Jump to content

jimmy83

simple Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

About jimmy83

 • Birthday 11/01/1983

Recent Profile Visitors

2,076 profile views

jimmy83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Σε περίπτωση που ο εργοδότης μετά από υποβολή υδ για αναστολή χρειαστεί τον εργαζόμενο γιατί μα μην υπάρχει πρόβλεψη να σταματήσει την αναστολή? Οι περιπτώσεις είναι πολλές και οι δυνατότητες της εφαρμογής λίγες. Καθημερινά προκύπτουν νεα ερωτήματα.
 2. Καλημέρα, που ακριβώς υποβάλλεται? Γιατί όσες φορές και αν προσπάθησα μου βγάζει……….under construction https://supportemployees.yeka.gr/ από χθες το βράδυ δηλαδή….!
 3. Καλησπέρα, δεν έχω καταλάβει αν επιχείρηση με κύριο ΚΑΔ πληττόμενο και δευτερεύων βάσει τζίρου που έχει ανασταλεί & δεν θέλει ακόμη να βγάλει σε αναστολή τους εργαζόμενους ( δουλεύει το χονδρικό εμπόριο), μπορεί να κάνει ΥΔ στο Εργάνη μόνο για το ενοίκιο? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει….?
 4. Για ΜΥΦ δεν γνωρίζω στο ε3 στο 282 όχι γιατί δεν είναι έσοδο θα διαχειριστούμε όπως τον δημοτικό φόρο. Η απορία η δικιά μου είναι σε περτίπτωση ενοικ. δωμάτιων που κάνουν συμβάσεις και κλείνουν τα δώματια ανα σεζόν πχ 01/06 ως 31/08 αλλα τα δώματια δεν γεμίζουν συνήθως τον μήνα Ιούνιο πως θα αποδυκνείονται πόσες διαμονές εχουν γίνει για τον υπολογισμό του φόρου.
 5. Στα κεπ η απαντηση ειναι οτι δεν μπορουν να κανουν αντιθετη αναζητηση.δηλαδη με αφμ να βρουν τα αμκα που αντιστοιχουν.και να μπορουσαν μου ειπανε για να διαγραψουν το εναν θα πρεπει να ειναι και οι 2 αντισυμβαλλομενοι.και καπου εδω τι ψωνιζεις και λες με τι αλλη βλακεια θα ασχοληθουμε!
 6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΣΤΑ ΚΕΠ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ. : Βρέθηκαν παραπάνω από ένα πρόσωπα στο μητρώο ΑΜΚΑ με αυτό το ΑΦΜ Πρέπει να μεταβεί το πρόσωπο με ΑΦΜ άμεσα σε ΚΕΠ για ενημέρωση του ΑΜΚΑ αναφέροντας ότι το ΑΦΜ του χρησιμοποιείται KAI από άλλο πρόσωπο. Θα χρειαστεί κάποιο επίσημο έγγραφο που να αναφέρει το ΑΦΜ και έγγραφο ταυτοποίησης του προσώπου. Μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση του ΑΜΚΑ, πρέπει να ακυρώσετε την παρούσα και να ζητήσετε [Επαναξιολόγηση] πατώντας το σχετικό κουμπί. Εναλλακτικά μπορείτε να διαγράψετε το πρόσωπο και να προχωρήσετε την αίτηση.
 7. ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΕΝΟΙΚ.ΔΩΜΑΤΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΙΔΙΟΧΡΗΣΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ?
 8. Κάτι πρέπει να γίνει με την ιδιόχρηση.Είπα σε πελάτη να πάει σε συμβολαιογράφο να του υπολογίσει αξία σε χωράφι και αυτός τον έστειλε σε μνηχανικό για να του βρεί σε ποιά ζώνη ανήκει!Είναι αδύνατα πράγματα αυτά!
 9. Συγνώμη αν μπορεί καποιος συνάδελφος να μου το θυμίσει!Στις δάπανες ανέγερσης ε'ιναι και το κόστος αποδοχών των εργατών με οικοδομίκα ένσημα μειώμενο απο τις εισφορές εργαζομένου + τις εισφορές εργοδότη.σωστα?
 10. Γιατί οι αγρότες του κανονικού να μην μπορούν να ζητήσουν με το υπάρχον καθεστώς;μου διαφεύγει κάτι;είχα σκοπό στην περιοδική να το βάλω προς επιστροφη βαση της 1073 και μετα απο αυτή την συζήτηση έχω ενδοιασμούς.το άρθρο 34 του ΦΠΑ αναφέρει οτι δεν έχω δικαίωμα επιστροφής αυτή που υπάγονται στο ειδικό καθεστώς κάνω λάθος;
 11. Επιστροφη ΦΠΑ αγροτών κανονικού καθεστώτος που έχουν μονο παραγγελιοδοχικες πωλησεις κάνουμε;όπως γράφει συνάδελφός (Πέτρος) ο ΦΠΑ δαπανων-αγορων δεν θα συμψηφιζεται ποτε.μήπως να γίνει αίτηση επιστροφής βαση πολ 1073\04 `Αρθρο 6 Επιστροφή Φ.Π.Α. λοιπών περιπτώσεων. 1. Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας, ο οποίος: α) προκύπτει ως πιστωτικό υπόλοιπο, μετά την έκπτωση του φόρου εισροών από το φόρο εκροών, σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης γ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 34 του Κώδικα Φ.Π.Α. , εκτός από αυτές που ρυθμίζονται με το άρθρο 1 της παρούσας, β) είναι αδύνατο να μεταφερθεί για έκπτωση σε επόμενη διαχειριστική περίοδο, ή σε περίπτωση μεταφοράς του για έκπτωση, δεν κατέστη δυνατός ο συμψηφισμός όλου ή μέρους αυτού, γ) καταβλήθηκε στο δημόσιο αχρεώστητα, επιστρέφεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου αυτού. Μήπως με την περίπτωση β?
 12. Σε ευχαριστώ πολυ, οι αποδοχές υπολογίζονται σωστά απλα το ικα θα υπολογίσει εισφορές με το 34,56 * τις ασφαλιστικές και όχι τις εργάσιμες.
 13. Καλησπέρα θα ηθελα βοήθεια σχετική με το θέμα.ημερομίσθιος με πενθήμερη εργασία και ημερομίσθιο 28,8 στον πίνακά προσωπικού εχω βάλει ημερομίσθιο 34,56 γιατί το πρόγραμμα δηλωνοντας πενθημερη εργασία μου βάζει την προσαύξηση του σαββάτου.θα πρεπει να καταθέσω τροποποιητικό πίνακα με το 28,8?
 14. καλησπερα, κατα την υποβολη του ε3 στον πινακα των ενοικιων οταν μπαινω στο taxis εμφανιζονται ολα τα στοιχεια εκτος απο το ονοματεπωνυμο του εκμισθωτη και δεν μπορω να το προσθεσω απο την εισαγωγη.αντιμετωπιζει καποιος συναδελφος που εχει data το ιδιο προβλημα?ευχαριστω πολυ
×
×
 • Create New...