Jump to content

ELENAH

simple Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ELENAH

 1. Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια επιχείρηση που τώρα εντάχθηκε ο ΚΑΔ της σ΄αυτές που πλήττονται πληρώσει κανονικά τους εργαζόμενους έως 30/3 μπορεί να δηλώσει την αναστολή της σύμβασής τους έως 30/4 ή το οριζόμενο διάστημα πρέπει να είναι εντός του Μαρτίου?   

 2. Στις 1/6/2019 στις 7:30 ΜΜ, marizabog είπε

  Ναι το είχε δηλώσει, στην εκτύπωση εκκαθάρισης όλα αυτά τα έτη αναγράφει την παλιά αντικειμενική. Τι πρέπει να κάνω?  Ευχαριστώ

  Δεν επεμβαίνουμε εμείς σε ότι αφορά τις αντικειμενικές αξίες.Το σύστημα τις υπολογίζει ανάλογα με τα στοιχεία που δίνουμε. Να κάνεις έλεγχο μήπως είναι δηλωμένο εκτός ΑΠΑΑ ενώ πρέπει να είναι εντός.   

 3. 8 ώρες πριν, DENNY είπε

  πυλωνας 2 ποσό 141,25

  πυλώνας 1 βασική ενίσχυση ποσό 227,68

  πρασινη ενίσχυση 120,22

   

  Σε καθοδηγεί το Ε3 σχετικά με την αναγραφή των ποσών ανα πυλώνα.Επίσης στο Ε1 στον 659 δηλώνεις την πράσινη και λοιπές ανάλογα (όχι την βασική που φορολογείται).

   

 4. 5 λεπτά πριν, epis είπε

  Μάλλον θα ανεβάσουν την ρύθμιση,

  τα αναδρομικά για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς -υγειονομικούς είναι οκ . κωδ 617

  Για τους συνταξιούχους τίποτα.

  Ενημέρωση μηδέν, κλείνε  ραντεβού για  δηλώσεις... κι αφού δεν μπορούμε να τις υποβάλουμε  κοιταζόμαστε μεταξύ μας:rolleyes:

   

   

  Κι εντάξει να κοιταζόμαστε και να καταλαβαινόμαστε.Όταν σου λέει ο παππούς "παιδί μου να πάρεις άλλο μηχάνημα αφού χαλάει" τι κάνεις?

   

   

 5. Αρχικά κάτι δεν πάει καλά με τα ποσοστά των επικαρπωτών.Μήπως ο πατέρας έχει επικαρπία 25%? Πρόσεχε γιατί αν η μητέρα δεν κάνει αποδοχή της επικαρπίας του θανόντος συζύγου της τότε η κόρη έχει την πλήρη κυριότητα στο ποσοστό του θανόντος και ψιλή κατά 75%.

  Το περιγράφεις σε δύο γραμμές.

 6. On 29/6/2015 at 8:39 ΜΜ, andrewm said:

  Καλησπέρα.

  Σε υπόχρεο μετά από αποδοχή κληρονομιάς έρχεται στην κατοχή του το 25% οικοπέδου μαζί με όλα τα κτισματά του.Η μητέρα του και οι δύο αδερφές του του κάνουν γονική παροχή και δωρεά εν ζωή αντίστοιχα τα ποσοστά τους κρατώντας την επικαρπία εφ'ορου ζωής.Στο Ε9 του υπόχρεου έχει δηλωθεί το 25% της πλήρους κυριότητας.Για να δηλωθεί τώρα το 75% της ψιλής κυριότητας θα πρέπει να γραφεί το κάθε ακίνητο 3 φορές στο Ε9 αφού έχουμε διαφορετικό έτος γέννησης επικαρπωτή σωστά;Και ΑΤΑΚ στο κάθε ακινήτο θα αναγραφεί αυτό που είναι δηλωμένο στο ποσοστό της της πλήρους κυριότητας;

  Για κάθε γραμμή στο Ε9 το ποσοστό επι του ακινήτου

  θα πάρει άλλον ΑΤΑΚ

 7. Μεταφέροντας τα σταθερά στοιχεία στο επόμενο έτος (έτος 2015) στο Ε1 σε πρόγραμμα της DATA μου εμφανίζει το μήνυμα σχετικά με τις νέες αντικειμενικές (ότι δεν είναι ενημερωμένο).Δηλαδή δεν θα υπολογίζει όπως κάθε χρόνο το τεκμήριο ιδιοκατοίκησης αν δεν αγοράσουμε 150,00 έξτρα το πρόγραμμα υπολογισμού ιδιοκατοίκησης? Ή κάτι δεν έχω καταλάβει.Γιατί αν είναι έτσι του χρόνου θα αγοράσουμε ξεχωριστά το τεκμήριο κίνησης των αυτοκινήτων κ.ο.κ.Τότε γιατί πληρώνουμε για το πρόγραμμα των δηλώσεων τόσα χρήματα.

  Αν μπορεί κάποιος και το έχει καταλάβει ας απαντήσει. 

 8. Όταν "βλέπω" έξοδο απο εταιρεία παροχής ρεύματος δηλωμένο απ΄την εταιρεία αλλά εγώ δεν γνώριζα την ύπαρξή του, τι είναι προτιμότερο να κάνω; Να το καταχωρήσω με τα στοιχεία που βλέπω ή όχι; 

 9. Τώρα με ψαρώνεις!?με το άγχος που έχω τα πίστευώ όλα!αφού σε όσους δοκίμασα να στείλω δφε μου έβγαλε επιστροφή του φόρου απο τόκους καταθέσεων!

  Και σ΄ εμένα  το ίδιο

 10. Τους τόκους τους εμφανίζει σε όλους τους συνδικαιούχους κι όχι μόνο στον πρώτο όπως πέρσι.Αν επιλέξεις να μη τους δηλώσεις σε κάποιον π.χ στο τέκνο ,  γιατί αφορούν περίπτωση γονέων-τέκνων (οι οποίοι έχουν σε κοινό λογαριασμό και τα παιδιά τους) και τους δηλώσεις στον γονέα τότε για τη δήλωση του (μιλάω για τέκνο ενήλικα που κάνει δηλώσεις) εμφανίζει μήνυμα ότι δεν δηλώθηκαν με τα σωστά ποσά οι κωδικοί και η δήλωση είναι προς έλεγχο.Το ίδιο εμφανίζει αν σε όλους τους συνδικαιούχους αν οι τόκοι δηλωθούν αναλογικά.Άρα περιμένουμε και θα περιμένουμε μάλλον αρκετά.  

 11. Η ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων ζητάει:

  1)Υπεύθυνη δήλωση με αναφορά στις αλλαγές συνοδευόμενη με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά μεταβολών

  2)ΚΕΝΑ-ΗΜΙΤΕΛΗ:  α) Ε2 τριών τελευταίων ετών  β) κατάσταση από το ΙΚΑ για το στάδιο εργασιών

  3)ΚΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ : Βεβαίωση απ΄τη ΔΕΗ για το έτος 2013

 12. Ευχαριστώ.Βέβαια προσπαθώ απ΄το πρωι να επικοινωνήσω με το τμήμα φυσικών προσώπων του υπουργείου αλλά μέχρι τώρα τίποτα.Αν το καταφέρω θα ενημερώσω.Στην περίπτωσή μου μετέφερα την περσινή εικόνα του Ε2 που αναφερόταν σε ΚΕΝΟ αλλά δεν πρόσεξα ότι το 2012 ήταν κενο 4 μήνες και θέλω με τροποποιητική να δηλώσω τους 12 μήνες κενό το 2013

×
×
 • Create New...