Jump to content

ouf

simple Members
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ouf

 1. Ευχαριστώ πολύ κι εγώ με ΕΓΣΣΕ νομίζω αλλά χρειαζόμουν επιβεβαίωση καθώς φέτος ξέχασα κ αυτά που ήξερα με όσα είχαμε και έχουμε ακόμα να κάνουμε. Ανάθεση έργου από τον Δήμο σε Ιδιώτη είναι η περίπτωσή μου άρα ΕΓΣΣΕ .
 2. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την βοήθεια σας επιχείρηση θέλει να προσλάβει Οδηγό Απορριματοφόρου , εργάτη απορριματοφόρου και οδοκαθαριστή Ψάχνω αρκετή ώρα και δεν βρίσκω ΣΣΕ , μπορεί κόποιος να με βοηθήσει? Ευχαροστώ εκ των προτέρων.
 3. Να πάτε για καφέ!!! Εγώ μισή ώρα προσπαθούσα να εκτυπώσω Περιουσιακή Κατάσταση αυτό τα λέει όλα ...
 4. Πραγματικά λυπάμαι για όσα διαβάζω στο θέμα αυτό τόσες μέρες, προσπαθούσα να μην πάρω θέση αλλά... Τέτοια κακία και τέτοια υποτίμηση ανθρώπων που μπορεί να μην έχουν Πτυχία αλλά δουλεύουν και διαβάζουν καθημερινά για να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να λειτουργούν σωστά όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για εσάς που βάζετε την υπογραφή σας. Δουλεύω 7 χρόνια σε Λογιστικό Γραφείο και έχω μόνο Απολυτήριο Λυκείου ευτυχώς δεν με θεωρούν κατώτερη στον χώρο εργασίας μου γιατί δεν προσδιορίζομαι από τους τίτλους αλλά από την δουλειά μου. Όσο για εσάς που μας θεωρείται κατώτερους κοιτάξτε στο χώρο σας αυτόν που σας κάνει-βγάζει όλη την δουλειά και σας την δίνει μασημένη τροφή πριν αρχίσετε τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές. Καλό Πάσχα σε όλους μας και Καλή Ανάσταση να έχουμε.
 5. Καλησπέρα σας προσπαθώ να στείλω Φ-01 012 που αφορά Ημεδαπό Κοινωφελή Ίδρυμα και μου υπολογίζει Προκαταβολή Φόρου ενώ δεν πρέπει. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος?
 6. Μόλις ενημερώθηκε το site του ΣΕΠΕ από το ΙΚΑ για την αλλαγή προφανώς και με αφήνει να κάνω την εισαγωγή. Καλό θα ήταν να απαντούν στα τηλέφωνα ΣΕΠΕ κ ΟΑΕΔ γιατί από την Παρασκευή προσπαθώ να βγάλω γραμμή και δεν απαντούν. Έχει βγάλει γραμμή κάποιος συνάδελφος?
 7. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ανοίγει το πεδίο εισαγωγη για να επιλέξω την έδρα . Μόνο στην συγκεκριμένη εταιρεία έχω αυτό το πρόβλημα μίλησα με το ΙΚΑ έδωσα τα στοιχεία για τους υπευθυνους το πρωί αλλά ακόμα δεν μπορώ.
 8. Προσπαθώ να στείλω από το πρωί αρχικό ετήσιο πίνακα αλλά στην εισαγωγή η επιλογή παράρτημα δεν ανοίγει οπότε δεν μπορώ το έχει αντιμετωπίσει κάποιος?
 9. Διαβάστε αυτό καταργήθηκε το οικογενειακό ασφάλιστρο. http://www.texnologistiki.com/cms/images/stories/entypa/egkuklios_ika.pdf
 10. Συμφωνώ σε όλα όσα γράψατε κ ειδικά στο τελευταίο, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να είμαστε καλυμμένοι σε οποιαδήποτε τυχόν αξίωση του εργαζόμενου αργότερα , όσο για την γραφειοκρατία θεωρώ πως δεν είμαστε εμείς αυτοί που την συντηρούν-επιβάλουν .
 11. Στην δικιά μας επιθεώρηση δεν παραλάμβαναν τροποποιητικό πίνακα προσωπικού με μείωση αποδοχών χωρίς νέα σύμβαση . Πως θα αποδείξεις την σύμφωνη γνώμη μεθαύριο του εργαζόμενου χωρίς να έχει κατατεθεί η σύμβαση.
 12. Το ίδιο ζητάνε κ σε εμάς στο Επιμελητήριο-ΓΕΜΗ μας πλέον στο καταστατικό θα πρέπει να αναφέρουμε την ακριβής διεύθυνση αλλιώς δεν παίρνουμε αριθμό ΚΑΚ .
 13. Πήγαινε και κάνε αναζήτηση αγγελιών και εάν εξακολουθεί να σου δείχνει οτι είναι προσωρινή πάει να πει ότι δεν έχεις κάνει υποβολή.
 14. Ακριβώς ημερομηνία δεν θυμάμαι αλλά εγώ ξεκίνησα να στέλνω εκκαθαριστικές απο τις 13/02 όπως επίσης είναι ανοιχτό και για τις εκκαθαριστικές λόγω διακοπής της Χρήσης 2013.
 15. Θεωρώ κ ελπίζω πως ναι δεν μου έχει τύχει έως τώρα.
×
×
 • Create New...