Jump to content

Proodeytiki

Silver members
 • Posts

  842
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Proodeytiki last won the day on June 22 2015

Proodeytiki had the most liked content!

About Proodeytiki

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ιθακήσιος(Μέσω TeamViewer)
 • Interests
  Καλλιτεχνικό πατινάζ · Κέρλινγκ · Χόκεϊ επί πάγου -Κρίκετ - Συγχρονισμένη κολύμβηση

Recent Profile Visitors

7,044 profile views

Proodeytiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

385

Reputation

 1. Μπας και εχει κανενας Υποδειγμα απόφασης του ΔΣ για τη συμμετοχή ΑΕ σε υπό σύσταση κοινοπραξία ?
 2. Μήπως (επειδή ειναι θεμα και αυτο) μπορειτε να μας ενημερωσετε για τις Ασφαλιστικές Υποχρεωσεις των Μελών ...Εταιρων...Μετόχων μιας Ρουμανικης Επιχείρησης ?!
 3. Μια Μεγαλη Εταιρεια με Υποκαταστηματα Λιανικης σε ολη τη χωρα θα συμμετεσχει στο εργο Οργανωσης και θα τοποθετησει σε καθε καταστημα 2-3 κουτια οπου οσοι θελουν θα καταθετουν τον όβολο τους.....Επειδή η εταιρεια ειναι μεγάλη και πολλα μπορεί να γινουν εχει κανεις υποψη του πια μπορει ναναι η σωστη διαδικασία ? Μια και το περιεχομενο των κουτιων θα αποδιδεται ολοκληρο βεβαια στην Οργανωση και μπας κ υπαρχει και νανα θεμα φορολογικο ή διαχειριστικο ?
 4. Χελλο Σωτήρης ....Δε τρέχει και Τίποτα .... αλλά "ερωτηθημεν" ... εαν δυναται να βαλει κατι παρεμφερες που να προσιδιάζει σε Λογιστικές Υπηρεσίες !!!!
 5. Μπορούμε σε ένα Νέο Παιδί που θα ασχολείται με τη καταχώρηση λογιστικών Παραστατικών και απαιτείται Έναρξη -μια κ θα πληρώνεται με ΤΠΥ έκδοσης του- να του βάλουμε ΚΑΔ Δραστηριότητας Λογιστή ή απαιτείται για την Έναρξη στο Μητρώο προσκόμιση ταυτότητας από το ΟΕΕ ως το ΠΔ 340/98 και η 1021845/5.2.13 ορίζει ?! Υπάρχει κάποιος ... παρεμφερής ΚΑΔ για τον οποίο δεν απαιτείται Ταυτότητα στο Μητρώο για την Έναρξη ?!
 6. Ανεβηκαμε κε Δημητρη ....Ειμαστε Γ' Εθνικη πια !!!! Και όπως πολύ ορθά γραφεται....Δεν έβγαλα άκρη !!!!!!!!!
 7. Όπως γνωρίζετε μια Ατομική Επιχείρηση ή ένας Μέτοχος ακόμη ακόμη και με 1% σε μία ΑΕ ή εταίρος σε μια ΟΕ με οποιοδήποτε ποσοστό και οι Δημόσιες Συμβάσεις που έχει υπογράψει η εταιρεία είναι άνω των 150000 ευρώ ανά διαγωνισμό ή 300000 ο Προϋπολογισμός της ....υποχρεούται σε Ηλεκτρονική Υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων . Η Ερώτηση φαντάζει απλοϊκή (μπορεί και να ναι) αλλά είναι η εξής : "Ποία Σύμβαση θεωρείται/χαρακτηρίζεται ως Δημόσια ?! "
 8. Εργατοτεχνίτης κατα την ωρα απασχόλησης του σε χωρο πελατη της επιχείρησης παθαινει μικρο εργατικο ατυχημα . Μετα τη Δήλωση του Ατυχήματος η Υπάλληλος του ΙΚΑ στο Τμημα "ΠΑΡΟΧΩΝ" αναφέρει πως ο "Εργατοτεχνιτης" δε δυναται να απασχολειται εκτός της επιχείρησης ..... Ειναι αληθες αυτο ? Και αν Ναι ....Που μπορούμε να το βρούμε ?
 9. Κανουμε σημερα εκπροθεσμη Διακοπη σε Ελ Επαγγελματια. με δεκαετια του 90 . Και συνεχίζουμε το τρεξιμο για Διακοπη απο ΟΑΕΕ. Ο εν λόγω περαν όλων των άλλων βρεθηκε σε ΟΑΕΕ πως ήταν Μελος ΔΣ Ανωνυμης εταιρειας για 4 ετη (υποσχεται πως δεν ηταν και Μέτοχος). Βρήκαμε τα ΦΕΚ που μπήκε και βγήκε .... Χρειάζεται και αντίγραφα ΓΣ επίμαχων ετών να προσκομιστούνν σε ΟΑΕΕ πως δεν ήταν και Μέτοχος ?! Με τι έγγραφο θα μπορούσαμε να το δείξουμε στον ΟΑΕΕ ?!
 10. Πολυ σωστα τα λεει ο COSTAS ...ομως ο εφορος τις περισσοτερες φορες δε δεχεται τη χωριστη διαβιωση....δε τα κρινει σαν επαρκη γεγονοτα....οποτε κανουμε μια αγωγή για διαζύγιο..δεν ενδιαφερει αν εκδικαστει ή οχι .....και με αντιγραφο αυτης στο Μητρωο
 11. Φυσικό Πρόσωπο (τρελός επέστρεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και γνώστης της Παγκόσμιας Αγοράς Κατεψυγμενω Κρεάτων/Αλιευμάτων/Πουλερικών/Λαχανικών κλπ ... έκανε την εξης δουλεια στις ΗΠΑ απο το Γραφειο του λόγω των γνώσεων του "μάτσαρε" προμηθευτες με πελάτες δλδ έβρισκε προμηθευτή ή πελάτη που ζηταγε/πουλαγε κατεψυγμένα και έβρισκε τον αντίστοιχο πελατη ή προμηθευτή και έπαιρε μια προμήθεια από το πελατη. Την ίδια δουλεια θελει να κανει απο την Ελλαδα και θα εκδιδει ΤΠΥ για την Προμηθεια του προς Αλλοδαπες και Ημεδαπές επιχειρήσεις .... τι ΚΑΔ θαχει αυτος ... εκεί στο 46.17 πάει ???
 12. Εταιρεία Ανωνυμη με τεράστια χρέη στο ΙΚΑ (απληρωτα δυο ετη , μη υποβολη ΑΠΔ τριων τελευταιων μηνων) βρηκε Αγοραστή για ενα μεγάλο Ακινητο της. Δεν εχει προβλημα με Φορολογικη Ενημεροτητα για πωληση Ακινητου. Μπορει να τη λάβει απο τη ΦΑΕ μια και δεν οφείλει σε ΔΟΥ . Απαιτειται καποια ενημερότητα απο το ΙΚΑ στην όλη διαδικασια της πωλησης Ακινητου ? Θα χρειαστει καποιο χαρτι απο εκει και θα βρεί κάποιο κώλυμα ή δεν θα απαιτηθει κάτι που να περιπλέξει τη διαδικαια της πωλησης (εαν απαιτηθει δε θα γινει....απλά) !?
×
×
 • Create New...