Jump to content

sofiaktv

simple Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Upvote
  sofiaktv reacted to doctor in Δώρο Πάσχα 2020   
  Ρε μη τους βάζετε ιδέες.
 2. Upvote
  sofiaktv reacted to solwn 1 in ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ ΟΕΕ περιμένουν την ΑΑΔΕ.   
  Οι λογιστές απλώς πρέπει να είναι υγιείς και  να φροντίσουν να τα πάρουν όλες οι κατηγορίες που ανακοινώθηκαν.......θλίψη και παράπονο για άλλη μια φορά
 3. Like
  sofiaktv reacted to asteras5 in κοινωνικό ,μερισμα και μηνες ανεργίας   
  Συνάδελεφε έχω ακριβώς το ίδιο θέμα .....και μη σου πω ότι μου λένε κιόλας ότι ερμηνεύω λάθος τον 4172!!!
  Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη. Σκέφτομαι να τους γράψω μύνημα ότι σύμφωνα με το Ν.4172/2013 άρθρο 2 & άρθρο 4 κλπ συναίβει αυτό και αυτό ως εκ τούτου τα ανήλικα τέκνα δεν φαίνονται στο νοικοκυριό κλπ....... αν για να πετύχουμε κάτι θα πρέπει να βγούμε στον Παπαδάκη ή στον Αυτιά......
 4. Upvote
  sofiaktv reacted to andrewm in αγροτες ειδικου καθεστωτος και λοιποι 'αγροτες'   
  Δικαιολογητικά μετάταξης:
  1.Έντυπο Μ1,συμπληρωμένο με τα προσωπικά στοιχεία συνοδευόμενο από φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  2. Έντυπο Μ2(δήλωση μεταβολής εργασιών)
  3.Υ.Δ. με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη – αγρότη προς ένταξη, συνοδευόμενη από το Ε9.
  4.Βεβαίωση ΟΓΑ, ή βεβαίωση σύνταξης, ή οτιδήποτε στο οποίο να φαίνεται ότι ο υπόχρεος προς ένταξη, είναι ασφαλισμένος ή συνταξιούχος του ΟΓΑ.
 5. Upvote
  sofiaktv got a reaction from SOTIRIOS in αγροτες ειδικου καθεστωτος και λοιποι 'αγροτες'   
  Καλησπερα, θα γινει μεταταξη στο κανονικο....
 6. Upvote
  sofiaktv got a reaction from antouan in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  Καλημερα υπαρχουν αρκετοι συναδελφοι που γνωριζω που θα ακολουθησουν το β με τη λογικη οτι ποιος θα καθισει να κανει τετοιες διασταυρωσεις σε τοσες επιχειρησης.
  Εγω παλι για οσα δεν παρελαβα θα κανω το γ.
 7. Upvote
  sofiaktv got a reaction from DC045915300 in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  Καλημερα υπαρχουν αρκετοι συναδελφοι που γνωριζω που θα ακολουθησουν το β με τη λογικη οτι ποιος θα καθισει να κανει τετοιες διασταυρωσεις σε τοσες επιχειρησης.
  Εγω παλι για οσα δεν παρελαβα θα κανω το γ.
 8. Upvote
  sofiaktv got a reaction from MARIAZAK in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  Καλημερα υπαρχουν αρκετοι συναδελφοι που γνωριζω που θα ακολουθησουν το β με τη λογικη οτι ποιος θα καθισει να κανει τετοιες διασταυρωσεις σε τοσες επιχειρησης.
  Εγω παλι για οσα δεν παρελαβα θα κανω το γ.
 9. Upvote
  sofiaktv got a reaction from DimitrisD in ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ?   
  Καλημερα υπαρχουν αρκετοι συναδελφοι που γνωριζω που θα ακολουθησουν το β με τη λογικη οτι ποιος θα καθισει να κανει τετοιες διασταυρωσεις σε τοσες επιχειρησης.
  Εγω παλι για οσα δεν παρελαβα θα κανω το γ.
 10. Upvote
  sofiaktv got a reaction from SOTIRIOS in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  Μόνο εγώ είμαι απαθής ;;;;;;;
  Ότι μου βγάζει το πρόγραμμα αυτό στέλνω και τελείωσε, δεν μπορώ να καθίσω να ασχοληθώ με αποκλίσεις κλπ. Σημειωτέον τώρα ξεκίνησα να στέλνω :ph34r:
 11. Upvote
  sofiaktv reacted to eleni1981 in Τι θα γίνει τελικά με τους αγρότες?   
  Τελικα , οσοι εχουν αγροτικο αυτοκινητο ας φροντισουν να εχουν και αγροτικο εισοδημα και ας μην μπαινουμε καθε φορα στη λογικη του τι μπορει να συμβει με την καθε υπηρεσια εκτος του Υπουργειου
 12. Upvote
  sofiaktv reacted to maria00 in Τι θα γίνει τελικά με τους αγρότες?   
  ε αφου ειναι ετσι τι εξοδα να εμφανισει;;; μονο τα καυσιμα για τα μηχανηματα ισως που το κοβει.....  το ποτιζει;; εχει ΤΟΕΒ;; ριχνει  καποια φαρμακα κλπ;;;
 13. Upvote
 14. Upvote
  sofiaktv reacted to KITSOSTZABELAS in Πληρωμές Υποχρεώσεων και Κλειστές Τράπεζες   
  ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ

  (ΦΕΚ 65/ 28 Ιουνίου 2015)

  ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

  Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας.
   

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΈχοντας υπόψη:

  1. Το άρθρο 44 παρ. 1 του Συντάγματος.

  2. Την έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης να προστατευθεί το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και η ελληνική οικονομία εν γένει από την έλλειψη ρευστότητας που προκάλεσε η απόφαση του Eurogroup της 27ης Ιουνίου 2015 να αρνηθεί την επέκταση της δανειακής συμφωνίας της Ελλάδας.

  3. Τη σχετική πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, αποφασίζουμε:

  1. Η χρονική περίοδος από 28 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου κηρύσσεται τραπεζική αργία. Η τραπεζική αργία καταλαμβάνει όλα τα πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Ελλάδα με οποιαδήποτε μορφή, περιλαμβανομένων των υποκαταστημάτων αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ν. 4261/2014 (Α΄ 107), το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα ιδρύματα πληρωμών του ν. 3862/2010 (Α΄ 113) και τα ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος του ν. 4021/2011 (Α΄ 218), τα υποκαταστήματα και τους αντιπροσώπους ιδρυμάτων πληρωμών και ιδρυμάτων ηλεκτρονικού χρήματος που εδρεύουν σε άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα (στο εξής, τα «ιδρύματα»).

  Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών η ως άνω χρονική περίοδος δύναται να συντμηθεί ή να παραταθεί. Κατά την τραπεζική αργία τα ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό και θα έχει πρόσβαση σε αυτά μόνον το προσωπικό που είναι αναγκαίο για την εφαρμογή της παρούσας πράξης και την προετοιμασία για την επανέναρξη των συναλλαγών με το κοινό μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.
      
  Η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς τραπεζικών συναλλαγών της παρούσας. Οι διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων θα ανακοινώσουν τον τρόπο καταβολής των συντάξεων και τα συγκεκριμένα ανά περιοχή υποκαταστήματά τους, τα οποία θα λειτουργήσουν για το σκοπό αυτό.


  2. Κατά την τραπεζική αργία δύνανται να πραγματοποιούνται:

  α) αναλήψεις μετρητών από τις αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές, υποκείμενες σε ημερήσιο όριο ανά κάρτα το οποίο ορίζεται σε 60 ευρώ, δυνάμενο να τροποποιείται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Οι αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές θα λειτουργήσουν εντός το πολύ δώδεκα (12) ωρών κατά την πρώτη μέρα ισχύος της παρούσας.

  β) συναλλαγές άνευ περιορισμών, πέραν αυτών που ίσχυαν πριν την έκδοση της παρούσας με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας, δηλαδή για πληρωμές σε πίστωση λογαριασμού που τηρείται στην Ελλάδα.

  γ) πληρωμές με τη χρήση προπληρωμένων καρτών αποκλειστικά έως του ποσού που εμφανιζόταν ως υπόλοιπο πριν από την έναρξη της τραπεζικής αργίας.

  Νέες προπληρωμένες κάρτες δεν μπορούν να εκδοθούν

  δ) συναλλαγές από απόσταση (ηλεκτρονικής τραπεζικής -Web Banking- ή συναλλαγές διά της τηλεφωνίας), για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας, δηλαδή για πληρωμές σε πίστωση λογαριασμού που τηρείται στην Ελλάδα.

  ε) αναλήψεις μετρητών μέσω καρτών που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό από τις αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές. Περιορισμοί στα όρια ανάληψης αυτών των καρτών δύναται να καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

  Κατά την τραπεζική αργία δεν μπορεί να διενεργηθεί καμία άλλη τραπεζική εργασία.

  Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών δύνανται να εξαιρούνται και άλλες κατηγορίες συναλλαγών, με την ίδια, δε, απόφαση καθορίζεται και η διαδικασία που ακολουθείται στις περιπτώσεις αυτές.

  3. Η παράγραφος 2 δεν εφαρμόζεται στις εξής περιπτώσεις:

  α. συναλλαγές με την Τράπεζα της Ελλάδος,

  β. διασυνοριακές εντολές πληρωμών που αφορούν αποκλειστικά στην πίστωση ενός λογαριασμού που τηρείται σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα,

  γ. εκκαθάριση συναλλαγών, οι οποίες έχουν καταχωρηθεί στα οικεία κεντρικά συστήματα πληρωμών (TARGET2−GR, EURΟ1, ΔΙΑΣ) και διακανονισμών, ενδεικτικά όπως Κεντρικό Αποθετήριο Αθηνών και Σύστημα  Παρακολούθησης Συναλλαγών επί Τίτλων με Λογιστική Μορφή/΄Αϋλοι Τίτλοι, πριν τη θέση σε ισχύ της παρούσας Πράξης,

  δ. συγκεκριμένες συναλλαγές, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες με απόφαση της Επιτροπής της επομένης παραγράφου, και

  ε. συναλλαγές της Ελληνικής Δημοκρατίας.

  4. Συνιστάται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών. Αρμοδιότητα της ως άνω Επιτροπής αποτελεί η έγκριση των κατά την παράγραφο 3, στοιχείο δ της παρούσας συναλλαγών κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, υπό την προϋπόθεση ότι οι ως άνω συναλλαγές κρίνονται αναγκαίες για τη διαφύλαξη ενός δημοσίου ή κοινωνικού συμφέροντος, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, συναλλαγών για την πληρωμή ιατρικών εξόδων ή εισαγωγών φαρμακευτικών ειδών. Η Επιτροπή είναι πενταμελής και συγκροτείται από τα εξής πρόσωπα:

  α) τον Γενικό Διευθυντή Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών, ως Πρόεδρο, με τον Διευθυντή Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών ως αναπληρωτή του,

  β) τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικής Πολιτικής τουΥπουργείου Οικονομικών, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών, ως αναπληρωτή του,

  γ) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εποπτευόμενων Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος και τον Τμηματάρχη της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας της Ελλάδος, ως αναπληρωτή του,

  δ) έναν εκπρόσωπο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και έναν εκπρόσωπο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που ορίζονται με απόφαση των Προέδρων τους. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζει περαιτέρω έναν υπάλληλο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, κατηγορίας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Π.Ε.), ως γραμματέα της Επιτροπής.

  5. Δεν θα οφείλεται τόκος υπερημερίας για τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας σε ό,τι αφορά απαιτήσεις που καθίστανται απαιτητές κατά τη διάρκειά της.

  Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλονται οι προθεσμίες λήξης, εμφάνισης και πληρωμής αξιόγραφων και αναστέλλονται οι δικαστικές προθεσμίες.

  6. Η Τράπεζα της Ελλάδος επιβάλλει στα πιστωτικά ιδρύματα για κάθε παράβαση της παρούσας πρόστιμο ύψους έως του ενός δεκάτου του ποσού της αντίστοιχης συναλλαγής. Επιπλέον, το πιστωτικό ίδρυμα υποχρεούται να καταγγείλει την σύμβαση εργασίας ή έργου του προσώπου που ευθύνεται για την παράβαση.

  7. Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ρυθμίζεται κάθε άλλο ζήτημα που αφορά την εφαρμογή των ρυθμίσεων της παρούσας.
   
  Άρθρο δεύτερο.

  Η ισχύς της παρούσας, η οποία θα κυρωθεί νομοθετικά κατά το άρθρο 44 παρ. 1 του Συντάγματος, αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
     
  Αθήνα, 28 Ιουνίου 2015
   
   
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Β. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
  ΑΛΕΞΙΟΣ Π. ΤΣΙΠΡΑΣ

  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ,
  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ−ΝΙΚΟΛΑΟΣ−ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ,
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ,
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ,
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ,
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,
  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ,
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ − ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΣΥΧΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ,
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ,
  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,
  ΟΛΓΑ − ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΔΑΣ, ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ,
  ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ 
 15. Upvote
  sofiaktv reacted to HARYK in Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορ. έτους 2014   
  Όχι φίλε. Έφυγα από το μπαλκόνι.
  Για την ακρίβεια είμαι στην παραλία τώρα.
   

   
  Και δεν είμαι και μόνος...
  Αν θέλεις, κερνάω 
   
  Καλημέρα Τζιμάκοοοοοοοοοο
   
  Υ.Γ.
  Αυτό για το "Ν" δεν το κατάλαβα. Τι είναι αυτό το "Ν" ; Βρισιά είναι ρε φίλε ;
   
  Υ.Γ.2
  Και που 'σαι φίλε...
   

 16. Upvote
  sofiaktv reacted to maria00 in αγροτες ειδικου καθεστωτος και λοιποι 'αγροτες'   
  οοοοοοοοοοχι!!! καμια διευκρινιση πια! ΩΣ ΕΔΩ!! καηκαμε απ τις διευκρινισεις............. χειροτερα μας μπερδευουν..... αστο ετσι μια χαρα ειναι!! ωραιοτατο σου λεει..........    
 17. Upvote
 18. Upvote
 19. Upvote
  sofiaktv reacted to maria00 in Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορ. έτους 2014   
  ωραια ας μη το πολυσυζηταμε λοιπον και παιρνουν ιδεες.......... η συζητηση ελαβε τελος!   
 20. Upvote
  sofiaktv reacted to eva85 in Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορ. έτους 2014   
  Μου έτυχε πέρυσι ίδια περίπτωση. Δεν είναι τίποτα τραγικό... τυπικός έλεγχος. Στείλτε την βεβαίωση για να προχωρήσει η εκκαθάριση. 
 21. Upvote
  sofiaktv reacted to parmgr in Αγρότης χωρίς " βιβλία " και υποβολή φορολογική δήλωση 2014   
  πιο εύκολο δεν γινεται, χρυσές ντομάτες θα βγαζει
   
  Εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ, κοψε ραψε κι το εβγαλες
   
   
  http://www.enfia.gr/calc.aspx
 22. Upvote
  sofiaktv reacted to maria00 in Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορ. έτους 2014   
  αχχαχα.. πολλα like!! αρα μ αυτη τη διαφωτιστικη επισημανση της ΠΟΛ. ολα ειναι ανευ φορου γιατι ολοι μεταξυ μας ειμαστε συγγενεις μα εξ αιματος μα εξ αγχιστειας μα ετσι μα αλλιως.....
 23. Upvote
  sofiaktv reacted to v.kourtis in Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορ. έτους 2014   
  άρα από αδερφό σε αδερφό,από θείο σε ανηψιό,από ανηψιό σε θείο, από ξάδελφο σε ξάδελφο,από μπατζανάκη σε κουμπάρο,από πυγολαμπίδα σε τρυποκάρυδο κ.ο.κ. 3% τεκμαρτό μίσθωμα?
 24. Upvote
  sofiaktv reacted to HARYK in Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορ. έτους 2014   
  Για άλλη μια χρονιά, καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας ένα ακόμη δύσκολο έργο. Αυτό της σύνταξης και υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια και εν μέσω πολλών άλλων υποχρεώσεων και προβλημάτων.
   
  Και ενώ σχεδόν δύο χρόνια μετά τη ψήφιση του νέου νόμου, ακόμη περιμένουμε διευκρινήσεις και θέσεις για πολλά και σημαντικά θέματα από τη διοίκηση που αφορούν άμεσα σ' αυτές τις (όπως και σε άλλες) δηλώσεις, διαθέσιμες είναι από χτες βράδυ, Πέμπτη 14.5.2015, οι εφαρμογές της Γ.Γ.Δ.Ε., για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2014
   
  Μόλις 46 ημέρες πριν την εκπνοή της ΠΡΩΤΗΣ καταληκτικής προθεσμίας υποβολής...
   
  http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/23597
   
  Προβλέπω (και δυστυχώς δε χρειάζεται να διαθέτει κάποιος μεγάλη φαντασία), ένα πολύ δύσκολο και "θερμό" καλοκαίρι...
   
  Θέλω να σας ευχηθώ καλή αρχή συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
  Καλή δύναμη σε όλες και όλους.
   
  Υ.Γ.
   

  * Λογιστής-φοροτεχνικός Μάιος - Ιούνιος - Ιούλιος 2015
   
  Υ.Γ.2
  Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα ή είμαι ο μοναδικός, αλλά όσο κι αν φανεί περίεργο ή οτιδήποτε άλλο, προσωπικά, ΔΕΝ ήθελα να ανοίξει ακόμη η εφαρμογή...
   
  Υ.Γ.3
  Επειδή πέρα από εμάς που το θεωρώ δεδομένο, θα δοκιμαστούν ταυτόχρονα και οι αντοχές και τα όρια των υλικών υποδομών της ΓΓΠΣ και για τις δύσκολες ώρες που προβλέπω ότι θα έρθουν (που μακάρι να βγω ψεύτης) και για το αν και όταν βρεθούμε σε κατάσταση αναμονής "απόκρισης"  ή εμφάνισης του γνωστού μας χρόνια τώρα μηνύματος "error 500" των συστημάτων του "θηρίου" που ονομάζεται TAXIS, προτείνω τα παρακάτω παιχνιδάκια, που μπορεί να μας κάνουν, όσο το δυνατό πιο ευχάριστη, την αναμονή...
   
  http://www.freepacman.org/pacman.swf
   
  Pacman
   
  http://www.shender4.com/games/frogger.swf
  Frogger
 25. Upvote
  sofiaktv reacted to PROAKIS in Τι θα γίνει τελικά με τους αγρότες?   
  δεν το έγραψα για σένα.
   
  τους γραφειοκράτες αφορά.  
   
  αλλά τα θέλει ο .... και μας τους λογιστάδες!!!
   
  αντί να πιέσουμε για κατάργηση ή έστω για ένα ποσό ενοικίου ανά στρέμμα ,καθόμαστε και λέμε αν είναι κοντά στην θάλασσα το χωράφι ,εάν είναι δίφατσο ή τυφλό και αν έχει πρόσβαση στην εθνική!!!
   
  και ρωτάω ,τι σχέση έχει η "αντικειμενική" αξία με τα παραγόμενα είδη?  άμα βλέπουν Εθνική οδό μεγαλώνουν πιο γρήγορα και είναι αποδοτικότερα? ή τα δίπλα στην θάλασσα έχουν καλύτερη θέα?
×
×
 • Create New...