Προς το περιεχόμενο

ARGIRIOU

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    218
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από ARGIRIOU

  1. Καλη σας ημέρα θα θέλαμε να κανουμε πρόσληψη σε αρχιτεκτονα ο οποιο διατηρεί ατομική επιχειρηση αλλα εχει και ΚΑΔ που προσδιδουν εμπορικη ιδιοτητα.Θα ηταν προτιμοτερο να αγνοησουμε την ατομικη του και να του κανουμε προσληψη κανονικα με πακετο καλυψης 131?? Η σχεση θα ειναι εξαρτημενης εργασιας.

    Ευχαριστω εκ των προτερων.

  2. Καλησπερα εταιρεια αναλαμβανει την διαχείριση εξοχικης κατοικιας ως προς την εύρεση ενοικιαστων καθως κ την συντηρηση της .Σε ποιον ΚΑΔ να προσανατολιστω κ πως θα τιμολογουνται οι υπηρεσιες αυτες?

    Ευχαριστω εκ των προτερων 

  3. Καλησπερα εταιρεια αναλαμβανει την διαχείριση εξοχικης κατοικιας ως προς την εύρεση ενοικιαστων καθως κ την συντηρηση της .Σε ποιον ΚΑΔ να προσανατολιστω κ πως θα τιμολογουνται οι υπηρεσιες αυτες?

    Ευχαριστω εκ των προτερων 

  4. Καλη σας μέρα εταιρια με εδρα την Θεσσαλονικη θελει να δραστηριοποιηθεί στην Χαλκιδικη με ενοικιαση δωματιων αντικειμενω ανεξαρτητο απο αυτο που ηδη εχει.Θα πρεπει να ιδρυθει υποκαταστημα στην Χαλκιδικη με τον νεο ΚΑΔ???Καθε συμβουλη δεκτη.

    Ευχαριστω εκ των προτέρων.

  5. Καλη σας μερα εχετε δικιο ως προς την διατύπωση της ερωτησης.Αφορα χρεη προς το δημόσιο και περιορισμό εννοω οτι θα κατασχουν οχι ολο το ποσο που θα βρισκουν στους λογαριασμου αλλα πχ το 50% υστερα απο αποφαση της ΔΟΥ.

×
×
  • Δημιουργία νέου...