Προς το περιεχόμενο

theTower

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    93
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Like
    theTower got a reaction from DimitrisD in ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ   
    Καλησπέρα, αν όλοι εκτιμούν τον κόπο και τις σπουδές τους τότε γιατι πηγαίνουν και δουλευουν για 800 ευρω πλήρη απασχόληση οταν μεχρι πριν 3-4 χρόνια ενας καλός βοηθός ακόμα επαιρνε 1200 και χωρίς πτυχίο, τελικα ποιός δουλευει ποιόν.
    Ο ΟΕΕ με τις απεργίες του,  που πρώτη φορά εχω ακούσει μη συνδικαλιστικός φορέας να προκυρήσει απεργίες, αλλα να κατεβάζει το σύστημα μόνο αν δεν τα παρει..και ακόμα υπάρχει...ΟΕΕ, και απο την αλλη εσεις που σεβεστε το επάγγελμα που κάνει κουμάντο ο ΟΕΕ και δουλευετε για ψίχουλα..οτι μας αξίζει έχουμε τελικά , τιποτα τυχαίο σε αυτην την ζωή.. ΝΟΜΟΣ
  2. Downvote
    theTower got a reaction from fostiras in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    ημουν λογιστης των 3500 χιλιαδων (2000 με εισφορες, τα υπολοιπα μαυρα) πλεον με ειμαι με 1800 με εισφορες τα υπολοιπα 700 μαυρα, ειμαι σε εταιρεια συμβουλων, οχι σε παντοπωλειο ασφαλειων εκτελωνισμου και οτι αλλο τυχει, μπλεγμενος εισαι εσυκαι η παρεεα των ενα δυο που το παιζουν μεγαλοιδιοκτητες και δεν εχουν να φανε. Περιμενε τις δηλωσεις μηπως παρεις κανα φραγκο και αλλη φορα θα μου μιλας με περισσοτερο σεβασμο.
    Ζητω συγνωμμη για το υφος μου απο τους υπολοιπους
  3. Downvote
    theTower got a reaction from stavr in ΝΕΟ Πρόγραμμα ΟΑΕΔ 30-49 ετών   
    ισως γιατι εισαι αποφοιτη λυκείου ή διετους ΣΕΚ και δεν σου κόβει, απορώ με τον ΟΕΕ πως δινει αδειες σε ασχετους ειλικρινα
    Ποφεε το καταφυγιο των ΣΕΚ
  4. Upvote
    theTower got a reaction from Famas in 13ος και 14ος μισθός, μερικές σκέψεις   
    θα δώσω μία απάντηση σκωπτική αν και καθημερινή, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, αφήστε την να φύγει όπως ηρθε,οι υπόλοιποι
    Κπ μην σκεφτεσαι πολύ και εκραγεί κανα κρανίο θα γεμίσουμε μυαλά
    ΦΙΛΙΚΆ
  5. Upvote
    theTower got a reaction from costabrava in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    ημουν λογιστης των 3500 χιλιαδων (2000 με εισφορες, τα υπολοιπα μαυρα) πλεον με ειμαι με 1800 με εισφορες τα υπολοιπα 700 μαυρα, ειμαι σε εταιρεια συμβουλων, οχι σε παντοπωλειο ασφαλειων εκτελωνισμου και οτι αλλο τυχει, μπλεγμενος εισαι εσυκαι η παρεεα των ενα δυο που το παιζουν μεγαλοιδιοκτητες και δεν εχουν να φανε. Περιμενε τις δηλωσεις μηπως παρεις κανα φραγκο και αλλη φορα θα μου μιλας με περισσοτερο σεβασμο.
    Ζητω συγνωμμη για το υφος μου απο τους υπολοιπους
  6. Upvote
    theTower got a reaction from DimitrisD in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    Καλησπέρα,
     
    Συνάδελφε, κάτι μου λέει οτι μπορεί μία απο αυτές τις αγγελίες να ειναι δικιά σου, (δεν επιβεβαιώνω απο που είναι).
     
    Ούτως ή αλλως, είναι δεν είναι, 20 ή 25 ευρώ για οποιαδήποτε εργασία απο συνάδελφο εστω και για Ε9 είναι απαράδεκτη, πόσα Ε9 θά κάνεις για να καλύψεις τα εξοδα σου. Το θέμα μου δεν είναι τι τυχόν εννοεί ο δημοσιεύσας, αλλα την εντύπωση που αφήνει στον αναγνώστη όταν βλέπει οτι αρχίζουν αμοιβές με 20 ευρώ. 
     
    Οι δημοσιεύσεις δεν γίνονται απο μη αδειούχους αλλά απο  γραφεία για να καλύψω τον αρχισυνδικαλιστή που θυμήθηκε οτι το επάγγελμα το υποβαθμίζουν οι μη  πτυχιούχοι .
     
    Οι Ποφεεδες εχουν καταστρέψει το επάγγελμα, δεν υπάρχουν κανόνες, ο καθένας βριζει χωρις να τιμωρείται, διάβασα στην αρχική σελίδα εναν απιστευτο τύπο που το παιζει και αρχηγός παράταξης της αρχισυντεχνίας του ΟΕΕ που εκτός οτι το παίζει λογιστής, όποιος εχει διαφορετική γνώμμη (απο αυτόν)  τον εξυβρίζει προστυχα τον  λοιδωρεί, λες και τον ηξερε απο χτες, βεβαια, αμα δεν γράφεις επωνυμα ωστε η εξυβριση να εχει παραληπτη δεν μπορείς να του τραβήξεις μια μυνηση να τρέχει να δουμε που θα κρυφτεί..εκει ποντάρουνε..οτι κανουμε τσατ. δεν θα εχουν αντιδραση.
     
    Ας εχει, εγω δεν υποτιμάω ουτε τον αποφοιτο ΤΕΙ που πηρε αδεια χαριστικά ουτε τον αποφοιτο παπει που απο το μαρκετινγκ βρεθηκε με αδεια λογιστη και προσπαθει να μας τρελανει οτι ειναι ο καλυτερος λογιστής. Αμα διαβάζει , αμα ενημερωνεται, αμα του κοβει μπορεί να γίνει πολυ ανωτερος απο πτυχιουχο λογιστικης.
    ας παψει η συντεχνια των ανωτατων λογιστών εδω μεσα, που ενας απο αυτους ειναι και μικρης ηλικιας και ανεργος, ψαχνει δουλιτσα...
    στους μελλοντες εργοδότες του να δειξει τα προσοντα του...γιατι μονο αυτοι δεν τα βλεπουν.
     
    Συνεχιστε εσεις να πηγαινετε σαν προβατα στους ΠΟΦΕΕΔΕΣ και να συνδεεται αυτους και τον ΟΕΕ με το λογιστικό επαγγελμα και θα λετε τα ιδια 20 χρονια μετα.
  7. Upvote
    theTower got a reaction from Olivi in Β. Λογιστή υποχρεώσεις και απαιτήσεις...   
    σερνει και ηλιθιους με αικιου ραδικιου...
  8. Upvote
    theTower got a reaction from prokroustis in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    οχι πτυχιο ανωτατης οικονομικης αλλα λογιστικης σχολης. εχει μια μικρή αλλα τεραστια διαφορα, ο μεν ενας ειναι λογιστης ο αλλος εμπειρικος, στην αρχη
  9. Upvote
    theTower got a reaction from evistam in Β. Λογιστή υποχρεώσεις και απαιτήσεις...   
    σερνει και ηλιθιους με αικιου ραδικιου...
  10. Upvote
    theTower got a reaction from KATERINA S in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    μολις γινεις εσυ λογιστης με το ιεκ θα ανοιξω
  11. Upvote
    theTower got a reaction from prokroustis in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    Επειδή όλοι είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά....αλλοι λίγο αλλοι πολυ., θα ήθελα τα συνήθη λαμόγια να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να πάνε σε άλλη παραλία όσο πιο ευγενικά μπορώ το λέω.
    Το θέμα δεν τους αφορά μιάς και δεν εχουν ασφαλιστικό οργανισμό το ΙΚΑ.
    Για τους υπόλοιπους συναδέλφους θα τους παρακαλούσα να μην μένουν αμέτοχοι (οχι στο τσατ) και να μην συνεχίζουν την μεχρι προτινως τακτική του ας βρω οπως βρω και εχει ο θεος..δεν εχει ο θεος αν δεν παλεψεις για αυτο που αξίζεις.
    κανεις δεν θα σε θαυμασει για τις γνωσεις και τον ζήλο σου και θα σου πει παρε 400 ευρω αυξηση γιατι το αξίζεις. ουτε 5 δεν σου δινει για καφε. ειναι η νοοτροπία του έλληνα εργοδότη.και που ειχε και που δεν ειχε.
    Μην ασχολειστε με ταξιτζηδες επιχιρηματίες που ψαχνουν ηλιθίους. Σε αυτήν την πραγματικότητα που ζούμε υπάρχει ακόμα η εννοια της πρακτικής , ιδίως με 3 στους 10 λογιστές να ψάχνουν για εργασία. 30% ανεργία διάβασα, οταν για τα πάντα θες λογιστή σήμερα. Που σαι ρε χάρη θεοχάρη με το αμορε σου να δωσεις καμμια τζαμπα συμβουλή ..αειμνηστε.
    Διάβασα και εμπειρο γραφείο σε πραγματικά δεδομενα να παρεχει γνωσεις σε πτυχιούχους..
    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1280 ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΥΓΕΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗ.ΠΑΡΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
  12. Upvote
    theTower got a reaction from prokroustis in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.
     
    Γνωστά ΤΡΟΛΛ οι τρείς συνεχίζουν να προκαλούν τους συμμετέχοντες , απο τους  κλακαδόρους της ΠΟΦΕΕ, επιμενουν στην πρακτική του οτι προκαλώντας θα εξακολουθήσουν να μας παρασερνουν σε φτωχεια και εξαθλίωση.
     
    Το ηθος των συναδελφων που αντιστέκονται στην υποβαθμιση της προσωπικοτητας τους, στην μετατροπη των πτυχίων τους σε ΕΠΑΛ μαθητείας  ειναι τρομερο. Εχω επικοινωνια με συναδελφους που μου το επιβεβαιωσαν εχουν αλλαξει τελειως  τροπο σκεψης. Το τζάμπα στους τζιπατους τρολλιστες του λουτροκαμπινε θα πεθανει , μερα με την μερα.
     
    Η πληροφορηση ειναι η δυναμη μας, μας θελουν ανενημερωτους και διαιρεμενους.
     
    902 δεξια στα FM
  13. Upvote
    theTower reacted to PLAT in ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ   
    Θα πρεπει ολοι οι λογιστες εαν θελουν να σωσουν την δουλεια τους να αγνοησουν τοσο το οεε,οσο και τους υπαρχοντες συλλογους λογιστων
    και να δημιουργησουν ενα καινουργιο  συλλογο ακομματιστο απο την αρχη.
×
×
  • Δημιουργία νέου...