Jump to content

ΠΕΤΡΟΣ

Silver members
 • Posts

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by ΠΕΤΡΟΣ

 1. Εγώ βάζω το κατώτατο οπως το τρεχει το προγραμμα της μισθοδοσίας. Πάντα βάζω 6,667 αλλά αν δηλώσεις 5 ημέρες γιατί να μην μπορείς 8?
 2. Παραμένει το πρόβλημα, έστειλα email και στον ΕΦΚΑ και αναμένω.......Η EPSILON λέει ότι είναι ευθύνη του ΕΦΚΑ
 3. Προσπαθώ να στείλω ΑΠΔ Απριλίου για υπάλληλο με ειδικότητα πολιτικό μηχανικό(ΚΑΔ:62, ΚΩΔ.ΕΙΔ:494 ,ΠΑΚ.ΚΑΛ:986, ΟΜ.ΤΑΜΕΙΟΥ:986/1026) και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα για ποσοστά σε εισφορές και πακέτο κάλυψης. Όλους τους μήνες πριν έφευγε κανονικά. Έχει το ίδιο πρόβλημα κάποιος άλλος?
 4. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ? ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..............
 5. Σε εμένα δεν ανοίγει να στείλω γιατί δεν μου βγάζει ΚΑΔ ένταξης!!! ενώ είναι στους ΚΑΔ που υπάγεται σε αναστολή..........
 6. Προσπαθώ να στείλω αναστολη σε αθλητικο συλλογο με ΚΑΔ 93.12.1 και δεν μου βγάζει ΚΑΔ ένταξης. Ημερομηνια προσληψης 29/10. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?
 7. ΕΧΩ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ 9 ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΗΡΘΑΝ 10 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕ 9. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ 3 ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ. ΤΟ ΦΠΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΣΟΔΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ 9 ΜΟΝΟ ΤΟΝ 10. ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ 10 ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΦΠΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΧΩ ΘΕΜΑ Η ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ?
 8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ
 9. οταν το αποδεχτει ο υπεργολαβος τοτε με ποιους κωδικους του υπεργολαβου θα γινει το ε12 με του taxis παροτι εχει βγαλει κωδικους ικα σαν υπεργολαβος?
 10. Οταν το κανει εγω σαν χρηστης ΑΜΕ η ΓΓΠΣ βαζω τους κωδικους IKA η TAXIS αναλογα της εταιρειας (υπεργολαβος) για να στειλω ε12 ? δλσ οπου χρηστης ο υπεργολαβος ειναι το νομικο προσωπο?
 11. ΑΕ ΠΗΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑ. ΑΜΟΕ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ .ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ Ε12 ΚΑΙ ΑΠΔ. ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ Ε12 ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΟΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟ. ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ?
 12. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Ι.Κ.Ε. Για τα πρόσωπα που ασκούν καθήκοντα διαχείρισης σε Ι.Κ.Ε. (εταίροι ή τρίτα πρόσωπα) διακρίνονται οι εξής περιπτώσεις: 1. Εταίρος σε Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε και διαχειριστής Ο μοναδικός εταίρος μονοπρόσωπης Ι.Κ.Ε. που είναι ταυτόχρονα και διαχειριστής, καταβάλει εισφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39 του Ν.4387/2016 επί του αθροίσματος των εισοδημάτων που προέρχονται από την άσκηση των δυο δραστηριοτήτων (μέρισμα και αμοιβή διαχείρισης). 2. Εταίρος και διαχειριστής πολυπρόσωπης Ι.Κ.Ε Εταίρος πολυπρόσωπης Ι.Κ.Ε που έχει οριστεί ταυτόχρονα και διαχειριστής, καταβάλει εισφορές επί του εισοδήματος που προκύπτει μόνο από την άσκηση της διαχείρισης και εισφοροδοτείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39 του ν.4387/2016 Ως ημερομηνία έναρξης εισφοροδότησης μόνο επί των αμοιβών διαχείρισης ορίζεται η 1/6/2018. 3. Διαχειριστής πολυπρόσωπης Ι.Κ.Ε. χωρίς εταιρική ιδιότητα (τρίτο πρόσωπο) Διαχειριστής Ι.Κ.Ε τρίτο πρόσωπο (δεν έχει εταιρική ιδιότητα), καταβάλει εισφορές επί του εισοδήματος που προκύπτει από την άσκηση της διαχείρισης και εισφοροδοτείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39 του ν.4387/2016. 4. Διαχειριστής Μονοπρόσωπης Ι.Κ.Ε. - τρίτος, μη εταίρος Διαχειριστής Μονοπρόσωπης Ι.Κ.Ε., τρίτο πρόσωπο (μη εταίρος) εισφοροδοτείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39 του ν. 4387/2016 και καταβάλει εισφορές επί του εισοδήματος που προκύπτει από την αμοιβή διαχείρισης.
 13. Προσπαθω να στειλω αναστολη σεπτεμβριου και μου βγαζει οτι για το αφμ: 174.......... δεν εχετε συμπληρωσει αφμ στην τρεχουσα κατασταση. Τα στοιχεια εναι κανονικα περασμενα, εχει στειλει καποιος για σεπτεμβριο τι γινεται?
 14. Για αναστολες σεπτεμβριου σε ξενοδοχεια λεει απο 01/10 εως 7/10 αλλα δεν βλεπω κατι στο νεο εργανη. Ξερει καποιος τι γινεται?
 15. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ
 16. «5. Ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης προς εγκατάσταση επιχείρησης για την οποία έχουν ληφθεί κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο 2020 ή λαμβάνονται και τον μήνα Ιούνιο 2020 ειδικά και έκτακτα μέτρα περί αναστολής ή προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19, απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος και για τον μήνα Ιούνιο 2020, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων περί μισθώσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο και τρίτο εδάφιο της παρ.1. Εγω καταλαβαινω οτι μειωση ενοικιου για ιουνιο οσες παραμενουν κλειστες με εντολη απο δημοσια αρχη και μονο οι κλαδοι που ανακοινωθηκαν για μετρα ιουνιο,ιουλιο,αυγουστο, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΕΣΤΙΑΣΗ,ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 17. Θα ανοιξει η εφαρμογη για περιπτωσεις που απο λαθος δεν υποβληθηκε αναστολη ενοικιου για επιχειρηση τι γινεται η την πατησαμε υπαρχει καποια πληροφορηση ?
 18. ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΑ ΕΚ ΝΕΟΥ......................
 19. Συμφωνα νε την epsilon ναι (και ας μην εχουν παρει ουτε τα 400 euro)και θα περιμενουν διευκρινιση σημερα απο το υπουργειο. Παντως ασ κραταμε μικρο καλαθι.............
 20. ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ..........
×
×
 • Create New...