Προς το περιεχόμενο

FGL2012

starting Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    3
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από FGL2012

  1. Αν επηρεάζονται οι αποδοχές ανέβασε τροποποιητικό πίνακα αποδοχών και αλλαξέ το εκεί σε αντίθετη περίπτωση το αλλάζεις στον 10/2020 με τον ετήσιο πίνακα προσωπικού.

  2. Σε πελάτη μου, που έχει παρόμοια περίπτωση, κάνω αναμόρφωση μόνο το πραγματικό κινητό και όχι και τον αριθμό που βρίσκεται πάνω στο τηλεφωνικό κέντρο και χρησιμοποιείται ως "ειδική γραμμή" για μείωση τηλεπικοινωνιακού κόστους. Εννοείται ότι η καταχώριση του λογαριασμού του παρόχου γίνεται σε διαφορετικούς λογαριασμούς ("τηλεφωνικά έξοδα κινητών" & "τηλεφωνικά έξοδα σταθερών" ή "έξοδα τηλεπικοινωνιών")

    Ο νόμος αναφέρεται σε λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας δυστυχώς . Η αναμόρφωση δε γίνεται βάση το που θα καταχωρηθεί το έξοδο αλλά βάση το τι έξοδο είναι. Δεν έχω βρει κάπου να αναφέρει ότι αν ο αριθμός χρησιμοποιείται μέσω κινητού τηλεφώνου αναμορφώνεται και αν χρησιμοποιείται μέσω σταθερού όχι.

  3. Όπως γνωρίζουμε όλοι οι γραμμές κινητής τηλεφωνίας μπορούν να λειτουργήσουν και μέσω τηλεφωνικών κέντρων (σταθερά τηλέφωνα). Με ειδικό χειρισμό ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει από το σταθερό τηλέφωνο του γραφείου του είτε επιλέγοντας τη γραμμή (210…) του ΟΤΕ για να τηλεφωνήσει σε σταθερό τηλέφωνο είτε τη γραμμή (69….) κάποιας εταιρείας που παρέχει κινητή τηλεφωνία και να καλέσει ένα άλλο κινητό τηλέφωνο.

    Το ερώτημα που θέτω είναι το εξής. Το κόστος των γραμμών (69….) κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούνται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου μίας εταιρείαςκαι που τις χρησιμοποιούν όλοι οι υπάλληλοι θα αναμορφωθεί 50% και εφόσον οι γραμμές είναι παραπάνω από τους υπαλλήλους θα υπολογίσουμε την αναμόρφωση αναλογικά?

×
×
  • Δημιουργία νέου...