Jump to content

EKALLIA

simple Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Upvote
  EKALLIA got a reaction from SOTIRIOS in Εκτυπωση ΕΝΦΙΑ συζυγων μπορειτε να κανετε σημερα?   
  ΣΩΣΤΑ!!! ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...
 2. Upvote
  EKALLIA got a reaction from eleni1981 in ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Ε1,Ε2 ΚΛΠ 2013   
  μπορειτε να καλλιεργησετε βότανα στο βοσκότοπο...
 3. Upvote
  EKALLIA got a reaction from spirosvii in Φορολόγηση με μπλοκάκι η με μισθωτή εργασία;   
  όχι, δεν έχει δικαίωμα , θα έπρεπε από τον ένα να έχει πάνω από το 75 του εισοδήματος. Και πάντα με την προϋπόθεση ότι και με τους 4 θα είχε σύμβαση...
 4. Upvote
  EKALLIA got a reaction from Paz in Ε1 για την περίπτωση θανόντα μέσα στο 2013.   
  δεν χρειάζεται να πας στη Δου. Ξετσεκαρεις την έγγαμη σχέση και στη θέση με το αφμ του συζύγου βάζεις της συζύγου και κανεις επιβεβαίωση
 5. Upvote
  EKALLIA got a reaction from G.E.S. in ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Ε1,Ε2 ΚΛΠ 2013   
  κατά τη γνώμη μου το ενοίκιο θα μπει στο πατέρα, ο οποίος θα έχει και τεκμήρια δευτερεύουσας κατοικίας γι αυτό. Ο φοιτητής στη δήλωςή του δηλώνει ότι φιλοξενείται από τον πατέρα.
 6. Upvote
  EKALLIA reacted to FAZEXA in Υμιυπαίθριοι χώροι και Ε9 ερωτησεις   
  Καλα  ετσι...αυθαιρετα  θα δηλωσεις <νεο > ακινητο?την βλεπεις  νομιμη την αιτιολογια,,<κατασκευη παταριου>? αν ηταν ετσι θα φτιαχναμε και απο κατι...θα το δηλωναμε σαν νεα κατασκευη  και...τελειωσαμε.
   φιλε μου το παταρι ΑΝ εχει δικαιωμα  να το φτιαξει, εχει  σκαλα απο την οποια ανεβαινουν ανθρωποι ,εχει και  δαπεδο, οποιας κατασκευης  ειναι αυτο, το οποιο δεχεται και  καποιο βαρος οποτε ,  μαλλον κατα την ταπεινη μου αποψη , θελει  στατικη μελετη μηχανικου αρα κατ επεκταση , θελει και αδεια προσθηκης-μετατροπης.  αλλιως  θεωρω οτι θα εχει  προβλημα. μηχανικο ρωτησατε?
 7. Upvote
  EKALLIA got a reaction from germanicus in κοινωνικό μέρισμα και εξαιρέσεις   
  Θα πρέπει να παίρνουμε υπόψη μας το συνολικό εισόδημα ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚ ΕΤΟΥΣ 2013 ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ Δ1. Σε όσες αιτήσεις έστειλα μόνο έτσι βγήκε άκρη. Νομίζω το ανέφερε και κάποιος άλλος συνάδελφος αυτό.
  Και επίσης βάζουμε στο νοικοκυριό όλα τα πρόσωπα που ΣΗΜΕΡΑ που υποβάλλουμε την αίτηση κατοικούν μαζί, άσχετα με το τι λέει η δήλωση οικονομικού έτους 2013.
 8. Upvote
  EKALLIA got a reaction from prokroustis in Δυνατότητα απόκτησης του κοινωνικου μερίσματος   
  θα κάνει αίτηση ως άγαμη!! Θα βάλει και όλα τα υπόλοιπα μέλη που φιλοξενεί και αν τηρεί τα εισοδηματικά κριτήρια θα πρέπει να πάρει το μέρισμα. Να έχει προηγουμένως δηλωθεί ο θάνατος στο Μητρωο. Δεν έχει σημασία σε ποιο όνομα ειναι ο λογαριασμός ΔΕΗ
 9. Upvote
  EKALLIA reacted to LAMMERGEIER in Πότε παραγράφεται το πιστωτικό ΦΠΑ?   
  Κύριε ΠΑM......ΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ του  ΑΝΑΣΤ.
  ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 4 . . .
  Τηλ.: .... . . .691
  Ημερ. Έναρξης
  19-2-1987
  μην δίνετε τον ΑΦΜ σας δημόσια, ποτέ δεν ξέρετε.... :ph34r:
  Καλημέρα.
 10. Upvote
  EKALLIA got a reaction from nas in κοινωνικό μέρισμα και εξαιρέσεις   
  Και μην ξεχνάμε, αμοιβή για κάθε αίτηση , για την πιο απλή τουλάχιστον 10 ευρώ... Αλλιώς ας τις κάνουν μόνοι τους. Δεν θα πεθάνουμε εμείς δουλεύοντας τσάμπα για τον κάθε Θεοχαρη .....Ήδη μας έχουν πρήξει στα τηλέφωνα τις τελευταίες ημέρες. Αρκετά πια.
 11. Upvote
  EKALLIA got a reaction from PRESJOHN in κοινωνικό μέρισμα και εξαιρέσεις   
  Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε, δεν υπάρχει .....Πόσο ακόμα θα καθόμαστε σαν τους ραγιάδες??? Ας ερθουν οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι φιλοξενούμενοι στο γραφείο για το μέρισμα . Οι πρώτοι τους ψηφίζουν και οι δεύτεροι, όταν θα έπρεπε να είναι στους δρόμους , πίνουν καφέ .... Οι περισσότεροι από αυτούς.......Έχουμε ότι μας αξίζει. Τέλεια και παύλα .
 12. Upvote
  EKALLIA got a reaction from tsaloux in κοινωνικό μέρισμα και εξαιρέσεις   
  . Δηλώνεις μόνο τη σύζυγο, το παιδί δεν ήταν εξαρτώμενο στη φορολογική δήλωση οικονομικού έτους 2013
 13. Upvote
  EKALLIA got a reaction from ΑΝΝΑ Μ. in κοινωνικό μέρισμα και εξαιρέσεις   
  Θα πρέπει να μάθουμε να αμοιβομαστε για τη δουλειά μας, ας βάλουν μόνοι τους το ΙΒΑΝ και να μην μας ζαλιζουν,γιατί πριν το iBAN μας πήραν και πολλά τηλεφωνα, και μετά τα τηλέφωνα ήρθαν και στο γραφείο και κάθισαν και λαλίστατοι ήταν, και εμείς χρόνο χάσαμε.... Γιατί όλα αυτά για ένα ΙΒΑΝ??? ...... Ο χρόνος μας πρέπει να πληρώνεται, τουλάχιστον στο ελάχιστο και να μάθουμε να μην ντρεπόμαστε για αυτό. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά μας δεν αμοιβεται
 14. Upvote
  EKALLIA got a reaction from ΑΝΝΑ Μ. in κοινωνικό μέρισμα και εξαιρέσεις   
  Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε, δεν υπάρχει .....Πόσο ακόμα θα καθόμαστε σαν τους ραγιάδες??? Ας ερθουν οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι φιλοξενούμενοι στο γραφείο για το μέρισμα . Οι πρώτοι τους ψηφίζουν και οι δεύτεροι, όταν θα έπρεπε να είναι στους δρόμους , πίνουν καφέ .... Οι περισσότεροι από αυτούς.......Έχουμε ότι μας αξίζει. Τέλεια και παύλα .
×
×
 • Create New...