Jump to content

SOFIKRISTI2

simple Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About SOFIKRISTI2

SOFIKRISTI2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ναι αλλά δεν σ΄αφήνει να βάλεις τους εκμισθωτές γιατί όπως αναφέρεται παραπάνω ο ΚΑΔ του κεντρικού είναι πληττόμενος ενώ ο ΚΑΔ του υποκαταστήματος είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ.!! Άρα όλα τα υποκαταστήματα λιανικής που έχουν κεντρικό με άλλο καδ πλην της λιανικής(που άπαντες έτσι είναι) χάνουν την μείωση του ενοικίου και ίσως το διακαίωμα μισθοδοσίας μέχρι 17/3;
 2. Επιχείρηση με ΚΑΔ έδρας πληττόμενο(χονδρικο εμπόριο με μηδενικό τζίρο) αλλα με κύριο ΚΑΔ των υποκαταστημάτων ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ (καταστήματα λιανικής).Αρα απο 18/03 έσοδα ούτε ευρώ !! Η αίτηση αναστολής γίνεται λέει μόνο στην ΕΔΡΑ. Άρα χάνεται η δυνατότητα μείωσης ενοικίου 15 καταστημάτων λιανικής καθώς και το ευεργέτημα σε πωλητές 15 καταστημάτων για το δικό τους ενοίκιο.Έχετε παρόμοια περίπτωση; Tι κάνουμε σ΄αυτή την περίπτωση;Aπλά περιμένουμε να κααλάβουν το λάθος τους; Kι όσο περιμένουμε η ημερομηνία αναστολής ως πληττόμενη όλο και ξεφεύγει από την πραγματική (18/3).Αν δεν το διορθώσουμε η επιχείρηση θα χρωστάει μεροκάματα και για τις ημέρες που ήταν κλειστά αφού δεν μας αφήνει να βάλουμε ημερομηνία αναστολής στις πληγείσες; Με άδειες ασθενείας ,εξάμηνα ΟΑΕΔ κτλ. που θα λήξουν μέσα στον Απρίλη τι κάνεται.Συμπεριλαμβάνετε τα ονόματα αυτά στην λίστα με διευκρινήσεις ή όχι;
 3. Καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλους-ες!! Παρακαλώ στην βοήθειά σας. α) Πωλήτρια σε λιανικό εμπόριο με αναστολή την 18/03/20 βγήκε σε αναρρωτική την 11/03/20.Βγαίνει όλο το λοιπό προσωπικό σε αναστολή εκτός της συγκεκριμένης ; Της υπολογίζουμε το μήνα ασθενείας και μετά; Aν πρέπει να επιστέψει στην δουλειά την 11/04/20 τι γίνεται; Αν φυσικά πάρει και άλλο μήνα άδειας δεν έχει κάποια υποχρέωση ο εργοδότης έτσι δεν είναι; To γεγονός του ότι δεν αναστέλλονται όλες οι συμβασεις της εγκατάστασης θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην δυνατότητα καταβολής μειωμένου ενοικίου; β) Πωλήτριας λήγει το εξαμηνο την 26/03/20. Μπαίνει στην επιδότηση ή όχι δεδομένου του ότι την 18/03/20 ήταν σε καθεστώς εξαμήνου; γ) Εγκατάσταση που πλήττεται μπορεί να αναστείλει απο πχ.23/03 κάποιους υπαλλήλους και κάποιους άλλους από 01/4 .Θα επιδοτηθούν όλοι; Eυχαριστώ για τον χρόνο σας !!
 4. Δοκίμασα να στείλω ΑΠΔ αλλά δεν ανεβαίνει. Μου βγάζει μήνυμα στα άτομα κάτω των 25 "ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΟΑΕΔ" και "TO ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ" και στα ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ (650 €) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ¨Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΟΑΕΔ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ" Τηλέφωνα δεν σηκώνουν οπότε αναγκαστικά περιμένουμε!!
 5. ΑΠΔ με την επιδότηση 6,66 % της εργοδοτικής εισφοράς σε νέους κάτω των 25 μπόρεσε ν'ανεβάσει κανένας; Γιατί εμένα στον έλεγχο μου βγάζει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΟΑΕΔ ενώ καταχωρώ επιδότηση εργοδότη στις εισφορές ΙΚΑ.
 6. Καλησπέρα σας , γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση σχετικά με την υποχρέωση ασφαλιστικών εισφορών ( ΕΦΚΑ) για την χρήση εταιρικών αυτοκινήτων από εταίρους,μετόχους ή υπαλλήλους μιας εταιρίας; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
 7. Την 22/05/2017 υπέβαλα Συνοπτικό Πίνακα Φακέλου Τεκμηρίωσης Ενδοομιλικών Συναλλαγών και με έκπληξη διαπίστωσα ότι το σύστημα την εμφανίζει εκπρόθεσμη. Στο ΦΕΚ Α' 141/03-08-16 αναφέρει ξεκάθαρα ότι το εδάφιο της παρ.3 αρ.21 του 4174/2013 αντικαταστάθηκε και ο Φάκελος Τεκμηρίωσης καταρτίζεται έως την λήξη της προθεσμίας της ετήσιας δήλωσης (άρα 30/06/2017) και συνοδεύεται από Συνοπτικό Πίνακα Πληροφοριών ο οποίος υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην φορολογική διοίκηση μέσα στην ίδια προθεσμία. Είχε κάποιος άλλος συνάδελφος αντίστοιχο πρόβλημα; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Nα το αφήσω έτσι κι αν βεβαιωθεί πρόστιμο εκπρόθεσμου να προσκομίσω το ΦΕΚ ή να στείλω e-mail στο [email protected] ζητώντας διευκρινήσεις και διόρθωση?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
 8. Σήμερα 22/05/2017 υπέβαλα Συνοπτικό Πίνακα Φακέλου Τεκμηρίωσης Ενδοομιλικών Συναλλαγών και με έκπληξη διαπίστωσα ότι το σύστημα την εμφανίζει εκπρόθεσμη. Στο ΦΕΚ Α' 141/03-08-16 αναφέρει ξεκάθαρα ότι το εδάφιο της παρ.3 αρ.21 του 4174/2013 αντικαταστάθηκε και ο Φάκελος Τεκμηρίωσης καταρτίζεται έως την λήξη της προθεσμίας της ετήσιας δήλωσης (άρα 30/06/2017) και συνοδεύεται από Συνοπτικό Πίνακα Πληροφοριών ο οποίος υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην φορολογική διοίκηση μέσα στην ίδια προθεσμία. Είχε κάποιος άλλος συνάδελφος αντίστοιχο πρόβλημα; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Nα το αφήσω έτσι κι αν βεβαιωθεί πρόστιμο εκπρόθεσμου να προσκομίσω το ΦΕΚ ή να στείλω e-mail στο [email protected] ζητώντας διευκρινήσεις και διόρθωση?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
 9. Σήμερα 22/05/2017 υπέβαλα Συνοπτικό Πίνακα Φακέλου Τεκμηρίωσης Ενδοομιλικών Συναλλαγών και με έκπληξη διαπίστωσα ότι το σύστημα την εμφανίζει εκπρόθεσμη. Στο ΦΕΚ Α' 141/03-08-16 αναφέρει ξεκάθαρα ότι το εδάφιο της παρ.3 αρ.21 του 4174/2013 αντικαταστάθηκε και ο Φάκελος Τεκμηρίωσης καταρτίζεται έως την λήξη της προθεσμίας της ετήσιας δήλωσης (άρα 30/06/2017) και συνοδεύεται από Συνοπτικό Πίνακα Πληροφοριών ο οποίος υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην φορολογική διοίκηση μέσα στην ίδια προθεσμία. Είχε κάποιος άλλος συνάδελφος αντίστοιχο πρόβλημα; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Nα το αφήσω έτσι κι αν βεβαιωθεί πρόστιμο εκπρόθεσμου να προσκομίσω το ΦΕΚ ή να στείλω e-mail στο [email protected] ζητώντας διευκρινήσεις και διόρθωση?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
 10. Ευχαριστώ πολύ jordan 85. Aυτό το ". ή συγκεντρωτικά με τα λοιπά στοιχεία λιανικών συναλλαγών της περίπτωσης β΄»." θα με γλυτώσει από πολύ δουλειά μιας και το πρόγραμμα μια εταιρίας με πολλές ταμειακές είναι για τα μπάζα και δεν δημιουργεί βάσει δεδομένων ανά ταμειακή για αρχείο ΜΥΦ παρά την καταχώρηση των εισπράξεων αναλυτικά ανά ταμειακή καθημερινά.
 11. Για την χρήση 2015 (ΜΥΦ) έχουμε την δυνατότητα να ανεβάσουμε τις λιανικές πωλήσεις όλων των ΦΤΜ ως ενιαίο σύνολο με την επιλογή "Ολες οι ταμειακές" (όπως το 2014)ή υποχρεούμαστε να δηλώσουμε τις πωλήσεις κάθε ΦΤΜ ξεχωριστά ανά τρίμηνο και μόνο τις χειρόγραφες και τα πιστωτικά στο "χωρίς ταμειακή";
 12. Μήπως γνωρίζετε Τροποποιητικές Συμβάσεις Μερικής Απασχόλησης πως θα καταθέτουμε αφού δεν προβλέπει τέτοια επιλογή το σύστημα? Μήπως πλέον με Πίνακα " τροποποιητικός ωραρίου" είμαστε οκ όσον αφορά τυχόν αλλαγές σε ώρες εργασίας σε εργαζόμενο μερικής?
×
×
 • Create New...