Jump to content

ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ

Silver members
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ

 1. Θέλω να βγάλω πιστοποιητικό ενφια, για τα 5 τελευταία έτη. Υπάρχουν παλιές οφειλές, οι οποίες είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων, η οποία όμως έχει - λογικά - χαθεί, επειδή δεν έχουν πληρωθεί οι τελευταίες 4 δόσεις, ενώ δεν πληρώθηκαν ούτε ρυθμίστηκαν οι φετινές φορολογικές υποχρεώσεις. Η ρύθμιση παραμένει στην προσωποποιημένη πληροφόρηση, οπότε δε μπορώ να απομονώσω τις οφειλές που αφορούν τον ενφια. Κατά την έκδοση του πιστοποιητικού μου βγάζει ότι "Δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού, επειδή το ποσό που έχει εξοφληθεί στο έτος 2016 δεν υπερβαίνει το ποσοστό που αντιστοιχ
 2. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχεις κάποια απόφαση ή νόμο, ώστε να είμαι κατοχυρωμένος σε περίπτωση ελέγχου;
 3. Καλημέρα. Εταιρεία έχει 4 κατ/τα, για τα οποία απασχολεί 1 καθαρίστρια. Συγκεκριμένο ωράριο σε κάθε κατ/μα. Πως θα πρέπει αυτό να απεικονίζεται στον πίνακα προσωπικού; Θα συμπεριληφθεί σε όλους ή σε 1 τον οποίο θα αναρτήσουμε σε όλα τα κατ/τα; Προσπαθούσα όλη την εβδομάδα, να επικοινωνήσω με διάφορα τοπικά σεπε, αλλά (ξέρω πως θα πέσετε από τα σύννεφα) δε μπορούσα να βγάλω γραμμή.
 4. Όχι. Πλήρωσα 10, ζήτησα 10, αλλά με βάση τους πίνακες προσωπικού, είναι 8.
 5. Λοιπόν, κατάφερα κι επικοινώνησα με εργάνη, σε 1 τηλ. που μου έδωσε 1 συνάδελφος από τη διαδικτυακή. Ο υπάλληλος ευγενέστατος. Μπήκε και είδε ότι όντως δεν πληρωθήκαμε και μου εξήγησε κάποια πράγματα: Τα παραθέτω, για όποιον μπορεί να φανούν χρήσιμα, τώρα ή στο μέλλον. Γύρω στους 1800 εργοδότες δεν πληρώθηκαν. Οι λόγοι ήταν 3. Κάποιοι που είχαν απολυθεί πριν τις αναστολές και συμπεριελήφθησαν, στην υπεύθυνη δήλωση, το 2ο δεν το πολυθυμάμαι, Ο 3ος είναι αυτό που λέει ο vassw κι αυτό ισχύει για μας. Αρκετοί υπάλληλοι, παίρνουν bonus, κι αυτό προσαυξάνει τα δώρα. Το πρόγραμμα υπολόγισε το δώ
 6. Καλησπέρα. Έχει βγάλει σε κανέναν το παρακάτω μνμ; ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ: Όχι ΣΦΑΛΜΑΤΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/09/2020: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 18/09/2020: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Προσπαθώ να μιλήσω με το εργάνη αλλά (μαντέψτε) δε βγάζω γραμμή. Τα νούμερα που έχω είναι 2105289109 2105289212
 7. Πολύ ψύχραιμη και σωστή τοποθέτηση. Και εξαιρετική τεκμηρίωση. Πολλές φορές βέβαια, μπορεί να μας κρατάει η συνήθεια, και ειδικά την τελευταία 10ετία, μπορεί και η ανασφάλεια που προκαλεί η κατάσταση στην αγορά. Ειδικά για 'μας που έχουμε εξαρτώμενα μέλη. Τώρα για τον topic starter, Όντως, το μόνο που δεν πρέπει να σε απασχολεί, είναι η ασφάλιση, αφού είσαι ήδη οκ ως 28/2/21. Γνώμη μου είναι ότι την άδεια, θα πρέπει να την απαιτήσεις. Επίσης, δε θα άφηνα έτσι το θέμα της συμπεριφοράς. Όταν ήμουν νεαρός, ανεχόμουν πολλές καταστάσεις, στα 45 μου όμως, όποιος εργοδότης με προσβάλει, θα
 8. Α, μην ανησυχείς γι αυτό. Δεν είναι πολύ κρύα. Εγώ που είχα πάει Αύγουστο, το είχα δαγκώσει. Τώρα, το πολύ να μείνω άγαλμα για κάνα 2ωρο. Πέρα από την πλάκα, δε χρειάζεται να βουτήξουμε κιόλας. Μπορεί όποιος θέλει να βάλει τα πόδια του, αλλά ακόμα και να περπατήσεις απλώς εκεί πέρα, αξίζει τον κόπο.
 9. Στις πηγές του Αχέρωντα, είναι όντως πανέμορφα κι αξίζει να πάμε. Τα άλλα δεν τα ξέρω, αλλά θέλω να τα μάθω. Για το ξενοδοχείο, για 'μένα είναι must να έχει γυμναστήριο. Αν θέλω να διατηρήσω κοιλιακούς-φέτες, απαγορεύεται να πάει μέρα χαμένη. Αν όμως δε βρούμε, δε θα δημιουργήσω πρόβλημα. Θα αρκεστώ στα ταβερνεία. Τουλάχιστον, να γυμνάσω τα σαγόνια μου.
 10. Άπό τη 1, Λίμνη Πλαστήρα πήγαμε πέρυσι το Πάσχα (οι 1ες διακοπές του Αχιλλέα), οπότε δεν τρελένομαι να ξαναπάω. Από την άλλη, πέρασα 2 φορές σε διάστημα 2 μηνών τη δοκιμασία Κορίνθου-Πατρών (Λευκάδα-Νιφορέικα) και 1 3η μου πέφτει βαριά. Η Πρέβεζα όμως, πρέπει να έχει ζωή ενώ η Πλαστήρα μου φάνηκε νέκρα. Επίσης, συμφωνώ, με το Δημήτρη ότι είναι σημαντικό να πάμε κάπου που μένει κάποιο μέλος. Οπότε, ψηφίζω Πρέβεζα.
 11. Δεν το δέχεται. Πίστευα κι εγώ ότι μπορεί, αλλά πήγα και το δοκίμασα. Μου έβγαλε μνμ ότι έχω 2 κύριες κατοικίες, να βάλω την τελευταία και να πατήσω μεταφορά στη δήλωση.
 12. Κατ' αρχήν, τα βάζεις και τα 2 στον πίνακα 5. Κατά 2ον, αν τις βάλεις και τις 2 κύριες, σου λέει να διαλλέξεις την τελευταία και να πατήσεις μεταφορά. Οπότε, βάλε το σπίτι που αγόρασε και τη μισθωμένη βαλ'τη δευτερεύουσα.
 13. Αναλογικά να το πάρεις πάντως, πέρυσι φτάσαμε 15/7. Φέτος, που για 1η φορά το taxis άνοιξε Απρίλιο, και για 1η φορά υπήρχαν τόσα προβλήματα στην υποβολή δηλώσεων, πρέπει να φτάσουμε Σεπτέμβρη. Όσο για την ανοργανωσιά, δεν την ανακαλύπτουμε τώρα. Για 'μενα το λάθος με τις παρατάσεις, είναι ότι θα πρέπει να είναι πιο μελετημένες. Βλέπεις ότι εξ' ορισμού δε φτάνουν οι προθεσμίες. Μελέτησέ το, δες πόσος χρόνος χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και δώσε 1 ικανοποιητική παράταση στην οποία μείνε αμετακίνητος. Όχι 15 μέρες τη φορά. Έτσι, κι εμείς δε θα πνιγόμαστε αλλά και θα φροντίζουμε να υπολ
 14. Τι είπε ρε ο καλλιτέχνης!!! . Μου έδωσες ιδέα! Μέχρι να γεννήσει η γυναίκα μου, θα πάω να μοιράσω καμιά κάρτα στο Μεταγουργείο (αναζήτηση στο google έκανα, όχι ότι τα ξέρω) μήπως αναλάβώ κανένα.
 15. Πριν λίγες μέρες, έγραφε ότι η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη 1/6-30/6/11 (αν θυμάμαι καλά). Τώρα λέει "Πατείστε εδώ για προβολή και εκτύπωση Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων παρελθόντων ετών, που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά." Κι εγώ ρε παιδί μου, μυαλό δε βάζω. Αντί να πω ότι "Ακόμα δεν άνοιξαν οι κεφτέδες" τα έβαζα με τον εαυτό μου που δε μπορούσα να βρω την εφαρμογή.
 16. Το πιστεύεις ότι είδα την απάντησή σου στο θέμα του Γιώργου, και τότε κατάλαβα ότι μου έχεις απαντήσει! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μου λέτε κατάμουτρα ότι κάνω λάθος; Ωραίοι είστε 'σεις ρε! Χθες έχασε η Μάντσεστερ, σήμερα θα χάσει ο Θρύλος κι έχω και τους φίλους μου να μου λένε ότι κάνω εγώ λάθος κι όχι το taxis! Καλά που δεν τους πήρα δηλαδή να γίνω ρεζίλι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με ξεμπλοκάρατε.
×
×
 • Create New...