Jump to content

KokkinakisDim

simple Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KokkinakisDim

 1. Καλησπέρα συνάδελφοι, κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι άνοιξε ή σκοπεύει να ανοίξει αυτή η άγια υπηρεσία. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ?
 2. Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο και εύχρηστο πρόγραμμα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης. Να έχω όλες τις δηλώσει του πελατολογίου μου σε Pdf , τα ΦΠΑ, τα ΦΜΥ, ισολογισμούς κα. να μπορώ να κάνω αποστολή μέσω mail των αρχείων αυτών κτλ. Θα με βοηθούσε πολύ εάν έχετε κάποια τέτοια εφαρμογή ή ενδιαφέρεστε και εσείς και έχετε κάνει έρευνα αγοράς.
 3. Καλημέρα συνάδελφοι, αποφάσισα να τολμήσω αλλαγή στο λογιστικό μου πρόγραμμα και να επιλέξω το prisma win. Παραμετροποιείται εύκολα, προσθέτουν υπηρεσίες εάν χρειαστείς και μόλις έδωσαν στην κυκλοφορία και το e-Έντυπα ! Έχω ενδοιασμό για την ταχύτητα που θα προσαρμόζονται στις αλλαγές των καιρών μας. Έχετε κάποια προσωπική εμπειρία από το πρόγραμμα? Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους
 4. Δεν έχει κανένας άποψη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα?
 5. Το ανέφερα γιατί έκαναν παρουσίαση ενός εμπορικού σε έναν πελάτη μου και μας είπαν ότι η υπηρεσία λειτουργεί. Μάλιστα έβαλα τα στοιχεία μου για παράδειγμα και τα αυτοσυμπλήρωσε. Από τότε μπήκα σε σκέψεις.
 6. Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω τα προγράμματα της Epsilon για το λογιστικό μου γραφείο. Καμία εμπειρία κανείς? Διαχείριση εντύπως έχει? ΚΒΣ κτλ? Ευχαριστώ
 7. Καλημέρα συνάδελφοι, χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τα προγράμματα τις prosvasis και ενώ είναι γρήγορα και εύχρηστα αδυνατούν να ακολουθήσουν τις αλλαγές. Οι ΔΟΥ έχουν αλλάξει τόσο καιρό και στο πρόγραμμα τίποτα, έχοντας προβλήματα στην αποστολή του ΚΕΠΥΟ και σε άλλες υπηρεσίες. Συντελεστές παγίων δεν υπάρχουν, αξιόγραφα δεν υπάρχουν, φόροι εκτός του 20% δεν υπάρχουν κτλ., όταν υπήρχε οι καταχώρηση του ΑΦΜ και αυτοσυμπλήρωση από το TAXIS δεν το δημιούργησαν ποτέ.... άρα σε μια επόμενη διευκόλυνση δεν νομίζω να μας βοηθήσουν. Το PBS είναι ένα άψογο εργαλείο και είναι ο μόνος λόγος που ακόμα επιθυμώ να παραμείνω στην prosvasis αλλά πραγματικά κάποια βασικά πράγματα δεν υπάρχουν. Είμαι σε προβληματισμό για το τι θα κάνω το 2014
 8. Πραγματικά δεν έχω λόγια... για μερικούς "συναδέλφους" Πέρασε το ΙΚΑ από τα λημέρια μου, αφού βέβαια είχα ενημερωθεί "συνάδελφοι" 4 ώρες νωρίτερα! Εννοείται ότι δεν βρήκε κανένα πρόβλημα και εννοείται ότι έμαθα ότι έγινε καταγγελία από "συνάδελφο" όπως και το όνομα του φυσικά! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΘΟΣ
 9. Ακριβώς, σε τρώει το γαμώτο και τίποτα παραπάνω! Αυτό πάλι που έθεσες είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί!
 10. Σίγουρα δεν θα μου άρεσε αλλά δεν θα του έκανα καταγγελία... μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο! Το να κράξω αυτούς που πετάνε τιμές όπως 100€ η ΕΠΕ ναι... να πω τι λες αλλά καταγγελία όχι! Δεν νομίζω ότι κάποιος συνάδελφος από εδώ εάν του τύχαινε κάτι αντίστοιχο όχι μόνο από το ΙΚΑ δεν θα μάθαινε ή δεν θα προσπαθούσε να μάθει!
 11. Δεν θα ζητήσω τον λόγο, ούτε θα τον ενοχλήσω! Απλά αναρωτιέμαι γιατί να πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι μεταξύ μας! Και εγώ δουλεύω και εσύ δουλεύεις! Δηλαδή έλεος!
 12. Να μου γίνει οποιοσδήποτε έλεγχος από οποιαδήποτε υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή! Αυτό το δέχομαι και είναι λογικό και έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι μας! Αλλά καταγγελία από συνάδελφο για ποιόν λόγο?
 13. Ενημερώθηκα από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ που μου έκαναν έλεγχο και τύχαινε να είναι γνωστοί μου επί σειρά ετών. Όχι δεν ήταν καταγγελία για επίδομα, ήταν για ανασφάλιστη εργασία κάτι που φυσικά δεν ίσχυε!
 14. Έχει ακούσει κανένας για το Prisma Win έσοδα έξοδα & γενική λογιστική της Megasoft?
 15. Έχει ακούσει κανένας για το Prisma Win έσοδα έξοδα & γενική λογιστική της Megasoft?
 16. Έχει ακούσει κανένας για το Prisma Win έσοδα έξοδα & γενική λογιστική της Megasoft?
 17. Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα προγράμματα αυτά. Συνεχίζουν να είναι τόσο καλά όσο γράφετε? Επίσης με ενδιαφέρουν και τα Έντυπα που κυκλοφορούν από διάφορες εταιρείες... υπάρχουν και αυτά? είναι πάρα πάρα πολύ εξυπηρετικά και απαραίτητα!
 18. Καλημέρα, έχω διαβάσει τις προηγούμενες δημοσιεύσεις αλλά είναι σχετικά παλιές και έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές στα προγράμματα της κάθε εταιρείας. Ευχαριστώ πάντως για τον κόπου να μου απαντήσεις και να μου δώσεις την γνώμη σου.
 19. Καλησπέρα συνάδελφοι, Θα ήθελα να κάνω μια αρκετά κλασσική ερώτηση όσον αφορά την επιλογή προγράμματος για το λογιστικό μου γραφείο. Τι μου προτείνετε? Έχω prosvasis και εάν εξαιρέσεις το PBS που είναι κάτι εξαιρετικό το πρόγραμμα κάθε αυτό έχει αρκετά θεματάκια. Κλείνω προς το πρόγραμμα της UNION αλλά για όποιον επιθυμεί θα ήθελα και την δική του άποψη. Οι εταιρείες που με έχουν πλησιάσει είναι η PROSVASIS, ANACODA, UNION και MEGASOFT.
×