Jump to content

Viper

simple Members
 • Posts

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Reputation Activity

 1. Like
  Viper reacted to nefertiti in Αναστολές συμβάσεων τον Νοέμβριο   
  Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  Έχω κλείσει το λογιστικό μου γραφείο εδώ και 4 χρόνια (δεν πλήρωνε κανένας ή έκαναν "παζάρια") και αφορά την επιχείρηση του άντρα μου, αλλά έχασα την ολοκληρωτική επαφή μου με το αντικείμενο.
  Ευτυχώς πλέον ασχολούμαι με την ιστοσελίδα μου που με ξεκουράζει και γλύτωσα από όλο αυτό το άγχος που είχα 20 χρόνια.
  Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη!
 2. Upvote
  Viper reacted to HURRICANE33 in Βεβαιωση Μετακινησης   
  Ναι, δεν έχει άλλη επιλογή που να ταιριάζει.
  Καλησπέρα.
 3. Like
  Viper got a reaction from spirosvii in Πως υπολογίζονται τα καθαρά τετρ. μέτρα διαμερίσματος;   
  Όπου υπάρχει νομιμοποίηση αυθαιρέτου, εγώ βάζω την ημερομηνία της νομιμοποίησης...
 4. Like
  Viper got a reaction from 125883623 in Πως υπολογίζονται τα καθαρά τετρ. μέτρα διαμερίσματος;   
  Γνώμη μου? Βάζεις στον Δήμο 100 για να είσαι οκ με τα αναδρομικά.
  Κανονικά, δεδομένου ότι το Ε9 ζητάει πραγματική κατάσταση από το 2014 και μετά, θα έπρεπε να τροποποιηθεί ανάλογα και το Ε9.. Αλλά εναλλακτικά, το αφήνεις ως έχει και αν και όταν το νομιμοποιήσουν το αλλάζεις.. Στην τελική, αποφασίζει ο ιδιοκτήτης.. 
  Εξάλλου από την εφαρμογή του Δήμου μπορείς να αλλάξεις και χειροκίνητα την εγγραφή χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται με το Ε9..
  Όπως και να έχει όμως, η διασύνδεση των Δήμων με την εφαρμογή του Ε9 είναι καθ'οδόν (αυτό μου το είχαν πει από τον τοπικό Δήμο εδώ), οπότε εκεί να δεις μπάχαλο που θα γίνει... Που θα πρέπει όλοι να διορθώσουν τα Ε9 τους και να συμβαδίζουν με Δήμους και κτηματολόγια..
  Κλάφτα Χαράλαμπε...
 5. Like
  Viper got a reaction from vassw in Προσωρινή ανάκληση αναστολής   
  Καλημέρα.
  Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο (θεωρώ όμως ότι καλό θα ήταν να μην υπερβείς την κανονική (αρχική) λήξη της δηλωθείσας αναστολής). 
  Εξάλλου, η προσωρινή ανάκληση της αναστολής παρατείνει ισόχρονα την αναστολή του εργαζόμενου - οπότε θα θέλει και προσοχή αφού θα πρέπει να συνεχίζεις να έχεις δικαίωμα να τον έχεις σε αναστολή και το διάστημα εκείνο κατά το οποίο θα παραταθεί η αναστολή του λόγω προσωρινής ανάκλησης...
 6. Upvote
  Viper reacted to ponzi in Μειωση προκαταβολης , προστιμο διπλο της μειωμενης προκαταβολης   
  Το καλύτερο είναι τότε που θα πλησιάζει η παραγραφή του 2020 (από αρχές του 2026 δηλαδή), και θα αρχίσουν οι προσκλήσεις για έλεγχο, να έχουμε όλοι βρει μια άλλη δουλειά να κάνουμε.
  Εκτιμώ ότι αν το μεθοδεύσουμε από τώρα, θα έχουμε προλάβει... 
 7. Like
  Viper got a reaction from 125883623 in ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ   
  Αυτό είναι από το site της ΠΟΜΙΔΑ (http://www.pomida.gr/newspost.php?nsl=anakoinosi-pomida-gia-tin-platforma-dilosis-embadon-akiniton-tis-kede ΚΑΙ http://www.pomida.gr/dimotika_telh.php)
  ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΕΝΩΝ - ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΥ
  Η κατάργηση της υποχρέωσης των ιδιοκτητών κενών ακινήτων, ιδιαίτερα επαγγελματικών, να πληρώνουν στους οικείους Δήμους δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, ήταν από τους πρώτους, ιδρυτικούς θα λέγαμε, στόχους της ΠΟΜΙΔΑ. Μετά από προσπάθειες 20 περίπου ετών, με τη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 1 του Νόμου  3345/2005, την οποία ζήτησε επίμονα η ΠΟΜΙΔΑ και αποδέχθηκε και εισήγαγε στη Βουλή ο τότε Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος, οι ιδιοκτήτες ακινήτων απαλλάσσονται πλέον πλήρως από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας-φωτισμού, όταν το ακίνητό τους δεν ρευματοδοτείται και δεν χρησιμοποιείται (είναι κενό), εφόσον μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης καταθέσουν στον οικείο Δήμο αίτηση απαλλαγής τους από την χρέωση δημοτικών τελών, μαζί με τη βεβαίωση διακοπής της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) και με σχετική υπεύθυνη δήλωση προς το Δήμο ότι το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται και δεν χρησιμοποιείται καθ΄οποιονδήποτε τρόπο.
  Η ρύθμιση αυτή στην ουσία δεν καθόριζε πότε πρέπει να υποβληθεί η προβλεπόμενη δήλωση στην Υπηρεσία Εσόδων του οικείου Δήμου, κατά τον χρόνο διακοπής της ηλεκτροδότησης ή και μεταγενέστερα, όπως συμβαίνει στην πράξη μετά από τόσα χρόνια ισχύος της σχετικής διάταξης. Αρκετοί Δήμοι αξίωναν την πληρωμή δημοτικών τελών βασιζόμενοι σε ερμηνεία από το ΥΠΕΣ που θεωρούσε ότι η απαλλαγή αρχίζει από την υποβολή δήλωσης στο Δήμο. Αντίθετα ο Συνήγορος του Πολίτη αποφάνθηκε ότι είναι δικαίωμα του πολίτη να απαλλαγεί, ακόμη και αν εκ των υστέρων υποβάλει τη σχετική δήλωση στον οικείο Δήμο.
  Στις 19.7.2018 δημοσιεύτηκε ο νέος νόμος 4555/2018 για την τοπική αυτοδιοίκηση, με το άρθρο 222 του οποίου επαναρρυθμίστηκε το πρόβλημα της απαλλαγής των αδήλωτων κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Τα σημεία της νέας ρύθμισης, για την οποία είχε προηγηθεί συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΜΙΔΑ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, είναι τα εξής:
  1. Παγιώθηκε νομοθετικά η απαλλαγή των κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, η οποία υπήρξε ζωτικής σημασίας ιστορική κατάκτηση της ΠΟΜΙΔΑ με το Ν.3345/2005, μετά από αγώνες που διήρκεσαν μια ολόκληρη εικοσαετία!
  2. Σε ότι αφορά το παρελθόν, η νέα διάταξη έδινε εξάμηνη προθεσμία (δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019) σε όλους τους ιδιοκτήτες κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων που ως τώρα δεν το είχαν δηλώσει στον οικείο Δήμο, να σπεύσουν να το δηλώσουν τώρα και να απαλλαγούν πλήρως από κάθε χρέωση, εφόσον υπήρχε αχρησία και διακοπή του ρεύματος.
  3. Για το μέλλον όμως η νέα διάταξη ορίζει ότι «Ακίνητα, στα οποία διακόπτεται η ηλεκτροδότηση, απαλλάσσονται από την καταβολή τελών καθαριότητας και φωτισμού από την ημερομηνία υποβολής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού προς τον οικείο δήμο ότι δεν ηλεκτροδοτούνται και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.»  Μέχρι την υποβολή της ανωτέρω δήλωσης, τα τέλη οφείλονται και θα βεβαιώνονται σε βάρος του ιδιοκτήτη του ακινήτου, ενώ αν, παρά τη δήλωση, γίνεται χρήση ή ηλεκτροδότηση του ακινήτου, θα βεβαιώνεται επιπλέον και ισόποσο πρόστιμο!  
  4. Όμως η αυστηρή αυτή προυπόθεση αφήνει τον απλό και απληροφόρητο πολίτη, που δεν θα γνωρίζει για τη νέα αυτή υποχρέωση, εκτεθειμένο στον κίνδυνο να χρεωθεί χωρίς έλεος με τεράστιες αναδρομικές οφειλές έως και 20ετίας, που ειδικά στα επαγγελματικά ακίνητα θα έχουν κυριολεκτικά δημευτικό χαρακτήρα αφού θα μπορεί να υπερβούν και τη σημερινή αξία του ίδιου του ακινήτου! Επίσης η ρύθμιση αυτή έρχεται και σε αντίθεση και με τη γνωστή πρόσφατη γνωμοδότηση του Συνήγορου του Πολίτη για την απαλλαγή των ακινήτων αυτών από τα δημοτικά τέλη.
  5. Με άλλα άρθρα του ίδιου νόμου δίνεται στους ΟΤΑ η δυνατότητα έως και διπλασιασμού των ισχυόντων δημοτικών τελών  στα επαγγελματικά ακίνητα (άρθρο 182), αφού επιτρέπει έως και δεκαπλάσια τέλη σε σχέση με τέλη της οικιακής χρήσης, ενώ σήμερα επιτρέπεται έως το πενταπλάσιο. Επίσης με το άρθρο 185 προβλέπεται η καθιέρωση τριών κλιμακίων ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, αντί των ισχυόντων δύο.
  Στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 50Α/26.3.2019 ο ν. 4604/2019,  το άρθρο 103 του οποίου περιέχει νέες ρυθμίσεις για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Οι ρυθμίσεις αυτές ζητήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΜΙΔΑ και έγιναν δεκτές από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση κατά τη συνάντησή τους στο Υπουργείο Εσωτερικών την 15η Ιανουαρίου 2019.
  Με την παρ. 1 του άρθρου 103 δίνεται η δυνατότητα υποβολής δήλωσης περί μη χρήσης ακινήτου, στο οποίο έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2019, προκειμένου να διαγραφούν οφειλές από τέλη καθαριότητας και φωτισμού ή να παραληφθεί η βεβαίωσή τους. 
  Με την παρ. 2 του άρθρου 103 προβλέπεται η διαγραφή ή η παράλειψη βεβαίωσης τελών καθαριότητας και φωτισμού για ακίνητα που δεν είχαν προηγούμενα ηλεκτροδοτηθεί, εφόσον ο δήμος δεν στοιχειοθετεί τη χρήση αυτών, δεδομένου ότι, με την τροποποίηση της παρ. 1 του αρ. 3 του ν. 25/1975 (Α’ 74) με την παρ. 1 του άρθρου 222 του ν. 4555/2018 (Α’133) κατέστη σαφές ότι για ακίνητα που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί, η επιβολή τελών πρέπει να συνέχεται με τη χρήση του ακινήτου. Η καινοτόμος αυτή ρύθμιση καταλαμβάνει μόνον οφειλές που έχουν ήδη βεβαιωθεί, και δεν αφορά το μέλλον, ούτε τις αβεβαίωτες οφειλές, και ως προς αυτό, θα πρέπει να υπάρξει σύντομα νέα ρύθμιση, ανάλογη με τη ρύθμιση της παρ. 1.
 8. Like
  Viper got a reaction from 125883623 in ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019   
  Καλά, μαγικό...
  Υπέβαλα τροποποιητική Ε1 για να συμπληρώσω τον 415 με τις περυσινές ζημιές και μου εξαφάνισε το τέλος επιτηδεύματος από το εκκαθαριστικό!!!! Από χρεωστικό έχει γυρίσει σε επιστροφή....
  Μα, τι γίνεται....???
 9. Like
  Viper got a reaction from PROFIT in ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ   
  Καλησπέρα!
  Εφόσον βάσει ΣΑΔΦ η Ελλάδα δεν έχει καθόλου δικαίωμα φορολόγησης, το ποσό θα έπρεπε να είναι στον 617 -αν υπήρχε ηλεκτρονική πληροφόρηση- ειδάλλως θα πάει στον 657.
  Και υποψιάζομαι ότι θα σας καλέσουν για έλεγχο των δικαιολογητικών πριν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση...
 10. Upvote
 11. Upvote
  Viper got a reaction from spirosvii in Δώρο Πάσχα σε μη πληττόμενη επιχείρησ   
  Λογικά θα πρέπει να κάνεις δελτίο μεταβολής στο ΙΚΑ..
 12. Upvote
  Viper reacted to HURRICANE33 in ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΣΤΟ TAXIS   
  Εγώ γιατί να τους το κάνω?
  Τεχνικός είμαι?
  Στο τέλος θα τους αλλάζουμε και λάδια στο αμάξι!!!
 13. Like
  Viper got a reaction from floydpink in ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ   
  Καλημέρα και ευχαριστώ!
  Το διάβασα!
 14. Upvote
  Viper got a reaction from SORENTINO in ΥΠΟΒΟΛΗ Ε4 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/5   
  Καλημέρα.
  Θεωρώ ότι θα στείλεις μέχρι 10/06 για όλο τον Μάιο..
  Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει διαθέσιμο έντυπο πλην αυτό του ειδικού σκοπού στο ΕΡΓΑΝΗ,,,
 15. Upvote
  Viper reacted to 125883623 in κορονοιός, έκπτωση ενοικιου και δικαιωμα εκμετάλλευσης περιπτερου   
  η αποψη μου ειναι όχι πάρτε και δεύτερη γνώμη(αν ρωτάτε για όντως μίσθωση )  και το στηρίζω  στα έξεις 
   
  http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/21878
      http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/25446   ΠΟΛ.1213/22.9.2015
  Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος από εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου
  Το εισόδημα που αποκτά ο μισθωτής (ενοικιαστής) του δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου, αποτελεί εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα. και οχι απο την πηγη των μισθωτηριων 
   
  +
  είτε πρόκειται για υφιστάμενες είτε για νέες άδειες), αποτελεί εισόδημα από δικαιώματα του άρθρου 38 του ν. 4172/2013
   
  δεν ειναι ενοίκιο το έχουν ορίσει αλλιως .
   
   
 16. Like
  Viper got a reaction from ponzi in ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?   
  Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
  Κάπως έτσι είμαι κι εγώ αλλά στο σπίτι μαζί με δύο πιτσιρίκια που το κάνουν ακόμα απολαυστικότερο, καταλαβαίνεις!!!!!
  Βοήθειά μας....
 17. Like
  Viper reacted to ponzi in ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?   
  Εγώ έκανα ώρα να καταλάβω τι μέρα είναι σήμερα. Εχθές δε, αρχισα να αναρωτιέμαι γιατί είναι 7μιση και δεν έχει νυχτώσει!
  Μένουμε γραφείο!

 18. Like
 19. Like
  Viper reacted to HURRICANE33 in ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?   
  Κι εγώ, με τον σχεδόν 4χρονο γιο μου, κάθε φορά που παίρνει κάποιος πελάτης τηλέφωνο να με ρωτάει "μπαμπά ποιος είναι? Να του μιλήσω!!?"
  Αλλά, αυτός είναι που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία αυτές τις παράξενες στιγμές που ζούμε!!!
  Καλή δύναμη σε όλους μας!
 20. Like
  Viper reacted to LAMMERGEIER in ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?   
  Να σκέφτεσαι πως θα μπορούσε και χειρότερα!
  με 2 αγόρια 3 και 5 !🤪🤪
 21. Like
  Viper reacted to ponzi in ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?   
  Κώστα εδώ μιλάμε για σύσταση συμμορίας!
 22. Like
  Viper got a reaction from LAMMERGEIER in ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ?   
  Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
  Κάπως έτσι είμαι κι εγώ αλλά στο σπίτι μαζί με δύο πιτσιρίκια που το κάνουν ακόμα απολαυστικότερο, καταλαβαίνεις!!!!!
  Βοήθειά μας....
 23. Upvote
  Viper reacted to Trip_Accountant in Εδώ ο κόσμος καίγεται...   
  Εμείς πως θα κάτσουμε σπίτι μας να προφυλαχθούμε δεν το καταλαβαίνω.
  Ο ΕΦΚΑ ότι αφορά ηλεκτρονική συναλλαγή τους στέλνει σε εμάς , ο ΟΑΕΔ το ίδιο , και αν είδατε και την τελευταία ανακοίνωση του ΥΠ.ΟΙΚ για τις ΔΟΥ μόνο τηλεφωνικά και μέσω email με συγκεκριμένο μικρό αριθμό υπαλλήλων που θα ορίζεται από τον προϊστάμενο των ΔΟΥ και αν χρειαστεί ραντεβού! Από πού θα περάσουν όλοι αυτοί για να τηλεφωνήσουν (με τεράστια αναμονή φαντάζομαι) , να συνεννοηθούμε εμείς με τον υπάλληλο , να σκανάρουμε τα απαραίτητα έγγραφα, να τα στείλουμε , να συνεννοηθούμε ξανά , να περιμένουμε απάντηση κλπ . Μιλάμε για γελοιότητες , 2-3 εβδομάδες πρέπει να κλείσουν οι υπηρεσίες και οι αντίστοιχες προθεσμίες να παραταθούν.
  Καλή τύχη από Δευτέρα με την έκδοση των ειδοποιητηρίων ΕΦΚΑ και την αποστολή τους με τους μισούς να περνάνε βόλτα από τα γραφεία μας για να τα πάρουν. Σε αυτό δεν μπορούν δώσουν άμεσα μια παράταση;
  Έχουμε πλέον τόσες έκτακτες εργασίες με τις άδειες ειδικού , με την ενημέρωση για αυτούς που πρέπει να κλείσουν και αν μπορούν να δώσουν φαγητό και καφέ τελικά στο χέρι , με τα ξενοδοχεία κλπ , και μην ξεχάσετε τις συγκεντρωτικές παιδιά βεβαίως-βεβαίως.
 24. Upvote
  Viper reacted to ponzi in Εδώ ο κόσμος καίγεται...   
  Συγγνώμη που θα το πω ρε συνάδελφοι, αλλά εδώ δεν είναι μια κλασσική περίπτωση του "η ζωή συνεχίζεται".
  Είμαστε εν μέσω μιας κακής συγκυρίας που σύντομα θα λήξει και θα γίνει μια δυσάρεστη ανάμνηση, ή στα πρόθυρα μιας μαύρης σελίδας στην παγκόσμια ιστορία με ζοφερές προεκτάσεις στην κοινωνική και οικονομική ζωή. Έχουμε δίπλα μας μια χώρα στον πάγο, έναν τεράστιο πληθυσμό και μια γιγάντια οικονομία σε κατάρρευση.
  Θα καταστραφούμε οικονομικά αν αυτό το πράγμα δεν λήξει σύντομα. Δεν θα έχουμε τουρισμό, δεν θα έχουμε δουλειές, θα είναι όπως το 2012/2015 μπορεί και χειρότερα.
  Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος με όλο αυτό που γίνεται. 
  Και με θυμώνει που πρέπει να ασχολούμαι με όλες αυτές τις μαλακίες. "Κλικάρω ή δεν κλικάρω μισθωτός", δήλωση τετραγωνικών στους δήμους, Α21, ΜΥΦ.
  Τι κατάντια είναι αυτή ρε πούστη μου. 
  Πάλι κοιτάζουμε μόνο μπροστά από τη μύτη μας.
  Παύση πληρωμών, στάση εμπορίου θα γίνει την άλλη εβδομάδα όπως πάει το πράγμα.
  Άδειασε το "ποτάμι" από απογευματινή κίνηση. Τι έγινε ρε γαμώτο?
  Συγγνώμη για το παραλήρημα, άνοιξα θέμα για να μην το βάλω κάτω από κάποιο άσχετο και παρεξηγηθεί κανείς.
  Εύχομαι να είναι όλα αυτά ένα κακό όνειρο και να γυρίσουμε γρήγορα στη νιρβάνα του "κλικάρω δεν κλικάρω"...   
 25. Like
  Viper got a reaction from eleni1981 in ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ?   
  Κανονικά, εφόσον έχουν πληρωθεί μέσα στη χρήση (2017) ή εντός της οριζόμενης προθεσμίας τους για όσων η πληρωμή λήγει εντός του 2018 (και σε κάθε περίπτωση πριν την υποβολή της ΔΦΕ)...
×
×
 • Create New...