Jump to content

katerin

simple Members
 • Posts

  373
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by katerin

 1. καλημέρα συνάδελφοι,, και όταν είναι εταιρεία Ο.Ε. το πιστοποιητικό για την εταιρεία ή για τα μέλη?? γνωρίζει κάποιος??
 2. Το προσπάθησα δεν λειτουργεί !!!!!! Τα έστειλα ΔΟΥ με email. Καλή συνέχεια. Α, σημείωση,, στο ΑΦΜ για το φόρο μεταβίβασης έβαλα του υπουργείου οικονομικών - δημόσιο και για τους φόρους πίσω τελ. σελίδα συμβολαίου αμοιβή συμβ. και αντίγραφα κλπ έβαλα το αφμ του συμβολαιογράφου. καλή συνέχεια,,
 3. Καλημέρα σε όλους μας, μετά από τηλ. επικοινωνία με τη ΔΟΥ για το θέμα του 735,, βάζουμε κανονικά το ποσό του συμβολαίου της αγοράς (αυτό που πλήρωσε, όχι αντικειμενικής) + τα συμβολαιογραφικά - φόρο μεταβίβασης και λοιπά έξοδα, τη στέλνουμε. Στη συνέχεια τη δήλωση μαζί με το συμβόλαιο (σκαναρισμένο) τα στέλνουμε με email στη ΔΟΥ για να γίνει ο έλεγχος και η εκκαθάριση από εκεί. Αυτά τα ολίγα,,, καλή συνέχεια ....
 4. οκ, εις αύριον τα νεώτερα ..... τσούζουν τα μάτια μου από τον υπολογιστή. Καλό βράδυ !!!
 5. ΑΡΑ θα βάλουμε το ποσό που πληρώθηκε και θα πάμε τη δήλωση με το συμβόλαιο για έλεγχο για να γίνει η εκκαθάριση. θα τηλ. στη ΔΟΥ αύριο, και τα ξαναλέμε...
 6. και εγώ το ίδιο, αλλά τίποτα. θα τηλ. αύριο στο taxisnet και βλέπουμε. αυτή είναι αλλαγή φετινή. κανονικά πρέπει να μπουν και όλα τα υπόλοιπα, φόρος μεταβίβασης, φπα κλπ έξοδα συμβολαιογραφικά, αλλά πάλι δεν το παίρνει !!!!
 7. θα δείτε σε κάποιους κωδικούς το 0. κάντε αποθήκευση, μπείτε και ξαναβγείτε και θα πρέπει να έχει σβηστεί το 0. Αλλιώς σβείστε το με το delete. και προχωράει.
 8. Καλησπέρα σας, μόλις αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα και με το φόρο μεταβίβασης και λοιπά έξοδα , ζητάει αφμ, ποιο αφμ της ΔΟΥ ?? λοιπά έξοδα με το αφμ του συμβολαιογράφου ?? έχετε κάποια βοήθεια?? να τηλ. αύριο στο taxisnet, στη ΔΟΥ ?? καμμία ιδέα κάποιος ??
 9. Καλημέρα συνάδελφοι, μήπως έχετε το email του Κου Πιτσιλή?? όχι της ΑΑΔΕ το γενικό, το δικό του στο γραφείο του. Ευχαριστώ.
 10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 1.000,00 ΣΤΑ Ι.Χ. ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ 2054/20 ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΟΙ ΔΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ Κο ΜΠΟΥΚΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΧ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟ MAGNESIA NEWS. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ !!!!
 11. Για τους εργαζόμενους στον τουρισμό για το ΝΟΕΜΒΡΙΟ δεν έχει ανοίξει ακόμη ?? Για τις ειδικές κατηγορίες (τουρισμού) βγάζει μόνο μέχρι Οκτώβριο,, ξέρει κανείς τι γίνεται??
 12. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ !!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,,
 13. ΤΟ 4ο ΤΡΙΜ ΦΠΑ ΤΟΥ 2019 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ 310, ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΑ ΦΠΑ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 312. ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΟΠ. ΦΠΑ ΤΩΡΑ?? ΣΤΟ Ε3 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ.
 14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΠΑ ΤΟΥ 2019 (ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ 310 ΚΩΔ. ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΑ ΦΠΑ ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,
 15. ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ 2% ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,,
 16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΤΟ Α2 ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ , ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ.
 17. Σας ευχαριστώ πολύ, ponzi. !! Αντε να δούμε.........τι θα αποφασίσουν........
 18. Καλημέρα, καλή δύναμη σε όλους μας, μήπως γνωρίζει κάποιος εάν πρέπει να δηλώσουμε ξανά στο εργάνη τις επιχειρήσεις για τη συνέχιση της μείωσης των ενοικίων (ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΛΠ) ?? ή αρκεί η πρώτη που κάναμε ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!
 19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,,, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ??? (2019) ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ,, ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ,,, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ??
 20. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΟΛΥ !!! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,,, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΛΕΟΝ !!
 21. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΛ. ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ 800,, ) ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ?? ΣΤΟ support employes στο ΕΡΓΑΝΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,
×
×
 • Create New...