Jump to content

Soc

simple Members
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Soc

 1. https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/45728 Με τις πρώτες δυσλειτουργίες του συστήματος για το "εξοικονομώ", το ΤΕΕ άμεσα απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στους αρμόδιους. Ότι οι μηχανικοί έχουν επωμιστεί μεγάλο βάρος και ευθύνη έναντι των πελατών τους, και μάλιστα δυσανάλογο της αμοιβής τους.... κλπ κλπ. Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την τύχη της επιστολής και την όποια απάντηση-τοποθέτηση των αρμοδίων... Ήδη σε αντίστοιχη διαμαρτυρία των συμβολαιογράφων, περί ελέγχων, η απάντηση ήταν άμεση! Να δω ρε παιδί μου... μόνο εμάς έχουν γραμμένους τελικά ή παίρνει και άλλους η μπάλα ??? Ρητορικό το ερώτημα προφανώς!
 2. Ούτε taxis, ούτε ποθεν........ Λήγουν και οι ΜΥΦ - διορθώσεις σήμερα...... Αυτοί να δούμε πότε θα λήξουν...........
 3. Υπολογισμός μορίων - ΕΣΠΑ Πτυχιουχοι Τριτοβάθμιας - Β' Κύκλος Δείτε και κατεβάστε το αρχείο Πρόγραμμα για τον υπολογισμό των μορίων για το πρόγραμμα "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β' Κύκλος" Στην έκδοση αυτή μπορούν να υπολογιστούν τα μορια για ανέργους και μισθωτούς. Στην έκδοση 1.0.1 έγινε διόρθωση στον υπολογισμό των μισθωτών. Μέλος που το ανέβασε Soc Ανέβηκε στον κόμβο 30/07/2017 Category Utilities - Excel files  
 4. Version 1.0.2

  624 downloads

  Πρόγραμμα για τον υπολογισμό των μορίων για το πρόγραμμα "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β' Κύκλος" Στην έκδοση αυτή μπορούν να υπολογιστούν τα μορια για ανέργους και μισθωτούς. Στην έκδοση 1.0.1 έγινε διόρθωση στον υπολογισμό των μισθωτών.
 5. Συνάδελφοι καλησπέρα! Φοιτήτρια ΤΕΙ η οποία εργάστηκε πέρυσι σε επιχείρηση και απολύθηκε, λαμβάνει τώρα τακτική επιδότηση ανεργίας. Ενδιαφέρεται να κάνει τώρα την πρακτική της άσκηση 6 μηνών σε επιχείρηση, όπου θα ασφαλίζεται για 1% επαγγελματικό κίνδυνο. Με ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει να λαμβάνει κατά τη διάρκεια της πρακτικής το επίδομα ανεργίας. Βέβαια εμένα μου γεννήθηκαν και άλλα ερωτήματα. Μήπως κακώς το λαμβάνει ως φοιτήτρια το επίδομα ανεργίας ? (Η ίδια μου είπε ότι όταν πήγε στον ΟΑΕΔ να μπει ταμειο, της είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα.....) Μπορεί να συνεχίσει να το λαμβάνει κατά τη διάρκεια της πρακτικής ???? (Θεωρώ πως ΟΧΙ....) Η διακοπή του ταμείου, γίνεται αυτόματα με την πρόσληψη ή θα πρέπει να ενημερωθεί ο ΟΑΕΔ από την φοιτήτρια προσκομίζοντας κάποιο δικαιολογητικό ? Αναμένω γνώμες/απόψεις.....
 6. Version 1.0.1

  1,910 downloads

  Το πρόγραμμα υπολογίζει τα μόρια που συγκεντρώνει κάθε υποψήφιος για την επιλέξιμοτητά του η μη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020, "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης". Δεκτά όλα τα σχόλια/ επισημάνσεις!
 7. ΕΣΠΑ - ΜΟΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ View File Το πρόγραμμα υπολογίζει τα μόρια που συγκεντρώνει κάθε υποψήφιος για την επιλέξιμοτητά του η μη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020, "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης". Δεκτά όλα τα σχόλια/ επισημάνσεις! Submitter Soc Submitted 15/03/2016 Category Utilities - Excel files
 8. 1,286 downloads

  Πρόγραμμα excel για υπολογισμό απαλλαγών ΕΝΦΙΑ
 9. Ονομα αρχείου: ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΦΙΑ Το αρχείο ανέβηκε από: Soc Το αρχείο καταχωρήθηκε: 09 Οκτ 2015 Κατηγορία αρχείου: Utilities - Excel files Πρόγραμμα excel για υπολογισμό απαλλαγών ΕΝΦΙΑ Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 10. Μια πρώτη προσέγγιση..... Δεκτή κάθε παρατήρηση/σχόλιο! ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΦΙΑ - V 1.0.zip
 11. Καλημέρα! Θα ήθελα να ανεβάσω ένα αρχείο excel, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω τη δνατότητα να ανεβάσω τ'ετοιο είδους αρχείο..... Τι φταιεί ?
 12. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή στο taxis για υποβολή φορού μερισμάτων σε διανομή κερδών. Ενώ η ΠΟΛ. 1011/2014 αναφέρει ότι η δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά δεν βλέπω αυτή τη δυνατότητα. Γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει η εφαρμογή ή υποβάλλουμε χειρογραφα ?
 13. Υπάρχει περίπτωση, διακοπή ατομικής που έγινε "βλακωδώς" το 2012 να ανακληθεί και να γινει διακοπή με παλαιότερη ημερομηνία ? Τελευαταία συναλλαγή έγινε το 2009 (μεταβίβαση ΦΙΧ) και έκτοτε υπέβαλλε μηδενικά ΦΠΑ μέχρι και το 2012 που έγινε η διακοπή με ημερομηνία του 2012. Θα ήταν "σωτήριο", να γίνει διακοπή με ημερομηνία 2009 προς αποφυγή εισφορών ΤΕΒΕ για 3 έτη! Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχη περίπτωση και τι κατάληξη είχε ?
 14. Συνάδελφοι σε ΑΕ εμπορίας αγροτικών προιόντων, η οποία αγόρασε εντός του 2013, αγροτεμάχια με καρποφόρα δέντρα επί αυτών, υποχρεούται σε υποβολή "ενιαίας δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ", εφόσον θα τα καλλιεργεί και θα λαμβάνει τους καρπους για λογαριασμό της ? 'Η μήπως η δήλωση αφορά μόνο παραγωγούς φυσικά πρόσωπα ? Η προθεσμία λήγει στις 15/05 για την εν λόγω υποβολή!
 15. Συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους για την άποψή σας και τη βοήθειά σας!
 16. Είναι ο λογιστής ο βεβαιών ή η επιχείρηση ? Σφραγίδα της εταιρείας δε χρειάζεται ? Και ποιος πρέπει να τη χορηγήσει στον εργαζόμενο ?
 17. Με όλα αυτά που γίνονται γύρω γύρω, εκτός της δουλειάς, που μας κάνανε "λάστιχα", σε λίγο θα απολογούμαστε και για υποχρεώσεις των άλλων..... Ου μπλέξεις....
 18. Αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να θέσω το εξής θέμα: Υπάρχει υποχρέωση του λογιστή να χορηγεί βεβαιώσεις απευθείας προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης την οποία παρακολουθεί, σε περίπτωση άρνησης του επιχειρηματία ? Αν ο λογιστής έχει εκδόσει τη βεβαίωση και την έχει παραδώσει στον επιχειρηματία προκειμένου αυτός να την επιδόσει στον εργαζόμενο είναι κατοχυρωμένος ? Σε περίπτωση απειλής του εργαζόμενου για μήνυση προς το λογιστή τι γίνεται ? Περιμένω τις απόψεις και την εμπειρία σας!
×
×
 • Create New...