Jump to content

giannis31

simple Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by giannis31

 1. Καλήμερα συνάδελφοι Έμενα μου έχει κάτσει ένα άλλο παλαβό. Τιμολόγιο εκδόθηκε κανονικά από την τιμολογιερα της ΑΑΔΕ με ΜΑΡΚ κανονικά ,άλλα στο συνοπτικό βιβλίο έχει εξαφανιστεί δεν υπάρχει πουθενά !!!!!!
 2. Καλημέρα συνάδελφοι Το Δ.Π αναστολών με τη κωδικό το περνάμε , έχω φάει κώλυμα ????
 3. Καλημέρα Εφόσον εργάστηκε από 01/02/2021 έως 28/02/2021 δικαιούται το ανάλογο ποσό
 4. Καλησπέρα Σας απορρίπτει αιτήσεις με μείωση τζίρου ?????? Γιατί έμενα θα με τρελάνει σήμερα !!!!!!!!!!
 5. Ενημερωμένο είναι εχθές έφτιαξα και έστειλα . Στη φόρμα υποβολής εννοώ .
 6. Καλημέρα Μέσα στην εφαρμογή του ΕΦΚΑ για ΑΠΔ στην αναζήτηση ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
 7. Καλημέρα . Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον ΟΑΕΔ για σιγουριά , γιατί λόγω covid όλα είναι περίεργα.
 8. Χθες το είπε ο Σταικούρας 2ον. Απαλλάσσονται κατά 100% από την υποχρέωση καταβολής μισθώματος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο οι επιχειρήσεις που ήταν κλειστές με κρατική εντολή. Στην εν λόγω διάταξη συμπεριλαμβάνονται όλες οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου, ανεξαρτήτως εάν λειτουργούν με υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον, οι επιχειρήσεις της εστίασης, ανεξαρτήτως εάν λειτουργούν με διανομή προϊόντων ή/και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, οι επιχειρήσεις των κλάδων πολιτισμού και αθλητισμού, τα γυμναστήρια και άλλες επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή. Επιπλέον, εντάσσονται οι επιχειρήσεις του τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, καταλύματα και τουριστικά γραφεία, και οι υπηρεσίες μεταφορών, καθώς πλήττονται ιδιαίτερα από την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό. Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/52689/epidothsh-pagiwn-dapanwn-epixeirhsewn-sta-3-ek-eyrw-to-orio-ana-epixeirhsh-loipes-plhrofories-gia-to-metro
 9. Καλησπέρα Για τον Ιανουάριο μόνο για τις κλειστές επιχείρησης έχουν πει , για πληττόμενους δεν έχουν αναφέρει τπτ μέχρι σήμερα...
 10. Καλησπέρα και καλή Χρονιά Πρέπει να είναι τακτοποιημένος και στα τρέχοντα .
 11. Με ραντεβού στον ΕΦΚΑ, να έχει μαζί του Ε9 και συμβόλαιο ...
 12. Καλημέρα συνάδερφοι Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ και πολλή ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 13. Καλημέρα . Προσωρινή υποβολή πρέπει να κάνεις , και όταν έχεις τα δικαιολογητικά κάνεις οριστική .
 14. Καλημέρα .... Δηλαδή αν λάβουμε υπόψιν το ( γα )όλα τα απλογραφικά τα στέλνουμε με την εφαρμογή τις ΑΑΔΕ μέχρι την 20η του επομένου μήνα , αν έχω καταλάβει καλά μες στην ασυνάφεια που έχουμε...
 15. ΑΑΑΑΑ όλα & όλα ένας είναι ο doctor 😃😃😃
 16. Καλημέρα Αν ισχύσει το real time δεν θα τη βγάλουμε καθαρή , καλύτερα να ανεβαίνουν μέχρι της 20 του επόμενου για όλους ,που και αυτό θα είναι βάρβαρο με αυτά που βιώνουμε σήμερα . Το μόνο που είναι εφικτό σε real time είναι η ταμιακές , όπου δεν παρεμβαίνουμε εμείς .
 17. Καλησπέρα Στο πλάνο όμως που έχει δώσει η ΑΑΔΕ λέει real time , εδώ αρχίζει το μπέρδεμα .
 18. Αφού είναι στο χέρι ???? Μάλλον δεν έχουν υπολογίσει όλες τις παραμέτρους το τι συμβαίνει στην αγορά ....
 19. Καλησπέρα Υπάρχουν και επιχειρήσεις που κόβουν ακόμα χειρόγραφα πάνω από 50 τμχ το μήνα ακόμα , αυτοί κάθε πότε θα τα ανεβάζουν οεο ??????
 20. Καλημέρα , αναγκαστικά περνάς από ΕΦΚΑ με ραντεβού
 21. Καλημέρα ... Το πιο πιθανό κάποιος έκανε λάθος το πρώτο μέρος της Τ.Ο που είναι το ΑΦΜ και τα έριξε στο ΑΦΜ του πελάτη σου ..
 22. Καλημερα Το courier και η αντικαταβολή είναι μικτά .
 23. Από Naftemporiki Είναι χαρακτηριστικό ότι σε λιγότερες από 24 ώρες διπλασιάστηκε ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν καθώς από 75.000 που ήταν το βράδυ της Κυριακής, το βράδυ της Δευτέρας είχαν ξεπεράσει τις 160.000. Ήδη μάλιστα 79.004 δικαιούχοι είδαν την ενίσχυση που δικαιούνται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με το συνολικό ποσό που εκταμιεύθηκε να ανέρχεται σε 420 εκατ. ευρώ. 75000 αιτήσεις , πληρώθηκαν 79004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 24. Χρειάζεται και το οικογενειακής κατάστασεις για την σύνδεση του Μ7 .
×
×
 • Create New...