Jump to content

ROMARIO

simple Members
 • Posts

  444
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ROMARIO

 • Birthday 07/27/1977

Recent Profile Visitors

3,964 profile views

ROMARIO's Achievements

 1. Συναδελφοι καλημερα εχει πληρωθει καποιος εργοδοτης απο το προγραμμα? Μιλάω για τα 200€ που δικαιουται αν προσλαμβανε μακροχρονια ανεργο. Εχω δυο επιχειρήσεις που τελειωσε το 6 μηνο τελη Μαιου και τέλη Ιουνίου και δεν έχουν λάβει κάτι. Γνωρίζει κανείς αν χρειάζετε αν κανουμε κάτι?
 2. Καλησπέρα, για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Έχει πρόβλημα η υποβολή μισθωτηρίων? Γιατί προσπαθώ από εχτές να κάνω ανανέωση σε ένα μισθωτήριο δεν το δέχεται και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό? Ευχαριστώ
 3. Καλησπέρα, άνοιξε για τον Οκτώβριο? γιατί σε μια επιχείρηση που έβαλα ημερομηνίες 01-10-2020 μέχρι 31-10-2020 μου βγάζει: Η επιχείρηση δεν ανήκει στις Περιοχές της περίπτωσης για το ΚΑΔ ΥΠΑΓΩΓΗΣ και την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ για την περίοδο
 4. Για το ΑΦΜ: πχ.999999999 δεν έχετε συμπληρώσει: Α.Φ.Μ. στην Τρέχουσα Κατάσταση. Ο εργαζόμενος (ξενοδοχοϋπάλληλος) απολύθηκε στις 04/09/2020 γιατί το ξενοδοχείο διέκοψε οριστικά τις εργασίες του, και ήταν σε αναστολή όλο τον αύγουστο. Πως αντιμετωπίζεται αυτό ? Έχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο ? Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα , τι είναι αυτό: Α.Φ.Μ. στην Τρέχουσα Κατάσταση. Εχει βρει κάποιος λύση σε αυτό?
 5. Για το ΑΦΜ: πχ.999999999 δεν έχετε συμπληρώσει: Α.Φ.Μ. στην Τρέχουσα Κατάσταση. Ο εργαζόμενος (ξενοδοχοϋπάλληλος) απολύθηκε στις 04/09/2020 γιατί το ξενοδοχείο διέκοψε οριστικά τις εργασίες του, και ήταν σε αναστολή όλο τον αύγουστο. Πως αντιμετωπίζεται αυτό ? Έχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο ? Καλημέρα έχω το ίδιο πρόβλημα , τι είναι αυτό: Α.Φ.Μ. στην Τρέχουσα Κατάσταση.
 6. Καλησπέρα, για το Ε11.1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΗΨΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΠΑΡ. 3ΣΤ ΤΗΣ ΠΝΠ (Α΄ 55/11.03.2020), προσπαθώ να το υποβάλω και μου βγάζει ότι είναι εκπρόθεσμο, σήμερα δεν λήγει η προθεσμία?
 7. Καλημέρα, σε αρχική υποβολή αναστολής πλητόμενης επιχείρησης δεν είχε δηλωθεί το ενοίκιο. Παώ με ορθή επανάληψη να βάλω το ενοίκιο για τον Απρίλιο και μου διαγράφει όλους τους εργαζόμενους . Στην αρχική γράφει ότι έχει ανακληθεί! Προσπαθώντας να βάλω με άλλη υποβολή τους εργαζόμενους μου γράφει ότι υπάρχουν σε άλλη αίτηση? Το πρόβλημα είναι με την αίτηση των εργαζόμενων, θα υπάρξει πρόβλημα με τα 800€?
 8. Λάθος δικό μου. ΟΚ. το βρήκα . Καλή συνέχεια
 9. Καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους. Μετά το άνοιγμα εκ νεου τις πλατφόρμας , σε επιχείρηση που βάση ΚΑΔ πλήτεται σαν επιλογή για αναστολή σύμβασης εργασίας εργαζομένων μου βγάζει 2 επιλογές : α) Επιχειρήση έκδοσης προτωγενούς (branded) ψηφιακού περιεχομένου , οι οποίες είνα εγγεγραμμένες στο μητρώου επιχείρησεων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης ( μητρώο online media) που τηρέιται στην ΓΓΕΕ.. β) Καταστήματα λιανικού εμπορίου που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας όλων των καταστήματων λιανικών εμπορίου τύπου "shops in a shop" κτλ Η επιχείρηση δεν ανήκει σε καμία απο αυτές τις περιπτώσεις, την Παρασκευή έκανα για τον έναν εργαζόμενο, για τον άλλο πως θα κάνω? Υπάρχει κάτι άλλο , αναμένουμε να ανοιξει ξανα με σωστά πεδία επιλογής? Ευχαριστώ.
 10. Καλησπεερα και απο εμένα, και εγώ είμαι ένας από εσάς με αρκετά ακατάθετα, αλλά βάση του ΦΕΚ που λέει μέχρι και 29/02/2020 , νομίζω αύριο θα διορθωθει. Δεν γνωρίζω εαν ο κόμβος έχει δυνατότητα επικοινωνίας αύριο πρωί με το εργάνη γιατί προφανώς πολλοι συνάδελφοι θα πάνε αύριο στο γραφείο τους να στείλουν με την ησύχία τους το Ε11 και θα γίνει πανικός. Καλό βράδυ
 11. Καλησπέρα, μητρική εταιρεία με έδρα Ηνωμένο Βασίλειο , έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα και θέλει να το χρηματοδοτήση με έμβασμα στην Ελλάδα, υποκειται σε τέλη χαρτοσήμου 1,2% ή επειδή είναι υποκαστημα αλλοδαπής θεωρείται διακήνισει κεφαλαίου οπότε δεν υποκειται σε τέλη χαρτοσήμανσης. Σημειωτέον δεν θα γίνει δανειακή σύμβαση.Ευχαριστω
 12. Μήπως κάποιος συνάδελφος που έχει ιατρική εταιρεία ΙΚΕ το έχει αντιμετωπίσει? Καλημέρα και καλό μήνα. Τώρα με τον ΕΦΚΑ μου έτυχε η εξής περίπτωση. Ιατρική εταιρεία ΙΚΕ θέλει να δηλώσει και να ασφαλίσει τον επιστημονικά υπεύθυνο , ο οποίος όμως είναι και διαχειριστής. Πάμε στο ΤΣΑΥ και μας ενημερώνει ότι πλέον δεν ασχολούμαστε με επιστημονικά υπευθύνους , απευθυνθείτε στο τοπικό ΙΚΑ - ΕΦΚΑ. Πάμε στο τοπικό ΙΚΑ και μας λέει ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξαρτημένη εργασία σε διαχειριστή γιατί είναι ασυμβίβαστο (ορθή άποψη) . Ρωτάμε πώς μπορούμε να τον ασφαλίσουμε ως επιστημονικό υπεύθυνο ? Απάντηση προϊσταμένης " δεν μας ενδιαφέρει κόψτε τον λαιμό σας ή δηλώστε και ασφαλίστε άλλον επιστημονικά υπεύθυνο!!!". Δεν γνωρίζω εαν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος , αλλά το ιατρείο έχει 2 τμήματα μικροβιολογικο και ακτινολογικό εργαστήριο, έχουμε ασφαλίσει ως επιστημονικά υπεύθυνο τον μικροβιολόγο (ΙΚΑ -ΕΦΚΑ) (των δηλώσαμε και στον Ιατρικό Σύλλογο) αλλά δεν μπορούμε να ασφαλίσουμε και να αποδώσουμε εισφορές ΙΚΑ-ΕΦΚΑ στον επιστημονικά υπεύθυνο του ακτινολογικού (των δηλώσαμε στον Ιατρικό Σύλλογο) , που είναι και ο διαχειριστής. Οπότε υπογράφει της πράξεις του ΕΟΠΠΥ χωρίς να είναι ασφαλισμένος με την ιδιότητα του επιστημονικά υπευθύνου. Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος και έχει βρεί ποιά είναι η λύση. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
 • Create New...