Jump to content

vfridas

simple Members
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

About vfridas

vfridas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Μετά απο επικοινωνία που είχα με το ΤΑΠΙΤ σχετικά με τις εισφορές Δεκεμβρίου και εφ εξής για εργαζόμενο σε φαρμακείο μου είπαν οτι για τον κλάδο φαρμακευτικών υπηρεσιών δεν θα συμπεριληφθούν στην ΑΠΔ οι εισφορές αλλά θα συνεχίσουν να πληρώνονται στην τράπεζα όπως και πριν με τα ίδια έντυπα καθώς ιδρύεται ένα νέο ταμείο (ΤΑΦΕ αν θυμάμαι καλά).Αυτό προς ενημέρωση συναδέλφων.
 2. Αν το σπίτι δέν έχει ρολόι της ΔΕΗ τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?δεν μπορεί να πάρει το επίδομα?
 3. Συνάδελφοι καλησπέρα.Σε πελάτη που είναι καθηγητής σε ιεκ και αμοίβεται με μπλοκάκι έλαβε σήμερα απο το ιεκ το παρακάτω μήνυνα: Αγαπητοί Καθηγητές, Σας στέλνω ΝΕΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ που θα πρέπει να υπογράφουν (με γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ ή αστυνομία) οι καθηγητές που έχουν άλλο κύριο ασφαλιστικό φορέα (π.χ. ΟΑΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ κλπ) και σε εμάς θα είναι μέσω ΙΚΑ (με το 10%). Αυτή η Υπ. Δήλωση μας ήρθε με εγκύκλιο του ΙΚΑ μόλις χτες και αποτελεί σημαντικότατο δικαιολογητικό πρόσληψης που μας κατοχυρώνει για το ποσοστό κάλυψης 10%. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι σχετικά με αυτήν την απόφαση??Ευχαριστώ.
 4. Καλά εννοείται οτι αυτή η λογική των προηγούμενων ετών συνεχίζεται.Πάντως θα προκύψει θέμα με τις λάθος βεβαιώσεις για τους συνταξιούχους του Δημοσίου.Του ΙΚΑ που έχω δεί είναι εντάξει και αναφέρει κανονικά την εισφορά αλλ.
 5. Ευχαριστώ για την επισήμανση συνάδελφε..μας έχουν τρελάνει...αλλά πως γίνεται οι συνταξιούχοι του δημοσίου που έχουν πάνω απο 12000 εισόδημα να μην τους έχουν κρατήσει εισφ.αλληλλεγυης??Πρέπει να ελέγχουμε και τα τρίμηνα τώρα να δούμε αν η βεβαίωση αποδοχών είναι σωστή?
 6. Ρε παιδία τι θα γίνει με τις βεβαιώσεις των συνταξιούχων του δημοσίου??Ενώ στα τρίμηνα τους έχουν κρατήσει εισφορά αλληλεγύης στην συγκεντρωτική βεβαίωση δεν το αναφέρει πουθενά.Εμείς τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση??Μπορούμε να τις προσθέσουμε απο τα τρίμηνα και να τα βάλουμε στην δήλωση ή θα έχουμε κανα θέμα??Προσπαθώ 2 μέρες να πάρω τηλέφωνο στο γενικό λογιστήριο του κράτους και δεν τους βρίσκω.Καμιά ιδέα κανείς??
 7. Α ρε Ελλαδάρα...δεν βλέπω να πάμε διακοπές φέτος.Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.Ερχεται χτες η άλλη και μου λέει οτι έχει στο βιβλιάριο τον εγγονό της αλλά δεν το ξέρει κανείς(ούτε οι γονείς του!!!) και αυτή βρήκε τον τρόπο και τον έβαλε επειδή την ήξεραν στην τράπεζα.Φυσικά δεν θέλει ο εγγονός της να δηλώσει τους τόκους γιατί έτσι θα φανεί οτι τον έχει βάλει στο βιβλιάριο.Μπορεί να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση που θα αναγράφει οτι π.χ μόνο αυτή εισπράτει τους τόκους και να τους βάλω μόνο στην δική της δήλωση?
 8. Δεν υπάρχει το video...έχω ξεραθεί στα γέλια.
 9. Δηλαδή με ποιά λογική τιμολογεί τις δηλώσεις 10 ευρώ?? Αν αφαιρέσει ΦΠΑ (αν κόψει απόδειξη) και φόρο θα του μείνουν 5-6 ευρώ.Αν βγαίνει εκείνος μαγκιά του.Ξέρω γω ίσως ν αχει κερδίσει το τζόκερ και να δουλεύει για πλάκα.Αλλά εγω θα μείνω και στο δεύτερο σκέλος (λογιστικές εργασίες για εταιρείες και ατομικές επιχειρήσεις., τιμή 10€).Ασ πούμε οτι λόγω χαμηλής τιμής θα μαζέψει και50 εταιρείες.10*50=500 ευρώ.Δεν καταλαβαίνει ότι θα δουλεύει μέρα νύχτα και δεν θα του μένει τίποτα??Γιατί να φανταστώ ότι θα έχει κάποια έξοδα ακόμα κια ενοίκιο να μην έχει.Τι να πω...
 10. Αμέ.Αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις και παραπάνω κουπόνια ν αυξήσεις τις πιθανότητες....
 11. Σημερινή αγγελία στν χρυσή ευκαιρία.(Επειδή το link ποιοό πάνω δεν λειτουργεί).....ΛΟΓΙΣΤΙΚΌ γραφείο στο ψυχικό αναλαμβάνει φορολογικές δηλώσεις τιμή 10 ε , έκδοση και παράδοση στο σπίτι σας κλειδαρίθμου τιμή 5 ε καθώς και λογιστικές εργασίες για εταιρείες και ατομικές επιχειρήσεις., τιμή 10€.6976866408. ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.....
×
×
 • Create New...