Jump to content

ΕΛΕΝΑΗ

Silver members
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

About ΕΛΕΝΑΗ

 • Rank
  *
 • Birthday 09/27/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  ΑΘΗΝΑ
 1. Για τους άλλους δρόμους και τις άλλες προοπτικές που λες επιλέγω να "δανειστώ" τα λόγια του Χρόνη Μίσσιου που πέθανε πρόσφατα.Aυτά μπορεί να γίνουν η αρχή να σκεφτούμε και να ορίσουμε νέες αφετηρίες για τις ζωές μας.Μπορεί κάποιος να μη συμφωνεί με την οικολογική επανάσταση που εκείνος θεωρούσε ότι θα άλλαζε πολλά αλλά μπορεί να βρει αρκετές αλήθειες που θα τον ωθήσουν να αλλάξει τα "θέλω"του και να έχει ποιότητα η ζωή του.Έλεγε λοιπόν:"Eίναι δύσκολο να ανοίξουμε μια διέξοδο μέσω της οικολογικής επανάστασης γιατί το απεχθές κοινωνικό σύστημα δεν βρίσκεται πια έξω απ΄τον άνθρωπο αλλά έχει ενσωμ
 2. Σε λίγο θα μας δώσουν και χειροπέδες και δεν θα μπορεί να την κοπανήσει κανείς απ΄το γραφείο μας.Μετά θα τους βγάζουμε και φωτογραφίες,θα "φτιάχνουμε" το φάκελό τους και μετά από μία σύντομη δίκη επι τόπου θα τους μεταφέρουμε στις ειδικές φυλακές όπου θα έχουμε τα κλειδιά του κελιού και θα χρεωνόμαστε κάθε φορά τον εγκληματία μας.Αν την κοπανήσει με κανένα ελικόπτερο θα "μπαίνουμε" εμείς στη θέση του και τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας μας θα κρατάμε οι ίδιοι τα κλειδιά και θα βγαίνουμε μόνο όταν "μας πούμε". Δηλαδή θα κάνουμε πολλές δουλειές και θα πληρώνουμε και τους φόρους μας γιατί είναι
 3. Περαστικά.Να είναι γερός και δυνατός ο γιος σου, εσύ και η οικογένειά σου.Μπροστά στην υγεία δεν μπαίνει ούτε το ΣΔΟΕ ούτε οι φόροι ούτε τίποτα.Αυτό το κατάλαβα κι εγώ δυστυχώς τώρα τελευταία.
 4. Την κοπελίτσα και άλλες φίλες της έπρεπε να μας την έδειχνες το προηγούμενο διάστημα για να απασχολούν τον σύζυγό μου όσο εγώ ξημεροβραδιαζόμουν στο γραφείο.Θα του έλεγα μπες στο taxheaven σου έχω ένα δωράκι κι έτσι θα μαλάκωνε λίγο.
 5. Kαλές διακοπές σε όλους.Ευχαριστώ το Taxheaven που στηρίζει καθένα μας όταν χρειαστεί και τον gus που παρεμβαίνει και κατανοεί τις δυσκολίες μας τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και σε καθένα ατομικά. Ευχαριστώ επίσης πολλούς από εσάς που μπήκαν στον κόπο και μάλιστα μέσα σε περίοδο δηλώσεων και επικοινώνησαν προσωπικά μαζί μου σχετικά με τον έλεγχο που δέχτηκα απ΄το ΣΔΟΕ. Η στήριξή σας λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά. Να περάσετε όλοι καλά και να γυρίσετε με τις καλύτερες αναμνήσεις και με αρκετή δύναμη γιατί μας χρειάζεται.
 6. Φυσικά και δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα απλά μερικοί συνάδελφοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους ασχέτως αν μας βγήκε η ψυχή. Το μετά είναι στο χέρι μας.Και όπως κανονίζετε τις συναντήσεις (που δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να έρθω) έτσι θα κανονίσουμε όλοι κάτι για να ακουστούμε.
 7. Έτσι θα γίνει.Το πιστεύω ότι 1η Σεπτέμβρη που σίγουρα όλοι θα είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα ξενύχτια που μας επιφυλάσσουν θα κανονίσουμε κάτι ομαδικό και δυνατό.
 8. Αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα.Κατ΄αρχήν μας το θυμίζουν οι σύζυγοι και τα παιδιά μας και μετά το σώμα και το πνεύμα μας τα οποία υπολειτουργούν.Μας το θυμίζουν όλα αυτά που χάσαμε, όλα αυτά που αφήσαμε πίσω και τα ανέλαβαν άλλοι (σπίτια,οικογένεια κλπ).
 9. Μπράβο παιδιά.Το TAXHEAVEN τελικά είναι η φωνή μας και η μόνη μορφή τόσο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ τόσων λογιστών απ΄όλη την Ελλάδα. Εύχομαι με ηρεμία και χωρίς τον κίνδυνο εμφράγματος πλέον οι συνάδελφοι να υποβάλλουν τις τελευταίες δηλώσεις. Αυτό βέβαια δεν μας κάνει να ξεχνάμε τις ατελείωτες μαρτυρικές ώρες που περάσαμε κλεισμένοι μερόνυχτα στα γραφεία μας αλλά μας δίνει μία ελπίδα ότι όλοι μαζί μπορούμε να ενωθούμε και να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε.
 10. Πρότεινε κάτι και να το κάνουμε όλοι μαζί.Σε όλη την Ελλάδα να είναι ίδια η τακτική μας.Τί όμως;
 11. Τώρα μήπως είναι η ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε πολλοί και αντί να παρακαλάμε τους συλλόγους να κάνουμε κάτι μόνοι μας; Κι εγώ εχτές το βράδυ έστειλα την τελευταία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.Είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλά.Εγώ για παράδειγμα θα κληθώ να πληρώσω αρκετά (μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ) για πελάτες που δεν πλήρωναν.Οι ημερομηνίες μας κυνηγάνε και η ζωή μας καθώς και των οικογενειών μας βασίζεται στις αποφάσεις και τους νόμους του οποιουδήποτε χωρίς την παραμικρή διάθεση "συνεργασίας".Ας οργανώσει κάποιος μια διαμαρτυρία στο Υπουργείο και θα είμαστε όλοι εκεί.
 12. Στο e-nikos.gr αναφέρει ότι μέχρι την Τρίτη θα λειτουργεί για όσους είχαν πάρει κλειδάριθμο έως και την Παρασκευή.
 13. 4 και σήμερα.Φεύγω για την όμορφη Λήμνο που είναι τα παιδάκια μου εδώ κι ένα μήνα (κι έτσι ευτυχώς την αγωνία μου και το άγχος το μοιράστηκα μόνο με τον αγαπημένο μου σύζυγο) και μετά θα πάμε στην Τζια που δεν την έχουμε γνωρίσει. Μακριά από αριθμούς και διάβασμα.Το μόνο που θα επιτρέπω στον εαυτό μου να διαβάζει θα είναι τα εισητήρια.Έτσι γιατί έρχεται "κακός" χειμώνας και πρέπει λίγο να ξεχαστούμε για να μη μας "στρίψει".
 14. Μόλις έστειλα και την τελευταία η οποία δεν είχε κλειδάριθμο και μπήκα με τον αρ.ειδοποίησης και την ταυτότητά του απ΄τους δικούς μου κωδικούς, Κουράγιο υπομονή και δύναμη στους υπόλοιπους.
×
×
 • Create New...