Jump to content

babisad

simple Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Upvote
  babisad reacted to 1953 in Καληνυχτα Χωρις Συνορα...!   
  http://youtu.be/O6nLChp_lfI
         Καληνυχτα....
 2. Upvote
  babisad reacted to KAROLOS in Σε E1 που στάλθηκε μέσω internet , δεν συμπληρώθηκε ο κωδ. 049 του πίνακα 7 με το ποσό των αποδείξεων δαπανών   
  Απο πέρυσι φίλε είχε "μαλλιάσει" η γλώσσα μας για το θέμα αυτό. Πολλοί από μας εδω μέσα (κι εσύ) το έχουμε αναφέρει αυτό. Τέλος πάντων. Ας μάθουν όλοι να διαβάζουν σωστά..
  Για τις δαπάνες είχα κάνει μια μελέτη, ελπίζω να τα διαβάζουν κάποιοι...
  http://www.taxheaven...r/view/id/13551
 3. Upvote
  babisad got a reaction from stefanos_her in Σε E1 που στάλθηκε μέσω internet , δεν συμπληρώθηκε ο κωδ. 049 του πίνακα 7 με το ποσό των αποδείξεων δαπανών   
  Μπορεί να "ήθισται" ο κάθε εφορικός-ελεκτής να κάνει οτι γουστάρει, αλλά το γράμμα του νόμου ισχύει (ευτυχώς ακόμα), αρκεί να έχεις τον τρόπο να το χειριστείς.
  Συνεπώς ισχύει: Όταν η δαπάνη έχει συμπεριληφθεί στην αρχική ή συμπληρωματική εμπρόθεσμη δήλωση.
 4. Upvote
  babisad got a reaction from doctor in 10 λόγοι που ΠΑ.ΣΟ.Κ & Ν.Δ θα πάρουν ποσοστό >60%   
  Όσο και να διαβάζει κανείς τον ριζοσπάστη, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και δεν έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τις κομματικές γραμμές που ορίζει το ΚΚΕ, καταλήγει στο συμπέρασμα οτι όλες οι θέσεις είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ και άλλο ένα τεράστιο ΔΕΝ.
  Τον τρόπο για να πετύχει τα όσα λέει, δεν τον αποκαλύπτει.Μας το κρατάει για έκπληξη, όταν θα έχουμε αποδημήσει εις Κύριο...
  Όσο για την απορία κάποιων, γιατί κόπτονται για το ΚΚΕ αφού δεν το ψηφίζουν, έχω να απαντήσω οτι ενδεχομένως κόπτονται γιατί μέλη της οικογένειάς τους- όπως η δική μου- έχουν φυλακιστεί, έχουν βασανιστεί, έχουν περάσει από Μακρόνησο και έχουν άπειρες μνήμες από αφηγήσεις συγγενών για οτι πέρασαν την μαύρη περίοδο του εμφυλίου και όχι μόνο.
  Αν λοιπόν η Αλέκα "δεν είναι σαν τα μούτρα τους",
  ΟΦΕΙΛΕΙ επιτέλους να μας δείξει τα δικά της μούτρα.
  Αλλά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, θα συνεχίσει με τα ΟΧΙ και τα ΔΕΝ να παίρνει 5% το οποίο σύντομα θα γίνει κάτω από 3%
  Όταν λοιπόν θα μείνει κάποια στιγμή εκτός βουλής, θα της φταίει πάλι ο λαός,ο οποίος δεν μάχεται κατά της πλουτοκρατίας, αφού επιλέγει να είναι μακρυά από το ΚΚΕ....
  ....και ξανά πάλι τα ίδια και πάλι απ΄την αρχή.....όπως κάνει τα τελευταία 60 χρόνια.
  Η συνήθεια στο να γράφεις λάθος κεφάλαια στην Ιστορία, φαίνεται να είναι εθιστική, όπως το τσιγάρο που λέω χρόνια να το κόψω, αλλά δεν κάνω τίποτα γι΄αυτό...
  Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει πλέον το ΚΚΕ με τη στάση του.
  Αποδεικνύεται ΠΑΛΙ μικρότερο των περιστάσεων.
 5. Upvote
  babisad got a reaction from louka9 in ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!   
  Ισχύει το παρακάτω
  Μπορώ να ανεβάσω και αναλυτική λίστα για την ενημέρωση που τους έχω κάνει.
  Το θέμα όλο είναι οτι 40 μυρμηγκάκια τσακώνονται για ένα ψίχουλο, ποιός θα το πρωτοπάρει και περνάει ο ελέφαντας και πατάει και τα 40...
  Θα πρέπει: 1. Ή να σκοτώσουμε τον ελέφαντα, 2. ή τα μυρμηγκάκια να γίνουν ελέφαντας.
  Δε νομίζω οτι έχουμε αποφασίσει για το τι θέλουμε να κάνουμε....
 6. Upvote
  babisad reacted to stefanos_her in Έναρξη επαγγέλματος μεταφραστή   
  Είδες παρεξηγήσεις, άμα δεν χρησιμοποιεί κάποιος μαθηματικά.....
  Οπότε,
  "Εισόδημα : δεν κάνω έναρξη" < 0,01€
  "Εισόδημα : κάνω έναρξη">=0,01€
 7. Upvote
  babisad got a reaction from boydimm in Έσοδα-έξοδα προηγούμενου λογιστή. Πώς τα περνάω ;   
  Στη μηχανογραφημένη τήρηση μηνιαίας κατάστασης βιβλίου εσόδων-εξόδων, δεν έχεις υποχρέωση να κάνεις ανακεφαλαίωση και να εκτυπώσεις όλους τους μήνες του 2011. Συνεχίζεις απλώς την εκτύπωση, μετά τον 12ο/2011, τον 1ο/2012.
 8. Upvote
  babisad got a reaction from ATGOLIARAS in Στον κωδικό 421 της εκκαθαριστικής πρέπει να βάλω το σύνολο δαπανών και αγορών παγίων;   
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2010 (009/10)
  ΦΥΛΛΑΔΙΟ NO 34
  ΑΘΗΝΑ 2011
  .........................................
  .........................................
  β) Στη δεύτερη ενότητα του Πίνακα Ζ'- β'.
  Στον Κωδ. 421-1 γράψτε το ποσό του φόρου των κοινών εισροών, δηλαδή των εισροών εκείνων που η επιχείρηση χρησιμοποιεί για την πραγματοποίηση πράξεων με και χωρίς δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών. Επισημαίνεται ότι στον κωδικό αυτό περιλαμβάνεται ο φόρος των κοινών εισροών και των επιχειρήσεων ανέγερσης και πώλησης ακινήτων.
  Στον κωδικό αυτό δεν περιλαμβάνεται κατ' ανάγκη το σύνολο του φόρου δαπανών, εφόσον δεν αποτελούν όλες οι δαπάνες κοινές εισροές στην περίπτωση των υποκειμένων που πραγματοποιούν πράξεις με και χωρίς δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών. Στον κωδικό αυτό περιλαμβάνεται και ο φόρος απόκτησης παγίων (έστω και αν αγοράζονται με αναστολή καταβολής του φόρου, π.χ. της Κ.Υ.Α. Π.2869/87 ή με ενδοκοινοτική απόκτηση) στην περίπτωση που αυτά αποτελούν κοινές εισροές δηλαδή χρησιμοποιούνται για πράξεις με και χωρίς δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών.
  Από τα σύνολα του φόρου κοινών εισροών αφαιρείται ο φόρος που αναγράφεται στον κωδικό 422-1.
  Κωδ. 422-1. Σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 31 του Κώδικα Φ.Π.Α., μπορεί να επιτραπεί στον υποκείμενο ή αυτός να υποχρεωθεί (με απόφαση του Προϊσταμένου Δ.Ο.Υ.) να προσδιορίζει ξεχωριστό ποσοστό pro-rata, α) κατά τομέα (κλάδο, υποκατάστημα κ.λ.π. εφόσον τηρούνται αναλυτικά οι αντίστοιχοι λογαριασμοί στα βιβλία του), β) με ιδιαίτερους λογαριασμούς των βιβλίων, ανάλογα με την πραγματική διάθεση των κοινών εισροών σε πράξεις με ή χωρίς δικαίωμα έκπτωσης.
  Γράψτε το ποσό του φόρου των κοινών εισροών που θα επιμεριστεί με την παραπάνω διαδικασία. Σημειώνεται ότι μπορεί άλλες κοινές εισροές να παρακολουθούνται με αυτό τον τρόπο και άλλες με το γενικό τρόπο του κωδ. 421-2. Επίσης, στον κωδικό αυτό γράψτε το ποσό του φόρου των εισροών, που πρέπει να μειωθεί λόγω «ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΩΝ*», όπως παρακάτω αναφέρονται.
 9. Upvote
  babisad got a reaction from Soc in Διαχείριση Κερδών - Ερευνα διπλωματικής εργασίας   
  +1 κι από μένα και καλή επιτυχία.
  Η έρευνα έχει σκοπό να προσδιορίσει την ύπαρξη του φαινομένου της διαχείρισης των κερδών, των κινήτρων που το δημιουργούν καθώς και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την επίτευξή του.
  Υ.Γ. Φίλε Soc πες στον καθηγητή σου, να μην κάνουν άσκοπες έρευνες. Έχει προσδιοριστεί το φαινόμενο με πρώτο διδάσκαλο τον σύντροφο Άκη (λευτεριά, με την ευκαιρία). Στείλτο και σ' αυτόν και κάνε τις απαντήσεις που θα σου δώσει, μια τεράστια κορνίζα. Περίπου 50 εκ.€ κομπόδεμα έχουν προσδιορίσει επ ακριβώς το φαινόμενο και έχουν διδάξει τους τρόπους διαχείρισης.
  Υ.Γ.2: Όταν τελειώσει αυτή η έρευνα, κάντε μια για προσδιορίσετε την ύπαρξη του φαινομένου της διαχείρησης των ζημών. Είναι πιο επίκαιρο και πιο ενδιαφέρων.
  Υ.Γ.3: Μη ξεχάσω να πω και ΛΕΥΤΕΡΙΑ στο Λάκη Γαβαλά, γιατί εγώ δεν είμαι ρατσιστής.... :P
×
×
 • Create New...