Προς το περιεχόμενο

urban2013

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Downvote
    urban2013 got a reaction from labra6301 in Νεος λογιστής τα επόμενα βήματα   
    Καλησπέρα, επειδή η ερώτηση σου είναι κάπως "άκομψη" θα σου πώ και εγώ την γνώμη μου. Δηλώνεις Κύριε Λογιστής απλά επειδή πήρες το πτυχίο απο το ΤΕΙ, εσυ θεωρείς ότι είσαι λογιστής ή θέλεις να γίνεις?
    Δηλώνεις ότι ζητάνε προυπηρεσία , που σημαίνει για να ζητάνε προυπηρεσία θέλουν να ξέρεις την δουλειά, εσυ την γνωρίζεις? Αν σου δώσω ενα Δελτίο Αποστολής. τι θα καταχωρήσεις στην Γενική λογιστική? Θα σου πω εγω που το έχω κάνει αυτό το τρύκ σε 3 παιδια απο ΤΕΙ με άδεια Β τάξης , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Μαθε πρώτα να δηλώνεις βοηθός , νέος βοηθός γιατι ξέρω πολλούς βοηθούς που μεγαλολογιστές μπροστα τους φαντάζουν του δημοτικού και μετά ζήτα συμβουλή.
    Αν δεν υπήρχατε εσείς τα παιδιά να πηγάινετε τζάμπα στις εταιρείες δεν θα είχαν ξεφτιλιστεί οι μισθοί μας.
    Αυτα που σου λέω είναι για το καλό σου.
  2. Downvote
    urban2013 got a reaction from labra6301 in Νεος λογιστής τα επόμενα βήματα   
    Μην λάβεις μέρος σε τέστ της Mensa, βέβαια πλέον το να γίνεις λογιστής δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη οξυδέρκεια. Παρόλα αυτά εσυ που του τα λές "ομορφα" γιατι δεν τον παίρνεις στην δουλειά να του "δείξεις" εφόσον τα ξέρεις? δεν σε βλέπω πρόθυμο, απλά ειρωνεύεσαι τον ανθρωπο. Και επειδή αργείς να τα πιάσεις ψάχνει κάποιον να του δώσει δουλειά, αυτό εννοεί "συμβουλές".
     
    Αν ήξερα θα επαιρνα 3000, εδω βγαζουν 2000 ανθρώποι που δεν ξέρουν τα βασικά.
  3. Upvote
    urban2013 got a reaction from doctor in ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ   
    Συνάδελφοι καλησπέρα,
    Εχει παρατηρηθεί τα χρόνια της κρίσης και ακόμα περισσότερο τον τελευταίο χρόνο με την απίστευτη ανεργία οι αγγελίες βοηθών λογιστών λογιστών να έχουν υπερδιπλασιαστεί.
    Θα ακουγόταν καλό για τους άνεργους συναδέλφους αλλά μετα απο προσωπική ερευνα διαπίστωσα οτι τα πράγματα δεν είνια καθόλου έτσι.
    Υπαρχουν αγγελίες που διαρκούν 8-9 μήνες, ή αγγελίες που ζητάνε λογιστές με κάτω και απο το νομιμο μισθό, οι οποίες εξίσου διαρκούν κάποιους μήνες. Η το λογιστικό επάγγελμα απαξιώνει τους χαμηλούς μισθούς και οι large εργοδοτες των 800 ευρώ δεν βρίκσουν ενδιαφερόμενους με 8ετη-10 ετη προυπηρεσία ή οι κύριοι αυτοί εκμεταλλευονται τους υπαλληλους τους με τον φόβο της αντικατάστασης προβάλοντας τους το πόσα τηλεφωνα εχουν δεχτεί για την θέση.
    Ε θα σας πώ την αμαρτία μου, εγινα υποψήφιος σε τρείς απο τους μόνιμους αγγελίες (μονιμος αγγελιας ο ανανεωτής της free αγγελιας για ανω των 6 μηνων), βρηκα την διευθυνση με κάποιο τρόπο και περασα απο εκει να "συζητήσω". Ψαρευοντας ενα νέο συνάδελφο (σε ηλικία)  ενω περιμενα το αφεντικό,  μου εκμυστηρευτηκε οτι τα βιογραφικά το αφεντικο ουτε καν τα ανοίγει, απλά τα σβηνει, η κατα περιόδους μας υπενθυμίζει ποσο τυχεροί ειμαστε που εχουμε δουλεια.
     
    Ο δευτερος με φώναξε να "γνωριστούμε" , εγω του είπα οτι ψάχνω για δουλειά και δεν μπορώ να κατεβω νεα ιωνια απο καλλιθεα για να γνωριστουμε, επεμενα ευγενικα να μου πει τι ζητάει και μου απαντησε οτι  η αγγελία δεν είναι για τώρα αλλα για μετα απο ενα μηνα, αλλα με τοση προυπηρεσία εγω ειχα την δουλεια στην τσέπη, δειλα δειλα ρωτησα για μισθό, εκει μου εδωσε 1000 ευρω γεματα γεματα αλλα πληρωμη αναλογως εισπράξεων, Τον ξαναρώτησα τι σημαίνει αυτο, εκνευρισμενος μου απαντησε εγω εχω 4 μερες να κανω σεφτε, θα σου δωσω λογαριασμο.
    Εμεινα καγκελο, ο κυριος εδινε 1000 ευρω που δεν θα επαιρνα ποτε και οδοιπορικα δικα μου, και ενω ειχα προειδοποιηθεί. Ο "συνάδελφος" παντως γιατι τοψαξα έχει ενα ωραίο μπακαλικακι με την επιγραφη Φωτοτυπίες δηλωσεις αντιγραφες ΑΔΕΙΑ Α ΤΑΞΗΣ
     
     
    Αυτες ειναι οι πολυπληθείς αγγελίες για λογιστες, μην παιρνετε τηλεφωνα κια ξοδευεστε και χαλατε βενζινες αν ειναι μακρυα. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
     
    ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΛΕΣ
     
     
  4. Upvote
    urban2013 reacted to Logman in ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ   
    Πράγματι, υπάρχουν κάποιοι τύποι που ψάχνουν για λογιστή 3 και 4 χρόνια σερί...σχεδόν ασταμάτητα...
    Προφανώς δεν πληρώνουν τον λογιστή...όσο κάτσει απλήρωτος...μετά, οι αγγελίες να είναι καλά και η πληθώρα βιογραφικών...όσο κάτσει ο καθένας απλήρωτος...μετά ο επόμενος...
    και αν αντιδράσει κανείς...αν επιμείνει να ζητάει πληρωμή...θα τον κατηγορήσει ότι ζημίωσε την εταιρεία...ότι δεν έκανε τίποτα...οτι τον έβλαψε...
     
    Πραγματικά κρίμα που ο λογιστής δεν μπορεί να βρει το δίκιο του...δεν μπορεί να καταγγείλει πουθενά τέτοια περιστατικά ελπίζοντας σε κάποιο αποτέλεσμα...
  5. Upvote
    urban2013 reacted to KYPIAKOS in ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ   
    Yπάρχει ένας κανόνας. Σοβαρό μαγαζί δεν αφήνει απλήρωτο τον εργάτη. Και ΑΝ συμβεί αυτό τότε ήδη πάει για κλείσιμο οσονούπω. Είναι σπάνιο σπανιώτατο να υπάρχουν μόνο προσωρινές δυσκολίες, ένα στα χίλια. Οπότε ας αποφασίσει ο καθείς με δεδομένη την διάλυση της αγοράς εργασίας, πόσο και πως θα παραμυθιάσει τον εαυτό του. Μόνο που με το παραμύθι δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις ούτε γεμίζει το στομάχι. Μακρυά απο εργοδότες που δεν σέβονται τον κόπο του εργαζόμενου, τουλάχιστον τον μισθό του, μακρυά και ακόμα πιό πέρα. Τρέξτε μακρυά απο τέτοιους με όση δύμαμη έχουν τα πόδια σας.
    Όσον αφορά κάτι ορισμένες κουφάλες που έχουν αλλά δεν δίνουν στους εργαζόμενους ούτε καν το μισθό τους, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι, εκεί κάντε τους τη ζωή και τις ημέρες δύσκολες όπως και όσο μπορείτε αρχίζοντας απο καταγγελίες......
  6. Upvote
    urban2013 got a reaction from prokroustis in Επιτόπιοι έλεγχοι ΣΔΟΕ & λογική προστίμων   
    Συνάδελφε, εσυ εχεις ενημερώσει τα βιβλία με δαπανες , αγορες και Ζ, εχεις στειλει ΦΠΑ ΑΠΔ ΦΜΥ? ασε τα θεματα αυτα στον επιχειρηματία, εκτος αμα σε πληρώνει και για δικηγόρο. 
    Θα βρεις τον μπελά σου στο τέλος.
  7. Upvote
    urban2013 got a reaction from leo in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    Αυτήν την στιγμή μαθαίνω ότι οι "θεσμοί" επιμένουν για δυβασταχτα μέτρα εναντια στον φτωχό έλληνα όπως, 
     
    1)Τα γάλατα να πωλουνται και απο σουπερ μαρκετ και οχι μονο απο επιστημονες (στο κλέψιμο??) εμπορους των φαρμακείων
     
    2)Τα επιμελητήρια να κλείσουν για να μην μας κλείσουν στο τέλος (η συντεχνια της ευρώπης)
     
    3) Ανοιγμα επαγγελμάτων και κατάργηση των συντεχνιών 
     
    Κακομοιρη ελλάδα αντιστάσου σε ικετευω λίγο ακόμα για να δοξάσεις τον Κόλια  τον μουσατο τον λυμπεροπουλο (και ορκιζεται θα βαψει το μαλλι κιτρινο) τον Μιχαλο και υποσχεται να μην ξανα- βάλει μπριγιαντίνη στο μαλλί
     
    Ο κωλοκοτρονης και ο καραισκακης χερ σοιμπλε θα νικησει, δεν θα σου δωσουμε ουτε μια ρανιδα του γαλατος μας του ταξι μας και του μουσι του κολλιας μας .
     
    We will die fighting                     
×
×
  • Δημιουργία νέου...