Jump to content

ΓΙΩΤΑ7

simple Members
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ΓΙΩΤΑ7

 1. Το ΙΚΑ παρέδωσε πνεύμα ή μου φαίνεται? Προσπαθώ να στείλω ΑΠΔ και μέσω προγράμματος δεν μου ανοίγει καν την περίοδο. Όταν μπαίνω απευθείας μέσω mozilla, μου ανοίγει την περίοδο αλλά δεν μπορώ να κάνω καταχώρηση εργαζομένου. Να πάθω εγκεφαλικό μήπως???
 2. Εργαζόμενη που έχει εξαντλήσει την άδειά της, λείπει από 30 Νοεμβρίου λόγω προβλημάτων στην εγκυμοσύνη της. Η άδεια του ΙΚΑ ξεκινάει από 3 Δεκεμβρίου. Τι πρέπει να κάνω για την 30η Νοεμβρίου?
 3. Είχα κι εγώ δυσκολία στο άνοιγμα του χάρτη, αλλά όταν αποφάσισα να τον κλείσω αποφάσισε ν'ανοίξει. Πάτησα και ολοκλήρωση εισαγωγής ακινήτου, αλλά έχει ένα πρόβλημα στην ολοκλήρωση... Το έκλεισα και το άνοιξα ξανά και έχει καταχωρήσει τα μισά στοιχεία... Το αντιμετώπισε κι άλλος αυτό?
 4. Και ναι ησύχασα. Βγήκε παράταση για τον κλειδάριθμο βρε. Τι άλλο να ζητήσουμε πια. Μην είμαστε παράλογοι... Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Κι όχι τπτ άλλο. Οι γιατροί έχουν κάνει επίσχεση εργασίας. Σε ποιο νοσοκομείο θα μας πάνε μετά το εγκεφαλικό δεν ξέρω... (καταλάβατε ότι το taxis ΠΑΛΙ δε δουλευει...)
 5. Απλά δεν υπάρχουν. Η αναβάθμιση τους μάρανε. Ότι λήγουν προθεσμίες και δεν μπορούμε να δουλέψουμε, δεν τους περνάει από το μυαλό. Είναι που είμαστε ευσυνείδητοι "συνεργάτες" και μας έχουν εμπιστοσύνη...
 6. Καταπληκτικό είναι. Μας θυμίζει ότι έρχονται Χριστούγεννα... Καλές γιορτές!!!
 7. Κι εγώ που τις έστειλα όλες μέχρι τις 20, τι κατάλαβα? Από τη βιασύνη μου έστειλα 2 λάθος... Και τώρα πρέπει να τις διορθώσω άμεσα, για να καταθέσω τα χαρτιά στον ΟΑΕΔ πριν φύγω. Ειναι που έχω απεριόριστο ελεύθερο χρόνο και κάτι έπρεπε να κάνω, για να μη βαριέμαι!!!
 8. 2. Κι εγώ άνετα θα πούλαγα την ψυχή μου στον διάολο [η ψυχή έχει 23% Φ.Π.Α. και τι είδους παραστατικό εκδίδεται για τον διάολο;;;;] αν ήταν να πάρω σύνταξη και να πάω πίσω στο χωριό μου από το οποίο εδώ και δύο δεκαετίες αναρωτιέμαι γιατί έφυγα και ήρθα στην Αθήνα...! Doctor, νομίζω πως η ψυχή έχει 13% ΦΠΑ καθότι είδος βασικής ανάγκης (τροφή) για το διάβολο!!!
 9. Μόλις δοκίμασα να στείλω Ε7 και φυσικά δεν έχει ανοίξει ακόμα. Με τις υγείες μας...!!!
 10. Δεν είπα ότι το ΙΚΑ νομοθετεί, ούτε ότι μπορεί να αναιρέσει τον Α.Κ. Αλλά ότι μπορεί να δωθεί παράταση, εφόσον δόθηκε και στα προηγουμενα τρίμηνα. Και εφόσον είναι ήδη εκπρόθεσμη η ΑΠΔ, είτε πάει τώρα είτε σε 10 μέρες το πρόστιμο είναι το ίδιο.
 11. Δεν ισχύει αυτό για το ΙΚΑ.Δυστυχώς αν λήγει σαββατοκύριακο η προθεσμία δεν μεταφέρεται στην επόμενη εργάσιμη. Το ξέρω γιατί την πάτησα με ΑΠΔ του Β' τριμήνου. Δύο φορές μάλιστα γιατί έχασα και την παράταση. Πλήρωσα το προστιματάκι και ησύχασα. Περίμενε μήπως γίνει κανένα θαύμα και δώσουν παράταση. Λόγω εκλογών αυτή τη φορά...
 12. Κομμωτής εργάζεται από το 1999 (αρχικά ως βοηθός) και απολύθηκε τον Αύγουστο του 2010. Του έδωσαν αποζημίωση απόλυσης 60 ημερομίσθια συν 1/6. Ξέρω πως οι κομμωτες θεωρούνται υπάλληλοι. Ηθελα λοιπόν την απόφαση για να την πάει στην επιχείρηση μήπως και αποζημιωθεί κανονικά και δεν αναγκαστεί να προβεί σε καταγγελία.
 13. Που μπορώ να βρω την απόφαση του Αρείου Πάγου 1181/1993?
 14. Κλαίω ήδη. Ευτυχώς δίνει προθεσμία επανυποβολής έως 15/5/2010.
 15. Τι επισπτώσεις θα έχω άν στείλω ΑΠΔ Α' τριμήνου 2010 χωρίς ΑΜΚΑ σε κάποιους εργαζομένους???
 16. Και το Δώρο Πάσχα των ωρομίσθιων πως υπολογίζεται???
 17. ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ 1/12/2008 ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΠΗΤ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ. ΤΟ 2009 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ???
 18. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΟ 2008 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ. Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΦΠΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΗΤΟΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ? Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (μη ρωτάτε πως. Αγνοώ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΩΣ???
×
×
 • Create New...