Jump to content

Evri

simple Members
 • Posts

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Evri

 1. Καμία παράταση θα πάρει το Ε9 ή θα πάθουμε έμφραγμα? Από προχθές το βράδυ το taxis υπολειτουργεί ή δεν λειτουργεί καθόλου.
 2. Είχαμε όλα τα άλλα , έχουμε κ αυτό! Γνωρίζει κανείς εάν πήραν κάποια παράταση??? Και για την ακρίβεια θα ήθελα να μάθω εάν ασχολήθηκε κανείς με τις συγκεκριμένες καταστάσεις ή είμαι η μόνη που τα ξέχασε αλλά και που δεν πρόκειται να κάνω και τίποτα?
 3. Και μόνο γι αυτά που τραβάμε με τους server ΚΑΘΕ χρόνο θα έπρεπε να έχουμε φοροαπαλλαγή όλοι οι λογιστές. Κωδικός 001 Είστε λογιστής? ΝΑΙ
 4. Προσπαθώ εδώ και μία ώρα να υποβάλω κατάσταση συμφωνητικών για 2 πελάτες μου και μόλις πατάω υποβολή με πετάει έξω το σύστημα στην αρχική σελίδα του λογαριασμού του φορολογουμένου χωρίς να την υποβάλει. Το ίδιο γίνεται και με την προσωρινή αποθήκευση. Έτυχε και σε κάποιον άλλον ή κάνω εγώ κάποιο λάθος?
 5. Ήθελα απλά και την άποψή σχετικά με το ποιος έχει την υποχρέωση να κάνει αυτή την διαδικασία μιας και η όλη διαδικασία αφορά την εγκατάσταση του συστήματος, γι αυτό ρώτησα. Από την στιγμή που ζητάει τόσα τεχνικά στοιχεία πιστεύω είναι εργασία του τεχνικού. Η άποψη ότι από την στιγμή που χρειάζεται κωδικούς taxis είναι και δουλειά του λογιστή δεν ευσταθεί. Πόσο μάλλον όταν ο τεχνικός πληρώνεται αδρά ενώ εμάς είναι απλά άλλη μία υποχρέωση η οποία περιλαμβάνεται στην μηνιαία πληρωμή. Έλεος πια , τι άλλο θα κάνουμε! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
 6. Καλημέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ψάχνω από το πρωί οδηγίες σχετικά με τα συστήματα εισροών εκροών πρατηρίου υγρών καυσίμων γιατί με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός ο οποίος εγκατέστησε το σύστημα και μου είπε ότι πρέπει να ανοίξω αριθμό μητρώου για το πρατήριο στο ΑΜΔΙΚΑ. Βρήκα κάτι οδηγίες αλλά δεν με βοήθησαν και πολύ μπορώ να πω. Ψάχνω να βρω και σχετικό θέμα στο forum και δεν βρίσκω. Εσείς τι ακριβώς κάνατε όταν οι πελάτες σας εγκατέστησαν τα συστήματα? Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. Καλή σου ημέρα Μαρία! καταρχάς με το καλό να υποδεχθείς το βλασταράκι σου! Αυτό είναι το σημαντικό. Όσο για την ερώτηση σου δεν νομίζω πως μπορεί νομικά να καλύπτεσαι λόγω κυοφορίας ή ασθένειας σαν ελεύθερη επαγγεματίας. Εγώ προσωπικά ,εάν ποτέ χρειαστείς βοήθεια , πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω όσο μπορώ , μιας και είμαι κι εγώ νέα μανούλα και καταλαβαίνω το άγχος σου .
 8. Είμαστε σοβαροί ρε @%^*(_)(*&^%$#!!! Παιδευόμαστε μισή ώρα για ένα Ε3 και πέφτει το σύστημα .ΕΛΕΟΣΣΣ!!!
 9. Μου το είπαν καθηγητές οι οποίοι όντως εχθές πήγαν σε εφορία και έκαναν την αίτηση επιστροφής και τους το επιβεβαίωσαν και υπάλληλοι της εφορίας.
 10. Χρόνια πολλά , ευτυχισμένα και κυρίως με υγεία!!!!
 11. Κι εμείς οι υπάλληλοι στα λογιστικά να φοβόμαστε μην κάνουμε κανένα λάθος και κάνουμε ενάμιση χρόνο να το εξοφλήσουμε δουλεύοντας αμισθί ή το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία...όχι πως τώρα δεν τρέμει το φυλλοκάρδι μας μην κάνουμε το παραμικρό λάθος. Ε όχι και 10.500,00. Στις 30 κάθε μήνα όποιος θα κοιμάται ήσυχος το βράδυ ψέματα θα λέει...Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του. Υπάρχουν άραγε τέτοια εξωφρενικά πρόστιμα σε άλλους κλάδους για λάθη-παραβλέψεις???
 12. Και εάν πληρώσεις μετά τις 16:00 η εντολή μεταφέρεταιστην επόμενη εργάσιμη. Εγώ που παιδεύομαι από τις 9:00 με την Πειραιώς και έχω καταφέρει νά πληρώσω μόνο 5 υποχρεώσεις!!!!! Σέρνεται το σύστημα μόνο σε μένα ή είναι γενικό το κακό??? Παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά και το έχουν κατεβασμένο.Έλεος να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν ηλεκτρονικά τελευταία ημέρα πληρωμών!!!! Αϊ!#$%^&**&^%$#@
 13. Εμείς κάναμε αίτηση σε δικαιούχο ο οποιος μας ενημέρωσε ότι δεν πήρε τα χρήματα ακόμη, κάναμε διασταύρωση και μας βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει λάθος στον αριθμό λογαριασμού, κάτι που δεν ισχύει. Στείλαμε mail στο taxis και η απάντηση είναι ότι επειδή η εφαρμογή πλέον δεν είναι ενεργή δεν γίνεται να κάνουμε κάτι.Παίρνουμε στο τηλέφωνο που λέτε παραπάνω εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν απαντάει ποτέ κανείς.
 14. 5 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα2 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες Evri, TasosX Παρούσα!!!!
 15. Συγκεντρωτικές προσπάθησα το απόγευμα αλλά δεν....το σύστημα!! Οπότε τις ετοιμάζω και όταν αναστηθεί θα τις στείλω.
 16. Υπήρξαν προγράμματα Ν.Ε.Ε. στο παρελθόν αλλά μήπως γνωρίζεις εάν ήταν συγκεκριμένα για ΑμεΑ ή εάν ήταν επιδότηση για Νέους έως 32 ετών?Εκεί θυμάμαι υπήρχε προϋπόθεση η επιχείρηση να μην διακόψει τη λειτουργία της για μια τριετία από την έναρξη της δραστηριότητας αλλιώς επιστρέφεται όλο το ποσό.
 17. http://www.youtube.com/watch?v=bRdo7WXTVoM Καληνύχτα και κουράγιο σε όσους συνεχίζουν! Εγώ επιτέλους πήρα άδεια να κάνω το πρώτο μου μπάνιο!!!
 18. Γεια σου Μαρία, σε παρόμοια περίπτωση υπέβαλα βεβαίωση δήλωση εργοδότη αλλά στην συμβατική ημερομηνία έβαλα την ημερομηνία που είχα δηλώσει στη σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και πως απολύθηκε επειδή συντρέχει άλλος λόγος. Πίνακας δεν χρειάστηκε. Ελπίζω κι εγώ να έπραξα σωστά
×
×
 • Create New...