Jump to content

SPIROS KERK.

simple Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

About SPIROS KERK.

Contact Methods

 • Website URL
  http://

SPIROS KERK.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputation

 1. Συμφωνώ 99,999% με τα παραπάνω.Με ένα μόνο "διαφωνώ".Ο αγώνας στο δρόμο πρέπει να συνεχισθεί...Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε αγκάθι στο μπαλόνι μεταρρύθμισης που φουσκώνουν.Μικρό στην αρχή , μεγαλύτερο όσο περνάει ο χρόνος.Μέχρι να τους σκάσουμε το μπαλόνι.
 2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σ.Ε.Λ.ΚΕ) ΑΛΚΙΝΟΟΥ 89 ΤΚ 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σ.Ε.Λ.ΚΕ.) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ 7η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΝΙΚΑ Ελπίζω όσοι Συνάδελφοι Κερκυραίοι διαβάσουν το παραπάνω , μέσω Φόρουμ -έστω και αν δεν ανήκουν στο ΣΕΛΚΕ-να συμμετέχουν στη κινητοποίηση και να τα πούμε έξω απο τη Δ.Ο.Υ. Έτσι και αλλιώς δεν είναι πρωτοβουλία του ΣΕΛΚΕ η συγκεκριμένη κινητοποίηση.Βέβαια είναι πρός τιμήν του που συμμετέχει , διότι αποδεικνύει έμπρακτα την αντίθεση του με τα πραττόμενα και λεγόμενα του Αντιπροέδρου της ΠΟΦΕΕ , της οποίας είναι μέλος.
 3. http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/17693. Με βάση αυτό το έγγραφο,αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ,ότι υποβάλλεται κανονικά η ΑΠΔ με ΚΠΚ 101 αντί για 103 (για να συμπεριληφθεί το ΤΕΑΥΕΚ 6%) μέχρι τις14/03 ή όπου δε προβλέπεται αντίστοιχος ΚΑΔ με τον προηγούμενο (εκτός ασφαλιστικής περιοχής ΤΕΑΥΕΚ κ.τ.λ.) μπαίνει ειδική περίπτωση 10 στον εργαζόμενο .Το ΤΑΠΙΤ (για εμπορικά καταστήματα ) μένει απ'έξω απο την ΑΠΔ και κάποια στιγμή θα γίνει συμπληρωματική.Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί έπρεπε να περιμένουμε μέχρι 4/3/2014 για να διαβάσουμε ότι τα λαμόγια του ΙΚΑ δεν κατάφεραν να αλλάξουν εδώ και 3 μήνες τίποτα και για ποιό λόγο όλα αυτά έγιναν έγιναν με αναδρομική ισχύ από 12/2013.Θα έλεγα και πολλές άλλες βρισιές που αξίζουν σε αυτούς τους καραγκιόζηδες 100% αλλά θα λογοκριθώ, οπότε το κόβω εδώ.
 4. K Kαταβολή εισφορών υπέρ ΤΑΠΙΤ μηνός 1/2014 και ΔΧ 2013 25.02.14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι οι αναλογούσες ασφαλιστικές εισφορές μηνός 1/2014 υπέρ Τ.Α.Π.Ι.Τθα πρέπει να καταβληθούν μέχρι 28/02/2014 με ξεχωριστό γραμμάτιο στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, και όχι στους Τομείς του ΤΑΠΙΤ. Οι εισφορές για το Δώρο Χριστουγέννων 2013 θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι 28/02/2014: Για τον Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων του ΤΑΠΙΤ με ξεχωριστό γραμμάτιο στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Για τους λοιπούς Τομείς του ΤΑΠΙΤ, θα πρέπει να καταβληθούν στους οικείους Τομείς, όπως ίσχυε και για τις εισφορές μηνός 12/2013. Επίσης η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει παράταση έως και 14/03/2014 της υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) -μισθολογικής περιόδου 12/2013 & 1/2014- (ασφαλιστικές εισφορές υπέρ Ε.Τ.Ε.Α, Τ.Α.Π.Ι.Τ και Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω), για τη διευκόλυνση των εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων (εκτός Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ). Για τους εργοδότες Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ και ΟΤΑ η υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων της μισθολογικής περιόδου 12/2013 παρατείνεται έως 31/03/2014. Οι οδηγίες συμπλήρωσης της ΑΠΔ σχετικά με την δήλωση της ασφάλισης υπέρ των Τομέων του ΤΑΠΙΤ, θα ανακοινωθούν με εγκύκλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΤ
 5. Συγγνώμη , αλλά από που προκύπτει η πληρωμή με δύο γραμμάτια??Γιατί όχι με ένα??Στη τελευταία εγκύκλιο του ΙΚΑ με ημερομηνία 24/02/2014-ο θεός να τη κάνει να είναι η τελευταία τους-αναφέρει ότι στην ΑΠΔ θα φαίνεται με ξεχωριστή εγγραφή η εισφορά υπέρ ΤΑΠΙΤ. Δεν αναφέρει τίποτα για ξεχωριστή πληρωμή....Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
 6. Και κόσμιος που είσαι και λίγα που λές....Απλά λίγο περισσότερος συντονισμός για να συγκεντρωθούν οι εννέα υπογραφές , ώστε να τους αδειάσουμε κανονικά......Μας κατσικώθηκαν και αυτοί στο σβέρκο!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!
 7. Ε τώρα να είσαι απο τη Κρήτη και να λές το παραπάνω , το θεωρώ τιμή για εμάς τους τρελλούς!!!Γειά σου ρε +λάκη!!!!!!!
 8. Καλά πια καταλαβαίνεις πως αυτή ’ναι η αξία του ανθρώπου: να ζητάει και να ξέρει πως ζητάει το αδύνατο και να ’ναι σίγουρος πως θα το φτάσει, γιατί ξέρει πως αν δε λιποψυχήσει, αν δεν ακούσει τι του κανοναρχάει η λογική, μα κρατάει με τα δόντια την ψυχή του κι εξακολουθεί με πίστη, με πείσμα να κυνηγάει το αδύνατο, τότε γίνεται το θάμα, που ποτέ ο αφτέρουγος κοινός νους δε θα μπορούσε να το μαντέψει: το αδύνατο γίνεται δυνατό
 9. Ξεφουσκώνει το πράγμα σιγά-σιγά. Ακούω για επιτροπές και παρεπιτροπές....Αρχίζω και θυμάμαι εκείνο το τύπο (τον κολλητό του Τίτυρου) στον Καπετάν Μιχάλη που έγραφε γράμματα στις Μεγάλες Δυνάμεις και στο τέλος τον έσφαξαν στου Ιδομενέα τη βρύση οι τούρκοι.....Αρχίζω και συμφωνώ με τον Αμαρτωλό,που λέει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο απο τα αποδυτήρια....Τα πολλά λόγια είναι φτώχια...ΠΡΟΤΑΣΗ.. Μαζικές μηνύσεις στο Βρούτση και στο Στουρνάρα,για αντισυνταγματικότητα των νόμων που εισηγήθηκαν και δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων, σε περίπτωση καταδίκης τους,(το λίγο λιγότερο).Το κόστος των μηνύσεων , να αναλάβουν οι κατά τόπο Σύλλογοι Επαγγελματιών (συμπεριλαμβανομένων των δικών μας,για να δικαιολογήσουν και έμπρακτα την ύπαρξη τους).Επίσης η είσοδος τρακτέρ και λοιπών μηχανοκίνητων οχημάτων στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. και Επιθεωρήσεις Εργασίας δε μου ακούγεται άσχημη ιδέα. (Το θέμα είναι ποιός τους πείθει να μπουκάρουν)
 10. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σ.Ε.Λ.ΚΕ) Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας σε ανοιχτή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/1/2014 αποφάσισε τα εξής : 1. Εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στα εξοντωτικά πρόστιμα που προβλέπονται από 1/1/2014 τόσο απ’ φορολογικό νόμο, όσο και από διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας και ζητά την άμεση αναστολή εφαρμογής του ν.4174/2013 με στόχο την απόσυρσή του, καθώς και την απόσυρση των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας που αφορούν τα πρόστιμα για τις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ). 2. Να δημοσιεύσει στα ΜΜΕ Ανακοίνωσης που να εξηγεί το πρόβλημα 3. Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας για να διερευνήσουμε τις νομικές πτυχές του προβλήματος. 4. Παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας την Παρασκευή 24/01/2013 και ώρα 11.00 στα πλαίσια Πανελλαδικής διαμαρτυρίας την ίδια μέρα. 5. Κοινή Σύσκεψη με τους Επαγγελματικούς και Επιστημονικούς φορείς , τον Σύλλογο Εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ., τον Σύλλογο Μισθωτών Λογιστών, τους Αγροτικούς Συλλόγους και το Εργατικό Κέντρο κλπ του Νομού μας, ,την Τετάρτη 29/1/2014 προκειμένου να αποφασίσουμε από κοινού τρόπους και μορφές κινητοποιήσεων. 6. Να υποβάλλουμε αίτημα άμεσης σύγκλησης έκτακτης συνέλευσης αντιπροσώπων της ΠΟΦΕΕ με στόχο να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις Πανελλαδικά. 7. Να γίνει συνάντηση- κοινή Σύσκεψη των Συλλόγων Επαγγελματιών Λογιστών Ιονίων Νήσων , Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας (σε κάποια κεντρική πόλη) με στόχο να καταλήξουμε σε απόφαση για κινητοποιήσεις από κοινού. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!
 11. Ενημερώθηκε και ο Σύλλογος Λογιστών Κέρκυρας.Ελπίζω να ανταποκριθεί.Όσον αφορά την αφεντομουτσουνάρα μου +1.
×
×
 • Create New...