Jump to content

ELENAH

simple Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ELENAH

 1. Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια επιχείρηση που τώρα εντάχθηκε ο ΚΑΔ της σ΄αυτές που πλήττονται πληρώσει κανονικά τους εργαζόμενους έως 30/3 μπορεί να δηλώσει την αναστολή της σύμβασής τους έως 30/4 ή το οριζόμενο διάστημα πρέπει να είναι εντός του Μαρτίου?
 2. Κι εντάξει να κοιταζόμαστε και να καταλαβαινόμαστε.Όταν σου λέει ο παππούς "παιδί μου να πάρεις άλλο μηχάνημα αφού χαλάει" τι κάνεις?
 3. Μεταφέροντας τα σταθερά στοιχεία στο επόμενο έτος (έτος 2015) στο Ε1 σε πρόγραμμα της DATA μου εμφανίζει το μήνυμα σχετικά με τις νέες αντικειμενικές (ότι δεν είναι ενημερωμένο).Δηλαδή δεν θα υπολογίζει όπως κάθε χρόνο το τεκμήριο ιδιοκατοίκησης αν δεν αγοράσουμε 150,00 έξτρα το πρόγραμμα υπολογισμού ιδιοκατοίκησης? Ή κάτι δεν έχω καταλάβει.Γιατί αν είναι έτσι του χρόνου θα αγοράσουμε ξεχωριστά το τεκμήριο κίνησης των αυτοκινήτων κ.ο.κ.Τότε γιατί πληρώνουμε για το πρόγραμμα των δηλώσεων τόσα χρήματα. Αν μπορεί κάποιος και το έχει καταλάβει ας απαντήσει.
 4. Όταν "βλέπω" έξοδο απο εταιρεία παροχής ρεύματος δηλωμένο απ΄την εταιρεία αλλά εγώ δεν γνώριζα την ύπαρξή του, τι είναι προτιμότερο να κάνω; Να το καταχωρήσω με τα στοιχεία που βλέπω ή όχι;
 5. Σε φορολογούμενη η οποία δεν έχει τίποτα στην κατοχή της "φαίνεται" και οικία αλλά και αυτοκίνητο το οποίο στην περιγραφή "ΑΦΜ ΚΑΤΟΧΟΥ " έχει άλλο ΑΦΜ.Πήρα στο TAXIS τώρα και μου έδωσαν οδηγίες πώς να εξαφανίσω το σπίτι (πριν δεν μπορούσα να το ξεκλικάρω).Να κάνω λέει κανονική εγγραφή με 100% ποσοστό κυριότητας, να του κάνω μεταφορά στη δήλωση και μετά θα "δεχτεί" τη διαγραφή.Για το αυτοκίνητο μου είπαν να μην κάνω τίποτα ακόμη γιατί κάνουν αναβάθμιση και συμβαίνει αυτό το μπέρδεμα.Για παράταση :ναι
 6. Ευχαριστώ πολύ.Δεν είχα κάνει μαζική ενημέρωση και δεν γινόταν τίποτα.Τώρα o.k.
 7. Επιδόθηκε εχτές σε φορολογούμενη κατάσχεση για το μοναδικό ακίνητό της που αφορά α΄κατοικία και είναι υποθηκευμένο απ΄την Τράπεζα.Το χρέος της είναι το αστρονομικό ποσό των 1752,00 και η σύνταξή της 530,00.
 8. Εδώ τόσα χρόνια αναρωτιόμουν κάθε Σεπτέμβριο γιατί γέμιζε συγκεκριμένη εφορία τη συγκεκριμένη περίοδο από αθίγγανους.Όταν κάποια φορά είδα ότι αυτό γινόταν τον Μάιο δεν άντεξα και ρώτησα.Τόσα χρόνια λοιπόν έπαιρναν επίδομα με την εγγραφή του παιδιού τους στο σχολείο (τον μήνα Σεπτέμβριο δηλαδή) για τα έξοδα του παιδιού.Ελάχιστοι όμως τα έστελναν την υπόλοιπη χρονιά να φοιτήσουν.Αντ΄αυτού οι γονείς καρπώνονταν το επίδομα και τα είχαν στους δρόμους ξυπόλυτα να κλέβουν και να ζητιανεύουν.Αυτήν ήταν η προσπάθεια ένταξής τους.Πέρασε λοιπόν καιρός για να σκεφτούν οι αρμόδιοι ότι αυτό το επίδομα καλό θα ήταν να το δίνουν τον Μάιο αφού προσκομιστούν βεβαιώσεις απ΄τον Διευθυντή του σχολείου ότι όντως το παιδί φοιτούσε στο σχολείο.Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!
 9. Τελικά στη φυλακή "μπαίνουν" οι φοροφυγάδες και όχι οι δολοφόνοι-εκβιαστές-σωματέμποροι & ΣΙΑ. Εγκληματίας στην Ελλάδα είσαι όταν χρωστάς στο δημόσιο.Αν κατά λάθος πάνω στα νεύρα σου ( γιατί δεν σηκώνεις και πολλά-πολλά ) χρησιμοποιήσεις το νεροπίστολό σου ή τα χεράκια σου το πολύ πολύ να συζητήσεις ένα 6ωρο με κάποιον ανακριτή-ψυχαναλυτή και να πας ανακουφισμένος στο σπιτάκι σου.
 10. Δεν κατάλαβα τι έχει γίνει.Έκλεισε εχτές ακριβώς στις 12 και άνοιξε τώρα στις 10.Υποβάλλουμε δηλαδή κανονικά;
 11. Με κωδικούς πελάτη στην Αθήνα είχα πρόσβαση σε φορολογούμενο από Θεσσαλία μεριά κι από Κέρκυρα. Τι θα γινόταν όμως αν είχα πρόσβαση σε κανέναν πιο γνωστό μας; Θα του πρόσθετα 10 βίλες στην Εκάλη κι άλλες τόσες στη Μύκονο
 12. Τηλεφωνήστε ρε παιδιά κι εσείς σε κανένα κανάλι.Εγώ έστειλα μήνυμα στο ΣΚΑΙ
 13. Προτείνω οι διαχειριστές να στείλουν ένα email στις πρωινές εκπομπές (την ώρα που βομβαρδιζόμαστε απ΄τα τηλέφωνα για το αν καταθέσαμε τα Ε9) που να αναφέρουν τον αριθμό των χρηστών του TAXHEAVEN που ξημεροβραδιάζονται και δεν μπορούν να υποβάλλουν τίποτε και που μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία άλλων με το μπέρδεμα του TAXIS
 14. Ξέρεις κι άλλα τέτοια καλά νέα; Ή το κάνεις για να ξεχάσουμε τον πόνο μας ανάμεσα στις αναμονές του Ε9
 15. Δεν είναι τόσο εύκολο όταν ο πελάτης έχει αφήσει απ΄τον Ιούλιο ( που τρέχαμε να προλάβουμε τις δηλώσεις) τις μεταβολές του. Τώρα τί να του πω.
×
×
 • Create New...