεοδομίες.
 22. Να θέσω κι εγώ ένα "λιθαράκι" στο οικοδόμημα ης απορίας για τους ΚΑΔ. Γιατί κύριοι του υπουργείου οικονομικών, εξαιρείτε της δυνατότητας επιχορήγησης, τον ΚΑΔ 71.12.34.00 "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ" τον οποίο οι υπάλληλοί σας στις ΔΟΥ πιέζουν τους πελάτες σας φορολογούμενους τοπογράφους μηχανικούς να επιλέγουν όταν κάνουν έναρξη επαγέλματος; Κατά τη γνώμη σας οι Τοπογράφοι Μηχανικοί, δεν είναι μηχανικοί;; Επίσης γιατί επιλέξιμος ΚΑΔ είναι μόνο ο 71.12.1; Γιατί όχι όλο το "δέντρο" 71.12 ας πούμε (αντιστοιχία με το 74.20 το οποίο κατόπιν πίεσης είχα απαιτήσει να δεχτούν ως επιλογή μου); Και όλα τα 71.12.3 σας πληροφορώ ότι είναι δραστηριότητες μηχανικών! Είστε μάλλον αναρμόδιοι να αποφασίζετε τι αποτελεί δραστηριότητα και τι όχι σε κάποιον κλάδο. Στην τελική όπως είπα, εφόσον είμαι πελάτης σας (εφόσον σας πληρώνω), απαιτώ να σέβεστε το ότι, το να ζητάω ευρεία δυνατότητα δήλωσης δρστηριοτήτων, δείχνει διάθεση φορολογικής ειλικρίνιας. Ευτυχώς, έχω καταλάβει εδώ και καιρό, ότι όποιος βιάζεται σε αυτή τη χώρα και δεν εξαντλεί τις προθεσμίες μέχρι την τελευταία στιγμή, μόνο ζημιωμένος μπορεί να βρεθεί, οπότε και δεν έχω κάνει ακόμα αντιστοίχηση ΚΑΔ97-ΚΑΔ08. Θα επιχειρήσω λοιπόν τον 74.20.00.00 που έχω έως τώρα να τον αντιστοιχήσω με τον 71.12.1 (μεγαλύτερη εξειδίκευση) μόνο και μόνο για να είμαι επιλέξιμος στα ΕΣΠΑ (καθώς το ακριβώς αντίστοιχο 71.12. , δεν περνάει...). Θα αναβάλλω την πρόθεσή που είχα να δηλώσω και το νέο ΚΑΔ 68.31.16.00 (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Ή ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ), ως δευτερεύοντα, αν και κάνω εδώ και 4 χρόνια περίπου εκτιμήσεις ακινήτων σαν μηχανικός, πράγμα το οποίο οι ιθύνοντες του Υ.ΟΙΚ. φαίνεται μόλις τώρα να ανακάλυψαν ως δραστηριότητα και μάλιστα κατά τη γνώμη τους την ενέταξαν στις δραστηριότητες ...των μεσιτών, μήπως τυχόν και θεωρηθεί "μεταβολή" αντί απλή "αντιστοίχηση". ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ έτσι και στραβώσει τίποτα και με πετάξουν έξω από το πρόγραμμα! Γελοίοι...
 23. Στα επακόλουθα ίσως θα έπρεπε επιτέλους να είναι να πάμε να βάλουμε μπουρλότο σε όλα τα ταμεία το ελ. επαγγελματιών (το ΤΣΜΕΔΕ ας πούμε) μπας και γλυτώσουμε... Αρκετά πια το νταβατζηλίκι. Δε γουστάρω να βάζω με το ζόρι συνέταιρο στη δουλειά μου όταν δεν έχω την παραμικρή ουσιαστικά παροχή. Καιρός είναι να απελευθερωθούν από αυτή τη γελοία υποχρέωση ασφάλειας οι επαγγελματίες τουλάχιστον.
 24. 1) Όχι δεν ισχύει το "όποιος προλάβει, παρκάρει". Κανονικότατα δημιουργούνται θέσεις στάθμευσης στις πυλωτές οι οποίες απλά δε μπορούν να αποτελούν οριζόντιες ιδιοκτησίες με ποσοστά (και δε μπορούν να πωληθούν/νοικιαστούν σε τρίτους). Αποτελούν παρακολουθήματα κάποιων διαμερισμάτων όμως, και δικαίωμα έχει να παρκάρει ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε τέτοιου διαμερίσματος. 2) "Οροφοκτήτης" δε σημαίνει αποκλειστικά "ιδιοκτήτης οροφοδιαμερίσματος". Οροφοκτήτης καλείται οποιοσδήποτε κάτοχος διηρημένης ιδιοκτησίας ("οροφοκτησίας") σε μια πολυκατοικία. Κατά συνέπεια θα μπορούσες να έχεις κι εσύ σαν παρακολούθημα, μια θέση στάθμευσης στη πυλωτή, εφόσον προέβλεπε κάτι τέτοιο για το διαμέρισμά σου, η σύσταση οριζόντιας/το συμβόλαιο αγοράς που έκανες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, που και γκαρσονιέρες, συνοδεύονται από θέση στάθμευσης και ας είναι μικρού εμβαδού. 3) Με την πράξη του 1221/81, συστήνονται απλά θέσεις στάθμευσης προηγουμένως της σύστασης διηρημένης ιδιοκτησίας (πολεοδομική απαίτηση). Τη "μοιρασιά" αυτών όμως, την κάνει η σύσταση οριζόντιας και μόνο. Συμπέρασμα: διάβασε τι λέει το συμβόλαιο με το οποίο αγόρασες το διαμέρισμα. Αν αναφέρει κάτι για θέση στάθμευσης, έχεις θέση. Αν όχι, παρκάρεις στο δρόμο.
×
×
 • Create New...