Προς το περιεχόμενο

nisang

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  52
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με τον nisang

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 23/07/1961

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.898 προβολές προφίλ
 1. nisang

  DIGITAL ACCOUNTING EPSILON

  Οχι, Οχι, το ακριβώς, αντίθετο .!!! Ενα μεγάλο μπράβο σε εσάς, όλους, που ασχολείστε, με την πρόοδο της τεχνολογίας, και με τις εφαρμογές της, στο επάγγελμα μας. Κι εγώ το ίδιο προσπαθώ, να κάνω. Απλά, πρόσφατα, μιλώντας με φίλους και γνωστούς λογιστές, όλοι , ( ίσως τυχαίο, το δείγμα) , είχαν μια απαξιωτική αντιμετώπιση, στο τι κάνει η τεχνολογία, σήμερα. Εχουν την εντύπωση ότι διαθέτουν άνετα, μια δεκαετία, για να προσαρμοστούν. Απίθανα πράγματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν , τέτοια περιθώρια χρόνου πλέον !!!! Κι εγώ περιμένω την epsilon για μια επίδειξη του προγράμματος της, αν και χρησιμοποιώ, το dc scαn 4you της data communication, εδώ και ένα χρόνο, αλλά, θα ήθελα να μπορώ να τα συγκρίνω. Αν υπάρχει και κάποιος συνάδελφος , που να έχει ήδη , κάνει τη σύγκριση , θα ήταν θετικό , για ανταλλαγή απόψεων.
 2. nisang

  DIGITAL ACCOUNTING EPSILON

  Από που εμφανιστήκατε εσείς ?? νόμιζα ότι έχουν εξαφανιστεί, όλοι, οι νοήμονες λογιστές. Κάτι σαν τους δεινοσαύρους. Πάλι καλά, μετά από ένα χρόνο και βάλε .
 3. μαντεψτε το τελος της ταινιας , και κερδιστε πλουσια δωρα Ελληνική ταινία για λογιστή.docx
 4. Δικηγορική εταιρεία , έχει δικαίωμα υποβολής φορολογικών δηλώσεων , πελατών της , (πελατών από νομικούς λόγους ) ? Μπορεί να έχει ΚΑΔ , λογιστικών εργασιών , καταχωρημένο στο μητρώο της ΔΟΥ ?? Εννοώ επίσημα και , όχι με γνωστά τρικ , τα κάνουμε πάσα σε συνεργαζόμενο λογιστή ??
 5. άντε πάλι από την αρχή ..........τώρα για το 2014.... Αγαπητοί συνάδελφοι , με τις ετήσιο-τριμην-μηνιαίες συγκεντρωτικές καταστάσεις , αντιμετωπίζω εκτός των άλλων και ένα μεγάλο πρόβλημα , με τα τηλέφωνα από πελάτες και προμηθευτές , πελατών μου , οι όποιοι ζητούν επιβεβαίωση των δεδομένων ( συμφωνία κεπυο το λένε ). Κάποιοι συνάδελφοι μισθωτοί ιδίως , αναθέτουν σε κάποιο βοηθό λογιστή , ή σε άλλο υποαπασχολούμενο άτομο , να καλέσει , τον λογιστή του πελάτη- προμηθευτή τους , για διασταύρωση στοιχείων συγκεντρωτικών καταστάσεων . Άρα αν έχω 30 πελάτες με 30 μέσο όρο πελάτες- προμηθευτές , ο καθένας , πρέπει να απαντήσω σε 900 τηλεφωνήματα. Είναι εφικτό , η αντιδεοντολογικό να αρνηθώ να απαντήσω σε 900 τηλεφωνήματα ??? Ένα κοριτσάκι που του υπέδειξα να στείλει email στην εταιρεία -προμηθευτή του , και να πάρει απάντηση από εκεί , διαμαρτυρήθηκε εντόνως , επειδή ήταν υποχρέωση μου , κατά την άποψη της . παρακαλώ ψηφίστε με ......
 6. ΝΟΜΟΣ ΥΠ΄ ΑΡΙΘ. 3182 Ναυτιλιακή Εταιρεία Πλοίων Αναψυχής και άλλες διατάξεις. Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2003 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή: ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΙΔΡΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΤΟΧΕΣ Άρθρο 1 Ναυτιλιακή Εταιρεία Πλοίων Αναψυχής (Ν. Ε. Π.Α.) είναι η εταιρεία που συνιστάται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου αυτού και έχει ως αποκλειστικό σκοπό την κτήση κυριότητας, την εκμετάλλευση ή τη διαχείριση πλοίων αναψυχής με ελληνική σημαία που χαρακτηρίζονται ως επαγγελματικά σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2743/1999 (ΦΕΚ 211 Α΄). Η σύσταση εταιρειών άλλης νομικής μορφής, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις με το ίδιο αντικείμενο δραστηριότητας, δεν αποκλείεται. 2. Η Ν.Ε.Π.Α. μπορεί να συμμετέχει σε άλλες Ν.Ε.Π.Α. 3. Η Ν.Ε.Π.Α. είναι εμπορική.
 7. Αγαπητοί συνάδελφοι , με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές καταστάσεις , αντιμετωπίζω εκτός των άλλων και ένα πρόβλημα , με τα τηλεφωνά από πελάτες και προμηθευτές , πελατών μου , οι όποιοι ζητούν επιβεβαίωση των δεδομένων μου. Κάποιοι συνάδελφοι μισθωτοί ιδίως , αναθέτουν σε καποιο βοηθό λογιστή , η΄ άλλο υποαπασχολούμενο άτομο , να καλέσει , τον λογιστή του πελάτη- προμηθευτή τους , για διασταύρωση στοιχείων . Αρα αν έχω 30 πελάτες με 30 μέσο όρο πελάτες- προμηθευτές , ο καθένας , πρεπει να απαντήσω σε 900 τηλεφωνήματα. Είναι εφικτό , η αντιδεοντολογικό να αρνηθώ τα 900 τηλεφωνήματα ???
 8. ΩΡΑΙΟ ΥΦΟΣ ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ....ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ....
 9. η ανικανοτητα - εκδικητικοτητα των διοικητων - δημοσιων υπαλληλων μας δημιουργει προβλημα διαβιωσης η ανικανοτητα - εκδικητικοτητα των διοικητων - δημοσιων υπαλληλων μας δημιουργει προβλημα διαβιωσης η ανικανοτητα - εκδικητικοτητα των διοικητων - δημοσιων υπαλληλων μας δημιουργει προβλημα διαβιωσης η ανικανοτητα - εκδικητικοτητα των διοικητων - δημοσιων υπαλληλων μας δημιουργει προβλημα διαβιωσης η ανικανοτητα - εκδικητικοτητα των διοικητων - δημοσιων υπαλληλων μας δημιουργει προβλημα διαβιωσης η ανικανοτητα - εκδικητικοτητα των διοικητων - δημοσιων υπαλληλων μας δημιουργει προβλημα διαβιωσης
 10. πολυ σωστο ,ετσι κι αλλοιως δεν υπαρχει τιποτα αλλο , να τους δωσεις ....μηπως εχει εμφανιστει καμμια ΠΟΛ ...???
 11. επε με συσταση μεσω γεμη απο 07-06-2011 , δυστυχως δεν τα καταφερε , και προχωραει σε εκκαθαριση και λυση , παλι μεσω γεμη ...απο γεμη τελειωσαμε , δηλαδη πηραμε μια βεβαιωση του γεμη , οτι τεθηκε η εταιρεια σελυση και εκκαθαριση , οπωσ και μια συμβολαιογραφικη πραξη λυσης με βεβαιωση ,παλι του γεμη περι λυσεως ....στο φεκ και στο πρωτοδικειο , τα ειχε προωθησει το γεμη... μηπως γνωριζει καποιος συναδελφος , τι διαφοροποιησεις , για τις μεσω γεμη εταιρειες ,,υπαρχουν στη δου , ως προς τη διαδικασια θεσης σε εκκαθαριση και λυση ....σε 2 δου που ρωτησα ....παραμιλαγανε ...φεκ και ταπετ ..... ευχαριστω
 12. nisang

  ΠΟΛ.1027/9.2.2011

  ΣΩΣΤΑ ...ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ...ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ....... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ --ΝΑΥΛΟΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ € 5000,00 ---ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΝ 02-2011 -- Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ΠΧ. € 1500,00 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ € 3500,00 ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΧ . € 500,00 . ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ € 3000,00 , ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ....... ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ....... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΚΔΟΣΩ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΥ € 5000,00 ....... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ????
 13. nisang

  ΠΟΛ.1027/9.2.2011

  ΝΑΙ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ ...... ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ....ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΓΛΟ ΓΑΛΛΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟ , ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ € 3000,00 ΕΥΡΩ ,,ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ,,, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΤΗΣΗ ...ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ....ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ....ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΟΥ ΠΩ ...ΚΑΤΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ,, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ... ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ....,ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .....ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ....VIRTUAL... ΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ...ΓΙΑ ΤΟ ...MATRIX ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .
 14. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ??? Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση
×