Jump to content

Nikkap

Silver members
 • Posts

  385
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nikkap

 1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα εξυπηρετούσε να έχει Linux και να τρέχει σε εικονικό υπολογιστή μέσω Vmware (άσε που καλύτερα θα το έκανε με το Virtual Box της που είναι και δωρεάν ) άλλο λειτουργικό π.χ Windows XP . !!! Και μετά να προσπαθεί να κάνεις σε host Linux quest Windows εικονικό δίκτυο …. , μπλα μπλα ….. για να τρέξει to Eurofasma . Καλύτερα να το κάνει με το παραδοσιακό τρόπο … Ξυραφάκι !!
 2. Δεν χρειάζετε τίποτα ..πήγαινε την πρόσληψη κανονικά στον ΟΑΕΔ. !
 3. Δεν εννοώ να κάνει system restore και μετά να φορτώσει τους drivers . Το πρότεινα σαν εναλλακτική λύση αν δεν λυθεί το πρόβλημα με το restore.
 4. Να χρησιμοποιήσεις system restore και να επαναφέρεις το σύστημα σε κάποιο restore point που υπάρχει. Πάντως δοκίμασε να περάσεις drivers από to cd motherboard.
 5. Αν δεν μπαίνεις ούτε σε safe mode ούτε σε κατάσταση VGA τότε άστα να πάνε θανάση. Προφανώς σε hardware είναι το πρόβλημα.. (μπορεί motherboard ).!
 6. Αν και ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα .. κάτι που μπορείς να κάνεις είναι κατά την εκκίνηση να έχεις πατημένο το F8. Θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές εκκίνησης . Δοκίμασε τες και ίσως εντοπίσεις το πρόβλημα. Για παράδειγμα αν επιλέξεις Enable VGa και εκκινούν κανονικά τα windows μάλλον το πρόβλημα είναι σχετικό με την κάρτα γραφικών . Άλλος τρόπος να αποφύγεις το Format είναι κανείς repair με το CD εγκατάστασης.
 7. Άνοιξε την γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή και δώσε την παρακάτω εντολή for %a in (%systemroot%\system32\wm*.dll) do regsvr32 /s %a ή regsvr32 wmp.dll
 8. H απομακρυσμένη διαχείριση ενός υπολογιστή μπορεί να είναι από πολύ απλή μέχρι πολύ σύνθετη και εξαρτάται από το ακριβώς χρειάζεσαι και άλλους παράγοντες ( ασφάλεια, χρήστες που θα είναι συνδεδεμένοι, λειτουργικό.. κλπ ). Για μια απλή απομακρυσμένη διαχείριση αν έχεις λειτουργικό xp proffesional μπορείς να χρησιμοποιήσεις το remote desktop των windows. (Οδηγίες εδώ ) .Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα free η με λίγους περιορισμούς που κάνουν την ίδια δουλειά . Καλο είναι το tightVNC , Teamviewer , LogMeIn κλπ. έτσι μπορείς να συνδέεσαι εφόσον μοιράζεται την σύνδεση του internet σε οποιαδήποτε τερματικό θέλεις.
 9. Απλά τα πράγματα ο Λογιστής αντιμετωπίζει τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους σαν τον δικό του. Ο λογιστής ασχολείται με όλα ,πράγματι κάτι σαν "όλα σε ένα". Ο ένας και μοναδικός λογιστής ασχολείται με την μισθοδοσία και τα εργατικά , με την τήρηση των βιβλίων είτε είναι Α ή Β ή Γ με την μηχανογραφική υποστήριξη με την εφαρμογή του εμπορικού Δικαίου , με τον ΦΠΑ , με παντός είδους φορολογία , με την ανάλυση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων με την ελεγκτική , με τις επιδοτήσεις επιχορηγήσεις .... και δεν σταματάει πουθενά . Ενίοτε γίνεται και δικηγόρος , συμβολαιογράφος και τώρα τελευταία χάρις την πρόοδο της πληροφορικής γίνεται και προγραμματιστής. Και όλα αυτά βεβαίως όχι ερασιτεχνικά επαγγελματικά. Ευτυχώς σήμερα στην πληροφορική τα πράγματα δεν είναι έτσι . Υπάρχουν διάφορες ομάδες επαγγελμάτων με πολλές επι μέρους ειδικότητες.
 10. Νομίζω πως όχι , πλήρως συμβατή με τον SQL Server 2005 πρέπει να είναι μόνο Αccountant μισθοδοσία.
 11. Πίνακας με συμμετέχουσες ΔΟΥ και εξυπηρετούμενες πιστωτικές κάρτες.
 12. Αυτό είναι το πρόβλημα , χρόνια τώρα το συζητάμε μόνο , χρόνια τώρα θεατές στο ίδιο έργο. Είμαστε ανίκανοι να λύσουμε απλά προβλήματα καθημερινότητας θα λύσουμε αυτά που είναι πολυσύνθετα;
 13. Μαθήματα Πελατειακής Σχέσης Το CRM βοηθά στον εντοπισμό σημαντικών πελατών , στην δημιουργία πιστού αγοραστικού κοινού και μια από τις μεγάλες δυνατότητες του είναι η ανταπόκριση στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών με μία συστηματοποιημένη μεθοδολογία. Παιδιά το κατέχει το CRM o Θρύλος.
 14. Να ζήσεις ΠΑΟ και Χρόνια Πολλά τεσσάρες να τρως να μας δίνεις χαρά!!!!!
 15. Ποιός άλλος θα μπορούσε να την έχει ;; Ο λογιστής ;;;;; ή ο φοροτεχνικός ;;; Εδώ δεν έχουμε κατοχυρώσει τα δικά μας "χωράφια" θα διεκδικήσουμε των άλλων ;;
 16. Καλή χρονιά σε όλους παιδιά Με υγεία , χαρά και τσαχπινιά !!! Άντε να δούμε ..
 17. Είναι έτσι όπως τα γράφεις. Πώς να γνωρίζουμε με τα στοιχεία που μας δίνεις αν πληρεί τις προϋποθέσεις για πλήρη σύνταξη; Πάντως ή ύπαρξη ανηλίκου τέκνου παραπέμπει σε πρόωρη σύνταξη η οποία δεν σημαίνει κατά ανάγκη και μειωμένη.
 18. (ημερομίσθιο X Ημέρες Εργασίας Χ 1,04166 χ 25% ) - όλο αυτό το ποσό Χ 19,45%; Νομίζω αυτό είναι το σωστό.
 19. Εφόσον πρόκειται για σύμβαση ορισμένου χρόνου αυτή λήγει αυτοδικαίως όταν συμπληρωθεί ο χρόνος που συμφωνήθηκε.
×
×
 • Create New...