Jump to content

θΕΜΙΣ

Silver members
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by θΕΜΙΣ

 1. Χρύσα μου χρόνια σου πολλά! Εύχομαι να τα πούμε και από κοντά σύντομα....
 2. Καλημέρα και από εμένα! Θα ήθελα να έρθω γιατί έχω πολύ καιρό να σας δω όλους! Λ. Πλαστήρα 2 άτομα.
 3. Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. ...Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου (Αλ. Παπαδιαμάντης - Οι έμποροι των εθνών)
 4. ΔΙΟΜΗΔΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!! Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία.
 5. Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους που έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους και ιδιαίτερα στον αγαπημένο μας SOULI!!!! ΧΡΥΣΑ μας ξεσήκωσες μεσημεριάτικα
 6. Αγαπημένοι μου συνάδελφοι και φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Σας εύχομαι με την σειρά μου ευτυχία και υγεία σε εσάς και τις οικογενειές σας. Αχ Τάσο πάλι μου έκλεψες την δόξα . Χαλάλι σου συνγενέθλιε, να ζήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
 7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!
 8. ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ....με φάγαν οι παραλίες και ξέχασα την φιλενάδα μου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! Εύχομαι υγεία και άπειρη ευτυχία (τόση σου αξίζει). Και καλή αντάμωση σύντομα
 9. Μπορεί ο υπεργολάβος να απογράψει μέρος του έργου στο όνομά του, εφόσον προσκομίσει στο ΙΚΑ το σχετικό συμφωνητικό. Είναι μια συνήθης πρακτική ιδίως όταν αναλαμβάνεται υπεργολαβικά η εκτέλεση όλου ή μεγάλου μέρους του τεχνικού έργου. Οπωσδήποτε όμως, θα πρέπει να προβλέπεται από το συμφωνητικό.
 10. Gus, +Laki, KWNNA, SEA, HELEN, Karole, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ! Χρόνια πολλά και σε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους που γιορτάζουν σήμερα!!
 11. Σούλη μου, χρόνια πολλά και καλά. Να ζήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένος!!!!!!!!!!!!!!!
 12. Όπως είπε και ο Κωστής, έγκριση περιβαλλοντικών όρων και απαλλαγή, αν η εγκατεστημένη ισχύς είναι <22 KW. Σχετικά με την πυροσβεστική, αν η ιπποδύναμη είναι <22 KW, δεν απαιτείται μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας, ούτε πιστοποιητικό πυρασφάλειας. Αν ειναι μεγαλύτερη, απαιτείται μόνο η έκδοση πιστοποιητικού, χωρίς μελέτη.
 13. Εκτός αν ο συντάκτης θέλει να πει, "οι λοιποί (του άρθρου 101 δηλαδή), πλην των ανωτέρω επιτηδευματιών που ασχολούνται με την ανέγερση και πώληση οικοδομών" δηλαδή οι λοιποί του άρθρου 101, που δεν ασχολούνται με οικοδομές, καθώς αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στην παραπάνω παράγραφο. Αλλιώς, ποιός ο λόγος να τους διαχωρήσει;
 14. Αυτό συνεπάγεται και λογιστικό προσδιορισμό των κερδών, σωστά; Αν και το θεωρώ πλεονασμό, καθώς θα μπορούσε απλά να αναφέρει ότι εντάσσονται όλοι οι επιτηδευματίες που ασχολούνται με την ανέγερση και πώληση οικοδομών και επιπλέον τηρώ και κάποιες επιφυλάξεις για τη συντακτική διατύπωση, έχω 2 σχόλια: 1ον, μου φαίνεται λογικό,ώστε να λειτουργήσει σωστά η επιβολή του ΦΠΑ στις οικοδομές, αν και θα μπορούσαν απλά να καταργήσουν τον τεκμαρτό προσδιορισμό των κερδών στα Β', και 2ον, προβλέπω ότι "θα κλάψουν μανούλες" στον κατασκευαστικό κλάδο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
 15. Σωστά. Και κατόπιν ακόμη μία. Επειδή λοιπόν είναι πολύ πιθανό, κάποιος συνάδελφος να θέλει να τις αναζητήσει στο μέλλον, θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να μεταφέρουν το θέμα στην κατηγορία των συζητήσεων περί του επαγγέλματος, και εδώ να μείνουν μόνο οι αποφάσεις. Συνάδελφε Eliask έχεις κάνει μια ντουζίνα δημοσιεύσεις, αναφέροντας συνεχώς τα ίδια πράγματα. Δεν νομίζω ότι αυτό βοηθά στην καλή λειτουργία του φόρουμ. Σχετικά με το περιεχόμενό τους, αναρωτιέμαι αν έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης.
 16. Καταρχήν για να αποδειχτεί η χρησικτησία, θα πρέπει να είναι δυνατόν να αποδειχτεί ποιός εκμεταλλευόταν το ακίνητο κατά την διάρκεια της 25ετίας (το επιχείρημα ότι το φυσικό πρόσωπο είχε για παράδειγμα ένα πρόβατο που έβοσκε στο χωράφι, δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί έναντι του δικαστηρίου). Τότε εκτός από την κατάθεση ψευδούς αγωγής, μήπως μιλάμε και για την κατάθεση ψευδών δηλώσεων; Θα πρέπει να γίνει ότι είπε παραπάνω ο Απόστολος (a.a.). Καλή επιτυχία στον επισκέπτη που έθεσε την ερώτηση και καλά ξεμπερδέματα.
 17. Όχι, μέχρι τη 10η του επόμενου μήνα σε χειρόγραφη ή το τέλος του επόμενου μήνα μέσω internet.
 18. Διομήδη, τυπικά δεν απαγορεύεται να αγοράσεις οικοδομικά υλικά πριν την έκδοση της οικοδομικής αδείας, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις στην κατασκευή. Αυτό που ασφαλώς απαγορεύεται, είναι να γίνει οιαδήποτε οικοδομική εργασία, πριν την έκδοση (προσοχή, όχι την κατάθεση) της οικοδομικής αδείας.
×
×
 • Create New...