Jump to content

mariahat

simple Members
 • Posts

  216
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mariahat

 1. Κοινός στόχος των λογιστών συνάδελφε θα ήταν πρωταρχικά η προάσπιση των δικών μας συμφερόντων, διότι διαφορετικά θα σταματήσουμε να υπάρχουμε ως επαγγελματίες, κάτι που το προσπαθούν και θα συνεχίσουν να το προσπαθούν έως ότου μας αναγκάσουν να βγούμε από την μέση. Μετά, μπορούμε να προτείνουμε για αλλαγή του τρόπου φορολόγησης, όχι πριν όμως μετά. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι πρέπει πρώτα εμείς να σεβαστούμε τον κλάδο μας και μετά να απαιτήσουμε να τον σεβαστούν οι υπόλοιποι. Οι πελάτες ξέρουν μόνο να απαιτούν, το υποτιθέμενο κράτος που έχουμε ελπίζει να καταφέρει να μας πετάξει εκτός, διότι δεν συμφέρουμε στο σύστημα. Οι "δικοί μας άνθρωποι"; Περιμένουν πως και πως τη στιγμή που θα αναλάβουν εξολοκλήρου τα ηνία. Φυσικά, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Στον αντίποδα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μετά και από αυτή την υπερπροσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας, και άμα καταφέρουμε να ξεκουραστούμε έστω και λίγο, με ξεκάθαρο μυαλό, ίσως πρέπει να πάρουμε αποφάσεις ζωής. Καλό θα ήταν, να υπάρξει πια μια συνεργασία, μια μαζική προσπάθεια. Πολύ δύσκολο για την κουλτούρα μας, όμως από δω και πέρα κάποια πράγματα είναι αποφάσεις ζωής.
 2. Επιμένεις συνάδελφε για επίσημη ανακοίνωση!!! Καλά δεν σου κάνει η νέα φρέσκια σημερινή;;; Νέα παράταση δεν πρόκειται να δοθεί» αναφέρει το Υπ. Οικονομικών για τις φορολογικές δηλώσεις[07.07.2014] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 5-7 10180 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.:210-3332553/4 Fax: 210-3332559 e-mail: [email protected] Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 Δελτίο Τύπου Το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος οικονομικού έτους 2014 ανακοινώνει τα ακόλουθα: Μέχρι και χθες Κυριακή είχαν υποβληθεί 4,7 εκατ. δηλώσεις και εκτιμάται ότι εκκρεμούν να υποβληθούν ακόμη περίπου 1 εκατομμύριο. Την ίδια στιγμή 450 χιλ. δηλώσεις έχουν αποθηκευτεί προσωρινά στο σύστημα. Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την παράταση που δόθηκε, σημειώθηκε μείωση στον ρυθμό υποβολής των δηλώσεων. Ο στόχος της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το σύνολο των φορολογουμένων μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουλίου είναι επιτεύξιμος. Καλούμε τους Έλληνες φορολογούμενους και τους επαγγελματίες Λογιστές και Φοροτεχνικούς στο χρόνο που απομένει να σπεύσουν και να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις διότι νέα παράταση δεν πρόκειται να δοθεί και οι εκπρόθεσμες δηλώσεις επισύρουν την επιβολή προστίμων. Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του TAXIS ΕΊΝΑΙ: • Μέχρι τις 9:30 το πρωί • Από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 • Μετά τις 21:30 το βράδυ
 3. " Καλά δεν υπάρχεις, πως είσαι έτσι;", μου είπε πρωί πρωί που κατέβαινα από το σπίτι για το γραφείο φυσικά, μια γειτόνισσα. " Α δεν τάμαθες" Απαντάω. " Είναι το νέο μακιγιάζ του Υ.Ο., μας το παρέχει δωρεάν σε όλους του λογιστές. Προετοιμασία για τους ρόλους του νέου επεισοδίου θρίλερ που γυρίζεται τον τελευταίο χρόνο. Καλά θα γελάσετε όλοι με την ψυχή σας. Εμείς να δεις, τι γέλια θα κάνουμε". Τι να πει η κοπέλα. Τσιμουδιά δεν έβγαλε. Θα σκέφτηκε ότι τρελλάθηκα εντελώς!!! Αν και δεν αργεί πλέον...
 4. Νομίζω ότι στο τέλος πρέπει να γράψουμε όλοι μαζί ένα βιβλίο με τις ιστορίες και τα καθέκαστα. Θα πετύχει σίγουρα. Λοιπόν εκτός κάποιων "γνωστών τσιγγούνιδων αγνώστων" που με πήραν για να ζητήσουν βοήθεια (χαχαχα, γέλαγα μετά με την πόρτα που φάγανε), με πήρε προχθές μια πελάτισσα τηλέφωνο η οποία είπε το εξής φοβερό: " Άκουσα στην τηλεόραση ότι οι συνταξιούχοι που δεν έχουν υψηλό εισόδημα δεν πληρώνουν" Τι εννοείται ακριβώς; Την ρώτησα. " Ε να για να του κάνουν την δήλωση... " Μάλιστα, τότε να πάτε στην τηλεόραση να σας την κάνουν. Καλημέρα σας. Και της έκλεισα το τηλέφωνο, μέσα στην γλύκα και την ευγένεια!!!
 5. Συμφωνώ, ότι στο τέλος θα μας αναγκάσουν να ξαναφτιάξουμε τα Ε9 από την αρχή. Όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ Ε9. Ούτε μηχανικοί είμαστε, ούτε συμβολαιογράφοι. Κακώς περνάει από εμάς το Ε9. Και μη μου πείτε ότι οι πελάτες μας γνωρίζουν επακριβώς που βρίσκονται τα ακίνητα στο χωριό ή τα αγροτεμάχια; Ένα λάθος που στην τελική δεν είναι δικό μας από την στιγμή που δεν έχουμε πλήρη στοιχεία, γυρίζει μπούμεραγκ σε εμάς. Ας αναλάβουν επιτέλους όλοι τις ευθύνες τους. Αυτό το καθημερινό παραμύθι της μετακύλισης των ευθυνών έχει καταντήσει αηδία.
 6. Κυκλοφόρησε τώρα τελευταία το βιβλίο του ψυχίατρου Νίκου Σιδέρη με τίτλο " Το κατά Διαβόλου Ευαγγέλιο". Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους/ες τις συναδέλφους που ψάχνουν να βρούν τον λόγο που δεν αντιδράει κανένας. Δεν θα πω περισσότερα, είμαστε όλοι υπερβολικά κουρασμένοι. Πρέπει όμως να σκεφτούμε όπως προτείνει ο συγγραφέας, Ίσως να μην είναι ακόμη πολύ αργά.
 7. Σε ποιό επίπεδο υπάρχει αλληλεγγύη άραγε; Μας το απέδειξε περίτρανα η κρίση όλη αυτή την πενταετία. Βγήκε στην επιφάνεια ο πραγματικός χαρακτήρας των ατόμου. Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Τα πλούτη μου, η φτώχεια σου. Ας πεθάνεις εσύ για να ζήσω εγώ. Καλημέρα, καλή συνέχεια, καλή δύναμη.
 8. Εξετάσεις λοιπόν για έναν τίτλο. Έναν τίτλο πιστοποίησης που θα δώσει το πράσινο φως για την συνέχιση άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας. Σαφώς και γνωρίζουμε όλοι, είτε λίγο είτε πολύ ότι θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλα τράστ με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξετάσεις λοιπόν, εν μέσω πολλών υποχρεώσεων και ασφυκτικών ημερομηνιών. Δεν ανήκω σε αυτούς που συμμετέχω σε αυτή την διαδικασία, θα ευχηθώ μόνο καλή επιτυχία στους συναδέλφους που καλούνται να αναμετρηθούν με "άλλο ένα θηρίo;" Όταν φυσικά αποφασίσουμε να ξυπνήσουμε όλοι, αν και δεν το βλέπω να γίνεται, θα είναι πάρα πολύ αργά. Καλή επιτυχία παιδιά. Αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στην θέση σας, ή μπορεί και να μην είμαστε ποτέ, γιατί ίσως τελικά και να μην αξίζει τον κόπο η αναμέτρηση με το θηρίο.
 9. Πότε μας έδωσαν απολογισμό του που πάνε τα χρήματα για να μας δώσουν και τώρα; Πότε ΑΠΑΙΤΗΣΕ ο Ελληνικός λαός να μάθει που πάνε τα χρήματά του; ΠΟΤΕ. Οπότε γιατί να μας πουν πως κατανέμονται οι πόροι οι οποίοι προέρχονται από την φορολογία; Μου μεταφέρθηκε εχθές από φίλους ότι οι ξένοι δεν ξέρουν τι να κάνουν τον Θεοχάρη. Ξέρετε τι απάντησα; " Το δούλεμα πλέον τέλος. Δεν προσλήφθηκε με βάση τα υποτιθέμενα βιογραφικά που εστάλησαν. Μας τον βάλανε. Επέλεξαν επίτηδες ένα άτομο παντελώς άσχετο και επικίνδυνο για να κάνουν την δουλειά τους. Και να τον αλλάξουν τώρα, θα το κάνουν απλά για να κατευνάσουν τα πνεύματα. Θα βρούν άλλον με low profile, ο οποίος δεν θα προκαλεί. Όλα όσα έχουν προγραμματίσει να γίνουν και οι έξω και οι μέσα θα συνεχίσουν απλά να γίνονται. Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ". Καλημέρα σε όλους/ες.
 10. Θα ρίξω μια ιδέα και πείτε με τρελή. Είμαστε ίσως ο μοναδικός κλάδος που ξέρουμε επακριβώς το που οδηγούνται τα πράγματα. Δεν είναι το μοναδικό μας πρόβλημα η πιστοποίηση ή όχι του επαγγέλματος μας, η πληθώρα των δηλώσεων, οι ακατάπαυστες ώρες εργασίας μας. Μπορούμε να πάρουμε τον κόσμο με το μέρος μας. Ήδη ο μέσος Έλληνας (και αυτός μας ενδιαφέρει), έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι τον δουλεύουν. Νομίζω ότι λίγο ή πολύ όλοι λαμβάνουμε τέτοιου είδους μηνύματα από τους πελάτες μας. Γιατί λοιπόν δεν ιδρύουμε μια ας πούμε κίνηση λογιστών (μόνο λογιστών), όπου ως πρωταρχικό μας σκοπό θα έχουμε την τεκμηριωμένη ενημέρωση του πολίτη. Διότι μόνο ο λαός μπορεί να φέρει την αλλαγή. Όμως χρειάζεται μια υποτυπώδη καθοδήγηση. Μην ξεχνάμε η μάζα θέλει ηγέτη. Για σκεφτείτε το, είμαστε ή δεν είμαστε ικανοί να το προσπαθήσουμε;
 11. Προχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ, σε εκπομπή του Βαφειάδη, φάνηκε ξεκάθαρα το που θέλουν να καθοδηγήσουν τον Ελληνικό λαό. Καταξιωμένοι διεθνώς δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, σύμβουλοι κυβερνήσεων έλεγαν ακριβώς το ίδιο με ένα στόμα μια φωνή " Η Ελλάδα χρειάζεται υποστήριξη στο υπάρχον πολιτικό σύστημα που έχει. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να αποσταθεροποιηθεί η χώρα. Δημιούργησε πλεόνασμα, βγήκε στις αγορές κλπ" Οπότε ακόμα και όσοι δεν είδαν την εκπομπή ας σκεφτούν πριν ρίξουν την ψήφο που θέλουν να μας οδηγήσουν. Τι συμφέροντα κρύβονται και πόσο πολύ ικανοί είναι να μας στείλουν στον τάφο για να επιτύχει το σχέδιο θανάτωσης του μέσου Έλληνα. Ο νοών νοείτω.
 12. Καλέ μου Γιάννη, αν αυτό λίγο σε ανακουφίζει σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που λες δυνατά και παραδέχεσαι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι ο μόνος που δουλεύεις ακατάπαυστα και χρωστάς. Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι αυτό. Και μας νομίζουν για πλούσιους... Ευτυχώς όμως που έχουμε πλούσια αισθήματα και συναισθήματα ανθρωπιάς. Τα παιδιά μας, ζώντας δίπλα μας, αποκτούν μεγαλύτερη θέληση για ενεργό δράση και σίγουρα γίνονται ισχυρότεροι πολίτες αυτής της χώρας. Καλό βράδυ
 13. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει τουλάχιστον μεταξύ μας να καταλαβαινόμαστε, έστω και εάν απόλυτα δεν συμφωνεί ο ένας με τις απόψεις του άλλου. Τα μαχαιρώματα δεν οδηγούν πουθενά, έστω και τα λεκτικά, παρά μόνο σε εντάσεις, μνησικακίες και κόντρες άνευ πραγματικού λόγου. Ζούμε δυστυχώς μια πάρα πολύ δύσκολη πραγματικότητα. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει αυτόν που δεν συμμετέχει ή αυτόν που θέλει να συμμετάσχει ή δεν μπορεί, ή αυτόν που συμμετάσχει και δεν βλέπει φως στο τούνελ. Οι υποχρεώσεις σαφώς μας έχουν όλους εξασθενίσει. Είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά. Οπότε χρειάζεται πρώτα από όλα κατανόηση. Καλό βράδυ σε όλους και καλή συνέχεια. Η παράταση των συγκεντρωτικών δεν είναι το μοναδικό μας πρόβλημα. Μέχρι τέλος του μήνα μας πνίγουν άλλα. Είτε το θέλουμε είτε όχι, άλλοι άσχετοι με τον χώρο ή σχετικοί που επιλέγουν άσχετους να αποφασίσουν μας έχουν ρίξει στα δόντια του λύκου. Με όσες λιγότερες δαγκωνιές βγούμε τόσο καλύτερα θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπο αντίστασης και αντίδρασης.
 14. Γιατί πανικοβάλλεστε; Έρχονται και άλλα στην πλάτη του λογιστή δεν το βλέπετε; Λέτε να μην βρουν με τι άλλο μπορούν να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο μας; Ληξιαρχικές πράξεις γέννησης-θανάτου. Δήλωση διαζυγίων- εν διαστάσει συζύγων. Τροχαίες παραβάσεις. Μεταβίβαση αυτοκινήτων-Αγορά αυτοκινήτων Ειδική δήλωση κατοικίδιων ζώων φορολογουμένων. Ειδική δήλωση κήπων-δενδρυλλίων- μη πω και γλαστρών στις κατοικίες των φορολογουμένων. Μου τελείωσε η έμπνευση αλλά σίγουρα θα βρουν και άλλα. Σιγά τώρα που θα κολλήσουν. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΟΥΣΤ
 15. " Δύο κόκκοροι "μαλώνανε" σε ξένο αχυρώνα" Έχουμε δώσει όλα τα όπλα στον Γενικό Γραμματέα και έχουμε κάνει τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, για να αλλάξει ό,τι θέλει και να βάλει όποια πρόσωπα θέλει για να πατάξει την μεγάλη φοροδιαφυγή». Πηγή:www.capital.gr Και ενόσω συζητάμε για την πιστοποίηση, τα κοκκόρια μας, συνεχίζουν να μας ετοιμάζουν νέους χορούς!!! Και να ήταν λεβέντικος τσάμικος καλά θα ήταν... http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=2022366
 16. Μεταβατικό καθεστώς σε τι ακριβώς; Mήπως το καλύτερο που θα χρειαζότανε είναι επανασχεδιασμός; Για πια αξιοκρατία μιλάμε στην χώρα της καθαυτού αναξιοκρατίας; Και ποιοί είναι αυτοί που θα δώσουν την πιστοποίηση σε επαγγελματίες που έχουν φάει κυριολεκτικά τα χρόνια τους μέσα σε ασαφείς νόμους και εγκύκλιους. Σοβαρά μιλάμε τώρα; Mήπως οι καθηγητές των Πανεπιστημίων που αντί να εξειδικεύουν τα παιδιά κοιτάνε ακόμα και σήμερα τα μικροσυμφέροντα τους; Ή μήπως εθελοτυφλούμε και περιμένουμε ξαφνικά να γυρίσουμε σε αξιοκρατικά συστήματα. Και πως; Στέλνοντας την πλειοψηφία στην ανεργία;
 17. Ούτε εγώ μπόρεσα να πάω. Μην ντρέπεσαι λοιπόν διότι ο καθένας από εμάς μπορεί να είχε πραγματικούς και σοβαρούς λόγους που τελικά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις. Θα μου επιτρέψεις μόνο να σου πω κάτι χωρίς να το παρεξηγήσεις. Στο σημείο που μας έχουν φτάσει προέχει πρώτα από όλα η υγεία μας και η υγεία των δικών μας ανθρώπων. Και επειδή από πέρυσι πήρα ένα τεράστιο μάθημα πάνω σε αυτό το θέμα, τώρα πια έστω και να γνωρίζω ότι θα φάω τα πρόστιμα βροχή, προτιμώ να είμαι ζωντανή παρά να με σηκώσουν τέσσερις. Ουδείς δεν πρόκειται να πει ευχαριστώ.
 18. Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε. Αν δώσουν παράταση έχει καλώς, αν δεν δώσουν εγγραφή άλλης μιας ζημίας στα βιβλία των λογιστών. Διότι για ζημία πρόκειται. Θα δείξει.
 19. Καλημέρα Γιάννη. Και που λες την προηγούμενη βδομάδα σφάχτηκα κυριολεκτικά με πωλητή όχι όχι να πω τον τίτλο επακριβώς " Διευθυντή Πωλήσεων κάποιας εταιρίας λογισμικού", σε επιχείρηση που ήμουν για αυτό το θέμα. Με το που μπήκε μέσα μου έκανε επίθεση για τις απαιτήσεις που έχω ως προς την παραμετροποίηση του προγράμματος και φυσικά είπε στον επιχειρηματία ότι οι λογιστές δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ζητάνε μόνο να έχουν τα προγράμματα που τους βολεύουν. Έγινε μια σφαγή, μα μια σφαγή... λεκτική αλλά σφαγή!!! Στο σημείο αυτό να επισημάνω κάτι που έμαθα μόλις εχθές από την εταιρία λογισμικού που συνεργάζομαι. Σε περίπτωση που επιτηδευματίας κλπ έχει κάνει διακοπή εργασιών μέσα στο τρίμηνο, το σύστημα του υπουργείου θα πετάξει ως άκυρο το αφμ του. Πρέπει λοιπόν να στείλουμε την συγκεντρωτική χωρίς την συγκεκριμένη εγγραφή του προμηθευτή και μετά ως καλά παιδιά που είμαστε να ψάξουμε να βρούμε πιο μήνα έκανε την διακοπή και να στείλουμε την εγγραφή ως μηνιαία συγκεντρωτική. ΥΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ!!!
 20. Μόνο αν συσπειρωθούμε μεταξύ μας, και όπως πολύ σωστά έγραψε ο Γιάννης ανωτέρω, πιέσουμε τους συλλόγους. Μέχρι πρότεινος ήμουν εντελώς αντίθετη με την εγγραφή μου σε οποιοδήποτε σύλλογο της Αττικής. Ο λόγος απλός. Σιχαίνομαι τα συμφέροντα. Όμως ο Γιάννης έχει δίκιο. Για να τους πολεμήσουμε πρέπει να μπούμε μέσα. Διαφορετικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτε μα τίποτε. Άλλωστε όλοι αυτοί αυτό θέλουν. Κατάφεραν να ρίξουν επάνω μας άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις ούτως ώστε να μην έχουμε τον απαραίτητο χρόνο υπό τον φόβο των προθεσμιών και των προστίμων να αντισταθούμε έως ότου μας διαλύσουν εντελώς. Συγνώμη που γράφω αρχικά σε πρώτο πρόσωπο, απλά ελπίζω μήπως και αφυπνιστούν περισσότεροι συνάδελφοι που και αυτοί απέφυγαν μέχρι σήμερα να εμπλακούν σε συλλόγους λόγω της απέχθειας τους προς ιδία συμφέροντα τρίτων. Δεν πρέπει ούτε να "κλαιγόμαστε" ούτε να φοβόμαστε. Τουλάχιστον η δουλειά που κάνουμε μας έχει δώσει την δυνατότητα ορθολογιστικής σκέψης. 1+1=2 όχι πόσο θέλεις να κάνει όπως μας χλευάζουν.
 21. Τι μας φταίει; Καλοπερασάκιδες, θρασείς, αυθάδεις, λόγια του αέρα, η πάρτη μας και πέρα βρέχει. Καμμένη είναι και η γενιά των παιδιών που σήμερα βλέπει το φως. Να αλλάξουν τα πράγματα; Από ποιούς και γιατί; Ουδείς θέλει να ματώσει, ουδείς ενδιαφέρεται για το αύριο ούτε καν για το παρόν. Δυστυχώς.
 22. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ανωτέρω ο Γιάννης, τι δεν καταλαβαίνετε; Θυμάστε τις αλλαγές που άρχισαν να φαίνονται στο επάγγελμά μας από την περίοδο Βενιζέλου στο Υπουργείο Οικονομικών; Πόσο πολύ μυαλό χρειάζεται πια για να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι δεν θέλουν έξω μικρούς επαγγελματίες. Όμως ουδείς είναι διατεθειμένος πραγματικά να πολεμήσει το θηρίο. Μεγάλη συζήτηση φυσικά, όπου δυστυχώς με τις υποχρεώσεις που μας βάλανε επίτηδες πάνω στο κεφάλι μας, δεν προλαβαίνουμε ούτε να ανασάνουμε. Τώρα που πρέπει να βάζουμε οπωσδήποτε και το e-mail μας στα στοιχεία των φορολογουμένων ποιός τη χάρη μας!!! Λοιπόν πλάκα στη πλάκα από δω και πέρα θα τους λέω ότι email δίνει μόνο ο έφορος της εφορίας που ανήκουν. Να γελάσουμε και λίγο. Μόνο αυτοί θα γελάνε μαζί μας!!!
 23. Τώρα που λύθηκε το θέμα, καλή συνέχεια για όσους συνεχίσουν, καλή ξεκούραση για όσους πάνε για νάνι, καλή διασκέδαση για όσους πάνε να τα πιούν αλλά πάνω από όλα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ. Αφιερωμένο σε όλους εμάς.
×
×
 • Create New...