Jump to content

Evri

simple Members
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

About Evri

 • Rank
  *
 • Birthday 03/26/1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Είχαμε όλα τα άλλα , έχουμε κ αυτό! Γνωρίζει κανείς εάν πήραν κάποια παράταση??? Και για την ακρίβεια θα ήθελα να μάθω εάν ασχολήθηκε κανείς με τις συγκεκριμένες καταστάσεις ή είμαι η μόνη που τα ξέχασε αλλά και που δεν πρόκειται να κάνω και τίποτα?
 2. Και μόνο γι αυτά που τραβάμε με τους server ΚΑΘΕ χρόνο θα έπρεπε να έχουμε φοροαπαλλαγή όλοι οι λογιστές. Κωδικός 001 Είστε λογιστής? ΝΑΙ
 3. Προσπαθώ εδώ και μία ώρα να υποβάλω κατάσταση συμφωνητικών για 2 πελάτες μου και μόλις πατάω υποβολή με πετάει έξω το σύστημα στην αρχική σελίδα του λογαριασμού του φορολογουμένου χωρίς να την υποβάλει. Το ίδιο γίνεται και με την προσωρινή αποθήκευση. Έτυχε και σε κάποιον άλλον ή κάνω εγώ κάποιο λάθος?
 4. Ήθελα απλά και την άποψή σχετικά με το ποιος έχει την υποχρέωση να κάνει αυτή την διαδικασία μιας και η όλη διαδικασία αφορά την εγκατάσταση του συστήματος, γι αυτό ρώτησα. Από την στιγμή που ζητάει τόσα τεχνικά στοιχεία πιστεύω είναι εργασία του τεχνικού. Η άποψη ότι από την στιγμή που χρειάζεται κωδικούς taxis είναι και δουλειά του λογιστή δεν ευσταθεί. Πόσο μάλλον όταν ο τεχνικός πληρώνεται αδρά ενώ εμάς είναι απλά άλλη μία υποχρέωση η οποία περιλαμβάνεται στην μηνιαία πληρωμή. Έλεος πια , τι άλλο θα κάνουμε! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
 5. Καλημέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ψάχνω από το πρωί οδηγίες σχετικά με τα συστήματα εισροών εκροών πρατηρίου υγρών καυσίμων γιατί με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός ο οποίος εγκατέστησε το σύστημα και μου είπε ότι πρέπει να ανοίξω αριθμό μητρώου για το πρατήριο στο ΑΜΔΙΚΑ. Βρήκα κάτι οδηγίες αλλά δεν με βοήθησαν και πολύ μπορώ να πω. Ψάχνω να βρω και σχετικό θέμα στο forum και δεν βρίσκω. Εσείς τι ακριβώς κάνατε όταν οι πελάτες σας εγκατέστησαν τα συστήματα? Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 6. Καλή σου ημέρα Μαρία! καταρχάς με το καλό να υποδεχθείς το βλασταράκι σου! Αυτό είναι το σημαντικό. Όσο για την ερώτηση σου δεν νομίζω πως μπορεί νομικά να καλύπτεσαι λόγω κυοφορίας ή ασθένειας σαν ελεύθερη επαγγεματίας. Εγώ προσωπικά ,εάν ποτέ χρειαστείς βοήθεια , πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω όσο μπορώ , μιας και είμαι κι εγώ νέα μανούλα και καταλαβαίνω το άγχος σου .
 7. Είμαστε σοβαροί ρε @%^*(_)(*&^%$#!!! Παιδευόμαστε μισή ώρα για ένα Ε3 και πέφτει το σύστημα .ΕΛΕΟΣΣΣ!!!
 8. Μου το είπαν καθηγητές οι οποίοι όντως εχθές πήγαν σε εφορία και έκαναν την αίτηση επιστροφής και τους το επιβεβαίωσαν και υπάλληλοι της εφορίας.
 9. Χρόνια πολλά , ευτυχισμένα και κυρίως με υγεία!!!!
 10. Κι εμείς οι υπάλληλοι στα λογιστικά να φοβόμαστε μην κάνουμε κανένα λάθος και κάνουμε ενάμιση χρόνο να το εξοφλήσουμε δουλεύοντας αμισθί ή το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία...όχι πως τώρα δεν τρέμει το φυλλοκάρδι μας μην κάνουμε το παραμικρό λάθος. Ε όχι και 10.500,00. Στις 30 κάθε μήνα όποιος θα κοιμάται ήσυχος το βράδυ ψέματα θα λέει...Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του. Υπάρχουν άραγε τέτοια εξωφρενικά πρόστιμα σε άλλους κλάδους για λάθη-παραβλέψεις???
 11. Και εάν πληρώσεις μετά τις 16:00 η εντολή μεταφέρεταιστην επόμενη εργάσιμη. Εγώ που παιδεύομαι από τις 9:00 με την Πειραιώς και έχω καταφέρει νά πληρώσω μόνο 5 υποχρεώσεις!!!!! Σέρνεται το σύστημα μόνο σε μένα ή είναι γενικό το κακό??? Παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά και το έχουν κατεβασμένο.Έλεος να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν ηλεκτρονικά τελευταία ημέρα πληρωμών!!!! Αϊ!#$%^&**&^%$#@
×
×
 • Create New...