
Karelia
-
Content Count
3 -
Joined
-
Last visited
Content Type
Forums
Blogs
Calendar
Gallery
Downloads
Articles
Media Demo
Posts posted by Karelia
-
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Κάτι ακόμα, στην περίπτωση αυτή πρέπει να τικάρω το "ΝΑΙ", κωδικός 001 (αυξημένο αφορολόγητο 2000 ευρώ λόγω αναπηρίας 67% και πάνω) στον Πίνακα 3, παρ. 1;
-
Καλησπέρα. Χρειάζομαι μικρή βοήθεια.
Συνταξιούχος που έχει βεβαίωση από την Δ/νση Κοινωνικών Πολιτικών στην οποία αναγράφεται το ποσό που χορηγήθηκε για το έτος 2012 από το πρόγραμμα βαριάς αναπηρίας με ποσοστό 67% και άνω, απ'οσο γνωρίζω το ποσό αυτό πρέπει να καταχωρηθεί στον κωδικό 659 (πίνακας 6, παρ. 3 ). Σωστά; Όταν όμως πάω να πατήσω Υποβολή στο Taxisnet, το πρόγραμμα μου ζητάει να επιλέξω πηγή ειδσοδήματος, αλλά δεν έχει επιλογή "σύνταξη αναπηρίας" , έχει "Σύνταξη - επίδομα πολυτεκνης" και στο τέλος έχει " λοιπές περιπτώσεις ". Ποια επιλογή να διαλέξω; "λοιπές περιπτώσεις"?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΒΑΣΗ ΑΦΜ ΣΥΖΥΓΟΥ
in Τεχνικά θέματα TAXISNET - Υπηρεσιών υποβολής δηλώσεων
Posted
Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα το πότε θα υποβάλεις. Απλά βάλανε όρια για να μην υποβάλουν όλοι τις τελευταίες μέρες και θα μπλοκάρει το σύστημα ( όπως είπε και ο συνάδελφος HURRICANE33 ).