Προς το περιεχόμενο

KOSTASGID

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από KOSTASGID

  1. Τι γίνεται με τις εργατικές κατοικίες; Η ιδιοκτησία δεν έχει περιέλθει στους κατόχους αφού πληρώνουν δόσεις. Ποιος θα επιβαρυνθεί το χαράτσι;

  2. Αφησα τσίπουρο θεϊκό με πανσέτες που λιώνουν στο στόμα.... Έχω ένα κεφάλι υπέροχο... Εχω και 4 δηλώσεις έτοιμες.... Ήρθα μόνο για να τις στείλω και επιστρέφω στα καλά.... Θα φύγουν σαδιστικά έως 23:59............

    :blink: :blink: :blink:

    όχι ρε που@@η μου. Διακοπή ρεύματος!!!!!!

  3. Δοκίμασε κανείς να καταχωρήσει κινήσεις 2011 χωρίς Ε.Φ.Κ. στην Αφροδίτη; Παρότι έκανα τη διαδικασία που αναφέρεται στο μήνυμα του Ήφαιστος, όταν καταχωρώ κίνηση μου ζητά να ορίσω Ε.Φ.Κ. και δεν αποθηκεύει την κίνηση με Ε.Φ.Κ. μηδέν. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

  4. Τελικά οι άμισθοι υποθηκοφύλακες έχουν δικαίωμα έκπτωσης του ΦΠΑ των εξόδων τους; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι που να λέει το αντίθετο. Όμως το συλλογικό τους όργανο τους έχει ενημερώσει ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Επικοινώνησα μαζί τους και ζήτησα να μου πουν από που προκύπτει αυτό. Φυσικά δε πήρα απάντηση.

    Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο; Υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά τους;

    Ευχαριστώ

  5. Το κακό είναι ότι τα παιδιά αυτά (20άρηδες) δεν εργάζονταν πουθενά με ένσημα. Δουλεύουν περιστασιακά σε τέτοιου είδους καταστήματα.

    Σε περίπτωση που εμφανισθούν και πουν ότι εργάσθηκαν π.χ. για 10 μέρες, γίνεται δεκτή από το ΙΚΑ η δήλωσή τους;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ). ΤΟ ΙΚΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚ/ΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ (ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ). ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ (ΒΑΡΕΑ) ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 50 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

×
×
  • Δημιουργία νέου...