Προς το περιεχόμενο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Like
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from [email protected] in ΑΠΔ Ιανουαρίου 2022   
    Απ οτι εχω καταλαβει, το ΤΕΚΑ αφορα νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας μετα την 1/1/2022. ΔΕΝ αφορα ηδη εργαζομενους πριν την 1/1/2022, ΟΥΤΕ οσους εχουν εστω κι ενα ενσημο πριν την 1/1/2022. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος για να καταλαβω κι εγω το σωστο.
     
  2. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from [email protected] in ΑΠΔ Ιανουαρίου 2022   
    Απ οτι εχω καταλαβει, το ΤΕΚΑ αφορα νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας μετα την 1/1/2022. ΔΕΝ αφορα ηδη εργαζομενους πριν την 1/1/2022, ΟΥΤΕ οσους εχουν εστω κι ενα ενσημο πριν την 1/1/2022. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος για να καταλαβω κι εγω το σωστο.
     
  3. Like
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from HURRICANE33 in ΑΠΔ Ιανουαρίου 2022   
    Απ οτι εχω καταλαβει, το ΤΕΚΑ αφορα νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας μετα την 1/1/2022. ΔΕΝ αφορα ηδη εργαζομενους πριν την 1/1/2022, ΟΥΤΕ οσους εχουν εστω κι ενα ενσημο πριν την 1/1/2022. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος για να καταλαβω κι εγω το σωστο.
     
  4. Like
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from prokroustis in ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜ.ΧΡΟΝΟΥ   
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΕΒΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.
     
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ.
  5. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to kotlistianos in ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ-ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ;   
    Τους χρεώνεις πρώτα απ όλα για να κατλάβουν ότι πρέπει να πληρώσουν γιατί μπήκαν σε γραφείο που τους παρεχει υπηρεσία.
  6. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to ponzi in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Συγχωρήστε μου την παρέμβαση αλλά γιατί "σε άλλο τόπο"? 
    Γιατί όχι εδώ?
    Γιατί δεν είναι πια τόσο ενεργοί στο φόρουμ οι παλιότεροι συνάδελφοι?
    Κουράστηκαν, "σπάστηκαν", πήραν σύνταξη?
    Δεν μπορούν να συνυπάρξουν νέοι και παλιοί? 
    Πάντα έτσι δεν ήταν?
    Δεν είμαι νέος, ούτε και παλιός. Το φόρουμ το "ανακάλυψα" το 2004 αν θυμάμαι καλά. Τρόμαξα με το πόσα πράγματα δεν γνώριζα ή νόμιζα ότι γνωρίζω. Λογαριασμό έφτιαξα το 2010. Μέχρι τότε έμπαινα και διάβαζα.
    Σε εσάς (τους έμπειρους συναδέλφους) χρωστάει μεγάλο μέρος της υπόστασης του το φόρουμ. Το οποίο εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα έχουμε εκμεταλλευτεί και θέλουμε να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε. 
    Μην ψάξετε για ίχνος κολακείας σε αυτά που γράφω. 
    Απλά είμαι πολύ επιβαρυμένος και - ενώ δεν είμαι ηττοπαθής - θεωρώ ότι έχω υποστεί πολλές ήττες τελευταία. Η δική σας αποχώρηση, αλλά και η μη συμμετοχή των υπολοίπων που προανέφερα, λογίζεται ως απώλεια συμμάχων.  
  7. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to Giannis P. in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Είμαι 38 χρονών, εδώ και 7 χρόνια λογιστής - ελεύθερος επαγγελματίας.
    Στο ξεκίνημα, μία φίλη - συνάδελφος, μου μετέφερε τις εμπειρίες της μετά από είκοσι χρόνια - τότε - στο επάγγελμα.
    Μου τόνιζε πως δεν αξίζει και πως για να τα βγάλει πέρα οικονομικά σε αυτό το επάγγελμα έχασε το δικαίωμα να μεγαλώσει η ίδια τα παιδιά της.
    Αυτό λοιπόν μου είχε σφηνωθεί στο μυαλό από τότε 31 ετών. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Στις φετινές δηλώσεις λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω πράξη το παραπάνω, έχοντας πλέον γυναίκα και παιδάκι.
    Καθόρισα το ωράριό μου ωσ εξής:
    Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 21:00.
    Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.
    Κυριακή ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    Μέσα σε αυτό το ωράριο ΔΕΝ κατάφερα να τελειώσω τις δηλώσεις.
    Τα έχω όμως καλά με τον εαυτό μου. Δούλευα τόσες ώρες όσες μπορούσα και όσες μου επέτρεπαν (κατά την άποψή μου) οι ρόλοι  του πατέρας και του σύζυγου.
    Δεν ξέρω τί θα κάνω με τις 25 δηλώσεις μου έμειναν. Ίσως να μη με νοιάζει κιόλας.
    Μπορούν να μου πάρουν ότι θέλουν. Δεν μπορούν όμως ΣΙΓΟΥΡΑ να μου πάρουν τη ζωή και την οικογένεια μου.
    Δεν είμαι διατεθειμένος να δουλεύω νύχτα. Θα δούλευα μπαρμαν τότε και όχι λογιστής.
    Με κατηγορούν τώρα πως δεν δούλεψα αρκετά, δεν προγραμματισα σωστά, είμαι άπληστος και αναλαμβάνω δουλειά που δεν μπορώ να βγάλω, είμαι κλάψας και συνηθισμένος να δρω τελευταία στιγμή.
    Σε αυτό το σημείο αρχίζει το πράγμα και ξεφεύγει από τα χέρια μου. Γίνεται κοινωνικό πρωτίστως, πολιτικό δευτερευόντως πρόβλημα - θέμα.
    Η κοινωνία θα μας δείξει τί μέλοι θέλει. Golden boys/girls για τους/τις οποίους/ες κύριο - αν όχι αποκλειστικό - μέλημα είναι η δουλειά ή μέλοι που κύριο μέλημα τους είναι η ζωή τους (όποια και να είναι αυτή) και μετά όλα τα άλλα (τα οποία αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής τους).
    Νομίζω πως αυτό ειναι το κυρίαρχο ζήτημα της εποχής μας και διαφένεται και στε αυτό που ζούμε από χθές. 
    Ξεκαθάρισμα για το τί κοινωνία θέλουμε.
    Πάνω σε αυτό παίρνουμε όλοι μας θέση.
    Με την καθημερινή συμπεριφορά μας (επαγγελματική ή προσωπική).
    Με αυτά που ανέχεται ή όχι ο καθένας.
     
    Με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε...
  8. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to SARAKINOS in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
    Σοφία νομίζω ότι ...σοφά τα γράφεις. Ας σοβαρολογήσουμε για το θέμα των ΜΥΦ, με δεδομένο ότι σε λίγο θα συνδεθούν οι ΦΤΜ με την ΓΓΠΣ, οπότε πως θα γίνεται η διασταύρωση των χοντρικών πωλήσεων-αγορών-δαπανών; Επόμενο είναι η καθιέρωση των ΜΥΦ. Ομως, και πολύ σωστά επισημαίνουν μερικοί συνάδελφοι, δεν είναι έτοιμα τα λογισμικά προγράμματα για να βγάζουν τις σωστές καταστάσεις και αυτό θέλει χρόνο. 
    Η πλήρης άρνηση αποστολής θα επιφέρει και άλλα πρόστιμα, το χθεσινό κλείσιμο ήταν απλά η προειδοποίηση. Το τι θα ακολουθήσει το αντιλαμβανόμαστε , αφού η ηγεσία μας είναι απούσα. Αλλά είναι γεγονός ότι αυτό το σύστημα θα επικρατήσει, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλη την Ε.Ε. Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε; Να πιέσουμε από τώρα, 15 μέρες πριν την καταληκτική προθεσμία, μέσω ΠΟΦΕΕ, ΟΕΕ, ΠΕΦΕΕ και όλους τους ανευθυνοϋπεύθυνους "ηγέτες" μας, που λάμπουν δια της απουσίας τους τις τελευταίες μέρες, να απαιτήσουν άμεσα την παράταση της προθεσμίας, τουλάχιστον για 3-4 μήνες, ώστε να προλάβουμε να ετοιμάσουμε την υποβολή. 
    Προσωπικά δεν μπορώ να συζητήσω με τις σημερινές συνθήκες , την άρνηση υποβολής των καταστάσεων, αλά όχι για 31/7, δεν θα προλάβω. Δική σας η απόφαση συνάδελφοι. Αυτή είναι η δική μου, προσωπική, άποψη...
  9. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to SARAKINOS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Αγαπητέ Νίκο-πως σε λένε- ομολογώ ότι έκανα υπομονή και είδα πόσο, μα πόσο γρήγορος είσαι! Αυτή ήταν η απορία μου, δηλαδή αν είχες 20 δηλώσεις προλαβαίνεις σε τρείς μέρες, αλλά 220 !! Μπράβο σου θηρίο...Εκτός βέβαια αν το Σ/Κ (δυο μέρες, όχι τρεις που λες) δουλεύατε πάνω στις δηλώσεις 6 άτομα, και πάλι δεν βγαίνει το νούμερο...
    Ισως είσαι νέος εδώ μέσα και δεν λέω ότι είσαι σπασίκλας, αλλά από αυτούς που τα ξέρουν όλα, ενώ οι υπόλοιποι ταλαίπωροι , όπως εγώ , παιδεύονται να στείλουν δηλώσεις από 21.30-9.30. Και βέβαια, δεν πίνω φρέντο, μόνο ελληνικό διπλό και μέτριο, πίνει όμως ο γιός μου, που μου είπε ότι είναι και ο καφές! Αλλά μου είπε να σε καλέσω να βάλεις ένα χεράκι για να τελειώσουν σε χρόνο dt οι ρημαδιασμένες οι δηλώσεις που μου έμειναν, τι λες; 
    Και σε πληροφορώ αγαπητέ και ευγενικέ συνάδελφε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου, ελπίζω να έχω τελειώσει, όπως και πέρυσι, αλλά εσύ ήσουν μάλλον σε διακοπές , αφού είχες τελειώσει τόσο νωρίς. Αλλά αναρωτιέμαι ακόμα 220 κομμάτια σε 3 μέρες! Να γιατί το ΥΠΟΙΚ δεν δίνει παράταση, αφού φεύγουν με τέτοιο ρυθμό οι δηλώσεις και πάμε και για καφέ στην παραλία, γιατί ζητάμε παράταση; Βέβαια λησμονείς, πανέξυπνε και ταχύτατε συνάδελφε , ότι τα λογιστήρια κάνουν και άλλες δουλίτσες, όπως ενημέρωση διπλογραφικών βιβλίων, ΦΠΑ, Δ,Φόρο, εκτυπώσεις, αναλυτικές καταστάσεις που ζητάνε οι τράπεζες και τόσες άλλες , αμελητέες για σένα εργασίες, που προφανώς ασχολείσαι μόνο με δηλώσεις.
    Στο τέλος , βέβαια , κατάλαβες την πατάτα και έκανες πίσω, αλλά τι ακριβώς εννοούσες με το "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ" , εμένα, άλλους συναδέλφους ή εσένα; Διαλέγεις και παίρνεις.
      Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισες, που κατάλαβαν τι συμβαίνει και σου απάντησαν, πολλοί με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν τι γράφουν. Ελπίζω και εύχομαι να μην ξανασχοληθείς μαζί μου, εκτός αν θες να έλθεις να βάλεις ένα χεράκι στο γραφείο.
     Και κόψε τα κεφαλαία, Μπροστά σου θα δεις το πλήκτρο caps lock. Απενεργοποίησέ το σε παρακαλώ, καταντάς κουραστικός.
    Καλή ξεκούραση και άσε εμάς να συνεχίσουμε.
  10. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from NELA190875 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    ΣΥΜΦΩΝΩ !!!
  11. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from broster in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.....
  12. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to broster in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Μαστρονίκο , αν είχες τελειώσει στις 30/06 θα είχες κάθε δικαίωμα να μας το παίξεις λογισταράς , από τι στιγμή που τέλειωσες μετά την καταληκτική ημερομηνία σταμάτα για το καλό σου να γράφεις μπούρδες γιατί τα νεύρα μας θα τα πληρώσεις εσύ και δυστυχώς δικαιολογημένα , άντε γιατί ο εχθρός είναι εντός που λέμε και εμείς χουλιγκάνοι .....
  13. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to HARYK in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Είμαι πολύ καλά Λεωνίδα.
    Σ' ευχαριστώ...
     

  14. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from MARIAZAK in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ?
     
    ΕΜΑΣ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ "ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ/ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ "ΟΠΙΣΘΙΑ" (ΩΧ ΣΥΓΝΩΜΗ, "ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ).
  15. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from DimitrisD in ΓΓΠΣ-ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΔ, οι κωδικοι username κλπ δεν γινονται δεκτοι.   
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ (ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ)
  16. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from DimitrisD in ΓΓΠΣ-ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΔ, οι κωδικοι username κλπ δεν γινονται δεκτοι.   
    ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ (ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ TAXIS) ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΔ.
     
    ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΓΓΠΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ (USERNAME ΚΛΠ ) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΓΓΠΣ.
     
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ?
     
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΔ?
     
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ.
     
    ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 15515 ΤΗΣ ΓΓΠΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ 45 ΛΕΠΤΑ.
     
     
  17. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from MarP in δημοτικα τελη 2% και πως πληρωνονται   
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
     
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ?
     
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ ΕΣΟΔΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ?
    Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧ/ΣΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "Ζ".
     
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΠΑ (ΤΡΙΜΗΝΟ Ή ΜΗΝΑ) ΜΕ ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΦΠΑ (ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ) Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΩΣ ΕΞΟΔΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Π.Χ. ΤΕΛΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ,ΤΕΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΛΠ) ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ.
     
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ (ΟΘΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ ΕΣΟΔΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ "Ζ").
     
    ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ).
  18. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from gdao in Ακόμα χαϊδεύουμε αυτιά αντί να κλωτσάμε "πισινούς". ΓΙΑΤΙ ?   
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
     
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!
  19. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from xoroxronos in Ακόμα χαϊδεύουμε αυτιά αντί να κλωτσάμε "πισινούς". ΓΙΑΤΙ ?   
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
     
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!
  20. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to gkazan in ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TAXISNET   
    Αυτά τα ερωτήματα, μπορεί να τα κάνει (και να δικαιολογείται για τις απορίες του), ΜΟΝΟ ο Ε.Τ. ο εξωγήινος.
     
    Τόσες δεκαετίες (περίπου 4), δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως λειτουργεί το μαφιόζιικο σύστημα, ε εννοώ η "Κοινοβουλευτική Δημοκρατία" μας;
     
    Ο άλλος πήρε ένα κωλόσπιτο και το πτώμα του, ακόμα τα χρωστά στον Πρόεδρα, ΝΑ' ΟΥΜ. (Εκτός και αν ο Πρόεδρας αποδείξει οτι του αποπλήρωσε το δάνειο που του είχε χορηγησει).
     
    Το δεξί, αριστερό χέρι, πόδι κλπ, τα φαγε από υποβρύχια, ΥΠΕΧΩΔΕ, Υ.Ο., όποιο τραπεζικό λογαριασμό πολιτικου και αν σηκώσεις, μίζες θα βρείς από κάτω.... Ο Άκης λέει οτι οι σημειώσεις του για τις μίζες και τα χρωστούμενα είναι "προσωπικά δεδομένα", ο Βαγγέλας έχει βγάλει κόσμο και κοσμάκη οσία περιστερά, άνοιξε και το Εθνικό Τυπογραφείο Κυριακή, για να ψηφίσει νόμο για την Proton και τον Λούα Λούα.
     
    Το 1997 στη Σαλόνικα, είχε περάσει "νόμο"-συγχωροχάρτι για όσους είχαν παιδιά του "θανατά" (καρκίνους κλπ), "έμπαιναν" σε "πανεπιστήμια" των Βαλκανίων, παίρναν μεταγραφές στο Σαλόνικα και μετά... Θεραπεύονταν!!! Ούτε ο Γρηγόρης Ο Σπίτης (Gregory House, MD) δεν τα καταφέρνει έτσι.
     
    Όσον αφορά το Taxisnet, ο... ΣΤΑΖΙ το είχε πάρει και αυτό το έργο... όπως το ΙΚΑ... Και ότι του ζητήσεις, χρεώνει κερατιάτικα, γιατί τα πληρώνει ο γνωστός μαλ@κας (λέμε με Ελληνικός Λαός). Φέτος, εκβιαστικά, πήρε κανα δυο κατοστάρικα για μια στήλη στο Ε7....
     
    Πες μου τώρα εσύ (και με δεδομένο οτι δικαστήρια και ΣτΕ είναι στην τσεπούλα τους, αν δεν πέσει απόφαση υπέρ της "διάσωσης" της χώρας, μισθός δεν μπαίνει στους δικαστικούς), ποιός από τους παραπάνω θα λογοδοτήσει, πλήν του γνωστού μαλ@κα (μέσω της πρόσθετης, παράλογης και ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ φορολογίας του) ;
     
    Θα πετάξουν ένα "Πολιτικές ευθύνες" και "Ο λαός να τους καταψηφίσει στις επόμενες εκλογές" και ο λογαριασμός πάλι σ' εμάς.
  21. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to gus in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    Ο πραγματικό λόγος που δόθηκε η παράταση δεν είναι τα προβλήματα της εφαρμογής.
    Κάποιος συνάδελφος μπήκε κατά λάθος στα ακίνητα του Σαμαρά , και πάτησε αναίρεση. 
    Ετσι αναγκάστηκε ο Πρωθυπουργός να ζητήσει παράταση.
    Αρχικά ο Γενικός ΓΔΕ αρνήθηκε, αλλά με την παρέμβαση του Τομ χανκς που αγόρασε ακίνητο σε νησί και δεν πρόλαβε και αυτός να το δηλώσει ο Γενικός υπέκυψε.
  22. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ reacted to SARAKINOS in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    Δυστυχώς φίλε μου, όπως τα λες είναι...Καλή σου μέρα επίσης.
    Υ.Γ. Μετά την αποφασιστική αντίσταση της Ομοσπονδίας μας και την γενναιόδωρη παράταση έξη ολόκληρων ημερών (Το σαββατοκύριακο είναι εργάσιμο , ως γνωστόν..) μπορούμε να ανακράξουμε "ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ" ! Τα μαύρα μας τα χάλια...
  23. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from KONSTANTIA in Ακόμα χαϊδεύουμε αυτιά αντί να κλωτσάμε "πισινούς". ΓΙΑΤΙ ?   
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
     
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!
  24. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from SophiaL in Ακόμα χαϊδεύουμε αυτιά αντί να κλωτσάμε "πισινούς". ΓΙΑΤΙ ?   
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
     
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!
  25. Upvote
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ got a reaction from bizzy in Ακόμα χαϊδεύουμε αυτιά αντί να κλωτσάμε "πισινούς". ΓΙΑΤΙ ?   
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
     
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...