Jump to content

ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ

Silver members
 • Posts

  276
 • Joined

 • Last visited

About ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ

 • Birthday 03/26/1975

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΝΙΚΑΙΑ
 • Interests
  ΥΙΟΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΣΚΑΚΙ, ΣΙΝΕΜΑ, ΘΕΑΤΡΟ, UPLOADING κ.α.

Recent Profile Visitors

4,342 profile views

ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ's Achievements

 1. Σύμφωνα με το 174064/17-5-21 έγγραφο του ΙΚΑ, με το που θα συσταθεί 1 εταιρεία, γίνεται διασύνδεση με τον ΕΦΚΑ, του αποδίδεται αυτόματα, ΑΜΑ. Έχω τώρα ΙΚΕ, με έναρξη 9/4 (προφανώς πριν την ημ/νία εφαρμογής της υπηρεσίας), που δεν έχει ΑΜΑ. Και θέλει να προσλάβει εργαζόμενο. Μπορεί να γίνει μόνο με επίσκεψη στο τοπικό υπ/μα ΕΦΚΑ; Κι αν ναι, τα δικαιολογητικά καταργήθηκαν. Πάω μόνο με την αίτηση απογραφής, και εξουσιοδότηση από το διαχειριστή;
 2. Θα πρέπει να ξεκινήσεις 1 τροποποιητική, και να πατήσεις στο "εδώ" που έχει στον 367 (αν μιλάμε για τόκους ημεδαπής).
 3. Θέλω να βγάλω πιστοποιητικό ενφια, για τα 5 τελευταία έτη. Υπάρχουν παλιές οφειλές, οι οποίες είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων, η οποία όμως έχει - λογικά - χαθεί, επειδή δεν έχουν πληρωθεί οι τελευταίες 4 δόσεις, ενώ δεν πληρώθηκαν ούτε ρυθμίστηκαν οι φετινές φορολογικές υποχρεώσεις. Η ρύθμιση παραμένει στην προσωποποιημένη πληροφόρηση, οπότε δε μπορώ να απομονώσω τις οφειλές που αφορούν τον ενφια. Κατά την έκδοση του πιστοποιητικού μου βγάζει ότι "Δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού, επειδή το ποσό που έχει εξοφληθεί στο έτος 2016 δεν υπερβαίνει το ποσοστό που αντιστοιχεί στην αξία του ακινήτου. Το ίδιο μνμ για όλες τις χρονιές φυσικά. Πρέπει να πάω στη ΔΟΥ;
 4. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχεις κάποια απόφαση ή νόμο, ώστε να είμαι κατοχυρωμένος σε περίπτωση ελέγχου;
 5. Καλημέρα. Εταιρεία έχει 4 κατ/τα, για τα οποία απασχολεί 1 καθαρίστρια. Συγκεκριμένο ωράριο σε κάθε κατ/μα. Πως θα πρέπει αυτό να απεικονίζεται στον πίνακα προσωπικού; Θα συμπεριληφθεί σε όλους ή σε 1 τον οποίο θα αναρτήσουμε σε όλα τα κατ/τα; Προσπαθούσα όλη την εβδομάδα, να επικοινωνήσω με διάφορα τοπικά σεπε, αλλά (ξέρω πως θα πέσετε από τα σύννεφα) δε μπορούσα να βγάλω γραμμή.
 6. Όχι. Πλήρωσα 10, ζήτησα 10, αλλά με βάση τους πίνακες προσωπικού, είναι 8.
 7. Λοιπόν, κατάφερα κι επικοινώνησα με εργάνη, σε 1 τηλ. που μου έδωσε 1 συνάδελφος από τη διαδικτυακή. Ο υπάλληλος ευγενέστατος. Μπήκε και είδε ότι όντως δεν πληρωθήκαμε και μου εξήγησε κάποια πράγματα: Τα παραθέτω, για όποιον μπορεί να φανούν χρήσιμα, τώρα ή στο μέλλον. Γύρω στους 1800 εργοδότες δεν πληρώθηκαν. Οι λόγοι ήταν 3. Κάποιοι που είχαν απολυθεί πριν τις αναστολές και συμπεριελήφθησαν, στην υπεύθυνη δήλωση, το 2ο δεν το πολυθυμάμαι, Ο 3ος είναι αυτό που λέει ο vassw κι αυτό ισχύει για μας. Αρκετοί υπάλληλοι, παίρνουν bonus, κι αυτό προσαυξάνει τα δώρα. Το πρόγραμμα υπολόγισε το δώρο στις συνολικές αποδοχές, κι όχι στις αποδοχές ειδικού τύπου. Τώρα περιμένουμε να ανοίξει το σύστημα για διορθώσεις κι εκεί θα φαίνεται ποιοι υπάλληλοι έχουν πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, 1 παράρτημα να χτυπάει, μπλοκάρονται όλα.
 8. Καλησπέρα. Έχει βγάλει σε κανέναν το παρακάτω μνμ; ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ: Όχι ΣΦΑΛΜΑΤΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/09/2020: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 18/09/2020: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Προσπαθώ να μιλήσω με το εργάνη αλλά (μαντέψτε) δε βγάζω γραμμή. Τα νούμερα που έχω είναι 2105289109 2105289212
 9. Πολύ ψύχραιμη και σωστή τοποθέτηση. Και εξαιρετική τεκμηρίωση. Πολλές φορές βέβαια, μπορεί να μας κρατάει η συνήθεια, και ειδικά την τελευταία 10ετία, μπορεί και η ανασφάλεια που προκαλεί η κατάσταση στην αγορά. Ειδικά για 'μας που έχουμε εξαρτώμενα μέλη. Τώρα για τον topic starter, Όντως, το μόνο που δεν πρέπει να σε απασχολεί, είναι η ασφάλιση, αφού είσαι ήδη οκ ως 28/2/21. Γνώμη μου είναι ότι την άδεια, θα πρέπει να την απαιτήσεις. Επίσης, δε θα άφηνα έτσι το θέμα της συμπεριφοράς. Όταν ήμουν νεαρός, ανεχόμουν πολλές καταστάσεις, στα 45 μου όμως, όποιος εργοδότης με προσβάλει, θα το μετανιώσει.
 10. Α, μην ανησυχείς γι αυτό. Δεν είναι πολύ κρύα. Εγώ που είχα πάει Αύγουστο, το είχα δαγκώσει. Τώρα, το πολύ να μείνω άγαλμα για κάνα 2ωρο. Πέρα από την πλάκα, δε χρειάζεται να βουτήξουμε κιόλας. Μπορεί όποιος θέλει να βάλει τα πόδια του, αλλά ακόμα και να περπατήσεις απλώς εκεί πέρα, αξίζει τον κόπο.
×
×
 • Create New...