Jump to content

nisang

simple Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

About nisang

 • Rank
  *
 • Birthday 07/23/1961

Recent Profile Visitors

2,040 profile views
 1. Ζητείται ΝΕΠΑ με έδρα , στην περιφέρεια Πελοποννήσου , για συστέγαση .
 2. ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ,,,20-05-2019.... ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ??? ..... καταβάλλεται εμπρόθεσμα έως και τις 18 Μαΐου 2019 = Α.1119/2019
 3. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΗΤΡΩΟ ΠΛΟΙΩΝ ......ΑΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ..... ΤΟ ΤΕΠΑΗ ,,,,,ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ....ΔΕΥΤΕΡΑ ...... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ !!!!!!
 4. ΣΕ ΝΕΠΑ ΜΕ ΕΠΩNΥΜΙΑ !!! ΠΧ KARAVAKIA4ALL ΑΠΑΝΑΤΑΕΙ ΟΤΙ : ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ , ΤΟ 4 ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ... Επεξεργασία Αίτησης Προσωρινά Αποθηκευμένη >>>>>>>Η επωνυμία του υπόχρεου νομικού προσώπου ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ,,,ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΧΘΕΣ .....ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ???? δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνει αριθμητικούς χαρακτήρες
 5. πρωτα παμε στο αρθρο 2 του Ν 4256 Μητρώο τουριστικών πλοίων και μικρών σκαφών Στο Μητρώο καταχωρίζονται:α. τα ιδιωτικά και επαγγελματικά πλοία αναψυχής υπό ελληνική σημαία,β. τα επαγγελματικά πλοία αναψυχής σημαίας άλλου κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή σημαίας κράτους εκτός της Ε.Ε., τα οποία εκναυλώνονται μεταξύ ελληνικών λιμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης α' της παραγράφου 3 του άρθρου 3,γ. τα επαγγελματικά τουριστικά ημερόπλοια. μετα παμε στο αρθρο 1 Ν 4256 οπου εχουμε τους χαρακτηρισμους : α. Πλοίο αναψυχής: είναι κάθε σκάφος ολικού μήκους άνω των επτά (7) μέτρων ιστιοφόρο ή μηχανοκίνητο, το οποίο μπορεί από τη γενική κατασκευή του να χρησιμοποιείται για την εκτέλεση ταξιδιών αναψυχής. δ. Επαγγελματικό πλοίο αναψυχής: είναι το πλοίο αναψυχής................ ε. Ιδιωτικό πλοίο αναψυχής: είναι το πλοίο αναψυχής το οποίο δεν είναι επαγγελματικό. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ....ΤΙ ΕΙΣΑΙ .....???? ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ....... κανοε καγιακ ..... ποδηλατο θαλασσης ...ΜΠΑΝΑΝΑ ***** Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....ΠΛΟΙΩΝ ......ΕΙΝΑΙ : <<< τουριστικών >>> πλοίων και μικρών σκαφών.
 6. 33. Καταχωρούνται στο «e-Μητρώο Πλοίων» τα ιδιωτικά πλοία αναψυχής κάτω των 7 μέτρων, τα ιδιωτικά πλοία αναψυχής με ξένη σημαία, καθώς και τα αλιευτικά σκάφη; Σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρ. 1 και 2 του ν.4256/2014 δεν καταχωρίζονται στο «e-Μητρώο Πλοίων», τα ιδιωτικά μικρά τουριστικά σκάφη έως και επτά μέτρων ανεξαρτήτως σημαίας, τα ιδιωτικά πλοία αναψυχής άνω των 7 μέτρων με ξένη σημαία, καθώς και τα πλοία ανεξαρτήτως μήκους ιδιωτικά ή επαγγελματικά τα οποία δεν χαρακτηρίζονται.
 7. Μάλλον δεν βρήκες την κατάλληλη εποχή να ξεκινήσεις με αυτόν τον κλάδο ,γιατί έχει ένα σωρό θέματα. Από μητρώο πλοίων έως και ΦΠΑ υπάρχουν 400 αναπάντητες ερωτήσεις. ΓΕΝΙΚΑ : Ν 4256/2014 Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις. εκει θα μαθεις πολλά ΠΟΛ 1177 /2018 & 1187/2018 για ΦΠΑ , αν καταλάβεις το νόημα , πες το και σε μένα . Η ατομική επιχείρηση είναι η πιο φθηνή λύση , αλλά μπορεί να κοστίσει και μία ζωή ολόκληρη , πχ σε περίπτωση ατυχήματος και αποζημιώσεις των παθόντων . Καλή λύση για τους περισσότερους , είναι η ΝΕΠΑ , Ν 3182/2013 , έχει κάποια έξοδα σύστασης περίπου στα 1.000 ευρώ αλλά είναι εγγυημένη , σε περιπτώσεις διεκδικήσεων . ΑΡΑ : ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ , ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ !!!! Οσο για το τεκμήριο που λες , εγώ νομίζω ότι είτε ατομική ( όπου θα σε πάει ο έλεγχος , με αιτία , αδικαιολόγητου πλουτισμού , αν δεν έχεις το κεφαλαιο , στις προηγούμενες φορολ δηλωσεις )..... είτε σύσταση ΝΕΠΑ , θα πρέπει να υπάρχει εισόδημα από ανάλωση κεφαλαίου, .(...οχι δωρεά μεταξύ συζυγων .). το αντίστοιχο κεφάλαιο ,περίπου της αξίας της αγοράς του σκάφους. ΓΕΝΙΚΑ 2 : Αν Οι επιχειρηματίες και οι σύμβουλοί τους ,είναι γενικά εκτός ,αυτού του χώρου προβλέπονται .... ναυάγιαΙ ΜΕΓΑΛΗ ....ΕΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ....ΠΡΟΣΟΧΗ , αλλα εαν έχεις κέφι ,προχώρα ,και μείνε συντονισμένη...
 8. ΜΠΡΑΒΟΟΟ..........ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10,08 μμ και σημερα νωρις νωρις !!!!! καλο κουράγιο ....ευχαριιστώ πολύ
 9. ΝΟΜΙΖΩ ...... νομος 4211 αρθρο 13 1. Για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος άρθρου οι όροι που χρησιμοποιούνται έχουν την ακόλουθη έννοια:α. πλοίο αναψυχής: είναι κάθε σκάφος ολικού μήκους άνω των επτά (7) μέτρων ιστιοφόρο ή μηχανοκίνητο, το οποίο μπορεί από τη γενική κατασκευή του να χρησιμοποιείται για την εκτέλεση ταξιδιών αναψυχής,
 10. ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ , ΣΑΛΤΑΜΟΥΡΙΕΣ ........ΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ------ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ----ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ-----ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΕΠΑΗ ((( ΥΠΟΘΕΤΩ )))) .....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ....ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΛΟΙΟΥ .......ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΕΠΑΗ ........ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ¨: ΠΟΛ 1210 ΑΡΘ 7 ΠΑΡ 6 = 6. Το οφειλόμενο ποσό του ΤΕ.ΠΑ.Η. και το σχετικό κατά περίπτωση ποσό του προστίμου καταβάλλονται σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 4 της παρούσας. Η προθεσμία για την καταβολή τους ορίζεται σε δέκα (10) μέρες, μετά την πάροδο άπρακτης ( ???? ) της οποίας, συντάσσεται χρηματικός κατάλογος από τη Λιμενική Αρχή εις χείρας της οποίας φυλάσσονται τα έγγραφα του πλοίου, ο οποίος αποστέλλεται προς βεβαίωση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και εισπράττεται κατά τον Κ.Ε.Δ.Ε. ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ....ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ......ΕΓΩ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !!!
 11. Άρθρο 4 Διαδικασία απόδοσης του ΤΕ.Π.Α.Η.1. Για την πληρωμή του ΤΕ.Π.Α.Η. απαιτείται κωδικός πληρωμής της κατηγορίας εσόδων «e-Παράβολο» του άρθρου 2 της απόφασης του Διοικητή υπ' αριθμ. Δ.Π.Δ.Α. Α.Α.Δ.Ε. Γ 1107473 ΕΞ 2017/13-07-2017 (Β' 2435), ο οποίος χορηγείται από την ηλεκτρονική εφαρμογή «e-ΤΕΠΑΗ/ TEPAI» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που διατίθεται στη διαδικτυακή πύλη www.aade.gr, κατόπιν αιτήματος του υπόχρεου για την καταβολή προσώπου. Πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν πιστοποιημένοι και μη πιστοποιημένοι χρήστες του TAXISnet.
 12. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΤΕΠΑΗ ...ΟΠΩΣ ΠΟΛ 1210/2018 ...
 13. ΕΔΩ ??? 1. Για την πληρωμή του ΤΕ.Π.Α.Η. >e-Παράβολο» ο οποίος χορηγείται από την ηλεκτρονική εφαρμογή «e-ΤΕΠΑΗ/ TEPAI» ,,,,,,ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΛΟΙΩΝ ...??? 'Η ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ????
 14. Αυτοί οι λεβέντες με την εγκύκλιο , έδωσαν προθεσμία 10 ημερών ,?? !!! μέ ΦΕΚ απο 16/11/2018. Μόλις , ( 3,45 μμ ) , μιλησα με μια κυρια , στην ΑΑΔΕ , που μου ε'ιπε οτι δεν έχει ανοίξει ακόμη ... Επιβεβαιώνει κανείς συνάδελφος παρακαλω ????
×