Jump to content

katerina109

simple Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

About katerina109

katerina109's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΩΣΤΑ . ΕΚΑΝΑ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΕΕΧΕ. ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΕΤΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ . ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ!!! Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΣΥΕΓΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ?
 2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΣΑΥ ΙΚΑ ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ (ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ). Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: OΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ (**ΩΣ ΕΜΜΙΣΘΗ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΑΠΥ) ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ! 1. Η ΚΟΡΗ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΣΣ Η ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ? 2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΥ? ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΥ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ?
 3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΕΝΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥ!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ!
 4. ΕΝΤΑΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΓΓΠΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Κ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ! ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ Σε εφαρμογή της Α.Υ.Ο. ΠΟΛ.1167/2.8.2011, έχει αποσταλεί Ειδοποίηση στους ενεργούς επιτηδευματίες φυσικά ή μη φυσικά πρόσωπα, που δεν έχουν προβεί σε διακοπή εργασιών στο Μητρώο της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., ενώ δεν ασκούν πλέον την δραστηριότητα του ελευθερίου επαγγέλματος ή της εμπορικής επιχείρησης, ότι δύνανται μέχρι 14.6.2012 να πραγματοποιήσουν εκπρόθεσμη διακοπή με την πραγματική ημερομηνία διακοπής τους. Διευκρινιστικά αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που η δραστηριότητα ασκείται κανονικά, ο φορολογούμενος δεν χρειάζεται να προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια. Όσον αφορά στους αποβιώσαντες αναφέρουμε ότι η Γενική Γραμματεία έστειλε την Ειδοποίηση σʼ αυτούς για τους οποίους δεν έχει γίνει ενημέρωση του συστήματος για το θάνατό τους. Σε περίπτωση θανάτου οι κληρονόμοι οφείλουν να ενημερώσουν το Μητρώο TAXIS της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. χωρίς να δεσμεύονται από την ανωτέρω ημερομηνία, εφόσον δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής δήλωσης Ε1.
 5. Το περίμενα οτι θα υπήρχαν κ άλλεσ περιπτωσεις.Είναι απλά τραγικοί οι κύριοι συνάδελφε. Και μάλιστα τα στέλνουν όλα τώρα.Τρέχουμε για τις δηλώσεις απο τη μια έχουμε και τις γκάφες τους απο την άλλη!!Και οι πελάτες μας τι φταίνε να τους επιβαρύνουν ψυχολογικά με τέτοια λάθη!Σ εμένα ήθρε ο άνθρωπος τρομαγμένος μήπως υπάρχουν χρέη που αγνοόυσε!
 6. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ 1994.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΛΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΣΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ14/6 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1/1/2011, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ (ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ). ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ, Η ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΦΜ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ?
 7. Καλημέρα συνάδελφοι , εχω κάνει πρόσληψη στο γραφείο (λογιστικό), ενός λογιστή στις 01/02/2012 με την κλαδική των λογιστών!Με τα νέα μέτρα τι ακριβώς πρέπει να κάνω? α)Να κάνω μείωση μισθού 22% οπως προβλέπεται στις κλαδικές με κατώτατο όριο αυτό της ΕΓΣΣΕ? (υπάρχει η συγκατάθεση του εργαζόμενου) ή β)να συνάψουμε νέα σύβαση ΕΓΣΣΕ?
 8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ???
×
×
 • Create New...