Προς το περιεχόμενο

nikoschris82

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
  2. Upvote
    nikoschris82 reacted to spyros78 in Η δυναμικη του ΟΧΙ κατα της λιτοτοτητας των μνημονιων θα αξιολογηθει οσονουπω.   
    Δε μπορείς να ζητάς απο έναν λαό που 30 χρόνια τώρα έχει χάσει την ανθρωπιά του την ταυτότητα του την πίστη του και τον νοιάζει μόνο η βολεψη του και το στομαχακι του να ψηφίσει για κάτι τόσο σημαντικό. Αν είχε παιδεία και περηφάνια αυτός ο λαός δε θα φτάναμε σ αυτό το σημείο.. Έμαθε ο λαός να είναι άπληστος και εν μέρει άχρηστος.να μη παράγει τπτ πάρα μόνο βρισιές μαγκιές στο fb και έλλειψη σεβασμού.. Είναι πολύ βαθιά η κρίση και πολύ πιο σοβαρή από τα οικονομικά.. Όταν έχεις 5 χρόνια κρίση κ αυτοκτονίες σωρηδόν δε μπορείς να έχεις για πρότυπα ρουβα λιαγκα τσιμτσιλη και πρώτο σε τηλεθέαση χθες το μεγκα . Ας πάει να ψηφίσει όποιος είναι κατασταλαγμενος κ απαλλαγμένος από βαρίδια του παρελθόντος.
  3. Upvote
  4. Upvote
    nikoschris82 reacted to TRIFONAS in ντροπη ντροπη και παλι ντροπη ...οτι ωρα και να παμε πια στο γραφειο το taxis δεν δουλευει ..   
    μία ανακοίνωση δεν μπορούν να βγάλουν..............το σύστημα ειναι of για σήμερα και μάλιστα δημόσια έχουμε βρει το μπελά μας με πελάτες που νομίζουν οτι τους λέμα ψέματα.......
  5. Upvote
    nikoschris82 reacted to CharaKat in ντροπη ντροπη και παλι ντροπη ...οτι ωρα και να παμε πια στο γραφειο το taxis δεν δουλευει ..   
    ΜΟΛΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!!!ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...